vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

566 επισκέπτες, 5 χρήστες
I.P, pngtszs1976, Nikrom, manoslykos, lagoudakis

Επιλογή Πρώτου Επισκευασιμου

Απ: Επιλογή Πρώτου Επισκευασιμου
« Απάντηση #735 στις: Αυγούστου 14, 2015, 22:41 »
Η ρύθμιση είναι "στο πιο ανοιχτό".

Για τα κατάλοιπα, το γνωρίζω (εδώ το διάβασα :-P ), αλλά δεν ήθελα να αλλάξω αντίσταση στις 3-4 ημέρες. Κάνω 3 με 8ml τη μέρα, οπότε ναι, "τα έχει φάει τα ψωμιά της" (και για αυτό ρωτάω και για RBA - διότι αν είναι να σκάω €4,5 - €5 κάθε τριήμερο για αντίσταση Atlantis, shit inside Muchyear). Νόμιζα, όμως, πως επηρεάζει μόνο ποσότητα ατμού - γεύση, όχι ΚΑΙ "ποσότητα αέρα που εισέρχεται στο σύστημα / φτάνει στο στόμα".

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #736 στις: Αυγούστου 14, 2015, 22:45 »

Ανάλογα με τα κατάλοιπα, την ποσότητα του βαμβακιού, τον ατμοποιητή, επηρεάζει από λίγο ως .... λιγότερο λίγο.
Μην την πετάς αυτή την κεφαλή. Βγάλτην, σκούπισέ την, αποθήκευσέ την και δοκίμασε άλλη.
Αλλά ναι... στους μεγάλους ατμοποιητές για πνευμονικές, οι κεφαλές είναι ακριβές. Οι επισκευάσιμες είναι καλή λύση.

update ζεστό ζεστό σαν φρέσκο ψωμάκι: δες κι εδω. Αν τον εγκρίνει ο ατλαντιδάκιας Zarko, είναι άριστος στο είδος του. Αν και ενεργοβόρος και υδροβόρος.

« Απάντηση #737 στις: Αυγούστου 14, 2015, 23:02 »
@petra Πώ, ρε συ, μου κάνεις ζημιά :-D

Από τη μια ψάχνω δεύτερο οικονομικό σετάκι γιατί δεν μου φτάνει η αυτονομία Atlantis - iStick 30W, από την άλλη μου πετάς στη μούρη Αυτό Το Πλάμμα που θέλει τέσσερα iStick 100W σε συστοιχία SLi για να κρατήσει τρίωρο! Damn you (με φωνή Professor από Futurama)!!!

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #738 στις: Αυγούστου 14, 2015, 23:12 »
εχω σφραγισμένο ακόμη το μοντάκι που θα τον δουλέψει σωστά... και τις ανάλογες μπαταρίες  :)) :))
ετσι, για να σκάσει λίγο ο zarko που έχει ξεμείνει με το 50ρι...
Πάντως ακριβό σπορ οι βατάκηδες ατμοποιητές. Ακριβές κεφαλές, ακριβά μοντ, μπαταριοκαταστροφείς και ρουφήχτρες...
Ισως θα έπρεπε να προσαρμοστείς στην ταπεινή 12βατη τζούρα του καυφούν... (λέω εγώ, αλλά έχεις ξεφύγει και δεν μπορείς - μου το είπαν κι άλλοι: αν εθιστείς στην ατλαντίδα, μετά δεν έχει επιστροφή)
Δεν μπορώ να το νιώσω (αν και μπορώ να σας καταλάβω) τον delta 2 και τον goliath 2 τους τρώει το συρτάρι, μόνο σε ριβιού τους χρησιμοποιώ... αλλά αν είναι να το κάνεις σωστά, κάντο σωστά!  :)

Αποσυνδεδεμένος IreneS

• **
  • 280
« Απάντηση #739 στις: Αυγούστου 15, 2015, 01:09 »
Μου κάνει εντύπωση αυτό με το ρουφηγμα στα μάγουλα - εμένα αυτό μου συνέβαινε μόνο οταν προσπαθούσα να κανω mouth to lung στον subtank. Μηπως δεν κάνεις πνευμονικες και παιδεύεσαι απλως? Προσπάθησε να δοκιμάσεις τους ατμοποιητές που σε ενδιαφέρουν πριν αγοράσεις, για να είσαι σίγουρος.

