Θανάση, αναφέρω πολύ καλά ότι τα Precise είναι ακριβά και ότι αν δεν ήταν θα τα συνηστούσα ανεπιφύλακτα...δες πιο πίσω, διάβασε προσεχτικά και θα καταλάβεις ότι δεν προμοτάρω το προιον, όπως επίσης ότι δεν κατηγορώ τα GG (και σε λίγο καιρό αν το iatty2/multiaaty μου κάνει θα είμαι και κάποιος που έχει ατμοποιητή δικό σου, αυτό δε σημαίνει ότι μου κάνει όλη η σειρά των GG, αλλά ούτε θέλω να μου την επιβάλεις με ρυθμιστή τζούρας, αν μου κάνει έτσι η τζούρα καλώς...αν όχι πάλι δεν έγινε κάτι...εγώ θα χάσω μερικά ευρώ και εσύ έναν πελάτη).
Απλά δε μου κάνει το μεγεθός τους, η θεση του κουμπιού....όπως επίσης διαφωνώ (και ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ )το ότι έχουν το ρυθμιστή τζούρας επάνω τους και όχι στο ατομιζερ (αν και αυτό είναι καθαρά δική σου πολιτική) δεν βλέπω να απάντάς γιατι είναι επάνω στο μοντ...θα προτιμούσα μια απάντηση του στιλ...τα ατομαίζερ που κατασκευάζω εγώ και σας πουλάω θέλω να δουλέυουν μόνο επάνω σε δικές μου μπαταριοθήκες...αυτό είναι πιο αποδεκτο Θανάση...
Για πές μου λοιπόν...ένας που έχει το PROVARI, PRECISE, OMEGA, ALPHA, DD, MM, XX ή τέλος πάντον ένα μοντάκι που έχει φτιάξει ο ίδος γιατί να μην μπορεί να πάρει ένα iatty1 ή iatty2 ή οποιο άλλο κατασκευάσεις με το ρυθμιστή τζούρας επάνω? δε καταλαβα? πρέπει να πάρει GGTS επειδή το θες εσύ να είναι έτσι...γούστο σου και μαγκιά σου Θανάση...Απλά εγώ διαφώνω....κάνε ένα νήμα με το σχετικό θέμα πως προτημάει ο κόσμος το ρυθμιστή και θα καταλάβεις πολλά....τώρα αν πάλι δε θες είναι άλλο θέμα λέω και πάλι...
Επίσης δεν είμαι κάτοχος εγώ όπως φαντάζομαι και πολλοί άλλοι AFS & UFS γιατί δεν έχουν 510 σπέιρωμα, ρυθμιστή τζούρας και υγρού επάνω τους για προσαρμόζονται παντού...
Πιθανόν δε σου κάνουμε για πελάτες....άλλο θέμα αυτό...
Φιλικά πάντα, Διονύσης
Εξηγω μερικα πραγματα για να ξερουμε που βαδιζουμε και τι ακριβως συμβαινει ή τι θα συμβει Διονυση, ετσι ωστε να ειμαστε πληρως και σωστα ενημερωμενοι
Ειμαι σιγουρος οτι ξερεις το λογο που δεν συγκρινονται 2 πραγματα ανομοια. Το να συγκρινεις ενα σωληνα με 2 σπειρωματα και ενα κουμπι, (οπως ηταν το πρωτο GG πριν απο 3 χρονια), με ενα mod που εχει οτι μπορει να θελησει ενας ατμιστης δεν ειναι και το πιο λογικο κατα την αποψη μου
Ο Α2 δεν εχει διαρροες, ομως ολα τα υπολοιπα ατομαιζερ εχουν και να εισαι σιγουρος οτι αν εχουν πουληθει 1000 Α2, εχουν πουληθει και μερικα εκατομμυρια κινεζικα, οποτε το collector tank ειναι τελειως απαραιτητο.
Οσο για το ροδιο, ακριβως αυτο ειπα. Οτι ειναι φτηνο και δεν κανει τιποτα παραπανω απο το νικελ
Δεν ανεφερα ποτε οτι σε ταιζει καποιος. Απλως θελω να ξερουν ολοι τι ακριβως συμβαινει με τις κατασκευες.
Δεν ειπα οτι κατηγορησες ποτε το GG, απλως ειπα οτι συγκρινεις αυτοκινητο με καραβι. Αν δεν ειχες κανει συγκριση δεν θα απαντουσα Διονυση.
Δεν επιβαλλω ρυθμιστη τζουρας Διονυση. Δεν ξερω γιατι το λες αυτο. Αν ομως θελεις, η σειρα GG σου δινει την δυνατοτητα να μην τον αγορασεις αλλα να παρεις ενα καπακι stealth χωρις καμμια ρυθμιση, κατι που δεν δινεται απο αλλον κατασκευαστη. Ομως με αυτο που μολις ειπες για τον ρυθμιστη τζουρας, ειναι σα να μου λες οτι δεν παιρνω mercedes γιατι μου επιβαλλει θερμαινομενο καθισμα. Μα γι'αυτο και ειναι ακριβη Διονυση. Γιατι σου δινει οτι δεν σου δινουν οι αλλοι. Εκτος βεβαια και αν δεν θελεις τιποτα απο ολα αυτα, οποτε παιρνεις ενα οποιοδηποτε φθηνο mod που εχει 20 ευρω γιατι απο οτι φαινεται δεν σε ενδιαφερει σχεδον τιποτα απο τις ευκολιες ενος mod.
