vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

404 επισκέπτες, 3 χρήστες
Taskaramou, Buliwyf, tapantari

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Όταν δεν έχεις άλλο χτύπημα τι κάνεις?

Αποσυνδεδεμένος Νικος

• 1125
  • Φύλο: Άντρας
Παιρνω ματσολα.
 :fight_hammered2: :fight_hammered2: :fight_hammered2:

Αποσυνδεδεμένος Vapörhead

• **
  • 181
Αναλαμβανει δραση η γυναικα μου  :fight_knuppel: :fight_knuppel: :fight_knuppel:

Αποσυνδεδεμένος KOSTAS1979R

• US Navy Seals.
  • 1522
 ;) Μαλλον η πεθερα :laugh1: :laugh1: :laugh1: :angry_tickedoff: :angry_tickedoff: :angry_tickedoff: :angry_tickedoff: :laugh1: :laugh1:

• **
  • 181
Αυτο θα εγραφα αλλα ειναι μακαριτισσα

Αποσυνδεδεμένος tux

• **
  • 194
  • Ανενεργός / Διεγραμμένος λογαριασμός (tux)
Όταν δεν έχω άλλο χτύπημα, ανάβω ένα στριφτό και το απολαμβάνω. Γι αυτό και μέχρι σήμερα δεν έχω καταφέρει να ατμίζω αποκλειστικά.

Αποσυνδεδεμένος mariosnkaryes

• **
  • 392
σορυ φιλε μου  :respect: :respect: :respect:

Αποσυνδεδεμένος KOSTAS1979R

• US Navy Seals.
  • 1522
Γιαννη μου :dontknow: :wall: :( Ενα μεγαλο συγνωμη, :dontknow: :wall: :( ενα μεγαλο συγνωμη και παλι ενα  :dontknow: :wall: :( μεγαλο συγνωμη,ειμαι για ξυλο! :wall:

• **
  • 181
Σωπα βρε, που να το ξερετε

Αποσυνδεδεμένος NewHolborn

• ΣΕ EGO ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΩ!!! Throathit-akias
  • **
  • 439
Ξεκίνησα με 12, επεσα στα 9 μετα στα 6 σε καποια φαση επειδη αρχισα να σκεφτομαι πολυ εντονα παλι το τσιγαρο για να το αποφυγω ανεβηκα ξανα στα 12 και δεν σκεφτομουν  αλλο το τσιγαρο.. Αλλα πλεον θελω να εχω throat hit σε καθε τζουρα...
Τωρα πανω απο 12 δεν εχω κανει ποτε συστηματικα παρα μονο περαστασιακα..
Ισως να δοκιμασω να ανεβω στα 16-18 για να εχω ικανοποιητικο χτυπιμα σε καθε τζουρα με 1,5-2 μλ που ατμιζω ημερησιως.
Αλλα απο την αλλη λες οτι μετα απο καποια ωρα ατμισματος παντα θα μειωνετε το χτυπιμα λογο συνηθειας...
Οποτε μαλλον το πιο σωστο ειναι να τ'αφησεις στην ακρη για λιγο γιατι αυτο δεν βγαζει πουθενα.. Αντι να αποτοξινωθούμε απο την νικοτίνη εθιζομαστε περισσοτερο..

Αποσυνδεδεμένος Nordic

• Δράκος
  • **
  • 372
  • Black Metal Vapers
Συνηθως αργα το βραδυ δεν χαμπαριαζω τι ατμιζω...Κορεσμος.
Ή θα παω για υπνο να μου φυγει η ιδεα, ή ανεβαζω volt ή ριχνω μια PG σε 1,5ohm ato και ηρεμω.  :idiot1:

Αποσυνδεδεμένος basouli

• *
  • 28
  • Φύλο: Γυναίκα
τωρα διαβασα τι ειναι το χτυπημα .... εγω δεν μπορω να πω οτι δεν εχω .. κανω 12 και σχεδον σε καθε ρουφηξια με πιανει βηχας !!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Απρ 02, 2012, 01:10 από basouli »

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• χταπόδι, όχι ελέφας
  • 2590
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
Χε, ακριβώς αυτό αναρωτιόμουν κι εγώ...
Είναι το ευχάριστο γαργάλημα που νοιώθαμε ανάμεσα στον οισοφάγο και τα πνευμόνια, όταν καπνίζαμε, μάλλον όταν ο καπνός έμπαινε στα ανώτερα μέρη του πνεύμονα και σκόρπιζε σε κάθε κυψελίδα.
Ή...
είναι αυτή η αίσθηση που μας έκανε καπνιστές  :wall:

Αποσυνδεδεμένος spiros82

• **
  • 109
  • Provari-Iatty / Mini Provari-Iatty / GGTS-Iatty /
κατεβάζω την αντίσταση

χτύπημα είναι η εστισι που εxής όταν σου γρατζουνάει στο λαιμό ;D

• **
  • 181
τι ειναι το χτυπημα ???:confused1: :confused1: :confused1:
Αυτο:

:laugh1: :laugh1: :laugh1:
πλακα κανω. ακριβως αυτο που ειπε ο spectrum

αν θέλω να ατμίσω σώνει και καλά ;D πινω κάτι να καθαρίσω λαιμό και συνεχίζω :)).
καλύτερα στην άκρη όμως,μου αρέσει εγώ να το ελέγχω και όχι να εξαρτώμαι από αυτό :thumpup:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 117 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20148 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1002 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877589 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 361709 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 465922 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1907460 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519082 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1557 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375099 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701331 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19921 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos