Φυτρωσε ο σπορος της αμφιβολιας ? Αυτο ρε Διονυση 1,10 δεν παιζοταν στο στοιχημα ? Πως κατεληξε 2,70 ?
Κατέληξε εκεί γιατί σε αντιπαράθεση που είχα με το Θανάση GG λέγοντάς του ότι ο άλλος έχει βάλει hrodium στους πολους και τα σπειρώματα για αγωγιμότητα και αποφυγή των καθαρισμών αυτών, μου είπε ότι το hrodium δεν κάνει τίποτα σπουδαίο και δε χρειαζόταν. Καιρός λοιπόν να δώ αν κάνει ή δεν κάνει τίποτα (το οποίο μάλλον θα το καταλάβω στα χέρια του φίλου μου, μιάς και εγώ σε 2-3 μέρες δεν θα έχω χρήσιμα συμπεράσματα, αλλά θα δώ τουλάχιστον πως βιδώνουν τα σπειρώματα με το υλικό αυτό αλλά και τον αν θα μαυρίζουν ή θα ξύνονται οι πόλοι για πλάκα...αν και κάποιες χιλιάδες φορές πιο σκληρό από το ατσάλι και το μπρούτζο)
Τώρα σχετικά με το δικό μου που δεν έχει hrodioum, αναφέρω απλά ότι...ενώ όσο το έχω στα χέρια μου δεν έχω καθαρισει ποτέ τους πόλους...και μετράω την μπαταρία σκέτη (εκτος mod) με πολύμετρο όταν τη βγάλω από το φορτηστή, μου δείχνει 4,19volt, μετά τη βάζω στο Precise, μετράω απο έξω (απο το 510 σπειρωμα) και μου δείχνει επισης 4,19v.
Την ίδια ακριβώς συμπεριφορά είχε και η μπαταρία μετά από 8-10 ώρες χρήσης, δηλαδή 3,98v μέσα και έξω από το mod
.
Tι άλλο να ζητήσω παραπάνω εγώ σαν χρήστης από το mod-aki...
έχει φοβερή αγωγιμότητα με μηδενικές απώλειες τελικά (χωρίς βέβαια να γνωρίζω πως συμπεριφέρονται τα άλλα mod s σε ίδιες μετρήσεις και χωρίς να έχουν καθαριστεί οι πόλοι τους 1,5 μήνα), είναι πανέμορφο (γνώμη μου πάντα αλλά και όσων το γνωρίζουν), σχετικά μικρό σε μέγεθος για χρήση 3,7v με μία 18650 και 6v με 2 3voltes, δε τρώει τσαμπουκάδες (όχι το σατινέ τουλάχιστον που δεν έχω δεί ακόμη)...δεν έχω βάλει αλλοιφή γυαλίσματος ούτε εγώ 1,5 μήνα, αλλά ούτε ο προηγούμενος που το είχε (έτσι τουλάχιστον μου είπε) και είναι λες και το έβγαλες από το κουτί σαν καινούργιο πραγματικά και μου έχει κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση....γιατί έχω δεί και άλλα ατσάλινα mods 1 και 2 μηνών που φαίνονται ότι δεν είναι καινουργια....(είναι κάπως....
)
Τι 'Αλλο να θέλω από ένα mod ρε συ Νάσσο...
είναι λιγάκι ακριβό όπως γράφω και ειδικά με τα μεταφορικά.
Η ουσία λοιπόν είναι ότι εγω είμαι πολύ ευχεριστημένος, για να μη πω ευτυχισμένος και γίνω γραφικός...
Για περισσότερα σχετικά για το καινούργιο θα γράψω....όταν θα έχω μια ολοκληρομένη και αντικειμενική άποψη...με τα θετικά αλλά και τα αρνητικά συμπερασματά μου.
Συγχώνευση μηνυμάτων: Οκτωβρίου 29, 2011, 15:20
με 400 κατι ευρο διλαδι κανει οτι και το GGTS
Εσύ δε τρώγεσε με τίποτα ρε Μιχάλη...
:tongue_2:γιατί ρε σύ...με το 18650 κάνεις ότι και με το GGTS...... 3,7ΒΟΛΤ ΚΑΙ 6 ΒΟΛΤ. (Εσύ βέβαια θέλεις και το 7,2 ΒΟΛΤΑΖ χαρμανακι...
), δε μικρένει συμφωνώ για να γίνει 18500 ή 18340 εκεί όντως χρειάζεσαι και 2ο μοντάκι...αλλά θα μπορούσε να γινει τηλεσκοπικό σαν το GGTS, με αποτέλεσμα να είναι ποιο παχύ....άς το μοντακι, μια χαρά στους σκάτρα 2 πόντους πάχος...
....
Τώρα σχετικά με τους συλέκτες υγρών διαφωνώ και θα είμαι πάντα αντίθετος σε ατμοποιητές που έχουν διαρροές....τι θα πεί διαρροή και να μη λερώσω τα ρούχα μου...ΔΙΑΦΩΝΩ...atomizer που έχει διαρροή 2 τινά...α) ή είναι ελλατοματικό ή β) του έχουμε κάνει λάθος setup. (Άκου διαρροές
) εγώ για αυτό πέταξα τους ego-t (tank) και πήρα Α2-Τ με το οποίο δεν είχα ποτέ διαρροή, τι να το κάνω το κολλέκτορ?
?
.
Σχετικά τώρα με το ρυθμιστή τζούρας, ξέρεις πολύ καλά ότι επίσης είμαι κάθετος
....ο ρυθμιστής τζούρας θα έπρεπε να είναι πάνω στο atomizer αφού αφορά το atomizer.
Tώρα γιατί είναι στη μπαταριοθήκη είναι άλλο θέμα και πολιτική του κατασκευαστή, αλλά όχι τεχνικό θέμα...θα μπορουσε καλιστα να είναι επάνω στο atomizer και το ξέρεις το μάτι σου εσένα ειδικά κοβει...
Συγχώνευση μηνυμάτων: Οκτωβρίου 29, 2011, 16:00
αααα Μιχάλη....
να μη ξεχάσω έχει και το κουμπακι που κλειδώνει ΜΟΡΤΙΚΑ...με ένα κλικκκκκ
όχι βιδωνε ξεβίδωνε...ΚΛΙΚΚΚΚ
Κοιτα εδώ ΟΜΟΡΦΙΕΖΖΖΖΖΖΖΖΖ