vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

448 επισκέπτες, 6 χρήστες
Tem, stauros53, ZoeM, Milarepa, kourlis, manoslykos

GENESIS HINTS & TIPS

Αποσυνδεδεμένος kmiglis

• **
  • 129
  • Φύλο: Άντρας
  • ατμίζω και πετώ!
Απ: GENESIS HINTS & TIPS
« Απάντηση #885 στις: Μαρτίου 13, 2013, 18:18 »
http://www.atomizer.gr/show_1pro.asp?proid=1043&cat_name=%C1%F4%EC%EF%F0%EF%E9%E7%F4%DD%F2

Όσο και αν προσπάθησα παντα μου αναβει η Τελευταία σπείρα και κοβετε..
Δοκιμασα με καινούργιο πλέγμα αλλά δεν ξέρω τι διάσταση να το κόψω οποτε παλι αποτυχία..διαβάζω διαβάζω και πανω κάτω έμαθα την διαδικασία αλλά την οξείδωση ποτε την σταματαμε; υπάρχει σημαδι; πολλές απορίες.. οποίος καλός κύριος έχει την καλη διάθεση ας απαντήσει..η μήπως φταίει οτι κάνω δοκιμές πανω σε v6 που ξεκινάει απο τα 4 βολτ και είναι πολύ δυνατο;
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 13, 2013, 18:34 από kmiglis »

Αποσυνδεδεμένος komatoza

• *
  • 90
« Απάντηση #886 στις: Μαρτίου 13, 2013, 18:48 »
Όντως φίλε μου , τα 4 βολτ είναι πολλά για δοκιμές και αν έχεις χαμηλή αντίσταση με το μικρό hot spot  θα κόβετε το σύρμα. Το καλύτερο είναι μηχανικό αλλιώς vv που ξεκινά από 3 βολτ.

Στάλθηκε από το GT-I9000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος Anathema

• **
  • 357
« Απάντηση #887 στις: Μαρτίου 13, 2013, 18:52 »
Και στα 4 v αν έχουμε καλη οξειδωση δεν δικαιολογείται να κοπεί το σύρμα !
Με τι καις το πλέγμα ;
Δυστυχώς δεν μπορούμε να δούμε αν έχει γίνει οξειδωση παρά μόνο όταν κάνουμε δοκιμές... Εκτός αν έχεις πολύμετρο και μετρήσεις την συνέχεια του κυκλώματος ανάμεσα σε σημεία του πλέγματος . Δεν πρέπει να υπάρχει συνέχεια .

Επίσης η απόσταση του σύρματος από κει που φεύγει από το πλέγμα μέχρι το θετικό πόλο δημιουργεί τέτοια προβλήματα ! Προσπαθούμε να ειναι μικρή .

Τα ξεφτια επίσης αν υπάρχουν στο πλέγμα δημιουργούν βραχυκύκλωμα . Φροντίζουμε να μην υπάρχουν !

Και όταν τυλιγουμε το σύρμα δίνουμε προσοχή να μην χαλάσουμε την οξειδωση !

Αποσυνδεδεμένος komatoza

• *
  • 90
« Απάντηση #888 στις: Μαρτίου 13, 2013, 19:06 »
Ακριβός για αυτό ανέφερα τα χαμηλά βολτ, ειδικά για αυτούς που μαθαίνουν ακόμη, για να μπορούν να κάνουν δοκιμές.

Στάλθηκε από το GT-I9000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος Anathema

• **
  • 357
« Απάντηση #889 στις: Μαρτίου 13, 2013, 19:12 »
Δεν διαφωνώ ..έχω παρατηρήσει σε σεταρισμα να δουλεύει καλα σε 3.5 πχ και μολις ανεβασω να δημιουργεί βραχυκύκλωμα και να κόβει το provari !
Αλλα αυτό ειναι αποτέλεσμα λανθασμενου στησιματος. Οταν είσαι εντάξει μπορείς να ξεκινήσεις με ότι μηχάνημα διαθέτεις .

