Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

138 επισκέπτες, 5 χρήστες
psych1970, Tem, thanos1071, Milarepa, tony1976

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Αποφάσισα να το κόψω. Τι συσκευή να αγοράσω? Προτάσεις!  (Αναγνώστηκε 834031 φορές)

Αποσυνδεδεμένος thiaeleni

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Φύλο: Γυναίκα
Φίλε κουμπάρε 7,  κι εγώ νέα ατμίστρια είμαι, αλλά θα σου πώ τι έχω διαπιστώσει μιάς και ατμίζω με ovale egoT  και με elips. ΄Εβαλα έναν ατμοποιητή ego-w στην egoT μπαταρία μου ,που είναι 650 mA και μου αρέσει καλύτερα ο ατμός του. Βέβαια δεν θέλω να σε επηρεάσω , γιατί αυτά είναι και γούστα. Τα παιδιά που είναι πιό παλιά στο άθλημα, νομίζω είναι πιό ειδικοί και πιό έμπειροι  για να  σου πουν την γνώμη τους κσι τις διαπιστώσεις τους.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 25, 2011, 14:56 από Andreass »

Αποσυνδεδεμένος Andreass

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Ιωάννινα
  • Φύλο: Άντρας
Κάποια μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1107.msg133587.html#msg133587

Αποσυνδεδεμένος crypton

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: αθηνα - βυρωνας
καλη επιλογη, εγω με αυτο ξεκινησα και εκοψα το καπνισμα..

Αποσυνδεδεμένος arxontas7

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Πειραιας
Παιδια εχω πελαγωση δεν ξερω τι να διαλεξω για αρχη ,ωστε μετα να μην το ξαναγυρισω στο κ.τ αλλα κ απο οικονομικης αποψεως μην παει τσαμπα το 100€υρο..Βεβαια εκανα μια προσπαθεια κ κατεληξα στο Hybrid & στο ICE.Αλλα θελω λιγο βοηθεια να μπορειτε.Επισης εκανα 2 πακετα την ημερα κ τον τελευταιο χρονο κανω στριφτο ενα βαν νελ 25gr να 2 μερες.Τι βαθμο νικοτηνης να παρω ?(11,18 ή 24)?
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 25, 2011, 14:55 από Andreass »

Αποσυνδεδεμένος astelios

• Νέο μέλος
  • Τόπος: θεσ/νικη
Παιδιά γειά σας κατ' αρχήν θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα μέλη για τις πληροφορίες που δίνουν μέσα στο forum. Από μεριά μου, μια και είμαι καινούργιος θα ήθελα την γνώμη σας για μερικές εταιρίες που πωλούν Η.Τ μέσω internet για την αξιοπιστία των προιόντων αλλά και για την αξιοπιστία τους γενικα (μαιμούδες, σερβις κλπ).
alter smoking.gr - Esmoke.gr - intelicing.gr - nobacco.gr - funstore.gr .
Γιατί οι τιμές παιζουν αρκετα.

Ποιά η διαφορά των starter kit από τα άλλα?

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης

• PROVARI V2+TRAP TANK MINI
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Σπάτα
Παιδια εχω πελαγωση δεν ξερω τι να διαλεξω για αρχη ,ωστε μετα να μην το ξαναγυρισω στο κ.τ αλλα κ απο οικονομικης αποψεως μην παει τσαμπα το 100€υρο..Βεβαια εκανα μια προσπαθεια κ κατεληξα στο Hybrid & στο ICE.Αλλα θελω λιγο βοηθεια να μπορειτε.Επισης εκανα 2 πακετα την ημερα κ τον τελευταιο χρονο κανω στριφτο ενα βαν νελ 25gr να 2 μερες.Τι βαθμο νικοτηνης να παρω ?(11,18 ή 24)?

ξεκινα με ενα δειγμα απο 24 κ με ενα δειγμα 18αρι κ βλεπεις...

Παιδιά γειά σας κατ' αρχήν θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα μέλη για τις πληροφορίες που δίνουν μέσα στο forum. Από μεριά μου, μια και είμαι καινούργιος θα ήθελα την γνώμη σας για μερικές εταιρίες που πωλούν Η.Τ μέσω internet για την αξιοπιστία των προιόντων αλλά και για την αξιοπιστία τους γενικα (μαιμούδες, σερβις κλπ).
alter smoking.gr - Esmoke.gr - intelicing.gr - nobacco.gr - funstore.gr .
Γιατί οι τιμές παιζουν αρκετα.

Ποιά η διαφορά των starter kit από τα άλλα?

