Προτελευταια ενημερωση( bump) για την προσπαθεια διακοπης καπνισματος

Εκλεισα 2 μηνες χωρις το ατμισμα, και μπορω να πω δεν μου εχει λειψει καθολου. Ειδικα μετα τις πρωτες 10 μερες ουτε που το σκεφτομαι. Ουτε το τσιγαρο( μου δωσανε αναμμενο και ουτε που το σκεφτηκα για τζουρα) ουτε το ηλεκτρονικο τσιγαρο. Σε αυτο το κειμενο θα δωσω μερικα τιπς απο την προσωπικη μου εμπειρια, οπως εβλεπα τιπς αλλων και με βοηθησαν!! Καταρχας οσοι ειστε στο ατμισμα μην αγχωνεστε να το αφησετε , επικεντρωθειτε στην προσπαθεια να μεινετε μακρια απο το κ.τ.. Μου το λεγαν στο καταστημα η.τ. '' θα ερθει η ωρα, μην αγχωνεσαι, μην το σκεφτεσαι ''. Οποτε επικεντρωθειτε εκει. Οσοι ατμιζετε καιρο και θελετε να το σταματησετε η συμβουλη μου ειναι να μην ''φοβηθειτε'' να ορισετε μερα που θα το αφησετε. Ειναι πιο ευκολο απο οτι φαινεται. Αλλα το μυστικο της επιτυχιας κατα την αποψη μου ειναι να το σταματησετε πρωι, με το που ξυπνησετε να μην ατμισετε. Τσιχλες ( μεντα, κανελα), κομπολοι και φαγητο απαραιτητα αξεσουαρ του πρωτου 10ημερου.

)Αν θελετε και ενα ''κινητρο'' το να σταματησετε το η.τ. κατα την αποψη μου παντα ειναι 90%-95% πιο ευκολο απο το να σταματησετε μαχαιρι το κανονικο. Μετα κραταει 10 μερες οι σκεψη. Οσοι ειστε πιο χαρντκορ ( σαν εμενα τον πειραγμενο ) αφηστε το ηλεκτρονικο τσιγαρο γεμισμενο φορτισμενο μπροστα σας και μην κανετε ( κιομως ετσι τα καταφερα!!)

Υγ1: Tα κιλα χανονται, αλλα χανονται πιο δυσκολα, δεν αγχωνομαστε, το βασικο στοχο τον πετυχαμε!
Υγ2: Εαν εισαι προς την σκεψη να σταματησεις το ηλεκτρονικο τσιγαρο και ατμιζεις παραπανω απο 6-7 μηνες , ορισε μια μερα και σταματο, ειναι ευκολο (πιστεψε με)

Υγ3: Aν καπνιζεις και θες να σταματησεις το τσιγαρο, χωρις δευτερη σκεψη αγορασε ηλεκτρονικο τσιγαρο και μην αγχωνεσαι για τα ml που ατμιζεις, βρες τι σου ταιριαζει και αγορασε το .
Υγ4: Ευχαριστω για τα γραπτα μερικων εδω περα, καποτε σας ζηλευα, με βοηθησατε να τα καταφερω!
Υγ5: Tελευταια ενημερωση που θα κανω στο θεμα και θα σταματησω ειναι στις 100 μερες, γραφω πολλα γιατι οσο περισσοτερο διαβαζα αυτα που γραφατε τοσο περισσοτερο μου δινατε κινητρο