Δεν σου κανει το μεγεθος ενω εχεις την δυνατοτητα να το μικρυνεις και να το μεγαλωσεις, ενω σου κανει ενα σταθερο mod που δεν εχει δυνατοτητες? Αφου μπορει να γινει μοκροτερο απο αυτο που εχεις!
Δεν σου κανει η θεση του κουμπιου ενω ειναι απειρως ευκολοτερη? Τι εννοεις? Οπτικα δεν σου κανει η στο χειρισμο?
Με ρωτας γιατι εβαλα το ρυθμιστη τζουρας πανω στο GGTS? Πολυ παραξενη ερωτηση αλλα θα δωσω μια πολυ απλη απαντηση: Πως θα ρυθμιζουν οι πελατες την εισαγωγη αερα στα ατομαιζερ τους?
Επισης, γιατι να βαλω ρυθμιση αερα στο ατομαιζερ? Για να γινει μεγαλυτερο οποτε δεν θα σου αρεσει? Επισης βαζοντας ρυθμιση αερα στο ατομαιζερ θα υποχρεωσω τον GGTS χρηστη σε 2 ρυθμιστες τζουρας? Για ποιο λογο? Και γιατι να δωσω την δυνατοτητα σε καποιον με αλλο mod να εχει ρυθμιση αερα? Ασ το κανει ο αλλος κατασκευαστης. Αλλα δεν μπορει ευκολα χωρις να με αντιγραψει, να εισαι σιγουρος για αυτο Διονυση. Αν μπορουσε αλλος κατασκευαστης θα το εκανε με κλειστα ματια. Επισης η λογικη σου ειναι λιγο παραξενη. Αν δωσω ρυθμιστη τζουρας, να δωσω και ρυθμιστη υγρου, και collector tank, και τηλεσκοπιο κτλ. Μα ετσι δεν δινω ενα GGTS στον πελατη να ησυχασει μια και καλη?
Αν θελεις να φτιαξεις καποιο νεο νημα για τον ρυθμιστη τζουρας και για ολα τα υπολοιπα που σου δινει ενα GGTS μπορεις να το κανεις. Εγω δεν εχω καποιο λογο Διονυση.
Μαλλον εσυ δεν θελεις να γινεις πελατης μου Διονυση και οχι εγω. Εγω δεν εχω προβλημα με εσενα, απλως απαντησα σε καποια πραγματα που ηταν ανακριβειες, προς ενημερωση των χρηστων του forum
Συγχώνευση μηνυμάτων: Νοεμβρίου 28, 2011, 19:54
Ρε συ Άλεξ και εσύ το κοροίδο κάνεις....γράφω μία χαρά τις τιμές και τις κράζω κιόλας...πές μας για το ποια είναι καλύτερη 18650 μπαταρία ή AW ή η REDILAST...εκεί δεν πας να γράψεις σε χαλάει να βοηθήσεις κάνα Χριστιανό? Ότι σε βολεύει διαβάζεις και εσύ...όπου γράφω τσουπ και νάτος ο Άλεξ ήρθε να κάνει το συνηγορο του Θανάση....κρίμα και είχα άλλη γνώμη....κακώς σου γράφω τώρα αλλά ειρωνεύτηκες την άποψη περί ομορφιάς...καλά μου φένεται στα είπε ο Κυρ Φάνης....ΑΑΑΑΑΑ επίσης ο PanosFc έχει βάλει αγγελία για παπαγαλάκι...είναι στο αλα τσατ....μπορεί ενδιαφερεσε...
Συγχώνευση μηνυμάτων: Οκτωβρίου 29, 2011, 22:14
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά δε μου απαντάς στο ζουμί...περι ρυθμιστών τζούρας και περι κονέντορα AVS & UFS...κάνε ένα νήμα για όλα αυτά με ερωτήσεις στο λαό να μάθεις τι θέλει...δεν είναι κακό τουλάχιστον για εμάς τουλάχιστον...
υ.γ. όποια ατομίζερ έχουν διαρροές για εμένα είναι ελλατοματικά και δε μου κάνουν....στα επισκευάσιμα ξαναείπα, αν είναι θέμα κακού σετάπ οκ...αν ειναι θέμα ατομίζερ επίσης δε μου κάνουν....Άκου διαρροές.....αυτά που δεν έχουν είναι τυχερά και τα άλλα μούφες λοιπόν....
δεν υπαρχουν μουφες ατομαιζερ Διονυση. Ολα τα ατομαιζερ εχουν διαρροες. Δεν εισαι ενημερος αρκετα.
Συγχώνευση μηνυμάτων: Οκτωβρίου 30, 2011, 03:35
..μην παίρνεις κι όρκο φίλε Θανάση...
ο δικός μου Α2 μια χαρά διαρροές έχει..
Καλησπέρα!
Δεν εχω Α2, απλως βασιστηκα σε αυτα που λει ο Διονυσης tift. Καλησπερα και απο μενα