vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

395 επισκέπτες, 3 χρήστες
maraki1308, zamploutos, sakissalonika

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Επιλογή Πρώτου Επισκευασιμου

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• Αντώνης
  • 695
  • Φύλο: Άντρας
  • 14/10/2014 -> Όχι άλλο κάρβουνο!
Απ: Επιλογή Πρώτου Επισκευασιμου
« Απάντηση #675 στις: Αυγ 03, 2015, 00:04 »
Εναλλακτικά θα σου πρότεινα να δεις και τον Calix.  Εξαιρετική γεύση και ευκολία στο στήσιμο.  :yes:

« Απάντηση #676 στις: Αυγ 03, 2015, 00:31 »
και εγώ μετά απο τρεις μήνες ατμισης, έχω μπεί στην διαδικασία επιλογής επισκευασιμου.
πριν δύο μέρες πήρα υπό δοκιμή ενα subtunk mini(τιμή 25 ευρώ) αλλά δεν....
με τις εργοστασιακές αντιστάσεις ακόμη και χαμηλά μου έβγαζε σαν γευση ένα θερμό αχταρμα χωρίς επίγευση χωρίς τίποτα. για πρωτή φορά μπήκα στην διαδικασία να φτιάξω αντιστάσεις και μου φάνηκε σχετικό ευκολο. γευση ικανοποιητική από τον συγκεκριμένο ατμοποιητή όμως δεν πήρα. δεν ψάχνω πολύ σφιχτή τζούρα να πονάνε τα σαγόνια αλλά όχι και αυτό του mini. θέλω μία απαλή τζούρα σχετικά μεγάλης διαρκειας (όχι πνευνονική) με δροσερό ατμό και να καταλαβαίνω τιε επιμερούς γευσεις σε ένα σύνθετο κάλό υγρό. μάλλον ψάχνω πολλά.
-λοιπόν τον μίνι μάλλον το απορρίπτω
έχω στο μυαλό μου
-κλώνο kfl+ tobeco
-expromizer
-ή τα χώνω λίγο παραπάνω για kfl γνήσιο. αξίζει τον κόπο;
δώστε μου παρακαλώ τα φώτα σας;

Αποσυνδεδεμένος robbinsrules

• 572
  • Carpe Noctem
« Απάντηση #677 στις: Αυγ 03, 2015, 00:35 »
Ας απαντησουν και πιο αρμοδιοι απο μενα(ιδιοκτητες γιατι εχω δοκιμασει μονο!) αλλα ο kfl εχει αρκετα σφιχτη τζουρα!Για expro δεν γνωριζω!

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5205
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #678 στις: Αυγ 03, 2015, 00:40 »
σφιχτή τζούρα δεν θα το έλεγα
Μήπως δεν τον έχεις ρυθμίσει κατάλληλα;

Ο γνήσιος ΚΛ+ είναι σταθερή αξία.

Αποσυνδεδεμένος xemaliaris

• *
  • 70
« Απάντηση #679 στις: Αυγ 03, 2015, 01:09 »
Νομίζω ότι αξίζει ο kfl+ γνήσιος θα σου το πρότεινα ανεπιφύλακτα.

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• Αντώνης
  • 695
« Απάντηση #680 στις: Αυγ 03, 2015, 01:14 »
Εγώ, με βάση με τα λεφτά που φαίνεται ότι θέλεις να διαθέσεις, θα κοίταζα

1) KFL+ -> Όπως λέει η Petra σταθερή αξία, εύκολος στο στήσιμο και καλή γεύση
2) Expromizer -> Τον θεωρώ στα επίπεδα KFL+, λίγο καλύτερος ίσως λόγω ευκολιών που παρέχει (ρύθμιση αέρα, γέμισμα, κτλ)
3) Erlprinz -> Τον γνώρισα πρόσφατα και τον θεωρώ πολύ καλή επιλογή.  Εύκολος στο στήσιμο και καλύτερη γεύση από KFL+

Θα επέλεγα μάλλον τον expro σαν πρώτο επισκευάσιμο, λόγω των ευκολιών που παρέχει και λόγω τιμής.  Ο erlprinz 2ος με πολύ μικρή διαφορά (ίσως και ισοψηφία) και τελευταίος ο KFL+ γιατί τον κατατάσσω στην ίδια κατηγορία με τους άλλους 2 αλλά με μεγαλύτερη τιμή.

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5205
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #681 στις: Αυγ 03, 2015, 02:17 »
Να προσθέσω επίσης, xanoumis:
είδα ότι ατμίζεις λίγο καιρό. Αν είναι μάλιστα κι ο πρώτος σου επισκευάσιμος, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να έχει κάποιο πρόβλημα ο κλώνος σου και να μην μπορείς να το διαγνώσεις. θα παιδεύεσαι λοιπον, νομίζοντας ότι κάτι κάνεις λάθος εσύ. Οχι μεγάλη πιθανότητα, αλλά υπαρκτή.
Επίσης: διάβασε κάποια πράγματα για σύρματα, ρεύματα, μπαταρίες, μοντ πριν αρχίσεις να κάνεις αντιστάσεις.
Καμιά φορά βιαζόμαστε να περάσουμε σε επισκευάσιμους, χωρίς να υπάρχει μια σοβαρή γνωστική υποδομή για το τι ακριβώς μπορεί ή δεν μπορεί να κάνει ο εξοπλισμός μας και γιατί.
Οπως αυτό από δω και κάτω που διαβάσαμε σήμερα

