Φίλε DIMTH συμφωνώ με αυτά που λες, εκτός από την τελευταία πρόταση που έχεις σε παρένθεση.(Συγχώρησέ με, προσωπική άποψη)
Τελικά ανακύπτουν κάποια ερωτήματα.
Εχουν οι χρήστες εργοστασιακών ατμιστικών εργαλείων δοκιμάσει το άτμισμα με MOD VV ή VW? ( Αυτό μάλιστα είναι σημαντικό, και ίσως θα έπρεπε να γίνει μια ψηφοφορία)
Προσωπικά, δοκίμασα iMist, 510 carto, egow, ce4+, egoC, πάνω στην ego μπαταρία μου και μετά στο VV μου, και ήταν σαν να ήταν ένας άλλος ατμοποιητής.
Εχουν οι μπαταρίες twist σταθερή απόδοση μέχρι μερικές τζούρες πριν την εκφόρτιση ΣΕ ΣΧΕΣΗ με ένα ΜΟΝΤ VV ή VW? σε τί έχουν αυτή την σταθερή απόδοση, σε volt, amp, watt?
Πόσα ampere, watt, volt αποδίδουν οι ego μπαταρίες και πόσο σταθερά τα αποδίδουν ΣΕ ΣΧΕΣΗ με ένα VV ή VW? (Και μάλιστα με ένα ακριβό του είδους?

)
Ποιές είναι οι ατμιστικές συνήθειες του ατμιστή?
Πόσο δυνατό θα πρέπει να είναι το ατμιστικό του εργαλείο για να τον βοηθήσει να κρατηθεί μακρυά από το ΚΤ, χωρίς να χρειάζεται να βάλει ξανά στο στόμα του ΚΤ?
Πόσα χρόνια κάπνιζε και πόσο?
Στην τελική

Τί σας πειράζουμε εμείς που θέλουμε τη γκουμούτσα στο χέρι, μιας και μαζί της έχουμε βρει κάτι που δεν είχαμε πρίν? οι ΛΙΓΟΙ είμαστε!!!! Γιατί μας τη λέτε οι ΠΟΛΛΟΙ?
Βέβαια η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά έχουν απαντηθεί σε πολύ λεπτομερή νήματα στο φόρουμ αλλά ρωτάω γιατί θα πρέπει να υπάρχει μία βάση πάνω στην οποία θα απαντηθεί το ερώτημα του νήματος.
Edit:
Παρακαλώ έναν φίλο ατμιστή, να μου δώσει ένα λίνκ για νήμα για τις εψιλον που αναφέρει ο φίλος Ηλίας