vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

489 επισκέπτες, 2 χρήστες
Tem, manoslykos

Άτμισμα σε κλειστούς δημόσιους χώρους.

Απ: Άτμισμα σε κλειστούς δημόσιους χώρους.
« Απάντηση #465 στις: Νοεμβρίου 06, 2016, 12:41 »
Eπι του παρόντος, δεν έχει αλλάξει τιποτα όπως έλεγα.  

Είμαι σχεδόν επειδεικτικά παράνομος πάντα σεβόμενος το περιβάλλον και τους γύρω μου.
Στον εργασιακο μου χωρο παντως εχουν αλλαξει......

Αποσυνδεδεμένος Eizomar

• 910
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #466 στις: Νοεμβρίου 06, 2016, 12:57 »
Τοσο καιρο διαβαζω ολα αυτα περι νομων απαγορευσης καπνισματος.....ατμισματος.....και παει λεγοντας και προφανως δεν αναφερομαι ουτε στοχευω στα σχολια και τις αποψεις σας που διαβαζω παντοτε και οσο ο ελευθερος μου χρονος επιτρεπει, με μεγαλο ενδιαφερον.
Αλλα ξερετε κατι?..........  Ολα ειναι για το θεαθηναι......απο τη στιγμη που θα μπω σε καφετερια και δω τασακι σε τραπεζι ή εναν να καπνιζει τσιγαρο, θα τους πνιξω στα συννεφα ατμου....και αν ερθουν και μου ζητησουν να το βαλω στην τσεπη, θα απαιτησω να μην καπνιζει και κανενας γιατι οσο εχουν αυτοι δικαιωμα αλλο τοσο εχω και εγω και αν μου κανουν και σκηνικο θα κανω και εγω σκηνικο, δεν θα μασησω. Ή ολοι ή κανενας....... Η θα σταματας ολους στο δρομο για ελεγχο ή κανεναν. Η ολους θα τους γραφεις επειδη εχουν παρκαρει στο πεζοδρομιο και οχι μονο τον εναν στην γωνια.......

Αυτη ειναι η αποψη μου και δεν ειναι εγωισμος. Βαρεθηκα να με στοχοποιουν, βαρεθηκα να με δειχνουν με το δαχτυλο, βαρεθηκα να με πυροβολουν απο παντου οταν υπαρχουν οι ενδειξεις οτι το ατμισμα δεν ειναι τοσο βλαπτικο οσο το ΚΤ και ολοι να εθελοτυφλουν επειδη θα βαλουν μερικα χιλιαρικα παραπανω στην τσεπη.......γιατι αυτο ειναι ολο το θεμα.....εκει παει........ Περνανε οτι θελουν με το ετσι θελουν.......και αυτο εμενα με κανει Τουρκο και ταυρο σε υαλοπωλειο.......

Θα ατμισω λοιπον παντου οπως καπνιζουν παντου.............στο κατω κατω........δεν πεφτουν ολοι με αλεξιπτωτα.....καποιοι το ξεχασαν.....επειδη εμεις το φορεσαμε (μεταφορικα, πηγαμε στο ατμισμα) γιατι να μας το στερησουν...... θα πεσω και χωρις αυτο αρκει να εχω τις ανασες που εχανα τοσα χρονια.......που τωρα πλεον τις εχω και εχετε ολοι εσεις οπως και εγω. Ουτως η αλλως θα φυγω καποια στιγμη.....τουλαχιστον <επεσα> οπως ηθελα..........

Καλη Κυριακη να εχουμε και συγνωμη για το σεντονι.........αλλα εχω σιχαθει πια!!