« Απάντηση #682 στις: Αυγ 03, 2015, 08:47 »
διαβάζω πάνω από μήνα σε καθημερινή βάση αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι δεν περίμενα το η.τ. να έχει εξελιχτεί έτσι. πολύ πληροφορία ρε παιδί μου. δεν έχω σκοπό να πάω σε ακραίες καταστάσεις. ένα απλό επισκευασιμο θέλω με νορμάλ αντιστάσεις που θα μου δώσει καλύτερη γευση από τον gs air m που έχω τώρα και θα γλιτώσω  και κάποια χρήματα από την αγορά των εργοστασιακών κεφαλών. το βασικό να λειτουργεί όσο το δυνατό απροβληματιστα. όχι διαρροές, υπεροτροφοδοσίες.......... και ας μην είναι ο τόπ στην γευση. με λίγα λόγια ένα ξεκούραστο ατμοποιητή που θα αχολούμε με το υγρό που θα βάλω και όχι με τα προβλήματα του.

Αποσυνδεδεμένος GiorgosRab

• Carpe Diem..
  • 713
  • Ἓν οἶδα ὅτι ουδὲν οἶδα
« Απάντηση #683 στις: Αυγ 03, 2015, 09:04 »
KFL+ πολύ καλή σχέση τιμής-αποδοσης και για εμένα ο καταλληλότερος ατμο για είσοδο στους επισκευάσιμους. Απροβλημάτιστος, πολύ καλή γεύση, διαρροές μηδέν και εύκολο στήσιμο (οπως και να τον στησεις θα παιξει). Επίσης ειναι transformer, μπορεις να τον φτιαξεις σε πολλες μορφες! Στην τιμή που παιζει ο γνησιος δεν αξιζει να αγορασεις κλωνο, που οπως πολυ σωστα σου ειπε η Petra δεν ξερεις και τι μπορει να σου βγαλει..

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• 3450
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
« Απάντηση #684 στις: Αυγ 03, 2015, 09:26 »
Οπως τα λενε οι φιλοι απο τον xemaliaris και κατω φιλε xanoumis απο εμενα

« Απάντηση #685 στις: Αυγ 03, 2015, 10:59 »
έαν πάρω γνήσια βάση kfl+ και τα υπόλοιπα επειδή μου αρέσουν περισσότερο οπτικά απο steam tuners θα ειναι το ίδιο καλό το λειτουργικό αποτέλεσμα σχετικά με του γνήσιου κομπλέ;
Συγκεκριμμένα μου γυάλισε αυτό Deck access kit λόγω ευκολότερου γεμίσματος
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγ 03, 2015, 11:09 από xanoymis »

Αποσυνδεδεμένος chzamp

• 1001
  • Χρήστος.....χάρηκα...
« Απάντηση #686 στις: Αυγ 03, 2015, 11:08 »
Δεν θα εχεις κανενα προβλημα.. Τα κουστουμια των steam tuners συνεργαζονται αψογα με την γνησια βαση.. Αλλα χανεις το να εχεις ενα ολοκληρομενο συνολο ενος πολυ καλου πρωτου για σενα επισκευασιμου οπου καποτε ισως θελησεις να πουλησεις - ανταλαξεις...

Αποσυνδεδεμένος GiorgosRab

• Carpe Diem..
  • 713
  • Ἓν οἶδα ὅτι ουδὲν οἶδα
« Απάντηση #687 στις: Αυγ 03, 2015, 11:49 »
 Τέλεια θα δουλεύει! Προσωπικά έχω παρατηρήσει οτι με bell cap ή clear view tank βγάζει καλύτερη γεύση!  ;)   Πάρε την βάση και φτιάξε το κουστουμάκι στα γούστα σου! Επικοινώνησε με ST θα σε κατατοπίσουν πλήρως!

« Απάντηση #688 στις: Αυγ 03, 2015, 12:25 »
τώρα είδα ότι έχουνε βγεί δύο εκδόσεις. μόνο το drip αλλάζει; πήρα τηλέφωνο στο καταστημα στην χαλκίδα που ψωνίζω και έχει την παλιά με το ίσιο drip στα 60 ευρώ. να την πάρω ή όχι;

Αποσυνδεδεμένος achatzi

• Αντώνης
  • 695
« Απάντηση #689 στις: Αυγ 03, 2015, 12:36 »
Δες εδώ για τις διαφορές

1) Άλλο drip tip
2) Αλλαγές στο top cap, μέσα και έξω
3) Τα γράμματα στον πάτο του ατμο

Δες εδώ για να δεις και φωτό http://www.vaperev.com/blog/the-second-batch-of-the-kayfun-lite-plus/

Θα έλεγα, για ψυχολογικούς λόγους και μόνο να πας στην v2.

EDIT: Ξέχασα ότι μόνο με την V2 μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάτι σαν και αυτό (Kayfil Tool) για να τον ανοίγεις χωρίς να χύνεις το υγρό.
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγ 03, 2015, 12:45 από achatzi »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 363898 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:42
από tony1976
Omerta Liquids Shake and Vape 38 20544 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:35
από tony1976
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 245 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 358 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1249 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 879227 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 469036 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1915852 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 523584 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1674 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 377774 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 704308 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