vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

794 επισκέπτες, 5 χρήστες
mathimatikos1966, anetost, Milarepa, zamploutos, Methodios

Όταν δεν έχεις άλλο χτύπημα τι κάνεις?

Αποσυνδεδεμένος Tolias

• *
  • 80
  • Φύλο: Άντρας
Απ: [Ψηφοφορία] Όταν δεν έχεις άλλο χτύπημα τι κάνεις?
« Απάντηση #60 στις: Απριλίου 26, 2013, 11:07 »
Ανεβαζω volt, αλλαζω γευση και αρχιζω απανωτες.αν δεν πιασουν αυτα το αφινω κανα μισαωρο να ηρεμισει και αυτο και εγω

Αποσυνδεδεμένος Σένια

• 827
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #61 στις: Φεβρουαρίου 25, 2014, 10:38 »
Επειδή είμαι σε πολύ χαμηλά ποσοστά νικοτίνης, αρκετές φορές μου τυχαίνει να ... χάνω το χτύπημα και να το ζητώ.
Έχω μαζί μου ένα ντρίπερ, κι ένα μπουκαλάκι υγρό με περισσότερη νικοτίνη.
Τραβάω 6-7 τζούρες ... και ισιώνω!
Αυτό δε συμβαίνει κάθε μέρα, αλλά όταν συμβεί, προτιμώ να ανεβάσω τη νικοτίνη παρά να μου μπουν τυχόν κακές σκέψεις στο μυαλό...  ;)
Το λέω αυτό, επειδή στο παρελθόν είχα περάσει κι από αυτό το στάδιο... (πριν ένα χρόνο και). Αρκετοί ίσως το βιώσουν αυτό. Δε λέει όμως μια επιστροφή στα παλιά γνώριμα "σοκάκια"! Δεν αξίζει... όχι ιδικά τώρα που ξέρω τι άλλο υπάρχει....
Προσπαθώ να κάνω ότι χρειάζεται, ώστε σίγουρα να είμαι στον... ίσιο δρόμο!

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #62 στις: Φεβρουαρίου 25, 2014, 11:50 »
Ο πιο γρήγορος δρόμος είναι η ευθεία.
Οταν δεν έχεις άλλο χτύπημα ανεβάζεις τη νικοτίνη.
τίποτε άλλο. Πάντα στο τσαντάκι ένα μπουκαλάκι με μηδενική για την αντίθετη περίπτωση και ένα με 36ρα για τη συγκεκριμένη.
Ανάλογα με την ... ανάγκη 2,3..10 σταγόνες 36ρας κατευθείαν στο τανκ και το χτύπημα επιστρέφει. Ή έχουμε πάντα μαζί έναν άτμο με ψηλότερη νικοτίνη απο τη συνηθισμένη μας.

τα βολτ γιατί να ανέβουν; Υποτίθεται ότι ο κάθε ατμοποιητής έχει το ιδανικό σημείο βολτ που δουλεύει άψογα. Αν τον δουλεύω σε χαμηλότερα βολτ, δεν τον δουλεύω σωστά και όχι μόνο δεν παιρνω το χτύπημα που θα έπρεπε ανάλογα με το υγρό που έχει μέσα, αλλά ρισκαρω να έχω διαρροές. Αν τον δουλεύω στα σωστά βολτ και τα ανεβάσω, θα πάρω και καμμένο μαζί με το χτύπημα.

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5569
« Απάντηση #63 στις: Φεβρουαρίου 25, 2014, 13:17 »
Συνεχιζω κι ατμιζω χωρις κτυπημα μεχρι να επανελθει.
Αν χαθει το κτυπημα θα ειναι ειτε απο υπερκαταναλωση ειτε απο χρηση του ιδιου υγρου πολλες μερες (αυτα ισχυουν σε εμενα τουλαχιστον).
Θα ατμισω λοιπον χωρις κτυπημα μεχρι να τελειωσει η μερα και το επομενο πρωι ολα ωραια, ολα καλα.

Αποσυνδεδεμένος camber

• 3887
    • camber
« Απάντηση #64 στις: Φεβρουαρίου 25, 2014, 14:00 »
τα βολτ γιατί να ανέβουν; Υποτίθεται ότι ο κάθε ατμοποιητής έχει το ιδανικό σημείο βολτ που δουλεύει άψογα. Αν τον δουλεύω σε χαμηλότερα βολτ, δεν τον δουλεύω σωστά και όχι μόνο δεν παιρνω το χτύπημα που θα έπρεπε ανάλογα με το υγρό που έχει μέσα, αλλά ρισκαρω να έχω διαρροές. Αν τον δουλεύω στα σωστά βολτ και τα ανεβάσω, θα πάρω και καμμένο μαζί με το χτύπημα.
Να σου απαντήσω μιας και είμαι βολτάκιας  :tongue_smilie:
Καταρχήν συμφωνώ ότι ο πιο απλός τρόπος είναι να ανέβει η νικοτίνη αλλά αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κουβαλάς μαζί σου και διαφορετικά υγρά/ατμοποιητές, πράγμα που απεχθάνομαι.
Από εκεί και πέρα ένας ατμοποιητής δεν είναι διακόπτης on/off. Στη μια θέση το γλυκό του σημείο και στην επόμενη καμένο. Η γεύση χάνεται σιγά-σιγά όσο ανεβάζεις μέχρι το καμένο.
Άρα συμβιβάζεσαι με λίγο υποδεέστερη γεύση για περισσότερο χτύπημα. Ή τραβάς 1-2 κούφιες χωρίς ρεύμα ώστε να υπερτροφοδοτηθούν τα φυτίλια. Τότε δεν θα έχεις ούτε απώλεια γεύσης.

Αποσυνδεδεμένος zamc

• 558
Απ: Όταν δεν έχεις άλλο χτύπημα τι κάνεις?
« Απάντηση #65 στις: Φεβρουαρίου 25, 2014, 14:40 »
Eκεί όμως αν εισαι με απλή μπαταρία θα αρχίσουν οι μπουρμπουλίθρες!!!

Αποσυνδεδεμένος shadockan

• 4515
« Απάντηση #66 στις: Φεβρουαρίου 25, 2014, 16:26 »
Δεν με ενδιαφερει το χτυπημα........κανω μηδενικη και στο τσακιρ κεφι , παω εως τα 4-5 mg το πολυ.

Στα 5mg .......εχω λοξιγγα....... ;D

Ενταξει με αυτους που δεν τους ενδιαφερει το χτυπημα , αλλα με οσους κανουν πιο πολλα mg και θελουν να '' καταλαβαινουν '' την νηκοτινη , νομιζω η πιο καλη λυση ειναι το υγρο με παραπανω mg.

Και με την αυξηση τασης μπορεις να παρεις πιο πολυ χτυπημα , αλλα θα εχει και διαφορετικη θερμοκρασια ο ατμος και μαλιστα για να φτασεις στα επιπεδα να σε ικανοποιει , θα εχει μεγαλη διαφορα θερμοκρασιας......αρα παρα πολλα Volts παραπανω...

Αν καποιος λοιπον θελει κρυο ατμο , δεν θα καταφερει να παρει αυτο που θελει.

Γνωμη μου παντα , χωρις να αναιρω ο,τι εχεται γραψει μεχρι τωρα , γιατι εγω το βλεπω πως αυτο που μετραει ειναι συνδιασμος ποσοτητας ατμου , γευσεως και χτυπηματος.
Ασχετα αν δεν με ενδιαφερει προσωπικα το χτυπημα....

Αποσυνδεδεμένος Pouf

• 605
« Απάντηση #67 στις: Φεβρουαρίου 25, 2014, 17:48 »
Δεν έχουν όλα τα υγρά την ίδια συμπεριφορά. Πέραν αυτού, όταν οι αντιστάσεις είναι στα τελευταία τους, μια προσωρινή λύση είναι να τις «σπρώξεις» για λίγο ακόμη με το ανέβασμα των βολτ.