Αποσυνδεδεμένος dimifoti

• **
  • 208
  • Slow ride, take it easy
« Απάντηση #467 στις: Νοεμβρίου 06, 2016, 13:05 »
Παιδιά τελικά φαίνεται πως παρόλο που ψηφίστηκε ο νόμος, δεν φαίνεται να αλλάζουν πολλά στην ουσία τους. Σε όσους κλειστούς χώρους έχω ζητήσει άδεια να ατμίσω ήταν όλοι παραπάνω από χαρούμενοι να μου το επιτρέψουν, και σε χώρους μη καπνιζόντων σε εστιατόρια μάλιστα. Όσο για το θέμα της ενόχλησης, δεν νομίζω ότι μπορεί να ενοχληθεί φυσικά κάποιος λογικός άνθρωπος λόγω "παθητικού ατμίσματος" εφόσον φυσικά δεν έχουμε κάποιο περίεργο άρωμα ή δεν τον συννεφιάζουμε στα μούτρα του. 
Περίεργοι πάντα θα βρεθούν, όπως ένας πριν κανένα μήνα, στο κλειστό μπάσκετ του Απόλλωνα, όπου οι συμπαθέστατοι κατά τα άλλα φίλοι της ΑΕΚ είχαν ανάψει 3 καπνογόνα επαναλαμβάνω ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, κι εκείνος αφού με κόζαρε αρκετές φορές, και με μενα να προσέχω να μην πάει πάνω ουτε mol ατμού, προσπάθησε να μου την πει με κάποιον τρόπο, ότι και καλά ενοχλείται απ το θέαμα ή κάτι τέτοιο, ενώ τρώγαμε την μπόχα απ τα καπνογόνα. Τι να πεις? Η λύση σ αυτές τις παράλογες περιπτώσεις ειναι η ευγένεια, με μένα να του απαντάω ότι δυστυχώς δεν έχω γεύση καπνογόνο να ταιριάζει με τις μυρωδιές που απ ότι φαίνεται δεν τον ενοχλούν και πως το τούτι φρούτι μου είναι μηδενικής νικοτίνης και μου επιτρέπεται και από το νόμο αλλά και από τους υπεύθυνους του γηπέδου που είχα ρωτήσει προσωπικά πριν εκδόσω το διαρκείας μου. 

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΡΙΑ ΝΕΦΕΛΗ

• 2186
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #468 στις: Νοεμβρίου 06, 2016, 19:47 »
Στο δικό μου γραφείο οι ατμιστές εμφανίζονται ο ένας μετά τον άλλο . Δεν λείπουν τα εκνευριστικά σχόλια του τύπου "πότε θα το κόψεις και αυτό", αλλά σε γενικές γραμμες υπάρχει ανοχή. Προτιμώ να κάνω διάλειμμα και να ατμίζω στο διάδρομο για να αποφύγω το θέμα της απαγόρευσης, που μάλλον έτσι κι αλλιώς δεν έχει γίνει ευρέως γνωστό. Τώρα, στους σχολικούς χώρους είναι θεσμοθετημένο. Καθηγητές και μαθητές το ντουμανιάζουν με την πρώτη ευκαιρία (στο Λύκειο).
Είμαστε όμως ακόμη στην αρχή. Θα δούμε τι έκταση θα δοθεί  και σχετίζεται άμεσα και με την ανοχή στο κ.τ......

Αποσυνδεδεμένος yorgoss

• **
  • 234
« Απάντηση #469 στις: Νοεμβρίου 13, 2016, 16:59 »
Σήμερα σε μεγάλο παιδικό πάρτυ σε παιδότοπο στα Μεσόγεια ρώτησα την σερβιτόρα αν επιτρέπεται το η.τ. και μου απάντησε καταφατικά...οι καπνιστές πήγαιναν σε ιδιαίτερο χώρο κοντά στα ασανσερ αλλά εγώ μέσα στον παιδότοπο ατμισα κανονικότατα...χωρίς να προκαλώ...
γενικά παρατηρώ ότι στη συνείδηση του κόσμου έχει περάσει ότι το η.τ. δεν ενοχλεί-δεν βλαπτει..οπως θελετε πάρτε το και δεν υπάρχουν αψιμαχίες....
και προχθές Παρασκευή μεσημέρι κάποιος ατμιζε μέσα στο μετρό διακριτικότατα χωρις κανένας να του πει τίποτα...αν και υπήρχαν αρκετοί ηλικιωμένοι εκεί κοντά δεν του είπε κανείς τπτ

Αποσυνδεδεμένος pngtszs1976

• 3449
  • ὓβρις→ἂτη→νέμεσις→τίσις
« Απάντηση #470 στις: Νοεμβρίου 13, 2016, 18:30 »
Εγω ημουν στην αναμονη κινηματογραφου και ρωτησα αν επιτρεπεται το ατμισμα και μου απαντησε καταφατικα με χαμογελο η υπεύθυνη. 
Στο μετρο ετυχε να μπει καποιος με την συσκευη θερμαινομενου τσιγαρου σε χρηση, ειχε προβλημα με αλλον που του την ειπε κανονικα. 

Αποσυνδεδεμένος Niemand

• *
  • 35
« Απάντηση #471 στις: Νοεμβρίου 13, 2016, 19:36 »
Κάπου μέσα στον Οκτώβριο του 2016 σε μπαρ στην Ζυρίχη, ρωτάω αν επιτρέπεται, "Κανένα πρόβλημα" μου απαντάνε.
Στις 04.11.2016 στο αεροδρόμιο Malpensa στο Μιλάνο. Ρωτάω αν μπορώ να ατμίσω και μου λένε βουρ στον πατσα.
Στις 05.11.2016 σε παιδικό παρτυ στο Bowling στο Athens Mall, ρωτάω και παίρνω καταφατική απάντηση.
Στις 09.11.2016 στο Ελ. Βενιζέλος, μου απαντάνε επι λέξη "Από το αεροδρόμιο δεν πρόκειται να σας πει κανείς τίποτα. Τώρα αν πέσετε σε κανά περίεργο επιβάτη..." (Για τον χώρο αναμονής, όχι μέσα στο αεροσκάφος)

Τι θέλω να πω με όλα αυτά: Πιστεύω ότι ο κόσμος έχει την στοιχειώδη νοημοσύνη να καταλάβει και γιατι όχι, να αντιταχθεί με τον τρόπο του, σε ένα ηλίθιο νόμο. Απλά θα ήταν καλύτερα να είχαμε και τον νομοθέτη με το μέρος μας...

Αποσυνδεδεμένος BonecrusheR

• **
  • 121
  • Less..is More.
« Απάντηση #472 στις: Νοεμβρίου 13, 2016, 19:43 »
Eπι του παρόντος, δεν έχει αλλάξει τιποτα όπως έλεγα.   Είμαι σχεδόν επειδεικτικά παράνομος πάντα σεβόμενος το περιβάλλον και τους γύρω μου.
Oυτε προκειται να αλλαξει..ειδικα με τα δεδομενα της χωρας μας.Οπως δεν εχει ουσιαστικα απαγορευετι και το κανονικο..ελαχιστα ειναι τα Μη καπνιζοντων. Εσενα Φιλε απ οτι εχω δει στις φωτο σου στις στειλες του φορουμ..κ μαζι κ τα βατ σου θα σε κλεινανε μεσα κανονικα..αχχαχαχ.τι σεβομενος το περιβαλλον  στα 60+βατ με 70/30..:laugh1: το Μονο που εχω να προσθεσω εγω ειναι οτι στην οδηγηση πρεπει να απαγορευεται και ειναι ιδιαιτερα σημαντικο.εγω προσωπικα 2 φορες εχω ξεχασει ν ανοιξω παραθυρο στην τζουρα πανω  κ ευτυχως δεν ειχε αμαξι μπροστα..εννοειτε οτι δεν περιμενα να ξεθολωσει τη καμπινα..αυτα τα 2δευτερολεπτα ομως ειναι πολυ σημαντικα οταν εισαι με μεταφορικο μεσο .
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 13, 2016, 22:19 από BonecrusheR »

Αποσυνδεδεμένος thomaspp

• *
  • 80
« Απάντηση #473 στις: Νοεμβρίου 13, 2016, 19:52 »
Η αλήθεια είναι ότι όπου "επιτρέπεται" το κ.τ. δεν είχα πρόβλημα με το άτμισμα.
Βέβαια και γω δεν θέλω να ατμίζω σε χώρους που πριν δεν κάπνιζα, π.χ. σούπερ μάρκετ, τραπεζες, λεωφορείο κτλ
όσον αφορά τον νόμο που δεν εφαρμόζεται νομίζω ότι το μόνο που ουσιαστικά τους ένοιαζε ήταν να μπορέσουν να δικαιολογήσουν την τεράστια φορολογία που επιβάλλουν στον άτμισμα, εξισώνοντας κ.τ. και η.τ.

