Χίλια ευχαριστώ, για άλλη μια φορά, για τις πληροφορίες και τις συμβουλές όλων. Ήταν πολύ χρήσιμες για να ένα ξεκαθάρισμα κάποιων πραγμάτων στο μυαλό μου και πιστεύω θα είναι και στη συνέχεια.
Τώρα, επειδή δεν είμαι ιδιαίτερα (έως καθόλου) αποφασιστικός τύπος και κοντεύουν 2-3 βδομάδες που είχα σταμπάρει το evod σετάκι χωρίς να το έχω παραγγείλει, τελικά το παρήγγειλα γιατί αν ήμουν μεταξύ 3-4 επιλογών δεν θα έπαιρνα η.τ. ούτε μέχρι το πάσχα! Τις προτάσεις όλων τις κρατάω στο συρτάρι για αργότερα που θα σκαμπάζω 2-3 πράγματα, και από τη στιγμή που δεν άκουσα κανένα αποτρεπτικό σχόλιο για το evod είπα να δοκιμάσω να ξεκινήσω με αυτό. Για το θέμα της μπαταρίας και της αυτονομίας, έβαλα τσόντα και μια μπαταρία 1100mAh (5€ έκανε, ελπίζω να μη γίνω φλαμπέ!) επειδή, ούτως ή άλλως, το ένα η.τ. μπορεί να το πασάρω στην κοπέλα μου που -αν και μη καπνίστρια- ενθουσιάστηκε με την ιδέα του η.τ.!! (άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου..

)
Να είστε όλοι καλά για τη βοήθεια και καλές γιορτές!
έντιτ: σχετικά με τα υγρά, έχω σκοπό να το ψάξω αυτές τις μέρες, οπότε αν χρειαστώ βοήθεια (κι εκεί) θα επανέλθω εδώ ή σε αντίστοιχο θέμα, αν υπάρχει. ένα απ' αυτά που αναφέρθηκαν πριν (cigarillos από el toro νομίζω) ήταν από τα 2 που μου άρεσαν κάπως. απ' ό,τι κατάλαβα βέβαια, το θέμα του υγρού παίζει να είναι ακόμα πιο σημαντικο και, δυστυχώς, πιο μπλεγμένο από αυτό της "συσκευής"..