.
Συγχώνευση μηνυμάτων: Οκτωβρίου 29, 2011, 15:20
Εσύ δε τρώγεσε με τίποτα ρε Μιχάλη... :tongue_2:γιατί ρε σύ...με το 18650 κάνεις ότι και με το GGTS...... 3,7ΒΟΛΤ ΚΑΙ 6 ΒΟΛΤ. (Εσύ βέβαια θέλεις και το 7,2 ΒΟΛΤΑΖ χαρμανακι... ), δε μικρένει συμφωνώ για να γίνει 18500 ή 18340 εκεί όντως χρειάζεσαι και 2ο μοντάκι...αλλά θα μπορούσε να γινει τηλεσκοπικό σαν το GGTS, με αποτέλεσμα να είναι ποιο παχύ....άς το μοντακι, μια χαρά στους σκάτρα 2 πόντους πάχος... ....
Τώρα σχετικά με τους συλέκτες υγρών διαφωνώ και θα είμαι πάντα αντίθετος σε ατμοποιητές που έχουν διαρροές....τι θα πεί διαρροή και να μη λερώσω τα ρούχα μου...ΔΙΑΦΩΝΩ...atomizer που έχει διαρροή 2 τινά...α) ή είναι ελλατοματικό ή β) του έχουμε κάνει λάθος setup. (Άκου διαρροές ) εγώ για αυτό πέταξα τους ego-t (tank) και πήρα Α2-Τ με το οποίο δεν είχα ποτέ διαρροή, τι να το κάνω το κολλέκτορ?? .
Σχετικά τώρα με το ρυθμιστή τζούρας, ξέρεις πολύ καλά ότι επίσης είμαι κάθετος ....ο ρυθμιστής τζούρας θα έπρεπε να είναι πάνω στο atomizer αφού αφορά το atomizer.
Tώρα γιατί είναι στη μπαταριοθήκη είναι άλλο θέμα και πολιτική του κατασκευαστή, αλλά όχι τεχνικό θέμα...θα μπορουσε καλιστα να είναι επάνω στο atomizer και το ξέρεις το μάτι σου εσένα ειδικά κοβει...
Συγχώνευση μηνυμάτων: Οκτωβρίου 29, 2011, 16:00
αααα Μιχάλη.... να μη ξεχάσω έχει και το κουμπακι που κλειδώνει ΜΟΡΤΙΚΑ...με ένα κλικκκκκ όχι βιδωνε ξεβίδωνε...ΚΛΙΚΚΚΚ
Κοιτα εδώ ΟΜΟΡΦΙΕΖΖΖΖΖΖΖΖΖ
καλημερα Διονύση
ξερις καλα το υφος μου οποτε δεν πιστεβω πια να εχουμε παρεξιγησης
αλλα νομιζω το να εχουμε διαφορετικες αποψης και να τις στιριζουμε με επιχηριματα καταλαβενεις οτι ειναι θεμιτο και υγιες
αναθερθικα στην τημη γιατι οντος για να παρει τις μορφες που περνει το GGTS ωστε να χορα ολες τις μπαταριες στο πρεσιζ θα σου κοστισει γηρο στα 400 ευρο σύμφωνα με τις τιμές που έδωσες
αρα το GGTS σε σηγγριση με το πρεσιζ ειναι στα μισα λευτα σου βαζω μεσα και το καπακι του στελθ μιας και δεν θες ρυθμιστή αερα
και σηλεκτι υγρου (αυτον αν δεν τον θες δοστον σε μενα
) ελπιζω να σημφονουμε ως εδω ?
το οτι το GGTS ΜΠΟΡΕΙ να κανει ολα αυτα απο μονο του δικιολογη την τημη του απολιτα ενο για μενα το πρεσιζ θα επρεπε να ειναι στα μισα λευτα απο το GGTS μονο τοτε θα ηταν σηνγκρισημα . οσον αφορα το κλιδομα οτι κανει κλικ ξανακανει κλικ και με τον καιρο θα το κανει και πιο ευκολα νομιζω καταλαβες τι λεω οποτε για αυτο τον λογο προτιμω το βιδομα εσθανομαι περισοτερο σηγουρος . οσον αφορα την ομορφια νομιζω ειναι θεμα γουστου καταλαβενω οτι εσενα σου αρεσει περισοτερο το πρεσιζ καταλαβε οτι εμενα μου αρεσει περισοτερο το GGTS
αλλα οταν σηνγκρινις κατι το προσωπικό γούστο κάλο ειναι να βγαίνει εκτος οταν το επιλεγης για σενα κατανοητό απο μενα ειναι να μπενει και πρώτο αν θες .
Συγχώνευση μηνυμάτων: Οκτωβρίου 30, 2011, 08:44
Επισης ειναι τοσο ακριβο για αυτα που δινει (στην ουσια τιποτα κατα την αποψη μου) που ισως ειναι και μια ευκαιρια ισως να ξαναδουμε την τιμη του GGTS που καποιοι φιλοι ειπαν οτι ειναι ακριβο (μεσα στους οποιους ησουν και εσυ νομιζω Διονυση, αλλα για την τιμη του precise δεν αναφερεις κατι οπως ειδα)
να μην ξαναδεις τιποτα γιατι υπαχρουν και φτοχαδακια σαν και μενα