για CRUIZER79 Ως συνήθως έχεις δίκηο, ΑΛΛΑ
Μήπως ξέρεις εσύ ή κανένας άλλος οτιδήποτε σε αυτή τη ζωή που να αξίζει πραγματικά και να σου προκαλεί ευχαρίστηση, που δεν το πληρώνεις φτηνά ή ακριβά , δεν χαραμίζεις χρόνο και δεν σου βγαίνει η Παναγία ανάποδα για να το αποκτήσει ή δεν χαλάς την υγεία σου ?
Ξεκίνα από τις προσπάθειες να ρίξεις τον πρώτο σου έρωτα, να απολαύσεις ένα καλό φαγητό στα " βλάχικα " να κάνεις ένα ταξίδι στο Λονδίνο όπου σπούδασες.
Συνέχισε με τις εκατοντάδες εργατοώρες και τα χρήματα που έβαλαν από την τσέπη τους τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής για να γίνει η ΚΕΑ , επειδή αγαπούν το άτμισμα.
Και γνωρίζεις ότι σε περιόδους δηλώσεων Φ.Ε, ΦΠΑ κλπ όπου χτυπάς 14ωρα ,δεν τη βγάζεις καθαρή αν δεν έχεις παρέα και βοήθεια από την Αγία Νικοτίνη.
Ειλικρινά, χαίρομαι που απόλαυσα τη νικοτίνη τόσα χρόνια , και θεωρώ ότι θα είναι προδοσία τώρα να την εγκαταλείψω, έστω και δια μέσου του ατμίσματος (κάνοντας μηδενική νικοτίνη).
Αξιζε και τα χρήματα και τα χιλιόμετρα. Να είσαι καλά.
για Cruizer79 Οφείλω όμως να σου διευκρινήσω γιατί πήγα σε imitation κατάσταση (άτμισμα)
Οχι για λόγους υγείας ούτε για οικονομικούς ούτε από χόμπυ.
Μία ημέρα τον Αύγουστο του 2012, η σύζυγος, οι δύο μου κόρες και η νύφη μου, μου έδωσαν τελεσίγραφο που έλεγε. " Αν το σπίτι ή εσύ βρωμάς τσιγαρίλα, εγγόνια ΔΕΝ βλέπεις ούτε στο σπίτι ούτε σε μας " Και είχα πέντε τότε (εγγονούλια)
Και επειδή " ανάγκας και θεοί πείθονται " αλλά και επειδή σαν λογιστής η δουλειά μου είναι να βρίσκω λύσεις, και επειδή πιστεύω στο " το μη χείρον εστί βέλτιστον "
κατέληξα στο άτμισμα για να μπορέσω, έστω και με δεκανίκια, να διασφαλίσω στον εαυτό μου την αγία νικοτίνη αλλά και να παρακάμψω αποτελεσματικά το πραξικόπημα που μου έκαναν.
Παράξενη και ασυνήθιστη ιστορία αλλά αληθινή.
Συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων