vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

623 επισκέπτες, 4 χρήστες
Milarepa, Tem, Sergios, manoslykos

Επιλογή Πρώτου Επισκευασιμου

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• 694
  • Φύλο: Άντρας
  • 14/10/2014 -> Όχι άλλο κάρβουνο!
Απ: Επιλογή Πρώτου Επισκευασιμου
« Απάντηση #705 στις: Αυγούστου 03, 2015, 22:17 »
Ο κλώνος 1:1 της FT είναι ότι λέει, 1:1 ακόμα και στα λογότυπα.  Εγώ η μόνη διαφορά που βρήκα ήταν στο φινίρισμα του deck που φαινόντουσαν κάποια νερά σε σχέση με τον original που είχα.

Δεν θέλω να σε αγχώσω αλλά δύσκολα καταλαβαίνεις τον (καλό) κλώνο από τον original.  Πάντως η έλλειψη παρελκόμενων μάλλον σε αυτό που λέει η Petra μου κάνει παρά σε κλωνοκατάσταση γιατί ακόμα και ο κλώνος έχει τα παρελκόμενα.  Μάλλον τα έχασαν και προσπαθούν να δικαιολογηθούν.

« Απάντηση #706 στις: Αυγούστου 04, 2015, 00:51 »
αυτο είναι το κουτάκι. ξαναπήγα από το μαγαζι και ήταν ένας υπάλληλος που μου βρήκε το διάφανο τανκάκι. μου είπε ότι θυμότανε ότι αυτός το άνοιξε για να το βάλει στην βιτρίνα και δεν είχε τίποτα άλλο μέσα. είδομεν.
περί στησίματος. με παιδεψε πολύ περισσότερο από τον subtunk ειδικά τώρα το βράδυ που δεν έχω καλό φωτισμό. μου ξεπανότανε η αντίσταση από τα βιδάκια. παρατήρησα ότι αντίσταση με πολλές σπείρες τουλάχιστον για μένα στην φάση που είμαι τώρα κάπως δύσκολο να την στήσω. με τα πολλά μου κάθεται μία με 25αρι σύρμα σε 3αρι τρυπάνι 7 σπείρες και το στικάκι τη διάβασε 1,7ωμ. περνάω και ένα βαμβακι της πλάκας που έχω και υγρό την βάση 100vg tobacco της flavourtec. μα παρά πολύ πηχτή. και φουμαρω. και λέω χαλάλι ο κόπος μου. γευση που δεν περίμενα ότι υπάρχει στο η.τ. και λέω τώρα κατάλαβα γιατί χτυπιόνται έτσι με τους επισκευασιμους και τό έχουν κάνει επιστημη. το όνειρο κράτησε μόνο μισή ωρίτσα. καμμένο του κερατα και δεν έχω και σύρμα. πέστε κανα λινκ για στησίματα παιδιά και γενικά τι πρέπει να προσέχω

υ.γ.
http://ukvapers.org/Thread-Complete-Kayfun-lite-plus-v2--66889
http://www.cityofvapors.com/svoemesto-kayfun-lite-plus-v2/
να το κουτάκι μου.
αυτό το σετακι που λείπει μπορώ να το βρω κάπου;
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 04, 2015, 01:19 από xanoymis »

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #707 στις: Αυγούστου 04, 2015, 02:22 »
Δες εδώ http://www.fabvape.gr/index.php?route=product/category&path=171_175_193
το 8ο είναι τα ορινγκς και τα βιδάκια. Το τζαμάκι το βρήκαν, οπότε μόνο το κατσαβιδάκι σου λείπει, αλλά κάνει οποιοδήποτε μικρό σταυροκατσάβιδο.
Εχουν κι άλλα καταστήματα πιθανόν, τσέκαρε esmokers, vapeland, zerobacco, replacesmoke, antismoke κλπ

Πάντως, θα έπρεπε από το κατάστημα να φροντίσουν να προμηθευτούν το ανταλλακτικό κιτ και να στο δώσουν. ΑΠό κει που προμηθεύονται τους καυφούνηδές τους. Οχι τίποτε άλλο, αλλά επειδή πήγαν να σε πείσουν ότι αυτό ήταν το σετ, χωρίς τα ανταλλακτικά.

« Απάντηση #708 στις: Αυγούστου 04, 2015, 02:33 »
thanksssssss σε όλους για την βοήθεια σας

Αποσυνδεδεμένος tarif16

• 3
« Απάντηση #709 στις: Αυγούστου 11, 2015, 22:52 »
χαιρετώ την παρέα.
ατμίζω πάνω από ενάμιση χρόνο...ξεκίνησα από το εψιλον της nobacco,μου το έδωσε φίλος,πήρα κι άλλη μπαταρία,μπορώ να πω με σιγουριά ότι ήμουν ευχαριστημένος,πλην την διάρκεια υγρού-μπαταρίας.
έτσι,πήρα το icube το μεγάλο της nobacco(80ευρώ)..  http://www.nobacco.gr/el/e-shop/e-cigs/2606-01-01-0941-nobacco-set-icube-detail.
εκεί που ήθελα 2 αντιστάσεις τον μήνα με κατανάλωση 80ml,με το icube πουλήθηκα στις αντιστάσεις...περίπου 6-8 τον μήνα.τους πήρα τηλέφωνο,μου έστειλαν μια εξάδα για να τους κάνω τον beta tester,δέχτηκα,τα χρησιμοποίησα,τα έστειλα πίσω...από τότε τους ενόχλησα 2-3 φορές σε ένα μήνα και τελικά πήρα μια epic αδιαφορία.αναγκαστικά,τον τελευταίο καιρό ψάχτηκα να πάρω επισκευάσιμο και κατέληξα στον anyvape furytank με 25 ευρώ(προσφορά).... http://www.banggood.com/Anyvape-Furytank-Glassomizer-Kit-Available-For-Top-and-Bottom-Filling-p-986397.html. ...(καληνύχτα nobacco)
ήρθε χθες,η αντίσταση που έχει είναι 0,3Ωμ και φυσικά η μπαταρία από το icube σχεδόν δεν το ξεκίναγε.
έτσι σήμερα έκανα την πρώτη μου προσπάθεια,έφτιαξα την πρώτη μου αντίσταση,τραβάω ωραίες-γεμάτες τζούρες,αλλά δεν ξέρω πόσο ακριβώς είναι η αντίσταση(θα μάθω εν καιρό).
πήρα διαστάσεις από εδώ,για να πετύχω 1,2-1,5Ωμ :hmmm: ...

απλά,θα ήθελα την γνώμη σας για το furytank,αξίζει τα λεφτά του? η την πάτησα σαν αγράμματος(αγράμματος είμαι βέβαια στους επισκευάσιμους)
ένας από τους λόγους ου τον προτίμησα είναι η διάσταση των 23mm πλάτος,για να έρθει στην ίδια διάσταση με την μπαταρία του icube και να μην μου κάνει νυχάκι,απλά για αισθητικούς λόγους(έχω την ανωμαλία μου)...συνήθως,στους επώνυμους,η διάσταση είναι 22mm.με δυσκολία βρήκα 23mm.

Αποσυνδεδεμένος slammer

• 1837
  • Dripάρω....
« Απάντηση #710 στις: Αυγούστου 11, 2015, 23:05 »
Αυτός που πήρες φαινεται να είναι κλώνος του subtank, τωρα αν είναι καλός ή όχι δεν το γνωρίζω...
Για κόλπα και εντυπώσεις του ατμοποιητή υπάρχει ειδικό νήμα όπου μπορείς να δείς και τις εντυπώσεις αλλων μελών.
Παντως η παρατηρηση μου είναι ότι έχεις χαλάσει αρκετά χρήματα από εδω και από εκεί, όπως όλοι μας στην αρχή, και πλέον πρέπει να "επενδύσεις" πιο αποδοτικά. Πάρε με τη πρώτη ευκαιρία έναν kayfun ή έναν 'φαινόμενο'  ανάλογα με το πόσα έχεις να διαθέσεις και ακολούθα ποιό σιγουρους δρόμους, θα βγεις κερδισμένος και από πλευράς οικονομίας και χρηστικότητας.

Αποσυνδεδεμένος tarif16

• 3
« Απάντηση #711 στις: Αυγούστου 11, 2015, 23:09 »
είναι αυτό.. http://www.anyvape.com/furytank/ ....αν είναι αντιγραφή από άλλο δεν ξέρω

Αποσυνδεδεμένος slammer

• 1837
  • Dripάρω....
« Απάντηση #712 στις: Αυγούστου 11, 2015, 23:14 »
Αν είναι καλός κλώνος και σου αρέσει η αεράτη τζούρα θα σου αρέσει ο συγκεκριμένος... δες το αντίστοιχο νήμα για περισσότερα.

« Απάντηση #713 στις: Αυγούστου 12, 2015, 00:40 »
Παίδες, χαιρετώ. Ως... νουμπάς της παρέας, εγώ έχω δυο σχετικές - άσχετες ερωτήσεις.

Πρώτα από όλα, ξεκίνησα εξαρχής με το combo iStick 30w με έναν Aspire Atlantis. Αφού έπαθα σοκ με τη γεύση και τη συνολική φάση (δεν είχα ξαναδοκιμάσει e-φούμα) και κατάφερα να κόψω με τη μια το κανονικό τσιγάρο, άρχισα να "παίρνω πράμα" - όπως όλοι στην αρχή. Βάσεις, αρώματα, ιστορίες. Και βλέποντας κάποια βιντεάκια για το ότι "εντάξει, έκανες την βλακεία αφού δεν ήξερες και δεν πήρες επισκευάσιμο, μη μασάς, μπορείς να επισκευάσεις τα coils του Atlantis", πήρα και σύρματα, οργανικά βαμβάκια (Koh-ken-do, Sui-ko-den, Sho-Ryu-Ken, πως-το-λένε), ένα ομόμετρο, μια τσιπίδα, με αποτέλεσμα να έχω σκάσει περισσότερα "για να τον διορθώνω" από ό,τι αν έπαιρνα έναν επισκευάσιμο. Θα μου πεις, και με τον επισκευάσιμο θα έπρεπε να τα πάρω αυτά, μα... anyways... Μετά το... intro, φτάνουμε στην πρώτη ερώτηση:

Μου έκατσε βλακεία. Όσο και αν προσπάθησα, όχι μόνο κάηκε βαμβάκι, αλλά τώρα δεν λέει και να φύγει η γεύση από τον Atlantis. Άλλαξα coil, έπλυνα λίγο τη "βάση" του με ζεστό νερό (φοβάμαι και για άλατα και άφησα το υπόλοιπο ως είχε)... Τίποτα. Κολλημένη βαμβακίλα. Σώζεται με κανέναν τρόπο, ή πηγαίνω με τη μια για καινούργιο;

Και εδώ έρχεται η προφανής δεύτερη ερώτηση: ΑΝ σώζεται, δεν με παίρνει, μεν, οικονομικά, ΤΩΡΑ να πάρω έναν επισκευάσιμο, αφού μου έχει φύγει τρελό τριψήφιο νούμερο για όλα τα συμπράγκαλα. Σε ένα, άντε δυο μηνάκια, όμως, με το που θα τελειώσουν τα coils που έχω καβάντζα για τον Atlantis, σκέφτομαι (επαναλαμβάνω: ΑΝ διορθώνεται η βαμβακίλα) να πάρω όντως έναν επισκευάσιμο αντί για νέα coils. ϊδιο κόστος. Υπάρχει, λοιπόν, κάποιος που "να φέρνει στον Atlantis" όσον αφορά σε γεύση και "συμπεριφορά" (διόδους αέρα, παραπλήσια "θερμοκρασία" στο ρούφηγμα κ.λπ.); Δεν βλέπω λόγο να αλλάξω κάτι που με έχει ικανοποιήσει απόλυτα.

Θένκς για την οποιαδήποτε απάντηση (και βοήθεια).

Αποσυνδεδεμένος rott1914

• **
  • 146
« Απάντηση #714 στις: Αυγούστου 12, 2015, 00:50 »
Lemo 2 και joyetech delta2 που παιρνει και εργοστασιακες κεφαλες ειναι καλες λυσεις και φτηνες

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• 3449
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
« Απάντηση #715 στις: Αυγούστου 12, 2015, 00:53 »
Πιστευω οτι το να επισκευαζεις τις εργοστασιακες αντιστασεις δεν ειναι και το πιο ευκολο λογω πολυ περιορισμενου χωρου,εγω στη θεση σου θα ατμιζα με εργοστασιακες μεχρι να εχω την οικονομικη δυνατοτητα να παω σε επισκευασιμο οπου εκει ειναι καλυτερα,θα κανεις οτι θες και με αρκετο χωρο,οποτε ο επισκευασιμος ειναι η λυση