Αν είστε ένα μέλος που μόλις εγγράφηκε στο φόρουμ μας και για δική σας αλλά και για διευκόλυνση των μελών που θέλουν να σας βοηθήσουν απαντώντας στις ερωτήσεις σας, θα ήταν χρήσιμο να αυτοσυστηθείτε πρώτα.
Κάνοντας κλικ εδω http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1888.msg40635.html#msg40635. Μπορείτε να γράψετε δυο λόγια για εσάς σε ό,τι αφορά το κάπνισμα ή το άτμισμα, τι σας έφερε εδώ, πώς μας βρήκατε, αν είχατε κάποιες εμπειρίες σχετικά με το θέμα, πόσο καιρό είστε χρήστης ηλεκτρονικού τσιγάρου (αν είστε) ή πόσο βαρύς καπνιστής ήσασταν. Ίσως ακόμα κάτι για τα χόμπι σας ή ό,τι άλλο θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας ώστε να γνωριστούμε καλύτερα.

μπορεις να δεις κ εδω καποια αρχικα πακετα Η.Τ και να διαβασεις τα αντιστοιχα reviews

http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,3522.0.html

Αποσυνδεδεμένος koumparos7

• Νέο μέλος

Φίλε μου προτιμησε ενα 18αρι...μια χαρά θα είσαι.Παντως έχω ψιλοχαθει στο φορουμ...πολλες πληροφοριες ...αλλα σκορπιες..
απλα...πιο ειναι το καλυτερο ηλεκτρονικο τσιγαρο...ή το top 3 τουλαχιστον...??

Αποσυνδεδεμένος porto13

• GGTS"1561"-GG Stealth-Odysseus X 2-Penelope X 2-Iatty-ProvariV2 X2
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Μεσόγεια
Εγώ για ξεκίνημα,στο top τρία θα έβαζα το eGo-t atomizer type B!!!!

Συνδεδεμένος Tem

• Διαχειριστής
Μια νέα πολύ καλή πρόταση είναι βέβαια το eGo-C που πιθανότατα αντικαθιστά το eGo-T

Αποσυνδεδεμένος arxontas7

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Πειραιας
Aπο οτι καταλαβαινω δηλ να μην ξεκινησω ουτε hybrid ουτε με ice?

Αποσυνδεδεμένος porto13

• e-medium ατμιστής
  • **
Πάντως αν και ειμαι και γω "νεος"ατμιστης,χωρις πειρα,απ αυτα που εγω διαπιστώσει και επειδή θα ψαχτεις στην αρχη με τις γεύσεις,καλο θα ειναι οτι παρεις να ειναι atomizer,(με τανκ)για να μπορείς να αλλάζεις εύκολα γεύσεις,με το cartomizer θα πρέπει να εχεις 3 και 4 ατμοποιητες!!

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• Γενικός συντονιστής
  • Τόπος: Β ΕΥΒΟΙΑ !!!
Οχι ομως οτι θα πανε χαμενοι. Θα τους χρειαστεις ολους σιγουρα  :yes:

Αποσυνδεδεμένος porto13

• e-medium ατμιστής
  • **
Αν και δεν εχω δοκιμάσει carto,αυτο ειναι αλήθεια.Δεν παει τπτ χαμένο..

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• χταπόδι, όχι ελέφας
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Deep space + Ρόδος
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
Σωστά !!! Οι καρτο είναι για μετά από εμπειρία 2 μηνών περίπου, χωρίς κανένα ΚΤ, ώστε να έχει ενισχυθεί ή όσφρηση.
Ένας νέος ατμιστής (συνηθισμένος στη μυρωδιά του καμμένου)
δεν μπορεί να καταλάβει πότε ένας καρτο χρειάζεται γέμισμα.
Εγώ ατμίζω σχεδόν 6 μήνες και ακόμα δυσκολεύομαι...
Τουλάχιστον, με τη δεξαμενή (τανκ) θα ξέρεις τι σου γίνεται.

Φυσικά και κρατάς τους καρτο για αργότερα, νομίζω, με βάση τις συσκευές που έχω, ότι κάνουν μεγαλύτερη οικονομία υγρού.

Αποσυνδεδεμένος KoreYdro

• 나는 살아 Comfortably Numb
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Zagadka..
αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι οποιο η.τ και να διαλεξεις για αρχη στο τελος παραμενει αγαπημενο, (συνηθως, πλην εξαιρεσεων που ειχαν προβλημα), κατι σαν την πρωτη αγαπη..
απο την ελαχιστη εμπειρια μου κρινω οτι το ego-T ειναι παρα πολυ καλη επιλογη για αρχαριο..πολυ ευχρηστο,κραταει πολυ ο ατμοποιητης του και εισαι μονο στο : γεμιζω-ατμιζω-γεμιζω-ατμιζω........
μεχρι να παρεις τον αερα του,να ενημερωθεις επαρκως και μετα να αρχισεις τις δοκιμες και με διαφορετικα μοντελα..

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1479 391549 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 20:29
από tony1976
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 29 2537 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 12:25
από Antiprosopos
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 375671 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 260457 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 722095 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 264222 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 683726 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 756 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1494 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22500 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2529 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 890053 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.