Αποσυνδεδεμένος asdgeorge7

• **
  • 343
« Απάντηση #474 στις: Νοεμβρίου 24, 2016, 22:00 »
ατμιζω οπου καπνιζουν.κ επηδη στην ελλαδα καπνιζουν παντου σε χωρους αναψυχης ατμιζω κ εγω παντου.φυσικα δεν ατμιζω σε δημοσιους χωρους,τραπεζες νοσοκομεια ουρες δημοσιου κ φυσικα εντος καταστηματων π.χ ρουχαδικο κ.α.
γενικα το αντιμετοπιζω σαν το κανονικο τσιγαρο με την διαφορα οτι οταν το κανω ξερω οτι δεν ενοχλω κανεναν κ ειναι σημαντικο αυτο για τον αυτοσεβασμο σου κ την παιδεια σου.

Αποσυνδεδεμένος yorgoss

• **
  • 234
« Απάντηση #475 στις: Ιανουαρίου 01, 2017, 22:08 »
Μέχρι στιγμής δεν είχα πρόβλημα με το η.τ σε εστιατόρια...μάλιστα την περίοδο των εορτών βρέθηκα σε 2-3 όπου ατμιζα κανονικότατα σε χώρο μη καπνιστών κιόλας ...σήμερα το μεσημέρι πήγαμε οικογενειακώς σε εστιατόριο όπου και καθίσαμε σε τραπέζι μη καπνιστών (πιο δίπλα υπήρχαν τραπέζια καπνιστών) και έβγαλα το μοντ για να ατμίσω όταν μια σερβιτόρα μου είπε πως απαγορεύεται....με όλα αυτά περί νέας νομοθεσίας - φορολογίας έχω πάρει εδώ και μέρες την απόφαση να τιμώ με την παρουσία μου ως πελάτης μόνο όσα καταστήματα με αφήνουν να ατμίζω κανονικά μιας και δεν προκαλώ με το ναυτίλο και προφανώς δεν ενοχλώ ειδικά σε μέρη όπου δίπλα μου υπάρχουν και καπνιστές....μετά από σκέψη 5 λεπτών σηκώθηκαμε να φύγουμε όταν μας πλησίασε ο αρχισερβιτόρος και μας ρώτησε το λόγο και του τον είπα..μας άφησε στο ίδιο τραπέζι να ατμίζουμε τόσο εγώ όσο και η γυναίκα μου.....
οι νόμοι μπορεί να ψηφίζονται αλλά η εφαρμογή τους εξαρτάται πάντα από τη βούληση των πολιτών...όσο υπάρχουν καταστήματα που επιτρέπουν το ατμισμα θα τα τιμώ ως πελάτης...τα υπολοιπα black list

Αποσυνδεδεμένος modivin

• 3672
« Απάντηση #476 στις: Ιανουαρίου 01, 2017, 22:14 »
Στην ουσία επιβραβεύεις την παρανομία βέβαια, ελπίζω να το καταλαβαίνεις.

Αυτό βέβαια ισχύει για μαγαζιά που δεν παρανομούν ήδη επιτρέποντας το κάπνισμα  ;)

Αποσυνδεδεμένος yorgoss

• **
  • 234
« Απάντηση #477 στις: Ιανουαρίου 01, 2017, 22:31 »

στην ουσία επιβραβεύω την ψυχική μου γαλήνη και ηρεμία...όσον αφορά την παρανομία όλα είναι σχετικά...όλοι μας με την ίδια λογική σε πολύ μικρά ή και μεγάλα θέματα είμαστε παράνομοι...το θέμα είναι να μην τραβάμε τα άκρα και να μην προκαλούμε

Αποσυνδεδεμένος modivin

• 3672
« Απάντηση #478 στις: Ιανουαρίου 02, 2017, 01:26 »
Α αυτό είναι το θέμα; Πόσα μπορώ να κλέψω  χωρίς να το τραβάω στα άκρα;

Αποσυνδεδεμένος gs85

• *
  • 52
« Απάντηση #479 στις: Ιανουαρίου 02, 2017, 01:44 »
Κανονικά δεν πρέπει.. Αλλά έτσι μας έχουν καταντήσει, σε όλους τους τομείς.
Προσωπικά θα ξενέρωνα αλλά δεν θα άτμιζα. Όχι για τον νόμο, αλλά γιατί λόγω χαρακτήρα θα εκνευριζόμουν αν κάποιος μ....ς γύρναγε και έκανε παρατήρηση.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359983 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114283 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450277 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110750 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374951 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328255 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1077 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6443 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15303 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29364 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99938 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F