vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

185 επισκέπτες, 6 χρήστες
Tem, Eternal, tankwart, Milarepa, mathimatikos1966, azzazel

Αποφάσισα να το κόψω. Τι συσκευή να αγοράσω? Προτάσεις!

Αποσυνδεδεμένος Doubt

• 2815
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Αποφάσισα να το κόψω. Τι συσκευή να αγοράσω? Προτάσεις!
« Απάντηση #2295 στις: Δεκεμβρίου 02, 2014, 19:53 »
Ιερόσυλε...
 :))

Αποσυνδεδεμένος giwrgosk

• *
  • 11
« Απάντηση #2296 στις: Δεκεμβρίου 15, 2014, 22:21 »
Γεια σας και από μένα και καλώς σας βρήκα.

Ενώ για αρκετό καιρό ήμουν πολύ επιφυλακτικός ως προς το ηλεκτρονικό τσιγάρο (χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο είναι αλήθεια), τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει να το επεξεργάζομαι σαν ιδέα. Βέβαια, δεν ξέρω αν γράφω 100% στο σωστό θέμα επειδή δεν αποφάσισα να το κόψω αλλά κυρίως να ελαττώσω το κάπνισμα στο σπίτι! Γι' αυτό το λόγο ψάχνω για κάτι σχετικά οικονομικό (30-40€) και εισαγωγικό και αν τελικά πειστώ με το άτμισμα ίσως προχωρήσω σε κάτι πιο προχωρημένο.

Για να μην τα πολυλογώ, από το όποιο ψάξιμο έκανα, το οποίο επικεντρώθηκε κυρίως στο παρόν θέμα, κατέληξα ότι το η.τ. είναι χαώδες! Πραγματικά, η ποικιλία των διαθέσιμων "συσκευων" είναι κάπως απελπιστική για έναν εν δυνάμει ατμιστή. Τέλος πάντων, μην μπορώντας/θέλοντας να αντιληφθώ πλήρως τους συνδυασμούς μπαταριών-ατμοποιητών είπα να δοκιμάσω ένα στάρτερ-κιτ και συγκεκριμένα το εξής:
http://www.kangeronline.com/products/evod-starter-kit-with-eu-plug?variant=376603529

Μου φαίνεται σχετικά πλήρες και επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω από άμαζον και να το φέρει φίλη από αγγλία στις γιορτές, βγαίνει στα 30€. Θα ήθελα όμως να ακούσω και κάποια γνώμη από κάποιον που ξέρει ή έχει χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο, πέρα από τα διάφορα σχόλια και κριτικές αλλού. Επίσης θα ήθελα να ξέρω αν είναι αξιόπιστη συσκευή για να μην έχω να ασχολούμαι με διάφορα πέρα από αλλαγές αντιστάσεων και υγρών (προφανώς!). Τέλος, αν όντως καταλήξω στο συγκεκριμένο, θα προτείνατε αντιστάσεις 1,8 ή 2,2ohm και γιατί?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια βοήθεια, αλλά και γενικότερα για όλες τις πληροφορίες του φόρουμ που είναι εξαιρετικές (αν και χαοτικές, όπως είπαμε!).

ΥΓ. Μου γυάλισε κι αυτό κάπως: http://www.innokin.com/index.php/en/product-listings/product/7-itaste-mvp-v2-0 αλλά το αφήνω για επόμενο στάδιο, αν όντως είναι τόσο καλό όσο φαίνεται από τις κριτικές σε διάφορα σάιτ.

Αποσυνδεδεμένος ChRiS82

• 817
  • Που είναι το VaporShark μου;
    • Personal Website
« Απάντηση #2297 στις: Δεκεμβρίου 15, 2014, 22:33 »
Γιωργάρα,θεώρησε με νέο ατμιστή και μένα.Θα σου απαντήσω όσο απλά γίνεται
και σαφώς δεν θέλω να πάρεις της "μετροιτης" την απάντηση μου.

Το μόνο σίγουρο ειναι ότι αρκετοί εδώ μέσα έχουν τεράστιες γνώσεις πανω στο Η/Τ.
Σίγουρα υπάρχουν και "νέοι" σαν εμένα.Επειδή όμως όπως πολύ σωστά έψαξες και είδες
πως υπάρχουν πραγματικά πάρα μα πάρα πολλές επιλογές για να ξεκινήσεις,θα σου πω απλά
πως αυτό δεν γίνεται απλά απο Marketing αλλά και επειδή τα γούστα του καθενός διαφέρουν
και δεν μιλάω για εμφάνιση.

