vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Άτμισμα σε κλειστούς δημόσιους χώρους.

Απ: Άτμισμα σε κλειστούς δημόσιους χώρους.
« Απάντηση #525 στις: Οκτωβρίου 05, 2017, 22:39 »
Παιδιά οτι παράγεται κ εκπνέεται Ή διαχέεται σε εργασιακό Ή αλλο κλειστό χώρο αναγκαστικά παραβιάζει το δικαίωμα του μη καπνιστή να εισπνέει κάτι η να νομίζει οτι εισπνέει το οποίο δεν θέλει κ μπορεί να εμποδίσει. Π.χ. Δεν εχω ακουσει διαμαρτυρία ποτέ σε παιδότοπο η σε αλλο χωρο που βρίσκονται νήπια ή βρέφη απο καπνίζοντες ή μη γονείς. Οι ίδιοι αυτοί που ανέχονται αυτο το παραπάνω θα σου κανουν παρατήρηση για το ατμισμα. Ως γνωστόν πια κ αποδεκτό ο νεοέλληνας ο οποίος εχει σταματήσει εδω κ καιρό να διαβάζει έχει περιορίσει μαζί με την ελληνική γλώσσα κ το επίπεδο επικοινωνίας του. Κατά συνέπεια επειδή έχουμε φτιάξει μια κοινωνία μισοηλιθιων κ ξερολων ταυτόχρονα μην εκπλαγείτε για οσα ευτράπελα βιώνεται και απο τις 2 πλευρές.Ευχ.

Στάλθηκε από το LG-H955 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Κώστας Άλεξ

• 3866
  • Φύλο: Άντρας
  • Προβοκάτορας και ισοβίτης - Watch Out!
« Απάντηση #526 στις: Οκτωβρίου 05, 2017, 23:36 »
Συγγνώμη Νίκο, αλλά δεν κατάλαβα τι είπες. Λες: 

"Π.χ. Δεν εχω ακουσει διαμαρτυρία ποτέ σε παιδότοπο η σε αλλο χωρο που βρίσκονται νήπια ή βρέφη απο καπνίζοντες ή μη γονείς. Οι ίδιοι αυτοί που ανέχονται αυτο το παραπάνω θα σου κανουν παρατήρηση για το ατμισμα."

Σε παιδότοπο να καπνίζει κάποιος; Υποθέτω εννοείς σε παιδότοπο ανοιχτού χώρου και σε απόσταση από τα παιδιά, γιατί αν εννοείς κάτι άλλο σου λέω ευθέως ότι θα διαμαρτυρόμουν πρώτος και εντόνως αν κάποιος κάπνιζε σε κλειστό παιδότοπο. Και ως ατμιστής δεν θα άτμιζα εκεί. Όχι γιατί είναι κάτι κακό, αλλά επειδή αν μου την έλεγε κάποιος θα είχε δίκιο για τον λόγο ακριβώς που λες πριν + το γεγονός ότι μιλάμε για παιδιά.

Στο δεύτερο κομμάτι περί γλώσσας και διαβάσματος θα συμφωνήσω, προσθέτοντας το εξής: Σκεφτόμαστε με τις λέξεις και τις έννοιες που ξέρουμε. Συνεπώς δεν περιορίζουν μονάχα την επικοινωνία, αλλά και το ίδιο το μυαλό τους.

Αποσυνδεδεμένος Electron-77

• **
  • 117
  • If evolution works, why are there so many idiots?
« Απάντηση #527 στις: Οκτωβρίου 18, 2017, 19:44 »
Σημερα μεσα στην ΔΟΥ και ενω περίμενα στην ουρα για να κανω μια δουλεια,εβγαλα το Η.Τ και διακριτικά εκανα κανα 2 τζουρες.  :respect: Κάποιοι με ειδαν αλλά κανεις δεν μου ειπε κατι. :-[

Ειχε μια ταμπελα που ελεγε οτι απαγορεύετε το καπνισμα αλλα αν μου ελεγαν κατι θα ελεγα οκ, το καπνισμα λεει η ταμπελα και οχι το ατμισμα.. Αν και σε δημοσιους χωρους απο οτι γνωριζω απαγορεύονται και το Κ.Τ και το Η.Τ :yes:

Απλα θα το έπαιζα λιγο "τρελιτσα"

« Απάντηση #528 στις: Νοεμβρίου 01, 2017, 22:39 »
Συγγνώμη Νίκο, αλλά δεν κατάλαβα τι είπες. Λες:

"Π.χ. Δεν εχω ακουσει διαμαρτυρία ποτέ σε παιδότοπο η σε αλλο χωρο που βρίσκονται νήπια ή βρέφη απο καπνίζοντες ή μη γονείς. Οι ίδιοι αυτοί που ανέχονται αυτο το παραπάνω θα σου κανουν παρατήρηση για το ατμισμα."

Σε παιδότοπο να καπνίζει κάποιος; Υποθέτω εννοείς σε παιδότοπο ανοιχτού χώρου και σε απόσταση από τα παιδιά, γιατί αν εννοείς κάτι άλλο σου λέω ευθέως ότι θα διαμαρτυρόμουν πρώτος και εντόνως αν κάποιος κάπνιζε σε κλειστό παιδότοπο. Και ως ατμιστής δεν θα άτμιζα εκεί. Όχι γιατί είναι κάτι κακό, αλλά επειδή αν μου την έλεγε κάποιος θα είχε δίκιο για τον λόγο ακριβώς που λες πριν + το γεγονός ότι μιλάμε για παιδιά.

Στο δεύτερο κομμάτι περί γλώσσας και διαβάσματος θα συμφωνήσω, προσθέτοντας το εξής: Σκεφτόμαστε με τις λέξεις και τις έννοιες που ξέρουμε. Συνεπώς δεν περιορίζουν μονάχα την επικοινωνία, αλλά και το ίδιο το μυαλό τους.
Κωστα καλησπερα. Ναι εννοώ τους παιδότοπους που ειναι ανοιχτοί μαλλον καλυτερα υπαίθριοι κλεισμένοι με αυτες τις ναυλον προθήκες σαν τζάμια χωρις αερισμό και εξαερισμό Οποτε καταλαβαινεις ειναι Τεκές μεσα ακομα κ αν απεχουν 5 μετρα τα παιδιά. Συνήθως είναι παράνομοι κ απλα σερβίρουν αφέψημα καφεδες κλπ με το πρόσχημα κ το πωλούν κιολας οτι είστε κοντα στα παιδια σας. Εγω Προσωπικά δεν τους προτιμώ κ δεν πηγαίνω τα παιδια μου αλλα Επειδή οι.καιροί επιτάσσουν να γινονται παρτη εκει κ οχι στα σπιτια οπως παλιά, αναγκαστηκα.

Στάλθηκε από το LG-H955 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 3866
« Απάντηση #529 στις: Νοεμβρίου 01, 2017, 23:06 »
Σε νιώθω απόλυτα σε αυτό το "αναγκάστηκα" και παρότι η κόρη μου είναι μόλις 3,5 χρονών, πολλές φορές αναγκάζομαι κι εγώ. Φαντάσου να φτάσει στην εφηβεία.

Πάντως, για να κάνω την πληκτρολογιακή επανάστασή μου να πω ότι δεν θα την πήγαινα ποτέ σε τέτοιο μέρος. Μέχρι στιγμής πηγαίνουμε στα φουλ υπαίθρια και έχει στην περιοχή και κάτι καλά, νόμιμα, που ο χώρος των παιδιών είναι τελείως διαφορετικός από τον τεκέ των ενηλίκων.

Όταν θα έρθει η ώρα, βέβαια, θα λήξει η επανάστασή μου και θα την πάω εκεί που θα διατάξει. 

Αποσυνδεδεμένος IreneGR

• **
  • 154
  • Φύλο: Γυναίκα
  • 28/12/2017 ....
« Απάντηση #530 στις: Ιανουαρίου 10, 2018, 15:49 »
Τέλη Δεκέμβρη που πήρα το πρώτο μου ΗΤ, ατμισα μέσα στο μέτρο (2 τζουρες) και σε ένα καφέ που απαγορεύεται το τσιγάρο. Μετά διάβασα εδώ ότι απαγορεύεται όπου και το κάπνισμα. Δεν το ήξερα. Ωστόσο στο μέτρο ήμουν διακριτική. Στο καφέ όμως του έδωσα και κατάλαβε και δε μου είπαν απολύτως τίποτα... Το βολικό με το ΗΤ είναι ότι μπορείς να παρανομήσεις στη ζούλα  :-[

Αποσυνδεδεμένος johnkrv7

• **
  • 145
« Απάντηση #531 στις: Ιανουαρίου 10, 2018, 15:55 »
Με το ηλεκτρονικό αν δε βγάζεις ντουμάνια συνήθως δε σου λέει κανείς τπτ. ούτε καν κοιτάνε περίεργα όπως κοιτουσαν πριν 5-6 χρόνια που νόμιζαν ότι ρουφάμε μπαταρία κ βγάζουμε χημικά  :)) :)) 

Αποσυνδεδεμένος majoragi

• 702
« Απάντηση #532 στις: Ιανουαρίου 10, 2018, 15:58 »
σε μετρο λεωφορεια κλπ δεν ατμιζω
αλλα στην δουλεια και σε μαγαζια του δινω και καταλαβαινει
απλως οταν ειμαι στην δουλεια (εργαζομαι σε γραφειο με πολλα ατομα) κανω τσιγαρισιους που δεν βγαζουν ντουμανι για να δινω οσο λιγοτερο στοχο γινεται
σε καφε μπαρ εστιατορια και αιθουσες χορου που πηγαινω δεν χρειαζονται μηχανηματα ατμου. τους καλυπτω και δωρεαν  :cigar:

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #533 στις: Ιανουαρίου 10, 2018, 16:20 »
......... Στο καφέ όμως του έδωσα και κατάλαβε και δε μου είπαν απολύτως τίποτα...
Λογικό είναι. Εδώ δεν λένε ούτε για το τσιγάρο ;)

Αποσυνδεδεμένος dazed

• **
  • 386
  • ... makes Jack a dull boy
« Απάντηση #534 στις: Ιανουαρίου 10, 2018, 17:48 »
Στο μετρό και εγώ την κάνω την "παρανομία" μου. Δεν μου έχει πει κανείς τίποτα, αλλά και εγώ δεν ντουμανιάζω τον τόπο. 
Κάτι φορές στο σπίτι όμως, κόβεις τον ατμό με το μαχαίρι  :))

Αποσυνδεδεμένος mode plagal

• 501
  • happy people have no stories..
« Απάντηση #535 στις: Ιανουαρίου 10, 2018, 18:29 »
Στην ακρη του μυαλου μας ειναι παντα η κακια στιγμη. Ο ελεγχος. Οχι ο νομος. Κ το τσιγαρο αφηνει αποδεικτικα. Ενω το ητ οχι. 
Ειναι εφευρεση με ελληνικο dna. Καπου ειχα διαβασει οτι ο εφευρετης ειναι ενας κινεζος φαρμακοποιος.θα το εψαχνα το γενεαλογικο του. 
Υγ. Μην παρεξηγηθω. Δεν τη λεω σε κανεναν. Προσωπικα γουσταρω σε εναν βαθμο που σαν λαος ζυγιζουμε ολους τους νομους με βαση τη λογικη μας.δε μενουμε στο νομο. Ψαχνουμε τις αδυναμιες του. 

• 3866
« Απάντηση #536 στις: Ιανουαρίου 10, 2018, 22:13 »
Και στην τράπεζα λειτουργεί όταν έχει ουρά :) 

Αποσυνδεδεμένος mode plagal

• 501
  • happy people have no stories..
« Απάντηση #537 στις: Ιανουαρίου 10, 2018, 22:28 »
vaping terrorism

Αποσυνδεδεμένος MAFAKA

• **
  • 226
« Απάντηση #538 στις: Ιανουαρίου 10, 2018, 22:44 »
Διαβαζω για ατμισματα σε μετρο, ουρες υπηρεσιων κλπ και σκεφτομαι οτι μονοι μας εχουμε προκαλεσει ορισμενα απο τα προβληματα που μας ταλαιπωρουν ως ατμιστες στη χωρα μας.
Δυο φορες εχω πετυχει ατμιστη σε σταθμο μετρο να ντουμανιαζει ενω περιμενε και τις δυο φορες πλησιασα και του ζητησα διακριτικα να σταματησει γιατι απαγορευεται. Οταν ο ενας μου ειπε (με Pico+Melo αν θυμαμαι καλα) το κλασικο "μα δεν ειναι καπνος, γλυκερινη και αρωμα ειναι" εβγαλα το μοντακι και του εδειξα οτι ειμαι και εγω ατμιστης και εκει το εκοψε. Το θεμα ειναι ομως να μη χρειαζεται να φτασουμε ως εκει.

Συνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #539 στις: Ιανουαρίου 10, 2018, 22:56 »
...................... το τσιγαρο αφηνει αποδεικτικα. Ενω το ητ οχι....................
Όχι όμως πάντα. Αν ατμίζεις κάποιο υγρό με άρωμα παστουρμά σε καταλαβαίνουν αμέσως.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359880 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1001 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114238 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450073 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110716 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374781 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328161 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1069 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6433 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15289 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29355 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99927 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F