vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

453 επισκέπτες, 3 χρήστες
manoslykos, dallaskdp, camber

Αποφάσισα να το κόψω. Τι συσκευή να αγοράσω? Προτάσεις!

Αποσυνδεδεμένος thiaeleni

• *
  • 18
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Αποφάσισα να το κόψω. Τι συσκευή να αγοράσω? Προτάσεις!
« Απάντηση #720 στις: Νοεμβρίου 24, 2011, 15:34 »
Φίλε κουμπάρε 7,  κι εγώ νέα ατμίστρια είμαι, αλλά θα σου πώ τι έχω διαπιστώσει μιάς και ατμίζω με ovale egoT  και με elips. ΄Εβαλα έναν ατμοποιητή ego-w στην egoT μπαταρία μου ,που είναι 650 mA και μου αρέσει καλύτερα ο ατμός του. Βέβαια δεν θέλω να σε επηρεάσω , γιατί αυτά είναι και γούστα. Τα παιδιά που είναι πιό παλιά στο άθλημα, νομίζω είναι πιό ειδικοί και πιό έμπειροι  για να  σου πουν την γνώμη τους κσι τις διαπιστώσεις τους.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 25, 2011, 14:56 από Andreass »

Αποσυνδεδεμένος Andreass

• **
  • 148
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #721 στις: Νοεμβρίου 24, 2011, 17:16 »
Κάποια μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1107.msg133587.html#msg133587

Αποσυνδεδεμένος crypton

• 987
« Απάντηση #722 στις: Νοεμβρίου 24, 2011, 17:30 »
καλη επιλογη, εγω με αυτο ξεκινησα και εκοψα το καπνισμα..

Αποσυνδεδεμένος arxontas7

• *
  • 94
« Απάντηση #723 στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 08:54 »
Παιδια εχω πελαγωση δεν ξερω τι να διαλεξω για αρχη ,ωστε μετα να μην το ξαναγυρισω στο κ.τ αλλα κ απο οικονομικης αποψεως μην παει τσαμπα το 100€υρο..Βεβαια εκανα μια προσπαθεια κ κατεληξα στο Hybrid & στο ICE.Αλλα θελω λιγο βοηθεια να μπορειτε.Επισης εκανα 2 πακετα την ημερα κ τον τελευταιο χρονο κανω στριφτο ενα βαν νελ 25gr να 2 μερες.Τι βαθμο νικοτηνης να παρω ?(11,18 ή 24)?
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 25, 2011, 14:55 από Andreass »

Αποσυνδεδεμένος astelios

• 4
« Απάντηση #724 στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 15:36 »
Παιδιά γειά σας κατ' αρχήν θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα μέλη για τις πληροφορίες που δίνουν μέσα στο forum. Από μεριά μου, μια και είμαι καινούργιος θα ήθελα την γνώμη σας για μερικές εταιρίες που πωλούν Η.Τ μέσω internet για την αξιοπιστία των προιόντων αλλά και για την αξιοπιστία τους γενικα (μαιμούδες, σερβις κλπ).
alter smoking.gr - Esmoke.gr - intelicing.gr - nobacco.gr - funstore.gr .
Γιατί οι τιμές παιζουν αρκετα.

Ποιά η διαφορά των starter kit από τα άλλα?

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης

• 2116
« Απάντηση #725 στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 16:21 »
Παιδια εχω πελαγωση δεν ξερω τι να διαλεξω για αρχη ,ωστε μετα να μην το ξαναγυρισω στο κ.τ αλλα κ απο οικονομικης αποψεως μην παει τσαμπα το 100€υρο..Βεβαια εκανα μια προσπαθεια κ κατεληξα στο Hybrid & στο ICE.Αλλα θελω λιγο βοηθεια να μπορειτε.Επισης εκανα 2 πακετα την ημερα κ τον τελευταιο χρονο κανω στριφτο ενα βαν νελ 25gr να 2 μερες.Τι βαθμο νικοτηνης να παρω ?(11,18 ή 24)?

ξεκινα με ενα δειγμα απο 24 κ με ενα δειγμα 18αρι κ βλεπεις...

Παιδιά γειά σας κατ' αρχήν θα ήθελα να συγχαρώ όλα τα μέλη για τις πληροφορίες που δίνουν μέσα στο forum. Από μεριά μου, μια και είμαι καινούργιος θα ήθελα την γνώμη σας για μερικές εταιρίες που πωλούν Η.Τ μέσω internet για την αξιοπιστία των προιόντων αλλά και για την αξιοπιστία τους γενικα (μαιμούδες, σερβις κλπ).
alter smoking.gr - Esmoke.gr - intelicing.gr - nobacco.gr - funstore.gr .
Γιατί οι τιμές παιζουν αρκετα.

Ποιά η διαφορά των starter kit από τα άλλα?

