vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

428 επισκέπτες, 2 χρήστες
Aoratix, sakissalonika

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Επιλογή Πρώτου Επισκευασιμου

Αποσυνδεδεμένος aragiannis

• 863
  • Φύλο: Άντρας
  • Satan sum et nihil humanum a me alienum puto
Απ: Επιλογή Πρώτου Επισκευασιμου
« Απάντηση #690 στις: Αυγ 03, 2015, 13:04 »
xanoymis, έχω την έκδοση των Steam Tuners και εκτός από την αισθητική και η ατμιστική εμπειρία που έχει είναι τέλεια! Συνίσταται ανεπιφύλακτα από εμένα. Θα ενθουσιαστείς!

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5205
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #691 στις: Αυγ 03, 2015, 16:57 »
To πιο απλό σετάρισμα του καυφούν αν μέχρι τώρα ήσουν με εργοστασιακό είναι η βάση του, ο φούρνος (ο κύλινδρος πάνω από την βάση) και το tiny tank των steam tuners. Δεν χρειάζεσαι καμινάδα, ούτε nano kit. Βγάζοντας το ντριπ τιπ έχεις ανά πάσα στιγμή οπτική επαφή με την αντίσταση και ο ατμοποιητής με το tiny tank είναι πραγματικά μικρός και πολύ πιο ελαφρύς.
Η χωρητικότητά του δεν υπερβαίνει τα 2.5-3μλ, αλλά νομίζω ότι το έχεις συνηθίσει από τους επισκευάσιμους. Οσο για το γέμισμα, ναι, θα παραμείνει από κάτω, αλλά η βίδα του καυφούν είναι εύκολη, μεγάλη και δε χρειάζεσαι απαραίτητα μπουκαλάκια με στενή μύτη. Γεμίζει από όλα τα μπουκαλάκια.
Προσωπικά προτιμώ έναν ατμοποιητή με λιγότερο από 3 εκατοστά στο ύψος χωρίς το ντριπ τιπ και με 3 κομμάτια όλα κι όλα να τον αποτελούν κι ας γεμίζει από κάτω, από έναν ατμοποιητή που να μου θυμίζει 3d puzzle ή μπουρί σόμπας.

Σίγουρα δεν είναι ο καλύτερος, αν και είναι καλός. Δεν είναι ο φθηνότερος, αν και είναι φτηνός. Το δυνατό του σημείο είναι πως προκειται για τον πιο απροβλημάτιστο κι εύκολο στα πάντα του, για κάποιον αρχάριο στο σπορ ή για προχωρημένο που έχει κι άλλες δουλειές να κάνει από το να κανακεύει τον ατμοποιητή του.

« Απάντηση #692 στις: Αυγ 03, 2015, 18:33 »
λοιπόν το αγόρασα 60 ευρώ, αλλά το πήρα μόνο του χωρίς τα παρελκόμενα, έτσι μου είπε ότι του έρχονται. το γνησιοτητα πως μπορώ να την τσεκαρω;

υ.γ. με το 50/50 υγρό και με αντίστση σε οδοντογλυφίδα δούλευε τζαμι. με το που έβαλα σκέτη vg άρχισε να μου κάνει ένα σφυριγμα και τώρα μου βγάζει καμμένο
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγ 03, 2015, 18:45 από xanoymis »

Αποσυνδεδεμένος GiorgosRab

• Carpe Diem..
  • 713
  • Ἓν οἶδα ὅτι ουδὲν οἶδα
« Απάντηση #693 στις: Αυγ 03, 2015, 18:54 »
 Τι εννοείς χωρις παρελκομενα, τι ειχε μεσα το κουτακι δηλαδη;

Η οδοντογλυφιδα ειναι πολυ στενη διάμετρος, χρειάζεσαι κάτι με μεγαλυτερη διαμετρο για να τυλιξεις την αντισταση.

Βαλε μας μια φωτο το κουτακι με τον ατμο..

« Απάντηση #694 στις: Αυγ 03, 2015, 18:59 »
μόνο τον ατμοποιητη. χωρις κατσαβιδακι, ρινγκ, ανταλλακτική βίδα

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5205
« Απάντηση #695 στις: Αυγ 03, 2015, 19:00 »
Tα καταστήματα που είναι μεταπωλητές της εταιρίας, το γράφουν στο σάιτ τους.
Με 60 ευρώ, μόνο τον γνήσιο παίρνεις, εξάλλου. Γράψε μας αν θέλεις, από πού τον πήρες.
Στη συσκευασία θα έπρεπε να είχε κατσαδιβάκι και κάποια ανταλλακτικά ορινγκς και βίδες.

Καμιά φορά όταν τον γεμίζεις δίνει για λίγο καμμένο. Οχι πάντα. Μπορεί να είναι και λίγο πιο παχύρευστη η vg σου

« Απάντηση #696 στις: Αυγ 03, 2015, 19:22 »
τον πήρα χαλκιδα από smokersland

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5205
« Απάντηση #697 στις: Αυγ 03, 2015, 19:46 »
δεν βλέπω site για το εν λόγω κατάστημα, μόνο κάτι καταχωρήσεις σε site τύπου επαγγελματικός κατάλογος, με το μαγαζί να μην αμοιγώς η.τ. αλλά είδη καπνιστού και η.τ.
Τι να σου πω... δεν το ξέρω το κατάστημα. Δεν είναι από τα γνωστά, που παίρνουμε τους καυφούνηδες, αλλά όχι ότι αυτό απαραίτητα σημαίνει κάτι.
Αν θέλεις, βάλε φωτό τη συσκευασία και τον ατμοποιητή. Κάποιος που έχει αγοράσει πρόσφατα, θα ξέρει να σου πει. Ο δικός μου είναι 1.5 χρόνου, οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Μπορεί να έχει αλλάξει η συσκευασία.

Αποσυνδεδεμένος giorgos maniadakis

• 2160
  • Ποτε μην εκλαβεισ : την σιωπη μου ωσ αδιαφορια ...
« Απάντηση #698 στις: Αυγ 03, 2015, 20:13 »
Φιλε μου την περασμενη πεμτη εκανα αγωρα του kayfun LP απο http://www.e-smokers.gr/shop/kayfun-lite-plus/kayfun-lite-plus/ μου ειρθε με αλλα πραγμστσ στο κουτακι του με το ανταλακτικο πλαστικο τζαμακι κστσαβιδι και καπια ορινκ μικρα και μεγσλσ και κσπισα βιδαλακια
Σε ολα τα σαιτ που ειχα μπη εδειχναν ολοι τουσ με τα ιδια πσρελκομενα
Η τιμεσ στην αγωρα ειναι συτη που λεσ  μαζη με τα παρελκομενα  πσρτουσ τηλ να τουσ ενημερωσησ να δεισ τη θα σου πουν
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγ 03, 2015, 20:27 από giorgos maniadakis »

« Απάντηση #699 στις: Αυγ 03, 2015, 20:24 »
1

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
το κουτάκι δεν το έχω τώρα μαζί αλλά αρχίζω και φοβαμαι
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγ 03, 2015, 20:34 από xanoymis »

• 2160
« Απάντηση #700 στις: Αυγ 03, 2015, 20:39 »
Στη φωτο που ανεβασεσ δεν ξεκαθαριζω τα λογοτυπα αλλα αν  τα εχει ξερω οτι ειναι γνησιοσ

Ο δυλκοσ μου εχει ενα μικρο σημα με το λογοτυπο SvoёMesto®   διπλα Designed in Russia   και απο κατω ακριβωσ  2015/05    και στην απεναντη μερια εχει αυτα Made in Germany αν και εχω φωτο στο ταμπλετ με των ατμο δεν ξερω γιατη δεν μπορω να ανεβασω στο νημα

Αποσυνδεδεμένος billythekid

• 2399
« Απάντηση #701 στις: Αυγ 03, 2015, 20:42 »
Σε κάθε περίπτωση λείπουν τα παρελκόμενα (πλαστικό τανκ και ένα σετ οριγκάκια και βιδάκια).

« Απάντηση #702 στις: Αυγ 03, 2015, 20:47 »
το σήμα γνησιοτητας το έχει, το οποίο όταν αλλάζω θέση, μία φαίνεται το s και μία to m. ημερομηνία έχει 11/2014. ειχε βγει όμως τότε ο v2;

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5205
« Απάντηση #703 στις: Αυγ 03, 2015, 21:02 »
ναι, είχε βγει απο πολύ πιο πριν... βάλε μια φωτό και το κουτάκι κάποια στιγμή. Ο αυθεντικός από κάτω γράφει ημερομηνία, made in Germany, designed in russia και το λογότυπο, αλλά μπορεί και κάποιος κλώνος να τα έχει όλα αυτά. Δες και το κουτάκι, αλλά πιθανότερο το βλέπω να χάθηκαν τα παρελκόμενα και να προσπαθεί να δικαιολογηθεί

• 2160
« Απάντηση #704 στις: Αυγ 03, 2015, 21:29 »
Η επιλογη μου στο καταστημα που αγωρασα των kayfun LP  δεν εγεινε  στην τυχη αλλα μετα απο πολλυ ψαξημο και βλεπωντασ οτι εχει μονο γνησιουσ και απο εδω απο το φορουμ που ειχα ακουση τα κσλυτερα για των συγκεκριμενω  καταστημα  φυσικα ειχα κανη κιαλη παραγγελια πιο πριν κιι ηταν ολα αψωγα τωρα το αν κυκλοφορουν και κλονη με τα λογοτυπα που ειπε η πετρα δεν ξερω και σε οσα κινεζομαγαζα που κοιταζα φωτο και τιμεσ δεν ειδα κατι τετιο

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 363898 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:42
από tony1976
Omerta Liquids Shake and Vape 38 20544 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:35
από tony1976
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 245 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 358 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1249 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 879225 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 469036 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1915834 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 523577 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1674 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 377773 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 704308 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