Αποσυνδεδεμένος kmiglis

• **
  • 129
  • ατμίζω και πετώ!
« Απάντηση #890 στις: Μαρτίου 13, 2013, 19:22 »
Σας ευχαριστώ ολους και θα επανελθω.
οξείδωση κάνω με φλογιστό βουτανίου dremel.  Ποσο πλέγμα να κοψω;

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος Anathema

• **
  • 357
« Απάντηση #891 στις: Μαρτίου 13, 2013, 19:38 »
Το ύψος δεν σε απασχολεί ιδιαίτερα γιατί το κόβεις , τώρα δεν ξέρω τι διάμετρο έχει η τρύπα του ατμοποιητη σου για το μες.
Ξεκίνησε με 4 cm και βλέπεις τυλιξε το σφιχτά και φρόντισε να μπαίνει άνετα στην τρύπα , χωρίς να ακουμπήσει τα τοιχωματα.

Κάψε και ανοιχτό το πλέγμα , 2 φορές από κάθε πλευρά !
Γίνεται λίγο πιο σκληρο και βοηθάει και στο τυλιγμα και στην οξειδωση !
Μετά να φροντισεις να κοκκινιζει καλα όταν το καις κρατά περίπου 20 " κάθε φορά για 3 φορές !

Αποσυνδεδεμένος DaemonaS

• **
  • 468
  • C'est la vie !!!
« Απάντηση #892 στις: Μαρτίου 14, 2013, 03:31 »
Και κάτι ακόμη που παρατήρησα σήμερα... Έκαψα καλά το πλέγμα με φλόγιστρο για κρεμ μπρουλέ και πέρασα 5 σπείρες στο Ζαττυ αλλά μέτρησε 1,5 ωμ... Τσαντίστηκα γιατί βιαζόμουν και θέλοντας να εκδικηθώ το πλέγμα και την αντίσταση ανάβω το φλόγιστρο και πυρακτώνω πλέγμα μαζί με αντίσταση γύρω γύρω έτσι όπως ήταν στημένα πάνω στον ατμοποιητή... Όχι πολύ ώρα... Ίσα να κοκκινήσει η κάθε πλευρά...

Αποτέλεσμα? 2,3ωμ μάνι μάνι... Λίγο παιχνίδι μετά με τις σπείρες για πιθανά χωτ σπώτια και ατμίζω έκτοτε κανονικά... Προσοχή αν το δοκιμάσετε να μην έχει ευπαθή πλαστικά και λιώσετε το τζένεσις σας !!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 14, 2013, 04:14 από DaemonaS »

Αποσυνδεδεμένος SO69

• **
  • 353
  • Με λένε ΣΩΚΡatty και εPVώνω
« Απάντηση #893 στις: Μαρτίου 14, 2013, 11:07 »
ΠΑΡΑΚΙΝΔΥΝΕΥΜΕΝΟ!!!  :thumpdown: :thumpdown: :thumpdown:
Έχει πλαστικά μέρη που απομονώνουν το θετικό πόλο από τον υπόλοιπο ατμοποιητή και τα οποία είναι ευπαθή στις φλόγες ακόμα κι αν είναι ανθεκτικά στη θερμοκρασία!!!
Τα πιθανά αποτελέσματα μπορεί να είναι διαρροή υγρού προς την μπαταρία, μετακίνηση του πόλου από τη σωστή θέση, βραχυκυκλώματα, αδυναμία λυσίματος του ατμοποιητή ή έστω του πόλου, βλάβη των o'rings.
ΜΗΝ το κάνετε ειδικά σε ακριβούς ατμοποιητές!!!  :nope: :nope: :nope:

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
« Απάντηση #894 στις: Μαρτίου 14, 2013, 11:18 »
 :yes: :yes:

αυτος ειναι ο λογος που δεν το εχω επιχειρησει ποτε... (μου ειχε περασει απο το μυαλο αλλα το φοβηθηκα οτι θα γινει ζημια στα σιλικονακια κλπ)

Αποσυνδεδεμένος Buliwyf

• 1947
  • ιέεεεεεεεεπ!!!! αστ ναγκλίτσα κατ ρε!!!
« Απάντηση #895 στις: Μαρτίου 14, 2013, 12:48 »
Και κάτι ακόμη που παρατήρησα σήμερα... Έκαψα καλά το πλέγμα με φλόγιστρο για κρεμ μπρουλέ και πέρασα 5 σπείρες στο Ζαττυ αλλά μέτρησε 1,5 ωμ... Τσαντίστηκα γιατί βιαζόμουν και θέλοντας να εκδικηθώ το πλέγμα και την αντίσταση ανάβω το φλόγιστρο και πυρακτώνω πλέγμα μαζί με αντίσταση γύρω γύρω έτσι όπως ήταν στημένα πάνω στον ατμοποιητή... Όχι πολύ ώρα... Ίσα να κοκκινήσει η κάθε πλευρά...

Αποτέλεσμα? 2,3ωμ μάνι μάνι... Λίγο παιχνίδι μετά με τις σπείρες για πιθανά χωτ σπώτια και ατμίζω έκτοτε κανονικά... Προσοχή αν το δοκιμάσετε να μην έχει ευπαθή πλαστικά και λιώσετε το τζένεσις σας !!!!

Τι πρέπει τώρα να πάρουμε και φλόγιστρο για Crème brûlée???????? :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie: 
Είναι πάντως κάτι, που το έχω κάνει παλιότερα κι εγώ (χωρίς τέτοιο φλόγιστρο βέβαια)! Πραγματικά είναι πολύ πρακτικό!

Αποσυνδεδεμένος demkoni

• 1669
  • Τα πάντα όλα...
« Απάντηση #896 στις: Μαρτίου 14, 2013, 12:51 »
Συμφωνώ με τους αποπάνου... Αλλά και με τον DaemonaS!!! Εξάλλου το παλικάρι μας προειδοποιεί!

Αν το κάνεις με χειρουργική ακρίβεια και το φλόγιστρό σου βγάζει αρκετά λεπτή δέσμη φωτιάς είναι εφικτό.... Κι εγώ το έχω κάνει... :tongue_smilie:
Απλά χρειάζεται προσοχή όπως λένε και οι αποκάτου από τον DaemonaS... :tongue_move_02:

Θα το χαρακτήριζα σαν μια λύση ανάγκης!!

Buliwyf... :bye:  Όχι που δεν θα το έκανες... Είσαι σκληρός και το δείχνει και το άβατάρ σου... :))

Αποσυνδεδεμένος Buliwyf

• 1947
  • ιέεεεεεεεεπ!!!! αστ ναγκλίτσα κατ ρε!!!
« Απάντηση #897 στις: Μαρτίου 14, 2013, 13:08 »
 :bye: :bye:
Ναι αλλά είμαι και παιχνιδιάρης όμως!!! Άρα, σιγουρεύεται από δυο πλευρές ότι θα το έκανα!!!  :laugh1: :laugh1: Βέβαια η βροχή με δυσκόλεψε λίγο! :tongue_smilie: :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος loop80

• **
  • 196
« Απάντηση #898 στις: Μαρτίου 14, 2013, 13:14 »
Ρε παιδιά να ρωτήσω πάλι γιατί εχω τρελλο πρόβλημα με τροφοδοσία, στον aga ss mini τι διαστάσεις πλέγμα βάζουμε;

Στάλθηκε από το GT-I9100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2868
« Απάντηση #899 στις: Μαρτίου 14, 2013, 13:15 »
Τι διάμετρο έχει η τρύπα?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360208 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1017 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114331 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450551 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110834 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375151 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328427 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1083 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6454 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15317 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29384 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99971 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F