vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

417 επισκέπτες, 0 χρήστες

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Όταν δεν έχεις άλλο χτύπημα τι κάνεις?

Και εγώ είμαι στην κατηγορία της γεύσης και λιγότερο του χτυπήματος.

Αν και μετά από 6 μήνες ατμίσματος έπεσα στα 6mg νικοτίνης.

Σήμερα και μετά από 14 μήνες είμαι στο 0mg νικοτίνης, έτσι το μόνο που με ενδιαφέρει
είναι η γεύση.

Ένα κολπάκι που είχα διαβάσει είναι σε όσους κάνουν δικά τους υγρά και θέλουν χτύπημα
να βάζουν λίγο παραπάνω άρωμα χωρίς να ανεβάζουν νικοτίνες.

Δοκιμάστε το σε εμένα έπιασε. :D

Αποσυνδεδεμένος thodouris

• Ναυτικος τζιτζικομπος-τζιτζιφρικης
  • **
  • 381
  • Φύλο: Άντρας
Τωρα που η νικοτινη μου ειναι κοντα στο 10,εχω μαζι μου ενα μικρο μπουκαλακι σκετη βαση με μεγαλυτερη περιεκτικοτητα σε νικοτινη(vpg20mg)

Αποσυνδεδεμένος e-go FUN

• 791
Τι ειναι χτυπημα??? Πως το νιωθει κανεις???
Κανω SUB-ZERO Halo κι ειμαι μονιμα μουδιασμένος απο στερνο και πάνω... :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος st.mel

• **
  • 470
Ανεβαζω λιγο τα βολτ αλλα αν συνεχισει το ιδιο αρχιζω τις απανωτες.

Αποσυνδεδεμένος billy

• **
  • 132
Το αφήνω καμιά ώρα και το ξαναπιάνω.Ετσι επανέρχεται.

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3241
ανεβαζω τα βολτ μεχρι εκει που αντεχω.....
ή πιο απλα ... παιρνω μεγαλυτερες τζουρες και το καταλαβαινω περισσοτερο..

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης Γ

• Φουγάρο πριν, φουγάρο και τώρα
  • **
  • 205
  • Ατμιστής από Φεβ 2013
Το αφήνω για μερικά λεπτά και χτυπάω το κεφάλι μου στο τοίχο (κάπως έτσι  :wall: )

Αποσυνδεδεμένος LoOk

• BasilisL
  • **
  • 390
  • BasilisL
    • greekecigreviews
δώστε βολτ στο λαο και μην παίρνετε ανάσα απο τισ απανωτές ! :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Jargon

• **
  • 490
Κι εγώ βολτ, αλλαγή υγρού (έχω 5 Genesis γεμάτους πάντα με διαφορετικά υγρά) ή το αφήνω και το πιάνω αργότερα. Πάντως νικοτίνη δεν ανεβάζω ούτε πρόκειται. Αυτό το έκανα τους πρώτους δυο μήνες όπου και έφτασα 24mg και με μπούχτισε. Από εκεί και πέρα το έριχνα σταδιακά μέχρι που έχω φτάσει στα 13mg και κάθε φορά που φτιάχνω βάσεις το ρίχνω 1-2mg. Απλά τις βάσεις πρέπει να τις φτιάχνω εγώ γιατί θέλω 60-40 PG/VG. Σε 1-2 μήνες πάω για 11mg και θα συνεχίσω μέχρι να φτάσω μηδέν. Μετά θα κοιτάξω να το κόψω στο τέλος.

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1258
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
ε, θα πάρω δυο τρεις απανωτές τζούρες όπως έκανα και με τα τσιγάρα. Έβαλα και το ανεβαίνω νικοτίνη, αλλά μια φορά το έκανα από τότε που ξεκίνησα το άτμισμα, από τότε μόνο πέφτω...

Αποσυνδεδεμένος Amcm

• **
  • 114
Ανεβάζω volt ή πιάνω κάποιον ατμοποιητή που έχω υγρό με μεγαλύτερη αναλογία PG.

Αποσυνδεδεμένος erwtas13

• 586
  • τέλος η βρώμα
Αλλάζω γευση

Αποσυνδεδεμένος mpekas

• **
  • 357
Δεν είμαι του χτυπήματος...όταν χάνω(πολές φορές σκόπιμα) το χτύπημα απολαμβάνω περισσότερο τις απίθανες γεύσεις των υγρών μου  :baby: :baby: :baby:

Αποσυνδεδεμένος Sunspear

• Hand Of The King
  • **
  • 270
  • Unbowed, Unbent, Unbroken
παλαιότερα λοξοκοιτούσα τα τσιγάρα των γύρω μου!!! :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

έκλεβα και ένα-δυο... :-[ :-[ :-[

πλεον δεν τρελαίνομαι και ιδιαίτερα, έχω λύσει κάποια προβλήματα απόδοσης των μπαταριών και το χτύπημα είναι σταθερό καθ'ολη τη διάρκεια της ημέρας...

αρχίζω επίσης να κοιτάω περισσότερο τη γεύση παρά το χτύπημα πλεον...

Αποσυνδεδεμένος ModeMAN

• Ninja
  • *
  • 64
Κάνω 1 ml σκέτη PG με ίση ή περισσότερη νικοτίνη
 ;)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 149 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 290 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20341 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1111 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878229 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362830 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467617 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1911148 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 520695 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1639 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376290 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702459 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