Ταπεινή μου άποψη,στην θεσσαλονίκη έχει καταστήματα που μπορείς να πας και να δοκιμάσεις
κιόλας κάποιες φορές πριν αγοράσεις.Έτυχε πρόσφατα γνώρισα έναν στην θεσσαλονίκη και
με εξυπηρέτησε πάρα πολύ καλά.(Ειμαι απο κιλκίς εγώ).Θα σου πρότεινα λοιπόν αν έχεις την
δυνατότητα να πας απο εκεί,μιας και ο συγκεκριμένος και γνώσεις έχει,και σωστή αντίληψη
κατ'εμέ αλλά και θα μπορέσεις να δεις κάτι απο κοντά πριν το πάρεις και σίγουρα θα μείνεις
ευχαριστημένος και στο οικονομικό.

Αν θες,απλά στείλε μου μήνυμα να σου στείλω στοιχεία καταστήματος μιας και σίγουρα εδώ
θα θεωρείται διαφήμηση και δεν είναι σωστό.

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
  • Read The Fuckin' Manual...
    • Athan
« Απάντηση #2298 στις: Δεκεμβρίου 15, 2014, 22:34 »
Καλησπερα φιλε μου.Καταρχην το ΗΤ θελει πολυ υπομονη κ σιγουρα οχι βιαστικες κινησεις.Πρεπει να εχεις στο μυαλο σου οτι δεν ειναι το ιδιο με το ΚΤ οπως κ τα υγρα του (εκτος απο μερικα που ισως το αγγιζουν) ως προς την γευση,αλλα αυτο θα το δεις εσυ δοκιμαζοντας καποια,ωστοσο παιζει μεγαλο ρολο κ το οτι συνεχιζεις κ κανεις ΚΤ κ ισως το ΗΤ σε ξενερωσει,το παθαμε ολοι μας στην αρχη,αλλα απο τοτε η τεχνολογια ως προς τα ατμιστικα προιοντα εχει εξελιχθει κ εχουν γινει καλυτερα τα πραματα ως κ για εναν νεοεισερχομενο ατμιστη.

Ας το παρουμε λοιπον απ την αρχη,εαν εισαι βαρυς καπνιστης?ποσα κ τι τσιγαρα κανεις?

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #2299 στις: Δεκεμβρίου 15, 2014, 22:35 »
Φιλε μου σαν σταρτερ κιτ καλο αλλα πολυ μικρη αυτοδυναμια μπαταριων (λιγη ωρα θα σου κρατησει) .. 650 mAh  δεν ειναι ικανοποιητικό για να μπορεις να καταλάβεις κατι και ισως σε πεισει να μην μεινεις στο ητ ... οι ατμοποιητες του πακετου καλοι ειναι για αρχη και με καλες κεφάλες

Δεν σου συνηστω και και να καπνιζεις και να ατμιζεις .. στο λεω γιατι καπου θα υπαρχει θεμα καλυτερα παρε την αποφαση και σταματα το κ.τ και μεινε με ητ ή  κανε πολυ λιγα τσιγαρα την ημερα ισως 2 με 3 και ολη την αλλη ωρα να ατμιζεις και αυτο για αρχη μετα σταματας το κ.τ ...

σου προτεινω να παρεις μπαταριες σκετες ego σαν αυτες  2 τεμαχια ( προτειμω βεβαια vv )  αλλα και 1300 mah  για αρχη καλα θα ειναι και 2 ατμοποιητες  gemini mini  που ειναι πολυ αξιολογοι και παρτα απο εδω οχι απο εξω  (μπορεις να τα βρεις και μαζι αυτα εννοω απο ιδιο μαγαζι )

οσο αναφορα τα αλλα που ρωτας θα τα βρεις στην πορεια μονο σου αρκει να ξεφυγεις απο το κ.τ τελειως  :yes: :yes: :yes:
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 15, 2014, 22:40 από kostas44 »

Αποσυνδεδεμένος giwrgosk

• *
  • 11
« Απάντηση #2300 στις: Δεκεμβρίου 15, 2014, 23:23 »
Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις και για την προθυμία!

Ενώ αυτό το διάστημα που ψιλοψάχνω δεν είχα πάει σε κάποιο κατάστημα γιατί ήξερα και ότι θα χαωθώ περισσότερο και ότι θα απογοητευτώ με τις τιμές, σήμερα πήγα να ρίξω μια ματιά σε ένα καινούργιο μαγαζί στη γειτονιά μου.. Αν και ήταν αρκετά εξυπηρετικό το παιδί εκεί, οι τιμές ήταν όντως απογοητευτικές. Προφανώς δεν βγάζω συμπεράσματα μόνο από ένα κατάστημα αλλά και στα ηλεκτρονικά καταστήματα έχω παρατηρήσει ότι ένα αξιοπρεπές σετ με 2 μπατ., 2 ατμοπ. και φορτιστή κάτω από 50€ δύσκολα να βρεις. Γι' αυτό το λόγο σκεφτόμουν την αγορά από έξω και στην πορεία στήριξη της τοπικής οικονομίας (!) με αγορά υγρών. Σήμερα δοκίμασα 4-5 και 2 τα βρήκα συμπαθητικά. Θέλω να πιστέυω ότι δεν θα δυσκολευτώ να βρω κάποιο να μου αρέσει και να κατασταλάξω μιας και δεν είμαι ιδιαίτερα απαιτητικός τύπος. Γεύση να μην έχει και θα την βρω την άκρη!!

Για τον φίλο που ρώτησε, καπνίζω περίπου 10 χρόνια και τα περισσότερα από αυτά στριφτά και συγκεκριμένα golden virginia πράσινο που μάλλον θεωρείται δυνατός καπνός.. Από ποσότητα, ας πούμε καμιά 20αριά συν πλην.

Δέχομαι τη συμβουλή σας ότι καλύτερα να το έπαιρνα απόφαση και να το γύριζα μόνο στο η.τ. και μακάρι να μπορούσα να το κάνω, αλλά δεν το έχω πάρει απόφαση ακόμα. Επίσης, όσο δεν το έχω δοκιμάσει για ένα εύλογο διάστημα για να συνηθίσω έστω το άτμισμα αλλά και τη χρήση η.τ., δεν μπορώ να με φανταστώ να το χρησιμοποιώ έξω. Αυτό είναι προσωπικό κόλλημα, αλλά αν όντως με πείσει και με βοηθήσει να ελαττώσω τα κ.τ. πολύ πιθανό να αναθεωρήσω.

Κώστα, αυτό που λες για τις μπαταρίες του evod θα ήθελα αν μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο καλύτερα. Από αυτονομία το ξέρω ότι είναι σχεδόν ό,τι λιγότερο υπάρχει, αλλά επειδή σκέφτομαι την οικιακή χρήση θεώρησα ότι θα ήμουν καλυμμένος. Το μέγεθος της μπαταρίας όμως επηρεάζει και την "ένταση" του ατμίσματος? Τις 1300mΑh τις κρατάω στα υπ' όψιν γιατί για αρχή 17€ η μια μου φαίνονται αρκετά.. Και ο ατμοποιητής μου φαίνεται ωραίος αλλά είναι αλήθεια ότι για αρχή αυτό ήθελα να αποφύγω: να ψάχνω επί μέρους κόμμάτια διαφορετικών εταιρειών από διαφορετικά καταστήματα κτλ.

Κρις, αν το κατάστημα που λες είναι από ανατολικά μέχρι κέντρο, πες το μου αν θες με μνμ και αν βγω στη γύρα θα περάσω να πάρω συμβουλές και προτάσεις κι από κει!

Αποσυνδεδεμένος Athan

• 2386
  • Read The Fuckin' Manual...
    • Athan
« Απάντηση #2301 στις: Δεκεμβρίου 15, 2014, 23:31 »
Υπαρχουν πακετα που ειναι πιο φθηνα κ για αρχη ειναι οτι καλυτερο μπορεις να διαλεξεις,αν πας σε κατι πιο ακριβο κ ''extream'' θα πρεπει σιγουρα να το εχεις αποφασισει οτι θα κοψεις το ΚΤ,γιατι διαφορετικα σιγουρα θα κλαις τα λεφτα σου.Με τα 20 τσιγαρα τη μερα που κανεις 2 900αρες μπαταριες σιγουρα ειναι υπερ αρκετες για να σου βγαζουν την ημερα,σαφος κ μπορεις να τα παρεις κ σε κομματια,απ το να τα παρεις ως πακετο διαλεγοντας μονο τον ατμο που θα μπορει να σου δωσει 5 πραματα για αρχη κ σιγουρα υπαρχουν φθηνοι κ καλοι στο επιπεδο τους.

