Ωχ .... το είχα ξεχάσει ανοιχτό ;Να δω πόσο θα έρθει το ρεύμα
Καλός ήρθες στην σκοτεινή πλευρά.
Έχε το νου στις αλλαγές της γεύσης . Είναι πιθανό να μην προλαβαίνει να ποτίσει καλά το βαμβάκι.
Για τη φωτιά μην ανησυχείς και πολύ. Κατέβαλα φιλότιμες προσπάθειες να βάλω φωτιά στο παρελθόν αλλά απέτυχα
Δεν ξέρω το επάγγελμα σου , αλλά αν δεν είναι δικά σου τα φυτά , μπορεί και να έχουν φυτοφάρμακα.
Vape safe
Γεια χαρά
Γενικά τρεις μέρες ατμίσματος με βάμβαξ. Όλα βαίνουν καλώς

. Η Γεύση (Δοκίμασα 2 υγρά Halo & El toro 11mg/ml και με τα τρία συγχρόνως) θεωρώ ότι είναι καλύτερη και από αυτή του φιτιλιού cetin και από του πλέγματος αλλά περί ορέξεως κολολυθόπιτα…

. Είμαι γεωπόνος και χθες πήρα βαμβάκι από καλλιέργεια χωρίς να έχει ψεκαστεί. (Ψεκασμό στα βαμβάκια κάνουν για το πράσινο σκουλήκι Ιούλιο μήνα περίπου και συλλέγουν αυτές τις μέρες τουλάχιστον στη περιοχή της Θήβας. Ο συγκεκριμένος καλλιεργητής είναι και φίλος μου. Η καλλιέργεια ήταν μη αρδεύσιμη και οι κάψες που πήρα το σύσπορο βαμβάκι ήταν αρκετά ώριμες που σημαίνει μεγαλα ποσοστά στις ίνες κυτταρίνης ~86%). Αφαίρεσα με προσοχή τους σπόρους ξεμάτισα τις ίνες και τις έπλεξα σε διάμετρο περίπου 2mm και τα υπόλοιπα κατά τα γνωστά. Σας πληροφορώ ότι δεν χρειάστηκε καν «στρώσιμο».
Η διαφορά με το βαμβάκι που πωλείται είναι ότι αυτό «στρίβεται» πιο εύκολα, ενώ το τελείως (raw) ακατέργαστο που δοκίμασα όση ώρα και να το στρίψεις έχει τη τάση να ξαναφουσκώνει (δεν «κάθεται» δηλαδή εκεί που το αφήνεις). Δεν ξέρω που οφείλεται ακριβώς, ίσως στην περιεχόμενη υγρασία, ίσως ότι το ελαφρώς κατεργασμένο έχει κάποια άλλη ουσία, θέλει ψάξιμο γενικά δε ξέρω

.
Diver:
γράφεις κάπου: «Έχε το νου …..το βαμβάκι.» Πάλι από δοκιμές που έκανα ισχύει αυτό που λες όταν έχεις βάλει μεγάλη ποσότητα βαμβακιού και για να πάρεις διάμετρο 2~3mm το σφίγγεις αρκετά και δύσκολα περνά το υγρό όταν συναντά την συρμάτινη αντίσταση (το υγρό κινείται στο φιτίλι με βάση τη διαφορά συγκεντρώσεως). Θέλει λίγο βαμβάκι, πιστεύω είναι θέμα εμπειρίας καθαρά.
Γενικά συμβουλεύω να δοκιμάσετε φιτίλι από βαμβάκι, τα άλλα ρε παιδιά έχουν πολύ χημεία και πιστεύω ότι τα χρησιμοποιούν γιατί απλά δεν έχουν τι άλλο να βάλλουν ασφαλές ως προς το dry burning

. Να με θυμηθείτε ότι σε λίγο θα βγουν φιτίλια βαμβακιού ή λιναριού με επίστρωση άκαυστης ουσίας.
Ευχαριστώ θα σας κρατώ ενήμερους.
Ο γνωστος δαιμων ξαναχτύπησε
Η κυτταρίνη στις
ίνες του βαμβακιού είναι 96~97% το υπόλοιπο είναι: πρωτείνες 1%, κυρώδεις ουσίες 0.5% και ανόργανα 0.8%.