Συνήθως όμως αυτός που διατυπώνει την υπόθεση καλείται και να την αποδείξει...
Εκεί έγκειται πιστεύω το περιπαικτικό ύφος κάποιων εκφορών καθώς επίσης και στον αβάσιμο εκφοβισμό του κοινού...
Όλοι μας έχουμε τις επιφυλάξεις μας σχετικά με το ΗΤ και όλοι μας είμαστε ανοιχτή σε οιαδήποτε εμπεριστατωμένη έρευνα και συμπέρασμα...
Άλλωστε λόγω της ευρείας αποδοχής - χρήσης του ΗΤ πλέον, είναι σίγουρο οτι κάποιοι επιστημονικοί κύκλοι θα ασχοληθούν σοβαρότερα με το θέμα και θα έχουμε - θέλω να πιστεύω- αρκετά σύντομα κάποια απτά αποτελέσματα...
Κάποια στιγμή όμως θα πρέπει να διακριθεί η προπαγάνδα από την ενημέρωση...
Καλημερα, εγω απλα θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου!!
Θα κανουν μεγαλο πολεμο εναντια του ητ! κ θα το δουμε συντομα αυτο!!!! Ετσι απλα το λεω γιατι δεν αντεξαν το γεγοντος οτι οι ΔΕΣΜΙΟΙ ΤΟΥ ΚΤ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ!!!!!! Ναι μπορουμε να παθουμε καρκινο!!! κ τοσα αλλα!!!! Οπως ειπε καποιος εδω το αγχος ειναι το μεγαλυτερο προβλημα!!!!
Μεγαλυτερος πολεμεος για ενα προιον οπως το ητ? δεν θα εχει γινει στην ιστορια!!!!!
Θυμηθειτε απλα τι ειπα σημερα κ σε λιγο καιρο θα ακουτε κ για θανατους απο ητ!!!!!!!! Κ να ξερετε οτι αυτοι που το ξεκινησαν αυτο? ειναι ασχετοι εντελως με το ητ! κ εντελως "σχετικοι" με τις τσεπες τους κ με μεγαλα συμφεροντα!!!!
Οταν κ
αν γινει μια επισημη ερευνα κ εχουμε τα αποτελεσματα? ευχομαι να ειμαστε ακομη ολοι εδω? κ να τα πουμε.........
Τοσα ατομα ατμιζουμε τοσοοοο καιρο γιατι ενας απο εμας δεν επαθε κατι? μου λετε το γιατι?
κ το επαθε ο κυριος δλδ που ατμιζε 10 μηνες?
?? Ο καθε ενας μας φυσικα κ πρεπει να προσεχει κ ειναι υπευθυνος για το τι κανει κ τι ατμιζει ναι? Ομως τα κολπα αυτα που καποιοι κανουν για να σε τρομοκρατησουν? γιατι βλεπουν τα πρωην θυματα τους να απομακρυνονται απο τον σιγουρο θανατο τους? σε εμενα προσωπικα δεν πιανουν!!!!!
Θα ζητησω αλλη μια φορα συγγνωμη για εχτες που εκανα πλακα! ναι? Ομως οταν κ αν βγει μια επισημη ερευνα κ τα αποτελεσματα της? τοτε θα τα πουμε κ μην μου πειτε κατι οπως ο FDA το ειπε ναι?
Πολλοι καταλαβαν τι εννοω.
Edit: Να προσθεσω κατι! Πανε αρκετοι μηνες απο αυτο το γεγονος που ειλικρινα δεν ηθελα να αναφερω για να μην τρομαξουν καποιοι! Ομως αφου σας ενδιαφερουν τα θεματα αυτα θα πρεπει να ακουσετε κ αυτο το γεγονος κ εσεις να βγαλετε τα συμπερασματα σας!
Πριν λιγους μηνες καποιος καλος φιλος κ καπετανιος, με ειδε να ατμιζω κ με ρωτησε ο ανθρωπος αν ειμαι ευχαριστημενη, του εξηγησα οτι ειμαι μια χαρα κ μαλιστα οτι δεν ξανακαπνισα! Αυτος ο κυριος καπνιζε πανω απο 5 ΠΑΚΕΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ! Οσο κ αν το ακουτε τρελο? ειναι η αληθεια!!!!!!!
Ο κυριος αυτος λοιπον μου ζητησε διευθυνση να παραγγειλει ητ!!!!
Ομως να πω οτι ειχε προβλημα!! Λαχανιαζε πολυ κ ιδρωνε!!! Κατι δεν πηγαινε καλα κ ετσι του ειχα πει να παει σε καλο γιατρο!!!!!!!! Δεν με ακουσε!!!
Ηρθε ο ανθρωπος στην Ελλαδα κ παρηγγειλε το ητ!!!
Σημερα ατμισε κ αυριο επαθε καρδιακη προσβολη κ χειρουργηθηκε κ ειναι καλα κ ισως να ειναι κ στο φορουμ κ να διαβαζει οτι εγω αυτη τη στιγμη γραφω ναι?
Θα ρωτησω κατι τωρα κ οποιος εχει την ευγενικη καλοσυνη ας μου απαντησει,
Τι εφταιξε που επαθε ο ανθρωπος αυτος καρδιακη προσβολη??? Το ατμισμα μιας ημερας μηπως?
? η το καπνισμα τοσα πακετα για 40 χρονια??
Καταλαβαινετε γιατι αναφερα αυτο το αληθινο γεγονος?
?? Τωρα δεν θα ηταν αστειο αν αυτος ο κυριος ναι? με κατηγορουσε οτι εξαιτιας μου επαθε καρδιακο επεισοδιο γιατι εγω του προτεινα το ητ?
?
Ετσι πιστευω οτι καποια γεγονοτα που σχετιζονται με το ητ ειχαν την προιστορια τους κ τα αιτια τους καπου αλλου!
Αυτη ειναι η ταπεινη μου αποψη κ συγγνωμη αν σας κουρασα.