Αποσυνδεδεμένος kostas44

• 2465
  • Youtuber Creator
    • Η ζωη ειναι τεχνη και η τεχνη ειναι η ζωη μου
« Απάντηση #2302 στις: Δεκεμβρίου 15, 2014, 23:32 »
17+17+6.5+6.5 = 47 ευρω φιλε μου λιγοτερα και απο αυτο το κιτ  που διαλεξες ... και ολα τα βρισκεις εδω αν θες ενα μαγαζι και με εκπτωση θα σου βγουν και λιγοτερο και σου ερχονται στο σπιτι σου σε μια μερα ...
ego 1300mah
Gemini
Αυτη ειναι η γνωμη μου  :yes: :yes: :yes:

και δεν χρειαζεται να την ακολουθησεις  :nope: :nope: :nope:

Αποσυνδεδεμένος giwrgosk

• *
  • 11
« Απάντηση #2303 στις: Δεκεμβρίου 15, 2014, 23:58 »
Εννοείται πως είναι δεκτή η γνώμη σου φίλε Κώστα και προφανώς οποιαδήποτε γνώμη ακουστεί εδώ λαμβάνεται υπ' όψιν σοβαρά γιατί η προσωπική μου εμπειρία είναι απλά μηδενική.

Απλά επειδή στη ουσία θέλω να κάνω μια δοκιμή και δεν είναι ότι μόλις πιάσω στα χέρια μου η.τ. θα πετάξω καπνούς, χαρτάκια, φιλτράκια κτλ., δυσκολεύομαι να δώσω το 50άρικο εξ αρχής. Το κιτ evod της kanger με 2 μπατ., 2 ατμοπ., φορτιστή usb, φορτιστή τοίχου και 5 ανταλλακτικές κεφαλές κάνει στην αγγλία 23£=30€ και θα το έχω σε 2 βδομάδες. Με άλλα 10€ παίρνω και άλλες 10 κεφαλές και απ' ό,τι έχω καταλάβει είμαι καλυμμένος για 3-4 μήνες, εκτός από τα υγρά. Επίσης, φαίνεται να έχει πολύ καλές κριτικές, γι' αυτό και με έχει ψήσει.

'Οπως και να 'χει, θα κάνω και καμιά γύρα από φυσικά καταστήματα να δω και άλλες επιλογές αλλά αν έχει κάποιος είτε θετική είτε αρνητική εμπειρία από το συγκεκριμένο κιτ θα ήθελα να την ακούσω. Και φυσικά όποιες άλλες προτάσεις υπάρχουν, είναι καλοδεχούμενες.

Αποσυνδεδεμένος imjp1982

• 1249
« Απάντηση #2304 στις: Δεκεμβρίου 16, 2014, 00:22 »
Γεια σου φιλε...Κατα την γνωμη μου τα περισσοτερα αξιοπρεπεστατα πακετα για να ξεκινησεις ειναι κοντα στο 50ρικο... :) Η παιρνεις 2 μπαταριες ego,1 ατμοποιητη και ενα φορτιστη,η ανεβαινεις σε τιμη και πας κοντα στα 70 και περνεις ενα ωραιοτατο istick μοντακι μαζι ενα αρκετα καλο ατμοποιητη...Το να πας σε πολυ καλη λυση κατω απο 50 ευρω γινεται δυσκολα φυσικα,αλλα δεν στο συνιστω καθως υπαρχουν πολλες κακιστες επιλογες σε αρχικα πακετα στην αγορα..ΑΑΑ εννοειτε μιλαω παντα για πακετα Ελλαδας ;)

Αποσυνδεδεμένος RennOs

• **
  • 118
« Απάντηση #2305 στις: Δεκεμβρίου 16, 2014, 00:46 »
θα σου πρότεινα να πας μπεις εδώ http://e-kapnisma.gr/index.php/board,105.0.html και να μπεις σε όλα τα σίτε τους να δεις τιμές και έπειτα περνάς και μια βόλτα από τα μαγαζιά τους και τα βλέπεις από κοντά ! αυτό έκανα και εγώ , δεν μπορούσα να ξέρω πόσα και που είναι εδώ στην θεσσαλονίκη .

Αποσυνδεδεμένος ili kef

• **
  • 205
« Απάντηση #2306 στις: Δεκεμβρίου 16, 2014, 01:19 »
Φίλε Γιώργο η επιλογή που έχεις κάνει πιστεύω είναι καλή για αρχή και δοκιμασμένη και αφού απλά θες να δεις πως θα τα πας ξεκίνα με αυτά (ο φορτιστής να είναι ΕU). Αν αργότερα θες να μείνεις στο η.τ. μπορείς να πάρεις μεγαλύτερη μπαταρία και να δοκιμάσεις και κάποιον άλλο ατμοποιητή αλλά σου προτείνω μην δώσεις πολλά λεφτά για ακριβούς ατμοποιητές στην αρχή και απογοητευτείς όπως έπαθαν κάποιοι άλλοι. Όντως το φόρουμ είναι χαοτικό αλλά και με απίστευτες πληροφορίες οπότε διάβαζε σιγά σιγά και με προσοχή μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό που επικρατεί για διάφορα προϊόντα (την έχω πατήσει).       

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• 2958
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #2307 στις: Δεκεμβρίου 16, 2014, 01:59 »
Γιώργο η επιλογή σου είναι συμπαθής και δοκιμασμένη. Εφόσον θέλεις να δοκιμάσεις και δεν προορίζεται για αποκλειστική χρήση, θα σου δώσει μια καλή ιδέα. Υπάρχουν και καλύτερες επιλογές και πάντα θεωρώ προτιμότερο να ξεκινά κανείς από τοπικό κατάστημα ώστε να έχει κάποιες συμβουλές αλλά και κάλυψη σε περίπτωση ελλατωματικού προϊόντος. Αλλά δεν διάλεξες άσχημα.
Αυτό που είναι χρήσιμο να ξέρεις είναι πως το ηλ.τσιγάρο δεν είναι μια συσκευή. Είναι στην ουσία δυο πράγματα: (1) η μπαταρία και (2) ο ατμοποιητής που βιδώνει πάνω της και ατμοποιεί τα υγρά. Έχοντας την μπαταρία κάποιος μπορεί να βάλει πάνω πολλούς διαφορετικούς ατμοποιητές. Η απόδοση, η μορφή και η χωρητικότητα του καθενός μπορεί να είναι διαφορετική. Ο Evod είναι παλιότερης γενιάς αλλά καλός για την εποχή του και πιθανότατα να σε ικανοποιήσει.

Προτίμησε αντιστάσεις 1,8 ohm. Δίνουν καλύτερο ντουμάνι, γεύση και "χτύπημα" (=throat hit, έτσι λέμε αυτή την χαρακτηριστική τραχιά αίσθηση της νικοτίνης στον φάρυγγα που υπάρχει στο τσιγάρο και αποζητάμε και στο άτμισμα) με τις μπαταρίες που θα τις δουλεύεις. Αν και σου τελειώνουν πιο γρήγορα την μπαταρία οι περισσότεροι τις θεωρούν σαφώς προτιμότερες.
Α, στο άτμισμα δεν ρουφάμε με τον δυνατό και κοφτό τρόπο του τσιγάρου -και ειδικά του στριφτού. Θέλει πιο ήπια, μακρόσυρτη τζούρα, για να προλαβαίνει ο ατμοποιητής να κάνει τη δουλειά του και να μην υπάρχουν διαροές, μπουρμπουλήθρες ή υπερβολική "υγρασία" στην γεύση. Θα το βρεις πολύ γρήγορα.

Καλή αρχή. Αν δεις πως σε ικανοποιεί, κάνε τον κόπο να δοκιμάσεις και αποκλειστική χρήση. Θα δεις πως δεν θα απαιτήσει θυσία και μάλλον θα σε καλύψει. Αργότερα θα σε ενθουσιάσει.