« Απάντηση #740 στις: Αυγούστου 15, 2015, 01:30 »
@IreneS Τι να σου πω, δεν μου... έμαθε κανείς "πώς να καπνίζω" (και, τώρα πια, ατμίζω), αυθόρμητα "μου βγαίνει". Αυτό που ξέρω να πω είναι πως δεν έχω ως "μεσάζοντα" το στόμα, νιώθω τον καπνό / ατμό να κατεβαίνει απευθείας πνευμόνια (βαρώντας και ένα λαρύγγι στο ενδιάμεσο) και στο τέλος εκπνέω μια τρελή ποσότητα ατμού που αν οδηγώ χρειάζεται να ανοίξεις παράθυρο για να βλέπεις τη νταλίκα που σου έρχεται. Οπότε υποθέτω πως, ναι, mouth to lung :-)

"Αυτό με τα εσωτερικά μας όργανα" ποτέ "δεν το είχα". Σαν να με ρωτάς, βρε παιδί μου, "αν άκουσα το παγωτό καϊμάκι στο νεφρό". Να με ρωτήσεις "αν με έπιασε ευκοίλια μετά τις 13 μπάλες παγωτό", ναι, θα το καταλάβαινα. Και πάλι, περισσότερο από τις... αναπόφευκτες επιθέσεις προς την τουαλέτα. Η πιο συνηθισμένη συζήτηση ανάμεσα σε εμένα και τη σύζυγο είναι:

- Πεινάς;

- Δεν ξέρω...

- Καλά, θα σου βάλω να φας κάτι, έχεις 4 ημέρες νηστικός.

Ξέρεις, σαν τους χαμαιλέοντες μια φάση. Αν δεν μου έβαζαν φαγητό μπροστά μου, μπορεί και να πέθαινα από ασιτία. Ε, κάπως έτσι και με το ατμο-τέτοιο μας.

- "Τον κατεβάζεις τον ατμό;"...

- "Δεν ξέρω, δες τα συννεφάκια"

:-D

Αποσυνδεδεμένος tsabasid

• **
  • 487
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #741 στις: Αυγούστου 15, 2015, 08:44 »
mouth to lung είναι το στυλ ατμίσματος που προσομοιώνει το κλασσικό κάπνισμα. Τράβηγμα δηλαδή ατμού στο στόμα συνήθως με σχετικά σφικτή τζουρα, και σε 2η φάση τράβηγμα στα πνευμόνια. Οι πνευμονικές είναι αυτό που κάνεις εσύ και νομίζω αναφέρονται σαν lung hits. :)

« Απάντηση #742 στις: Αυγούστου 15, 2015, 10:16 »
@IreneS Ήμουν στο just να κάνω παραγγελιά το eVic αλλά έφαγα μια φλασιά και θυμήθηκα πως οι μπαταρίες, ειδικά με συνεχή χρηση, παίζει να κρατήσουν μόνο 5 - 6 μήνες. Επιλέγοντας μια δεύτερη συσκευή "σαν το iStick 30W" (που έχω ήδη - με ενσωματωμένη τη μπαταρία), υπάρχει το "κουσουράκι" πως όταν κλατάρει η μπαταρία, πρέπει να αλλάξεις και τη συσκευή. Υπάρχει κάτι παραπλήσιο σε κάποιο εγχώριο κατάστημα στο οποίο να μπορώ να αντικαταστήσω τις μπαταρίες όταν κλατάρουν στο μέλλον, για να μην τρώει πέταμα ολόκληρη η συσκευη; Μήπως είναι τραγικά εύκολη η αντικατάσταση μπαταρίας στο eVic και το σκοτίζω χωρίς λόγο; Καλό το iStick 100W, και με ανεξάρτητες μπαταρίες, αλλά με τόσα αρνητικά που έχω διαβάσει, το φοβάμαι.

Απο ό,τι βλέπω με αναζητήσεις στο forum, ψιλο-αξιόπιστες φάσεις του είδους τύπου Sigelei δεν παίζουν στο Ελλάντα - και όταν και αν παίζουν, δεν έχουν καλές τιμές, σωστά; Από την άλλη, αν χώσω φίλο Αμερικάνο να μου παραγγείλει από έξω, δεν ξέρω αν θα μου κάτσει κλώνος που, επίσης, θα μου σκάσει στη μούρη και θα ανοίξει τρύπα στη στέγη a-la Asterix... :-(

Από ατμοποιητές, αμφότεροι οι Lemo 2 - Delta II φαίνονται μια χαρά. Από άποψη εμφάνισης κινούμαι πιο πολύ προς Delta II, ενώ έχουν και οι δύο θετικότατα reviews. Κάποια σημείωση από πλευράς σας για κάτι άξιο λόγου που θα βοηθήσει στην επιλογή; Π.χ. έχουν και οι δυο εξαρχής RBA kit της προκοπής, ή θα βρεθώ να πρέπει να αγοράζω και άλλα συμπράγκαλα μετά;

Για τις δε τζούρες του Atlantis, μιας και το συζητήσαμε, να ξεκαθαρίσω πως οκ, καταλαβαίνω πως "είναι δυνατός", μα δεν τον ατμίζω συνεχώς στα 30W (το όριο του iStick μου), και προφανώς αν πάρω κάτι άλλο, σε δυνατότερο μοντάκι, επίσης δεν με βλέπω να ανεβαίνω (συχνά) παραπάνω. Όταν λέτε πως Lemo 2 - Delta II είναι παρόμοιοι, μα ίσως όχι τόσο "δυνατοί", αν πάρω δυνατότερο μοντάκι από το iStick 30W και "τους τρέχω" π.χ. 10W - 20W παραπάνω από ό,τι τον Atlantis στο iStick 30W τώρα, δεν θα δίνουν παραπλήσια αίσθηση;

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #743 στις: Αυγούστου 15, 2015, 11:35 »
Καταρχην...στα στικακια αλλαζουν οι μπαταριες στο συνεργειο. Οσο αντεχουν η πλακετα και τα κουμπια μπορεις αν χ μηνες η χρονο να αλλαζεις μπαταριες.
Ο δελτα δυο εχει μια ακριβη επισκευασιμη κεφαλη αρκετα καλη. Ειναι βεβαια ατμοποιητης πνευμονικων.
Τον δουλευεις σε βατ αναλογα με το στησιμο του. Αν ανεβασεις περισσοτερα απο καποιο σημειο κ μετα θα παρεις καμμενο.
Δες και στη vapesin για καποιον της youde που εχει. Αλλα δεν ξερω αν φερνει τις εργοστασιακες κεφαλες του διοτι απο το εργοστασιο ερχεται ως επισκευασιμος μονης η διπλης αντιστασης.

Διατηρω βεβαια πολλες επιφυλαξεις για πολυωρη λειτουργια τετοιων ατμοποιητων σε μοντ μονης μπαταριας και δη αγνωστης.
Αν ατμιζα μονιμα εναν πχ ατλαντις,  θα ειχα ενα μοντ με επωνυμη πλακετα και δυο μπαταριες imr 20A Samsung η lg
Τα στικακια με μονη μπαταρια ειναι εξαιρετικα αλλα για να τα δουλευεις στα 10-15 βατ σε μονιμη βαση και περιστασιακα να τα ζοριζεις στο φουλ. Με τα διπλης εχεις περισσοτερες δυνατοτητες αλλα παλι δεν θα τα προτεινα ανεπιφυλακτα για μονιμο ζορισμα πανω απο σαραντα βατ σε διπλες μικρες αντιστασεις. Προσωπικη αποψη βεβαια.

« Απάντηση #744 στις: Αυγούστου 15, 2015, 12:25 »
@Petra Δηλαδή, το πακέτο iStick 30W + Atlantis που μου πλάσαραν από το μαγαζί που "ξεκίνησα την πορεία" ήταν ψιλο-βλακεία, και θα έπρεπε να μου έχουν δώσει εξαρχής με διπλή μπαταρία; Διότι το 30άρι δεν μου έχει βγάλει πρόβλημα μέχρι τώρα - συνήθως το δουλεύω 12 με 16, ανεβαίνοντας περιστασιακά σε ένα 25άρι (αλλά, και πάλι, όχι για πολύ και ανάλογα με το υγρό).

Βάσει του τι μου λες, το 100άρι iStick, σε συνδυασμό με δυο καλές μπαταρίες, θα είναι μια πιο αξιοπρεπής και αξιόπιστη λύση από ό,τι ένα "μονό" μοντάκι - ακόμη και αν θα τα δούλευα και τα δυο στα 15 με 25 βατάκια, σωστά; Βασικότερο από όλα είναι φυσικά το να μην μου ανατιναχτεί στη μούρη - ό,τι και αν πάρω.

Για τον δε ατμοποιητή, αφού έχω ήδη τον Atlantis, στον δεύτερο βάζω μέγιστη προτεραιότητα το να είναι επισκευάσιμος - δεν με βλέπω να παίρνω καθόλου ανταλλακτικά πέρα από ό,τι τον συνοδεύει αρχικά. Αν δεν έχω χάσει επεισόδια, στους επισκευάσιμους ("RBAs", σωστά; ) αρκεί συρματάκι, βαμβακάκι και λίγος χρόνος και όρεξη, όχι κάποια πρόσθετα ανταλλακτικά ανά Χ διάστημα. Σωστά;

EDIT - ΥΓ: Δεν βρήκα "κάποιον της Youde" στη VapeSin. Ίσως φταίει το ότι είμαι ασχετίλας και δεν κατάλαβα τον... κωδικό που μου είπες (και υπόκρουση Mission Impossible να παίζει).

Αποσυνδεδεμένος tsabasid

• **
  • 487
« Απάντηση #745 στις: Αυγούστου 15, 2015, 12:37 »
Στον επισκευάσιμο πράγματι χρειάζεσαι μόνο σύρμα και βαμβάκι. Χοντρικά το κόστος υπολογισε το σε κάτω από 20 cents ανα στήσιμο(σύρμα και βαμβάκι μαζί) το οποίο καλό είναι να το αλλάζεις στο 3ημερο για λόγους υγειινής αλλά και για να μην έχεις πτώση γεύσης(ποικίλει και ανάλογα με το υγρό φυσικά). Οπότε καταλαβαίνεις ότι το κόστος αναλώσιμων του ατμοποιητή σε σχέση με τις ακριβές εργοστασιακές κεφαλές πρακτικά εκμηδενίζεται.  Χρειάζεται βέβαια και λίγη όρεξη και υπομονή το πρώτο 2ημερο μέχρι να μάθεις και να του πάρεις τον αέρα. Αλλά μετά θα είσαι μια χαρά και θα το φέρεις στα μέτρα σου.

Ό,τι αφορά το αρχικό πακέτο που σου έδωσαν στο κατάστημα το θεωρώ μια χαρά. Είναι ένα πολύ καλό πακέτο για νέο ατμιστή. Για αυτούς το μόνο εύκολο θα ήταν να σου πλασάρουν κάτι πιο προχωρημένο και ακριβότερο. Αλλά γενικά υπάρχει καμπύλη εκμάθησης. Αν δεν έχεις κάποιον γνωστό να σου δείξει εξαρχής πρέπει να ξεκινήσεις από λίγο πιο βασικά πράγματα και μετά αφού δεις ακριβώς τι σε ικανοποιεί να κάνεις μια αγορά ακόμη.

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #746 στις: Αυγούστου 15, 2015, 12:50 »
Το 30ρι με την ατλαντίδα δεν είναι καλός συνδυασμός. Το πρώτο ζορίζεται και η δεύτερη υπολειτουργεί. Θέλει 50ρι τουλάχιστον. δες στο νήμα της ατλαντίδας, ακριβώς τα βατ με τα οποία πρέπει να λειτουργεί κάθε κεφαλή. Δεν ξέρω ποιες έχεις και πόσα βατ θέλουν για να δουλέψουν σωστά. Πάντως, αν θέλουν πάνω από 40, ούτε στο 50ρι θα τις λειτουργούσα σε μόνιμη βάση. Εκτός αν άλλαζα τις μπαταρίες του.
είπαμε, έχει καλές μπαταρίες lipo, αλλά τηρουμένων κάποιων αναλογιών.
Αν θέλεις να δουλεύεις πχ 0.3 αντιστάσεις στα 50 βατ όλη τη μέρα, μπορεί να φτάνεις τις μπαταρίες στο όριο.
Οι ελάχιστοι youde (goblin, goliath) που υπήρχαν σε ελληνικά καταστήματα μάλλον έχουν τελειώσει λόγω CC

Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πάρα πολλά από αυτής της κατηγορίας τους ατμοποιητές. Εχω 3, που μου ξέμειναν από παρουσιάσεις, ένα delta 2, έναν goliath 2 και έναν mini goblin, αλλά χρησιμοποιώ μόνο τον τελευταίο κι αυτόν με μονή αντίσταση και τέρμα κλειστό τον αέρα για να ΜΗΝ κάνω πνευμονικές. Ο goliath είναι πιο ισχυρός, μετά ο delta 2 και μετά ο mini. Υπάρχουν κάποια μέλη που ατμίζουν αποκλειστικά με τέτοιου τύπου ατμοποιητές. Μπορούν να σου προσφέρουν περισσότερες γνώσεις από τις δικές μου.

Επίσης δεν ξέρω πόσο ισχυρό θέλεις τον ατμοποιητή σου, μια και βλέπω ότι την ατλαντίδα μάλλον την υπολειτουργείς.
Η πιο φτηνή λύση σήμερα είναι ένας ego one με επισκευάσιμη κεφαλή, την οποία θα στήνεις με μισό ομ αντίσταση και θα έχεις τέρμα ανοιχτό τον αέρα για πνευμονικές. Ο ατμοποιητής έχει τη δικιά του μπαταρία που είναι σαν μηχανικό μοντ, αλλά αν τον πάρεις σκέτο, μπορείς να τον βάλεις πάνω σε οποιοδήποτε μοντ. Στήνεται πανεύκολα και υπάρχουν οδηγίες για το σωστό στήσιμό του. Είναι μάλιστα και μικρός σε μέγεθος (3 μεγέθη έχει)
Εδώ τα λινκ για ατμοποιητή και κεφαλές
Μπορεί να σου φανεί αδύναμος σε σχέση με την ατλαντίδα, αλλά στις πνευμονικές είναι πιο ισχυρός από καυφούν. Σαφέστατα μπορεί να σου κάνει δουλειά, διότι μπορεί να υπερεκτιμώ τις ανάγκες σου για "ισχυρό" ατμοποιητή. Αν σου κάνει δουλειά, θα στην κάνει πολύ οικονομικά. Αν είναι ένα κλικ πιο κάτω από αυτό που θέλεις, με ελάχιστα περισσότερη νικοτίνη στα υγρά, θα σε καλύψει. Να ξέρεις πως αν μπλέξεις με επισκευάσιμους, στο τέλος θα καταλήξεις με 3-4, οπότε δύσκολα θα κλαις τα λεφτά ενός φτηνού ατμοποιητή.

« Απάντηση #747 στις: Αυγούστου 15, 2015, 13:06 »
@Petra Εμ... Εδώ έρχεται η νουμποσύνη μου να πετάξει απορία: δεν "μετράει" το "σε πόσα Watt ατμίζεις" για το "πόσο φόρτο επιφέρεις στην μπαταρία"; Όπως το καταλαβαίνω, ναι μεν έχουμε αντίσταση 0,5Ohm ("μαμίσιες" κεφαλές), αλλά αφού "παίζω" στα 10 - 15Watt, "δεν το πολυζορίζω". Από την άλλη, θεωρητικά η Ατλαντίδα αποδίδει τα μέγιστα όταν την παίζεις σε 30W με 40W. Δεν "με χαλάει" όμως όπως... "υπολειτουργεί" - αφού, οπως λες, υπολειτουργεί. Το αντίθετο, μου φαίνεται υπεραρκετή, και ούτε καν μπορώ να φανταστώ "πώς θα παίζει κανονικα" σε ένα πιο δυνατό μοντάκι!

Βάσει των όσων αποκωδικοποιώ και καταλαβαίνω από τη μέχρι τώρα συζήτηση, μάλλον δεν χρειάζεται να πολυανησυχώ με το iStick 100W, που είναι μια δυνατότερη-από-αυτό-που-έχω πρόταση και ικανότερο "να τρέξει" δυνατούς ατμοποιητές - και η ίδια η Ατλαντίδα μου θα αποδώσει καλύτερα σε αυτό από ό,τι στο 30άρι. Ο δε Ego-πως-τον-είπες είναι ένας έστω ικανοποιητικός ατμοποιητής RBA που αξίζει ως πρώτο βήμα για να μαθω επάνω του, και σε ένα-δυο μηνάκια βλέπω αν (και ποιόν) άλλο θα πάρω. Οπότε ένας συνδυασμός iStick 100W + Ego-πως-τον-είπαμε + μπαταρίες (αλήθεια, ποιές είναι οι καλύτερες για αυτό;!) θα με βγάλουν κοντά στο ένα κατοσταρικάκι, όχι και άσχημα.

Να ρωτήσω μόνο για μια τελευταία φορά: έχετε ακούσει και εσείς τίποτα για... ανατιναζόμενα iStick 100W; Να ανησυχώ, ή είναι οι κλασσικές περιπτώσεις του Reddit που κάποιος το δουλεύει αφού του έπεσε από τον έκτο σε μια μπανιέρα με νικοτίνη και μετά κλάφτηκε πως του βραχυκύκλωσε; Έχω και τρία μέτρα μύτη, και "θα τη βρεί" εύκολα με το πρώτο μπαμ... :-D

Αποσυνδεδεμένος tsabasid

• **
  • 487
« Απάντηση #748 στις: Αυγούστου 15, 2015, 13:13 »
Ακόμη είναι καινούρια συσκευή το 100άρι και πιθανά "χούγια" ίσως να μην έχουν βγει στην επιφάνεια. Αλλά επειδή σε ενδιαφέρουν οι πνευμονικές, δεν ξέρω αν τον έχεις δοκιμάσει αλλά ίσως αξίζει να ρίξεις και μια ματιά στον Subtank mini V2 που λένε ότι η νέα επισκευάσιμη κεφαλή του είναι πολύ καλή.

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #749 στις: Αυγούστου 15, 2015, 13:15 »
θα δεις σε άλλα νήματα ότι παίζουν ρόλο και τα αμπέρ.
1.5 ομ στα 15 βατ χρειάζεται λιγότερα αμπέρ από ότι μισό ομ στα 15 βατ.
Το 30ρι σου μαζί με έναν ego one θα δουλεύει μια χαρά στα 20-25 βατ με μισό ομ κεφαλή αν του βάλεις μια καλή μπαταρία LG HE4, LG HG2 κλπ.
Πνευμονικές ο ego one μπορεί να κάνει και με 1 ομ αντίσταση και τέρμα ανοιχτό τον αέρα κι εκεί θέλει μάξιμουμ 20 βατ, οπότε μπορείς να έχεις δυο κεφαλές και θα ζορίζεις ακόμη λιγότερο το μοντ.
Με κάποια επιφύλαξη σου λέω ότι το ego one που του έβαλα μισό ομ κεφαλή, όταν προσπαθούσα να το δουλέψω με λιγότερα βατ χωρίς πνευμονικές, υπερχείλιζε. Μπορεί να ήταν τυχαίο, αλλά μπορεί να θέλει να δουλεύει ψηλά για να είναι οκ.
Το μικρό ego one που έχω τώρα, με 1 ομ και κλειστό τον αέρα δουλεύει χωρίς καμία διαρροή.
Και η ατλαντίδα στα 15 βατ με το 30ρι είναι οκ.

Δε χρειάζεσαι το μεγάλο μοντ των 100 βατ αν δεν ξεπερνάς τα 25.
Για το 100ρι δεν έχει ακουστεί τίποτα, είναι εξάλλου νωρίς ακόμη.

YΓ ναι, και ο subtank είναι καλή επιλογή

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360090 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1012 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114312 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450424 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110802 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375063 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328364 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1081 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6449 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15309 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29378 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99967 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F