vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

430 επισκέπτες, 4 χρήστες
Mantis039, Buliwyf, thanos1071, Paso

Αποφάσισα να το κόψω. Τι συσκευή να αγοράσω? Προτάσεις!

Αποσυνδεδεμένος chzamp

• 1000
  • Φύλο: Άντρας
  • Χρήστος.....χάρηκα...
Απ: Αποφάσισα να το κόψω. Τι συσκευή να αγοράσω? Προτάσεις!
« Απάντηση #2355 στις: Δεκεμβρίου 21, 2014, 13:11 »
Καλώς ήλθες!!!
Το Νήμα αυτό θα σε βοηθήσει πολύ γιατί απαντάνε και παλιοί με μεγαλη εμπειρια και νέοι που πρόσφατα πέρασαν από την διαδικασία πρωτης επιλογής.
Για αρχη η επίσκεψη σε φυσικο κατάστημα είναι απαραίτητη!!! Και για εξοπλισμο και για υγρά και για συμβουλές.. Για να μην είσαι εντελως εκτος διάβασε το πρόσφατο μήνυμα #2318 του Cruizer79  που αφορα σε μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για αρχικές επιλογές http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,993.msg792838.html#msg792838.

Η αποψη μου για τα χρήματα που διαθέτεις είναι  το mass/istick με αντίστοιχους ατμο που προαναφέρθηκαν και που θα εχει το κατάστημα που θα επιλεξεις ...

Καλη αρχη!!!

Αποσυνδεδεμένος Papadopoulou Ioanna

• 949
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #2356 στις: Δεκεμβρίου 21, 2014, 13:19 »
αν θες δες και στο ecig.gr έχει και το e-box που είναι το ίδιο μποξάκι και με 20% έκπτωση στο φόρουμ και με εγγύηση και σέρβις από την τζόυτεκ.Το κατάστημα είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της στην Ελλάδα.Πολύ καλός ατμοποιητής από εκεί και ο Δέλτα 16 (και όμορφος) και με 15 ευρώ με την έκπτωση και με πολλή καλή απόδοση και γεύση.Τον έχω μετά από protank mini και aspire bdc και είδα το φως στο θέμα της γεύσης και της αντοχής των αντιστάσεων,που είναι μεν ακριβές -4 ευρώ- αλλά δεν φαίνεται να έχουν αστοχίες

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #2357 στις: Δεκεμβρίου 21, 2014, 13:25 »
αν παρεις το Kanger aerotank δες αυτο να μαθεις περισσοτερα 

[youtube]wBG6GyOGmZE[/youtube]

και αν παρεις το istick δες αυτο

[youtube]dBD2s729H7I[/youtube]

και αυτα που σου προτεινει η Ιωαννα ειναι στην ιδια φιλοσοφια οποτε δεν εχεις να χασεις κατι να τα δοκιμασεις

Αποσυνδεδεμένος claireth

• **
  • 110
« Απάντηση #2358 στις: Δεκεμβρίου 21, 2014, 13:35 »
ok παιδιά και πάλι ευχαριστώ για τις προτάσεις...
δεν κοιτάζω και άλλα site γιατί βλέπω περισσότερα οπότε και δεν ξεκαθαρίζει το τοπίο,αύριο θα έχω μια εικόνα πλήρη οπότε και θα καταλήξω...από'κει και πέρα βλέπουμε!
το ένα βίντεο το είδα πάντως πριν,τώρα θα δω και το άλλο  :)

Αποσυνδεδεμένος ChRiS82

• 817
  • Που είναι το VaporShark μου;
    • Personal Website
« Απάντηση #2359 στις: Δεκεμβρίου 21, 2014, 20:02 »
Φίλε "σύντομα" συνατμιστή,πάρε ΠΡΩΤΑ την απόφαση να σταματήσεις αυτή την κακιά συνήθεια και μετά
όλα θα είναι πολύ πιο εύκολα για σένα.Δεν σου προτείνω να κάνεις ότι και εγώ,αλλά το τσιγάρο ΔΕΝ το έκοψα
μαχαίρι,τον πρώτο μήνα που άρχισα να ατμίζω έκανα απο 1 έως και 3 τσιγάρα,όποτε με τραβούσε και ζήλευα μαζί.
Μετά τον μήνα,απο μόνος μου,αποκτώντας και καλύτερη γεύση,το έκανα τελείως στην άκρη.Πλέον είμαι στους
3 μήνες και το τσιγάρο μου βρωμάει,βέβαια αποφεύγω να κάθομαι σε μαγαζία που ντουμανιάζουν στα τσιγάρα  :))

ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!! Μετά όλα θα σου είναι πολύυυυυυ καλύτερα  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος claireth

• **
  • 110
« Απάντηση #2360 στις: Δεκεμβρίου 21, 2014, 20:33 »
αν λες για εμένα,το έχω πάρει ήδη απόφαση...
τα παιδιά με βοήθησαν ήδη πολύ και έκανα κιόλας παραγγελία το 1ο μου τσιγάρο  :)
θα πάω αύριο από το μαγαζί να παραλάβω και να μου εξηγήσουν και 5 πράγματα καθώς και να πάρω υγρά...το βήμα έγινε wish me good luck..