Αποσυνδεδεμένος nuts

« Απάντηση #2308 στις: Δεκεμβρίου 16, 2014, 02:25 »
καλησπέρα, να πω και γω τη γνώμη μου μιας και έκανα πρόσφατα κάποιες αγορές, άτμιζα και παλιά (ego-t εποχή δύστυχος είχα ξανά κυλίσει στο κ.τ.) και κάνω πάλι την προσπάθεια μου. Η γνώμη μου ει ναι ότι για αρχή ένας νέος ατμιστης πρέπει να επενδύσει κάποια λεφτά ώστε να χει ένα κάλο αποτέλεσμα, το να πάρει κάποιος 2-3 μπαταρίες-atmo <μέτριας ποιότητας> και μετά να τα πετάξει στο συρτάρι για να πάρει κάτι καλύτερο είναι πάλι χαμένα λεφτά. Σαν νέος και γω έχω να προτείνω να δώσεις 100-150 ευρό για αρχή ώστε να κάνεις την δουλειά σου, προτείνω ένα οι δυο  i-stick και ένα nautilus mini + έναν πιο απλό ατμοποιητη ώστε να μπορείς να εναλλάσσεις αρώματα κατά την διάρκεια της μέρας, ένα άρωμα μόνο καταντάει λίγο κουραστικό. I-stick 55 ευρώ Nautilus mini γύρω στα 35 ευρώ + κάποια υγρά για αρχή 15-30 ευρώ. Εγώ αυτά είχα πάρει, αργότερα πείρα άλλη μια μπαταριά και επέλεξα να πάρω και έναν επισκευασμένο ατμοποιητη. Ελπίζω να βοήθησα νέος είμαι και γω.

Αποσυνδεδεμένος giwrgosk

• *
  • 11
« Απάντηση #2309 στις: Δεκεμβρίου 16, 2014, 02:37 »
Ευχαριστώ και πάλι για τις συμβουλές και τα σχόλια σας.

Απ' ό,τι καταλαβαίνω επιβεβαιώνεται κάπως η υποψία μου ότι το συγκεκριμένο σετ της kanger μπορεί να μην είναι κάτι φοβερό και τρομερό αλλά είναι ένα αξιοπρεπές εισαγωγικό πακέτο και σε δελεαστική τιμή συγκρινόμενο με άλλα στάρτερ κιτ που έχω δει σε ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα.

Επειδή έχω φυσικά τις επιφυλάξεις μου για αγορά από εξωτερικό όσον αφορά σε περιπτώσεις ελλατωματικού προϊόντος ή άλλου προβλήματος, θα περάσω και από κανά δύο καταστήματα που έχω σταμπάρει να δω τι έχουν να μου προτείνουν. Σ' αυτήν την περίπτωση όμως λόγω κόστους ίσως να κινηθώ προς μια μπαταρία περισσότερων mAh και ατμοποιητή μεγαλύτερης χωρητικότητας για να γλυτώσω γεμίσματα. Σ' αυτήν την περίπτωση έχετε να προτείνετε κάτι διαφορετικό από τον κώστα παραπάνω; Δηλαδή μπαταρία ego 1300mAh και ατμοποιητή gemini mini; Λαμβάνοντας υπ' όψιν φυσικά ότι θα είναι η πρώτη επαφή με το "αντικείμενο" και το μπάτζετ είναι σχετικά περιορισμένο...

nuts, λογική η πρότασή σου και μακάρι να περίσσευαν τα 100-150 ευρώ και να πήγαινα σε κάτι πολύ καλό κατευθείαν αλλά επειδή είναι και δοκιμαστικό το στάδιο θα κρατήσω το μπάτζετ αρκετά χαμηλά. Αν ψηθώ/πειστώ και αποφασίσω να το εξελίξω, τότε θα το ψάξω και περισσότερο και εδώ είμαστε να με ξανασυμβουλέψετε! Και τα παλιά "εργαλεία" δε νομίζω να πάνε χαμένα. Στην τελική, τα πασάρω σε κανά φίλο/συγγενή μπας και βοηθήσω κανέναν να κόψει το κάπνισμα! (με την προϋπόθεση να καταφέρω να βοηθήσω τον εαυτό μου πρώτα...) :(

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 112440 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 357598 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 448092 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 109178 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 372728 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 326362 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 503 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 5676 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 14529 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 28483 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99014 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 325699 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost