Τελευταια ενημερωση της προσπαθειας μου για την διακοπη. Ναι επιτελους καταφερα να φτασω 100 ( και κατι ) μερες που ηταν ο αρχικος μου στοχος χωρις ατμισμα και καπνισμα. Πλεον δεν με νοιαζει οτιδηποτε συνδεεται με καπνιστικη ή ατμιστικη συνηθεια των γυρω μου, δεν μου λειπει

Πλεον μου εχει γινει καθημερινοτητα το να ειμαι μη-καπνιστης και δεν μετραω μερες ( για αυτο ξεχασαααα να γραψω

στις 100 μερες που υποσχεθηκα). Χωρις το ηλεκτρονικο τσιγαρο, δεν θα τα χα καταφερει! Επισης με βοηθησαν απειρα οι εμπειριες των προηγουμενων παιδιων και κυριων που το κοψανε εδω περα. Σας ευχαριστω παιδια! Μου δωσατε τεραστιο κινητρο!! Ελπιζω αυτη και οι προηγουμενες εμπειριες μου που εγραψα σε αυτο το 3μηνο να βοηθησουν οποιον θελει να μπει ή να βγει απο το ατμισμα!!
Υγ: Δεν ειναι δυσκολο πιστεψε στον ευατο σου! Ουτε εγω πιστευα οτι θα τα καταφερω!! Αλλα το ριμαδι κοβεται! Και δεν σε ενδιαφερει μετα εισαι σαν πριν αρχισεις το καπνισμα σου περναει αδιαφορο ( προσωπικη εμπειρια)
Υγ2: Xρωσταω μαλλον ενα καλο κερασμα στα παιδια στο καταστημα ηλεκτρονικου τσιγαρου, εδω στο Μοναστηρακι που με αντεξανε, παιζει να ημουν ο πιο ''χυμα'' ατμιστης. Δεν ειχα ουτε οργανωση, το ειχα χυμα το ηλεκτρονικο μου το βρωμιζα με μπογιες λογω δουλειας, δεν το καθαριζα, αν με βλεπετε παιδια ξερετε ποιος ειμαι χαχαχα. Ειχα και ψευδωνυμο ο 0,75! ( Σε αντισταση χαχαχχα)
Υγ3: Eπιτελους μπορω να απολαυσω την ζωη μου πλεον με ποιοτητα και χωρις αγχος, αγχος οπως να καπνισω το πρωι, τι θα μου συμβει αν δεν το κοψω, η ατομα που αρρωσταινουν ( δυστυχως) απο το κολο-τσιγαρο.
Υγ4: Το τσιγαρο το κοψαμε τον καφε και τις μπυρες ΠΟΤΕ!
Υγ5! Ευχαριστω για ολα! Οποιος θελει καποια συζητηση για το θεμα, θα μαι διαθεσιμος! Καλο καλοκαιρι! Καλη συνεχεια! Καλη αρχη σε οποιον το σταματαει! Εχετε την δυναμη και θα το καταφερετε, βρειτε την καταλληλη στιγμη!Γεια σας!