Προσωπικό παράδειγμα: Το Γκεβάρα (και γενικά τα El Toro), έχει θέμα με τα κατάλοιπα. Μετά τα πρώτα 2-3 ml μπουκώνει η αντίσταση και πέφτει η απόδοση (χτύπημα, ατμός). Με το ανέβασμα των βολτ, ανεβαίνει κάπως η απόδοση και παρατείνεται η λειτουργία της αντίστασης -χωρίς να παίρνω καμμένο.

Αποσυνδεδεμένος lefthedef

• **
  • 103
  • το ατμίζειν εστί φιλοσοφείν
« Απάντηση #68 στις: Φεβρουαρίου 25, 2014, 17:54 »
αν και ειμαι πιο πολυ της γευσης , οταν πεφτει το χτυπημα η πρωτη μου κινηση ειναι να ανεβασω λιγο τα volt, αν παλι ειμαι σπιτι και δεν βαριεμαι φτιαχνω μια νεα φυτιλοαντισταση για καλυτερη αποδοση !
Πολλες φορες ομως κανοντας το ιδιο υγρο για πολλες ωρες ή μερες αντιλαμβανομαι οτι το εχω μπουχτισει και κανω καποιο αλλο με πολυ καλυτερο αποτελεσμα και απο θεμα χτυπηματος αλλα και απο θεμα γευσης.
Εχοντας σαν παραδειγμα το βιντεακι του Καλλιτεχνη που ειχε πει οτι το καλυτερο ειναι να παρεις χτυπημα απο την μπαταριοθηκη ή απο εναν καλυτερο ατμοποιητη ή να κατεβασεις αντισταση και οχι να ανεβασεις νικοτινη, δεν ανεβαζω ποτε νικοτινη.
Μην ξεχναμε οτι σκοπος μας ειναι η υγεια και υστερα η ευχαριστηση  και οχι μονο η ευχαριστηση !!!

Αποσυνδεδεμένος microchip

• 1436
  • 11/01/2013 18:30
« Απάντηση #69 στις: Μαρτίου 02, 2014, 15:28 »
1. Ελέγχω την αντίσταση μπας και τα ήπιε τα υγρά της.
2. Ανοίγω το 4ο συρτάρι, χαμογελάω στον άσσο το σκέτο και ταυτόχρονα του κάνω ποποδάχτυλο με το αριστερό χέρι.
3. Τσιμπάω τα βατ.
4α. Αποχή ολίγων 10λέπτων.
4β. Πίνω ή τρώω κατιτίς.

Αν θέλω χτύπημα εδώ και τώρα, 2-3 τζούρες με 36άρα βάση και ξεκινάω από το 1., παραλείποντας το 3.

Σε κάθε περίπτωση όταν το ξαναβρώ, επαναλαμβάνω το 2., γιατί όπως τραγούδησε ο μέγιστος: "In this great future, you can't forget your past.".

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• 2681
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
« Απάντηση #70 στις: Μαρτίου 02, 2014, 17:02 »
Πλάκα μας κάνεις??  :o
Εμένα το πρόβλημά μου τωρα πια είναι πως θα ελαττώσω το χτύπημα!  :tongue_smilie: :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος snowflake

• **
  • 164
« Απάντηση #71 στις: Μαρτίου 02, 2014, 18:22 »
Κα8αριζω τις ego στα σπυρωματα κ το αφηνω για λιγο στην ακρη πινω αρκετο νερο αλλαζω γευση αλλα δεν ανεβαζω νικοτινη μιας κ προσπα8ω να πεσω σε φλορεξ (το ελπιζω καποια μερα ) :dontknow: αν και το χτυπιμα ποτε δεν το ζητουμενο μ περισοτερο θελω διαφορες κ δροσερες γευσεις ....

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 973 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114126 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359701 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449962 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110614 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374668 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327964 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1047 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6407 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15263 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29311 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99858 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F