Τελικά πήρα το Ναυτίλο mini και το Istick Eleaf (σε ροζ χιχι)

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
  • Read The Fuckin' Manual...
    • Athan
« Απάντηση #2361 στις: Δεκεμβρίου 21, 2014, 20:42 »
Καλοατμιστα κουκλα μου :) κ καλος ηρθες στον κοσμο του ΗΤ που ευχομε να μεινεις :)

Αποσυνδεδεμένος chzamp

• 1000
  • Χρήστος.....χάρηκα...
« Απάντηση #2362 στις: Δεκεμβρίου 21, 2014, 20:48 »
Καλή επιλογή. Καλή τύχη.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος e-akapnos

• 838
  • Dum vivimus vivamus
« Απάντηση #2363 στις: Δεκεμβρίου 21, 2014, 20:58 »
Όντως πολύ καλή και αξιόπιστη επιλογή. Καλή δύναμη και καλά ατμίσματα.
Κι ένα μικρό tip: Αφού θα πας στο μαγαζί αύριο πάρε κι άλλον έναν ατμοποιητή ως εφεδρικό γιατί θα τον χρειαστείς σίγουρα. έναν απλό και φθηνό κατά προτίμηση μαζί με μια απλή ego μπαταρία γιατί όταν θα φορτίζεις το istick πρέπει να υπάρχει εναλλακτική.  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
    • Athan
« Απάντηση #2364 στις: Δεκεμβρίου 21, 2014, 21:02 »
Ειναι passthrough το αιστικ,αλλα παντα χρειαζεται κ ενα δευτερο.

Αποσυνδεδεμένος claireth

• **
  • 110
« Απάντηση #2365 στις: Δεκεμβρίου 21, 2014, 21:11 »
παιδιά να'στε καλά  :)
πιστεύω ότι ο καθένας μας αν βάλει κάτι στόχο θα το καταφέρει (το τζόκερ παρουσιάζει κάποιες δυσκολίες βέβαια)
για 2ο ατμιστή αύριο τουλάχιστον χλωμό,γιατί ήδη το έπιασα το 100ρικο και δεν με παίρνει για παραπάνω,οπότε το έχω υπόψιν αλλά για λίγο αργότερα...θέλω να πιστεύω ότι θα με βγάζει την ημέρα οπότε να το βάζω για φόρτισμα το βράδυ,για να δούμε..

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• 2186
« Απάντηση #2366 στις: Δεκεμβρίου 21, 2014, 21:17 »
Από αυτά που διαβάζω, πρέπει να έχεις κάνει την καλυτερη επιλογή. Εγώ επιμένω πιο απλά και οικονομικά. Πάντως, θα συμφωνήσω :αγόρασε μια μικρή e-go και έναν απλό ατμοποιητή (aspire ή gemini) , περίπου 20 Ευρώ θα σου στοιχίσουν. Μην ξεμείνεις και χρειαστείς τσιγάρο. Εξάλλου, τη νυχτερινή φόρτιση εγώ θα τη φοβόμουν... :bye:

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
    • Athan
« Απάντηση #2367 στις: Δεκεμβρίου 21, 2014, 21:18 »
Βαλε αλλο ενα 20αρικο (ισως κ περισσοτερα) για υγρα κ αντιστασεις για να μη τρεχεις ολη την ωρα εκει αφου εισαι εκτος.

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• 3449
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
« Απάντηση #2368 στις: Δεκεμβρίου 21, 2014, 21:18 »
σωστη η μαρια

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #2369 στις: Δεκεμβρίου 21, 2014, 21:21 »
οντως ενα gemini  και μια απλη ego  μπαταρια .. θα σου ειναι πολυ χρησιμα .... και να ξερεις οτι πρεπει να παρεις και εξτρα κεφαλες για τον nautilus mini  ... 

το ξερω ειναι πολλα που ακομα δεν ξερεις αλλα αν μπεις στην ρεγουλα θα ειναι ολα οκ ... ρωτα το κοριτσια εδω του φορουμ να σε καθοδηγησουν.... μην κολας στηλε μας σε οποον θελεις και πμ να σου τα πουμε ιδιαιτερως

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2130 356538 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 12, 2024, 22:10
από Paso
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 372431 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 326075 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 464 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 5637 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1029 108916 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 10:39
από Giorgos F
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 14480 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 28405 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 98912 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 325460 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 604725 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 12806 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F