Αν είστε ένα μέλος που μόλις εγγράφηκε στο φόρουμ μας και για δική σας αλλά και για διευκόλυνση των μελών που θέλουν να σας βοηθήσουν απαντώντας στις ερωτήσεις σας, θα ήταν χρήσιμο να αυτοσυστηθείτε πρώτα.
Κάνοντας κλικ εδω http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1888.msg40635.html#msg40635. Μπορείτε να γράψετε δυο λόγια για εσάς σε ό,τι αφορά το κάπνισμα ή το άτμισμα, τι σας έφερε εδώ, πώς μας βρήκατε, αν είχατε κάποιες εμπειρίες σχετικά με το θέμα, πόσο καιρό είστε χρήστης ηλεκτρονικού τσιγάρου (αν είστε) ή πόσο βαρύς καπνιστής ήσασταν. Ίσως ακόμα κάτι για τα χόμπι σας ή ό,τι άλλο θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας ώστε να γνωριστούμε καλύτερα.

μπορεις να δεις κ εδω καποια αρχικα πακετα Η.Τ και να διαβασεις τα αντιστοιχα reviews

http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,3522.0.html

Αποσυνδεδεμένος koumparos7

• 3
« Απάντηση #726 στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 20:27 »

Φίλε μου προτιμησε ενα 18αρι...μια χαρά θα είσαι.Παντως έχω ψιλοχαθει στο φορουμ...πολλες πληροφοριες ...αλλα σκορπιες..
απλα...πιο ειναι το καλυτερο ηλεκτρονικο τσιγαρο...ή το top 3 τουλαχιστον...??

Αποσυνδεδεμένος porto13

• **
  • 363
« Απάντηση #727 στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 20:32 »
Εγώ για ξεκίνημα,στο top τρία θα έβαζα το eGo-t atomizer type B!!!!

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #728 στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 20:46 »
Μια νέα πολύ καλή πρόταση είναι βέβαια το eGo-C που πιθανότατα αντικαθιστά το eGo-T

Αποσυνδεδεμένος arxontas7

• *
  • 94
« Απάντηση #729 στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 21:48 »
Aπο οτι καταλαβαινω δηλ να μην ξεκινησω ουτε hybrid ουτε με ice?

Αποσυνδεδεμένος porto13

• **
  • 363
« Απάντηση #730 στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 22:31 »
Πάντως αν και ειμαι και γω "νεος"ατμιστης,χωρις πειρα,απ αυτα που εγω διαπιστώσει και επειδή θα ψαχτεις στην αρχη με τις γεύσεις,καλο θα ειναι οτι παρεις να ειναι atomizer,(με τανκ)για να μπορείς να αλλάζεις εύκολα γεύσεις,με το cartomizer θα πρέπει να εχεις 3 και 4 ατμοποιητες!!

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• 2526
« Απάντηση #731 στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 22:34 »
Οχι ομως οτι θα πανε χαμενοι. Θα τους χρειαστεις ολους σιγουρα  :yes:

Αποσυνδεδεμένος porto13

• **
  • 363
« Απάντηση #732 στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 22:40 »
Αν και δεν εχω δοκιμάσει carto,αυτο ειναι αλήθεια.Δεν παει τπτ χαμένο..

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #733 στις: Νοεμβρίου 25, 2011, 22:43 »
Σωστά !!! Οι καρτο είναι για μετά από εμπειρία 2 μηνών περίπου, χωρίς κανένα ΚΤ, ώστε να έχει ενισχυθεί ή όσφρηση.
Ένας νέος ατμιστής (συνηθισμένος στη μυρωδιά του καμμένου)
δεν μπορεί να καταλάβει πότε ένας καρτο χρειάζεται γέμισμα.
Εγώ ατμίζω σχεδόν 6 μήνες και ακόμα δυσκολεύομαι...
Τουλάχιστον, με τη δεξαμενή (τανκ) θα ξέρεις τι σου γίνεται.

Φυσικά και κρατάς τους καρτο για αργότερα, νομίζω, με βάση τις συσκευές που έχω, ότι κάνουν μεγαλύτερη οικονομία υγρού.

Αποσυνδεδεμένος KoreYdro

• **
  • 429
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Zagadka..
« Απάντηση #734 στις: Νοεμβρίου 26, 2011, 00:31 »
αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι οποιο η.τ και να διαλεξεις για αρχη στο τελος παραμενει αγαπημενο, (συνηθως, πλην εξαιρεσεων που ειχαν προβλημα), κατι σαν την πρωτη αγαπη..
απο την ελαχιστη εμπειρια μου κρινω οτι το ego-T ειναι παρα πολυ καλη επιλογη για αρχαριο..πολυ ευχρηστο,κραταει πολυ ο ατμοποιητης του και εισαι μονο στο : γεμιζω-ατμιζω-γεμιζω-ατμιζω........
μεχρι να παρεις τον αερα του,να ενημερωθεις επαρκως και μετα να αρχισεις τις δοκιμες και με διαφορετικα μοντελα..

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360281 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1024 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114354 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450676 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110873 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375249 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328471 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1085 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6459 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15322 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29393 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99977 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F