*καλη εναλλακτικη λυση ειναι και του φιλου rott

« Απάντηση #716 στις: Αυγούστου 12, 2015, 01:19 »
Το θέμα είναι πως του άλλαξα ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ coil ("μαμαδίσιο") και ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ να έχει "βαμβακίλα" που δεν φεύγει με την καμία. Με άλλα λόγια, αν δεν έχετε κάποια μαγική πρόταση για να επιδιορθώσω το πρόβλημα, είμαι αναγκασμένος να αγοράσω α) έναν άλλο Atlantis (αφού έχω καβάντζα... δέκα coils για δαύτον, που θα πεί €45) είτε, εξαρχής, β) έναν εργοστασιακό. Και επειδή είμαι ήδη σφιγμένος οικονομικά, θα προτιμούσα - ΑΝ υπάρχει τρόπος - κάποιο "μαγικό κόλπο καθαρίσματος", αναβάλλοντας την όποια νέα αγορά για ένα, δυο, ιδανικά τρία μηνάκια.

Το αστείο είναι πως στο πρώτο-πρώτο μήνυμα μου εδώ, "στην παρουσίαση μελών", έλεγα πόσο δεν με κάλυπτε η μπαταρία του iStick και πόσο ήθελα να πάρω άλλο ένα, πακετάκι με άλλον ατμοποιητή (και μου είχε στείλει και σχετικό ΠΜ βοήθειας η izamel, στην οποία δεν μπορούσα να απαντήσω - πιθανότατα λόγω "νεότητας στο forum" δεν βλέπω σχετική επιλογή). Και τσάααακ, έρχεται η ειδοποίηση για ΚΤΕΟ του τουτού, κάθεται μια ζημιά στον υπολογιστή, τρώω και μια φρίκη με την ανεργία που με δέρνει... Και τώρα δεν έχω καν ΕΝΑ βασικό "σύστημα", και κλαίω τη μοίρα μου. Πφφ... Μπαμπάκι... Ήταν η καταστροφή μου... :-(

Αποσυνδεδεμένος modivin

• 3672
« Απάντηση #717 στις: Αυγούστου 12, 2015, 01:24 »
Επειδή όταν καεί κάποιος στον χυλό, φυσάει και το γιαούρτι, ρίξε μια ματιά σε αυτό και βεβαιώσου πως δεν είναι αυτό το πρόβλημα σου: http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,24940.msg871492.html#msg871492

;)

« Απάντηση #718 στις: Αυγούστου 12, 2015, 01:35 »
@modivin Nope, πρώτον, δοκίμασα 3 "κανονικά" υγρά που είχα αγορασμένα from day one (ry69, chocolate premium και ένα φραουλο-κάτι), δεύτερον, έχωσα και 5-6 δικά μου mix "που πριν το μπαμπάκι ήταν μια χαρά". Αισχρή γεύση.

Μόλις δοκίμασα ένα πείραμα, να φτιαξω ένα υγρό με... 10 φορές περισσότερο άρωμα, μπας και καλύψει το πρόβλημα. Εμμετικό σαν αίσθηση, μα όντως καλύπτει (για την ώρα) τη βαμβακίλα. Ελπίζω "να του μείνει" (και, έστω, να μυρίζει ένα φραουλο-τέτοιο μόλις ρουφήξω - και φτύσω - όλο το υπερ-αρωματισμένο υγρό που έχει τώρα στο tank του).

Εκτός αν έχετε άλλη πρόταση. Να του χώσω σκόνη Tide και να το πετάξω από τον τέταρτο ενώ βρέχει;

UPDATE: τζίφος. Πήρα τζούρα αφού έγραψα αυτή την απάντηση "και είχε κρυώσει το combo" και ξανάρθε ΠΡΩΤΑ βαμβακίλα και ΜΕΤΑ εμμετικό τσουνάμι αρώματος. ΑΑΡΓΚΡΡρ...

Αποσυνδεδεμένος dNikos

• **
  • 147
« Απάντηση #719 στις: Αυγούστου 12, 2015, 16:42 »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360048 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1008 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114300 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450374 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110786 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375033 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328332 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1080 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6446 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15308 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29367 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99959 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F