vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

426 επισκέπτες, 0 χρήστες

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Επιλογή Πρώτου Επισκευασιμου

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2874
Απ: Επιλογή Πρώτου Επισκευασιμου
« Απάντηση #105 στις: Ιουλ 04, 2012, 20:18 »
Για αυτο βρε Γιωργη ειπα  ολοι ειναι καλοι γιατι τον καλυτερο να εχεις αν σου βγουν μαπα τα 5 πρωτα σεταρισματα και τα νευρα σου εχουν γινει κροσια τοτε θα τον βλεπεις σαν τον χειροτερο. 8)

Είναι να σου κάτσει κιόλας ;)

Αποσυνδεδεμένος Πολυκράτης

• CE3 Gianto
  • 1278
  • Φύλο: Άντρας
    • ΡΟΚ Α Μπίλυ ο ζουμερός!
« Απάντηση #106 στις: Ιουλ 05, 2012, 05:38 »
Απορια, που ισως φανει και χρησιμη για την επιλογη του φιλου, και οποιων αλλων διαβαζουν.
Γιατι η γευση αναδεικνυεται με το κεραμικο? (Δεν αμφισβητω, το εχω διαπιστωσει, απλά να μαθω θελω).

Αποσυνδεδεμένος hemlock

• Its morally wrong to let a sucker keep money.
  • **
  • 342
« Απάντηση #107 στις: Ιουλ 05, 2012, 09:47 »
Πολυκράτη εγώ θα στοιχημάτιζα στο οτι δεν μπορεί να ζεσταθεί...

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 私はナスが好き
  • 2937
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #108 στις: Ιουλ 05, 2012, 10:10 »
Το κεραμικό το ίδιο ζεματάει! Αλλα απορροφά θερμοκρασια και δεν παει χαμένη αλλού.
Εχεις πολυ λιγότερες απώλειες σε θερμοκρασία.
Είναι σαν να ψήσεις ψωμί στο φούρνο ή σε σχάρα.
Απο ξύλα και καρβουνα εχεις τη φωτιά και στις δύο περιπτώσεις αλλα στο φούρνο θα γίνει γρηγορότερα.
να πετύεις ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα ίσως γίνεται, αλλα όπως παντα πρέπει να παίξεις λίγο με τη συνταγή.

(Αυτό το πόστ είναι αφιερωμένο σε όσους λένε οτι δεν μπορώ να μιλήσω για τίποτα χωρίς να το ρίξω στο φαϊ!!!!!)

Αποσυνδεδεμένος hemlock

• Its morally wrong to let a sucker keep money.
  • **
  • 342
« Απάντηση #109 στις: Ιουλ 05, 2012, 21:39 »
Επισκευάσιμος με χωρητικότητα μεγαλύτερη του 1-1,5ml υπάρχει...Εξαιρούνται τα τανκς...

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• Τι κάνετε μωρέ; Σταματήστε το κάρβουνο! Όχι άλλο κάρβουνο!
  • 2645
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
« Απάντηση #110 στις: Ιουλ 05, 2012, 21:42 »
Αν εννοείς φίλτρου, ναι υπάρχουν.
Ο spheroid περίπου 3ml και, αν δε κάνω λάθος, ο steam machine.

Αποσυνδεδεμένος androidk

• *
  • 12
« Απάντηση #111 στις: Ιουλ 06, 2012, 02:28 »
Επιστρέφω πλέων ως κάτοχος επισκευασιμου ατμο έτσι ώστε να μπορέσω να βοηθήσω κάποιων νέο ατμιστη που το σκέφτεται να δοκιμάσει.
Μετά από παρότρυνση των παιδιών πήγα και πήρα τον RCAmizer Πρόκειται για ένα φτηνό επισκευασιμο ατμο ο οποίος είναι αρκετά καλός και ισως ο πιο ευκολος ατμοποιητης στο στήσιμο λόγω των αλεν βιδών από όλους του ιδίου τύπου. Επίσης είναι αρκετά μεγάλος οπότε βοηθά έναν αρχάριο να κάνει πιο μεγάλες φυτιλοαντιστασεις έτσι ώστε να εξοικειωθεί με την κατασκευή τους.Να πω μετα απο κανα διωρο που με χε πιασει μανια  :o :o σεταρα αντιστάσεις με διαφορετικά φιτίλια μέγεθος αντιστάσεων κτλ ανάλογα με την χρήση που θελα να του κάνω(ego,vv ktl) . Κοινώς τον έσκισα!!Το μόνο που με προβλημάτισε ήταν η αεράτη,για τα δικά μου γούστα βέβαια, τζούρα του κατά τ άλλα με λίγη προπόνηση ο ατμο πυροβολάει.
Ένα άλλο θετικό που θα θελα να αναφερω και δεν έχει να κάνει άμεσα με τον ατμο είναι ότι με όποιον και αν μίλησα για τον συγκεκριμένο ατμοποιητη μου ειπε τα καλύτερα για το παλικάρι που τον κατασκευάζει και μου κανε τρομερή εντύπωση και ήθελα να το αναφερω. :thumpup:
Καπακι μετα απο δυο μερες συνύπαρξης με τον RCA έπεσε στα χέρια(κοινως  αγορασα!) το  jackaki.Και τι να λέμε τώρα  :respect: :respect:Ενας μικρος μεν θαυματουργος δε ατμο που πραγματικα πυροβολάει και πάει με τα πάντα!!! Μπορεί να προβληματίσει κάποιον αρχάριο στο σεταρισμα γιατί είναι μικρός σε μέγεθος αλλά είναι μια καλή αρχή παραλληλα  γιατί αν μάθεις να σεταρεις με 1mm φ και 0,13σ μετά οι άλλοι ατμο σου φαίνονται πλατείες!!!  :tongue_smilie:
Ομορφιά ντουμάνι και γεύση όπως πρέπει!
Θα θελα να αναφέρω ότι και οι 2 είναι πολύ καλές επιλογές να ξεκινήσει κάποιος μιας που είναι και φτηνές λύσεις και μετά απο την δική μου ενασχόληση θα τους πρότεινα και τους δυο αλλά για ξεχωριστούς λόγους.
Ευχαριστώ για την βοήθεια και ελπίζω να βοήθησα και εγώ με την σειρά μου.

Αποσυνδεδεμένος tsiou

« Απάντηση #112 στις: Ιουλ 13, 2012, 06:43 »
spheroid τελος :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος aggelos g

• **
  • 125
« Απάντηση #113 στις: Ιουλ 13, 2012, 07:03 »
steam mashine φιλε....ο καλυτερος :thumpup: :thumpup: :bye:

Αποσυνδεδεμένος domaze

• 923
  • Say Hello to my little friend!
« Απάντηση #114 στις: Ιουλ 30, 2012, 00:38 »
δεν είναι όμως και πολύ ακριβότερος?

Αποσυνδεδεμένος drum

• 5390
« Απάντηση #115 στις: Ιουλ 30, 2012, 00:42 »
Επιστρέφω πλέων ως κάτοχος επισκευασιμου ατμο έτσι ώστε να μπορέσω να βοηθήσω κάποιων νέο ατμιστη που το σκέφτεται να δοκιμάσει.
Μετά από παρότρυνση των παιδιών πήγα και πήρα τον RCAmizer Πρόκειται για ένα φτηνό επισκευασιμο ατμο ο οποίος είναι αρκετά καλός και ισως ο πιο ευκολος ατμοποιητης στο στήσιμο λόγω των αλεν βιδών από όλους του ιδίου τύπου. Επίσης είναι αρκετά μεγάλος οπότε βοηθά έναν αρχάριο να κάνει πιο μεγάλες φυτιλοαντιστασεις έτσι ώστε να εξοικειωθεί με την κατασκευή τους.Να πω μετα απο κανα διωρο που με χε πιασει μανια  :o :o σεταρα αντιστάσεις με διαφορετικά φιτίλια μέγεθος αντιστάσεων κτλ ανάλογα με την χρήση που θελα να του κάνω(ego,vv ktl) . Κοινώς τον έσκισα!!Το μόνο που με προβλημάτισε ήταν η αεράτη,για τα δικά μου γούστα βέβαια, τζούρα του κατά τ άλλα με λίγη προπόνηση ο ατμο πυροβολάει.
Ένα άλλο θετικό που θα θελα να αναφερω και δεν έχει να κάνει άμεσα με τον ατμο είναι ότι με όποιον και αν μίλησα για τον συγκεκριμένο ατμοποιητη μου ειπε τα καλύτερα για το παλικάρι που τον κατασκευάζει και μου κανε τρομερή εντύπωση και ήθελα να το αναφερω. :thumpup:
Καπακι μετα απο δυο μερες συνύπαρξης με τον RCA έπεσε στα χέρια(κοινως  αγορασα!) το  jackaki.Και τι να λέμε τώρα  :respect: :respect: Ενας μικρος μεν θαυματουργος δε ατμο που πραγματικα πυροβολάει και πάει με τα πάντα!!! Μπορεί να προβληματίσει κάποιον αρχάριο στο σεταρισμα γιατί είναι μικρός σε μέγεθος αλλά είναι μια καλή αρχή παραλληλα  γιατί αν μάθεις να σεταρεις με 1mm φ και 0,13σ μετά οι άλλοι ατμο σου φαίνονται πλατείες!!!  :tongue_smilie:
Ομορφιά ντουμάνι και γεύση όπως πρέπει!
Θα θελα να αναφέρω ότι και οι 2 είναι πολύ καλές επιλογές να ξεκινήσει κάποιος μιας που είναι και φτηνές λύσεις και μετά απο την δική μου ενασχόληση θα τους πρότεινα και τους δυο αλλά για ξεχωριστούς λόγους.
Ευχαριστώ για την βοήθεια και ελπίζω να βοήθησα και εγώ με την σειρά μου.

:thumpup: :respect:

Αποσυνδεδεμένος KOSTAS1979R

• US Navy Seals.
  • 1522
« Απάντηση #116 στις: Ιουλ 30, 2012, 00:45 »
Στα διπλάσια λεφτά!!!~

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• Τι κάνετε μωρέ; Σταματήστε το κάρβουνο! Όχι άλλο κάρβουνο!
  • 2645
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
« Απάντηση #117 στις: Ιουλ 30, 2012, 00:48 »
Για δοκιμή και εξοικείωση μπορεί κάποιος να πάρει έναν φτηνό τύπου a2 ή a2-t, όπως αυτοί που κυκλοφορούν τώρα τελευταία ως UFO ή SL-E και που κοστίζουν από 12-14€...
ufo-atomizerB1 atomizer
Δεν υπάρχει λόγος κάποιος, ειδικά αρχάριος, να δώσει 50-100€!

Αποσυνδεδεμένος KOSTAS1979R

• US Navy Seals.
  • 1522
« Απάντηση #118 στις: Ιουλ 30, 2012, 00:50 »
Έχω τον rcamizer και είναι πολύ καλός
Βεβαία τώρα τελευταία δεν μπορώ να πετύχω χτύπημα οπωs και στον Α2 ντουμάνι και χτύπημα!!!
Μήπως τους συνήθισα και πρέπει να πάω σε άλλον!!!

Αποσυνδεδεμένος Geoskoul

• *
  • 47
« Απάντηση #119 στις: Αυγ 08, 2012, 19:31 »
η αντισταση στους επισκευασιμους ποσο χρονο ζωης εχει ? στο περιπου

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 149 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 290 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20341 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1111 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878229 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362830 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467616 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1911137 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 520695 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1639 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376289 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702459 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