Ευχαριστώ παιδιά αλλά το κακό ξεκίνησε απο τον τρόπο αντιμετώπισης.
Κατά την γνώμη μου δεν θα έπρεπε να λέτε σε κάποιον που θέλει να μάθει (επειδή έκανε μια ερώτηση που εσείς θεωρείτε χαζή) συνέχισε να καπνίζεις.
Κάποιος που ξεκινάει θέλει να ξέρει το καλύτερο ε.τ. που υπάρχει για το λόγο ότι θα του κάνει το κόψιμο πιο εύκολο.
Έχω ξαναπροσπαθήσει να το κόψω και απέτυχα πάρα πολλές φορές και εσθάνωμε ότι θα ξαναβρώ μπροστά μου τα ίδια.
Καταλαβαίνετε πως εσθάνωμε ,έχετε περάσει και εσείς απο αυτο το στάδιο.
Πως θα σας φενόταν εαν κάποιος σας ελεγε πριν ακομα ξεκινησετε συνεχισε να καπνιζεις.
Τελος πάντων .
Δεν θα ηθέλα να το συνεχίσουμε ,
Εαν θεωρήτε οτι έκανα κάποιο λάθος εγω ζητώ συγνώμη και σας παρακαλώ να μην ξανά ασχοληθούμε με αυτό το θέμα.
ο.κ.? 
Φιλε μου και εγω πριν 2 εβδομαδες βρισκομουν στην δικη σου θεση.Υστερα απο πολυ ψαξιμο επεσα πανω στο e-kpnisma.gr οπου και τα παιδια εδω μου προτειναν το hybrid της Nobacco

μεχρι σημερα που μιλαμε κανονικο τσιγαρο ουτε να το μυρισω αν και ειμουνα ΦΑΝΑΤΙΚΟΤΑΤΟΣ καπνιστης με 2-3 πακετα την ημερα

Μεχρι στιγμης εχω πορωθει τοσο με το η.κ που εχω στην διαθεση μου της συσκευες Giant-Hybrid-Mini More-want.Απ'οτι καταλαβες ολα της NObacco μιας και με κερδισε απο την πρωτη στιγμη η αψογη εξυπηρετηση <πρωτοφανης για τα ελληνικα δεδομενα> της εταιριας

.
Θα ηθελα να σου πω πως οπια ηλεκτρονικη συσκευη να επιλεξεις να εισαι σιγουρος πως θα κανει μια χαρα την δουλεια της,εμενα με κατα σειρα προτιμησης μου αρεσει να ατμιζω με:
1: Giant <μου αρεσει το χτυπημα του γιγαντα και ο πλουσιος ατμος του>
2: Hybrid <πολυ καλη συσκευη με αυτοματη μπταταρια τα παει πολυ καλα σε ολους τους τομεις>
3: Want <επισης πολυ καλη συσκευη, το μονο μειον οτι εχει λιγο σφιχτη τζουρα>
4: Mini+More <ισχυει οτι και για το Hybrid με μειων την μικρη διαρκεια της μπαταριας το οπιο λυνεται με την πολυ ωραια επαναφορτιζομενη ταμπακερα του πακετου

και του οτι δεν μπορεις να το καπνισεις χωρις καπιο επιστομιο απο Hybrid ή Giant μιας και μετα απο 2-3 απανωτες τζουρες θα νιωσεις ενα καψιμο στα χειλη απο τον ατμοποιητη.
Ελπιζω να βοηθησα λιγο και οχι να σε μπερδεψα παραπανω