Και εγω ζητω βοηθεια επειδη σε αλλο νημα με θεμα γευσεις και περιεκτικοτητες υγρων για να αρχισει κανεις το ητ, προετρεπα να ξεκινησει καποιος με υψηλη νικοτινη και τσιγαρισιες γευσεις εχω να κανω μια παρατηρηση-αναθεωρηση:
Καταρχην ξεκινησα με flavourarts, δεν εχω δοκιμασει κατι αλλο ως τωρα..
Λοιπον οσο ατμιζα 9 Mg νικοτινη ήθελα και κανονικο τσιγαρο. Δοκιμασα ακομα μια τσιγαρισια γευση με τα ιδια αποτελεσματα (δεν με γεμιζε η νικοτινη).
Πηγα στα 18 και τις πρωτες ωρες ειπα αυτο ειναι!
Ομως μεσα σε 2 μερες νοιωθω και εγω σαν να εχω μονιμα πιπερι στον λαιμο, ξηροτητα και καψιμο (με καινουργιο ατμοποιητη).
εχω την εντυπωση οτι φταιει η νικοτινη γιατι δεν μπορει σε δυο ακομα τσιγαρισιες γευσεις να νοιωθω σαν να ατμιζω την ιδια.
εξαιρεση η σοκολατα που οπως πολυ σωστα εχει γραψει καποιος πρεπει να ειναι πολυ πετυχημενη σαν διμιουργια και η οποια με 18αρα νικοτινη ειναι γλυκια και πολυ πιο προσιτη.
το θεμα ομως ειναι οτι δεν θελω γλυκια γευση γιατι ασχετως νικοτινης, δεν νοιωθω οτι κανω τσιγαρο αλλα κατι αλλο.
επισης να προσθεσω μια παρατηρηση που πολυ σοφα εχει γραψει ο ArXos σε ενα review που ειχε κανει, εχω την εντυπωση και εγω οτι πολλοι απο εμας χρησιμοποιουμε το η.τ. με λαθος τροπο και για διαφορετικο λογο απο αυτους για τους οποιους εφευρεθηκε:
Μηπως ειναι απλα μια λυση για να κοψεις το τσιγαρο και να απομακρυνθεις σιγα σιγα και οχι τροπος πληρης αντικαταστασης του?
Γενικευω το θεμα αλλα μια οι ατμο, μια οι γευσεις, μια τα εξοδα, μια η νικοτινη, μια η μανια να ειμαστε με αυτο ολη μερα, εννοω μαλλον λαθος χρηση κανουμε σε σημειο να κανουμε μια τρυπα στο νερο και να αποζητουμε τελικα το κ.τ. στο τελος (μιλαω καθαρα για τους "θεριακληδες"!). Ενας φιλος που ξεκινησε μαζι μου εβλεπε θετικα το οτι μπορει να κανει 2-3 τζουρες και να το παραταει γιατι "επερνε αυτο που ηθελε" χωρις να πρεπει να καπνισει ολοκληρο τσιγαρο και εγω αντιθετα βλεπω θετικα οτι το ΗΤ ειναι ενα τσιγαρο που δεν σβηνει ποτε! :PPP
Εκει που εκανα τα τσιγαρα που εκανα με τις συνθηκες να μου επιβαλλουν που να τα καπνιζω, τωρα 15 μερες ειμαι με το Η.Τ στο χερι ΠΑΝΤΟΥ! Λες και εβγαλα το αποθημενο μου.
Θα ηθελα την γνωμη σας για την νικοτινη, ειναι οντως σκετο πιπερι η μεγαλη ποσοτητα σε ελαφριες γευσεις ή απλα φταινε οι γευσεις και θα πρεπει να αλλαξω εταιρια υγρων?
Συγκεκριμενα οι virginia, tuscan και dark vapure 18αρες απο flavourart ειναι τα πιπερια για τα οποια μιλαω. Ο λαιμος μου εχει γινει κ***ς και απο τις αλλαγες υγρων..
Ζητησα και απο κανα δυο μαγαζια σκετη γλυκερινη με νικοτινη και μου ειπαν οτι αυτο ειναι μονο για βαση και απαγορευεται να ατμιστει (ασχετως που η νικοτινη ηταν χαμηλη σχετικα).
(Μολις διαβασα το νημα απο την αρχη - Καταλαβα οτι οι αλλαγες γευσεων προκαλουν εν μερη ενοχληση. Πιο πολυ τον πονο μου εγραψα παρα να αναζητησω λυσεις, οι λυσεις ειναι προφανεις!! Μονο για την νικοτινη θελω να μαθω αν οντως επηρεαζει σε σημειο να νοιωθεις σαν να καπνιζεις πιπερι.)