vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

555 επισκέπτες, 4 χρήστες
panaulis, FINIX, manoslykos, camber

Άτμισμα σε κλειστούς δημόσιους χώρους.

Αποσυνδεδεμένος Ribot

• 4118
  • Φύλο: Άντρας
  • Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα
Απ: Άτμισμα σε κλειστούς δημόσιους χώρους.
« Απάντηση #480 στις: Ιανουαρίου 02, 2017, 14:57 »
Στις 30/12 περίμενα στην αίθουσα αφίξεων του Ελ.Βενιζέλος να παραλάβω ένα φιλικό ζευγάρι. Πήρα ένα καφέ, άραξα σ' ένα τραπεζάκι και άτμιζα κανονικά, χαζεύοντας στο κινητό. Στα 20 λεπτά παραμονής μου δεν ασχολήθηκα με τους γύρω μου και κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί μου, ούτε καν από το καφέ. Limbo αν θυμάμαι καλά λέγεται.

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #481 στις: Ιανουαρίου 02, 2017, 15:10 »
Τα ίδια ακριβώς, στο αεροδρόμιο της Ρόδου.

Αποσυνδεδεμένος savo

• 1548
« Απάντηση #482 στις: Ιανουαρίου 02, 2017, 15:15 »
Tα ίδια κ εγώ.
Αν θέλω να ρουφίξω δεν σταμάτει την επιθυμία μου αυτή τίποτα.  Το τελευταίο τρίμηνο έχω ατμίσει όπου βρεθώ κ όπου σταθώ.  Νταξ όχι σε νοσοκομεία, όχι σε παιδότοπους, όχι δίπλα σε κάποιον που τρώει, και όχι ντουμάνια.
Είμαι αντιδραστικο στοιχείο το ξέρω.   :idiot1:
Κοιτάω στα μάτια (δολοφονικο βλέμα από γεννησιμιού) κάτι τσακάλια που και καλά το αντελήφθην, βγάζοντας λίγο ατμό από τα αυτιά ίσα ισα :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος gkon961

• *
  • 93
  • Ε, πού πας; Είναι γκρεμός εκεί: - Ε, τότε καλά πάω
« Απάντηση #483 στις: Ιανουαρίου 03, 2017, 04:17 »
Για κάποιους που είναι ηλίθια μιμητικά ζώα απαγορεύουνε να ατμίζω εδώ, για να μη μιμηθούν την "καπνιστική μου συμπεριφορά", όχι επειδή είναι κακό. (οξύμωρον)

Οχι για εσένα. Ετσι δεν είναι;

Οχι επειδή είναι κακό ή ενοχλεί.

Η ατάκα που έχω έτοιμη αν κανείς τολμήσει να μου μιλήσει όταν πίνω το καφεδάκι/μπυρίτσα μου και ατμίζω.

Μια χαρά μόνον μας έχει μείνει και δεν επιτρέπω, εγώ πλέον, να μου τη στερήσει κανένας μπαγλαμάς.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 03, 2017, 05:12 από gkon961 »

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #484 στις: Ιανουαρίου 03, 2017, 10:03 »
Τυπικά, απαγορεύεται πλέον.

Ουσιαστικά, και μέχρι να εφαρμοστεί αυτός ο περιβόητος αντικαπνιστικός Νόμος που ψηφίστηκε το 2008 και θα ίσχυε από 1/7/2009, το μόνο που έχει αλλάξει, είναι ότι πλέον δεν μπορούμε να πούμε στον ιδιοκτήτη ταβέρνας "δεν απαγορεύεται, φέρε μου το ΦΕΚ που το λέει", γιατί ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ (λέμε τώρα)...

Φίλε gkon961, ελπίζω όταν λες "μπαγλαμά" να εννοείς αυτούς που ψήφισαν το Νόμο όπως τον ψήφισαν. Γιατί αν χαρακτηρίζεις έτσι τον οποιοδήποτε ιδιοκτήτη επιχείρησης εστίασης, ο οποίος σου ζητάει να μην ατμίσεις στο χώρο του (θεωρώντας ότι ούτε το κάπνισμα επιτρέπει φυσικά) για να μην φάει πρόστιμο σε περίπτωση ελέγχου, είσαι λάθος...

Αποσυνδεδεμένος atmistis13

• **
  • 161
« Απάντηση #485 στις: Ιανουαρίου 18, 2017, 08:21 »
Στους αττικους φουρνους ενα απογευμα που ειχα παρει ενα καφεδακι για μεσα, ξεκιναω να ατμιζω διακριτικα κσι ερχεται μια υπαλληλος(προφανως με ειδε απο την καμερα) και μου λεει οτι απαγορευεται. Το ιδια διαστημα σε γνωστη καφετερια που δεν αναβει τσιγαρο για κανενα λογο μεσα ο υπευθυνος μου ειπε να κσνω οσο θελω αλλα να μην ενοχλησω τους αλλους.  Ολα αυτα Δεκεμβρη μηνα

Αποσυνδεδεμένος thenetpoet

• 6415
  • Πανορατμίξ
« Απάντηση #486 στις: Ιανουαρίου 18, 2017, 09:29 »
Το άτμισμα σε κλειστούς χώρους είναι παράνομο.
Η απαγόρευση του ατμίσματος σε κλειστούς χώρους είναι παράλογη.
Το κλειδί στη συμπεριφορά μας είναι να μην είμαστε προκλητικοί.
Η διακριτικότητα έχει καλύτερα αποτελέσματα από την προκλητικότητα.
O καπνός του τσιγάρου είναι ανθυγιεινός για όσους τον εισπνέουν, ο ατμός όμως είναι ενοχλητικός για τους άλλους όταν βγαίνει ως σύννεφο και πλανάται μέσα στα μούτρα τους σαν ομίχλη.

Αποσυνδεδεμένος spaka279

• **
  • 124
« Απάντηση #487 στις: Ιανουαρίου 18, 2017, 09:47 »
Τη Κυριακή που πέρασε βρέθηκα σε παιδότοπο. Είμασταν 8 άτομα εκ των οποίων 4 ατμιστες και 4 ακαπνοι. Η αλήθεια είναι ότι το μαγαζί είναι τεράστιο και κατευθύνθηκαμε προς μέσα σε μια γωνιά. Μπαίνοντας λέω στο φίλο μήπως να καθομασταν έξω στο κλειστό για να ατμισουμε άνετα. Πηγαίνει ρωτάει τη κοπέλα και μας λέει ότι το ατμισμα επιτρέπεται κανονικά. Δεν κάναμε εννοείται παράλογη χρήση λόγω ιδιαιτεροτητας του χώρου και δε το λέω ως προς το παθητικό ατμισμα για τα παιδιά αλλά για τους γονείς γύρω γύρω που θα μπορούσε άνετα να βρεθεί κάποιος να σου την πει. Δε θα το κρύψω ότι μου έκανε εντύπωση. Ή πέσαμε σε ιδιοκτήτη ατμιστη ή απλά σε λογικό άνθρωπο.

Αποσυνδεδεμένος vasouri

• *
  • 73
  • Φύλο: Γυναίκα
  • I believe in the person I want to become.
« Απάντηση #488 στις: Ιανουαρίου 27, 2017, 11:14 »
Στην εταιρεία που δουλεύω απαγορεύεται διά ροπάλου το Η.Τ αλλα επειδή σε ενα απο τα κτήρια της(που ευτυχώς βρίσκομαι κ εγώ) δεν μας την λένε αρκεί να μην ειναι μπροστά καποιος manager κτλ.. Σαββατοκύριακα δε το ντουμανιαζουμε κανονικά το μέρος 😛

Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος burku318

• 626
« Απάντηση #489 στις: Ιανουαρίου 27, 2017, 12:18 »
Οπου και να εχω παει μετα το ψηφισμα του νομου  βλεπω καπνιστες και οπου δεν υπαρχει τασακι με ρωτανε αν θελω να φερουν.
Οταν καθομαι καπου και δεν ειναι κανεις διπλα μου κανω λιγο περισσοτερο ντουμανι(δεν ειμαι του τελειως αλλα κανω οσο οσο) μολις κατσει καποιος διπλα μου παιζω ηρεμα σαν να ειναι τσιγαρο .Μεχρι τωρα δεν μου την εχουν πει και γενικα προσεχω αν ειναι διπλα μου μη ατμιστης και μη καπνιστης να ειμαι ηρεμος.

Η μοναδικη φορα που απαγορευτηκε το τσιγαρο και οχι το ατμισμα ηταν σε μαγαζι που ειχε παιδικο παρτι και λογο ευγενιας και φιλοσοφιας δεν ατμισα και εγω.

Αποσυνδεδεμένος babis1993

• **
  • 400
  • Αν κόψουμε την νικοτίνη δν μπορουν να μας αγγίξουν
« Απάντηση #490 στις: Ιανουαρίου 27, 2017, 12:53 »
Εγω παλι δεν μπορω να καταλαβω ποσο παραλογο μπορει να γινει ενας κρατος που δεν ξερει καν ποια ειναι η συσταση ενος e-liquid. Αν παρω ενα μπρικι και ατμιζω νερακι βραστο θα το απαγορευσουν και αυτο. Ενταξει δεν λεω να ατμιζουμε και να κανουμε συννεφα στην μουρη του διπλανου μας αλλα αυτα τα νομοσχεδια ειναι οτι να ναι. Εχω παει και στο εξωτερικο και ξερω οτι και εκει το ιδιο ισχυει αλλα εδω ειναι αδιανοητο να βλεπω σε αστυνομικα τμηματα και δημαρχεια τα ντουμανια απο το παλιοτσιγαρο και να μου απαγορευουν εμενα το ατμισμα. 
Οταν θες να συμορφωσεις τον κοσμο πρεπει πρωτα να δινεις το παραδειγμα. Οτι και να πω ειναι λιγο. 
Για να μην αναφερω και τον ΦΠΑ στις βασεις και βγω off-topic. Να ναι καλα τα φαρμακεια. 

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #491 στις: Ιανουαρίου 27, 2017, 13:12 »
Γιατί ακριβώς σου φαίνεται περίεργη η ύπαρξη ΦΠΑ στις βάσεις? :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος gempgr

• **
  • 205
« Απάντηση #492 στις: Ιανουαρίου 27, 2017, 13:16 »
Μάλλον εννοεί το ΕΦΚ και όχι το ΦΠΑ.

Αποσυνδεδεμένος babis1993

• **
  • 400
  • Αν κόψουμε την νικοτίνη δν μπορουν να μας αγγίξουν
« Απάντηση #493 στις: Ιανουαρίου 27, 2017, 13:18 »
Για λογους οικονομιας μπαινουμε στην διαδικασια να φτιαξουμε την δικη μας γευση και καθομαστε και πειραματιζομαστε και ηδη η νικοτινη τρωει φορο στην βαση. Το PG/VG γιατι φαει φορο ανα ml?
Η συσκευασια γιατι να γινει 10ml ? Καθεται να φτιαξει καποιος μειγμα που του κραταει 1-3 μερες maximum? Ειναι παραλογισμος

Αποσυνδεδεμένος gempgr

• **
  • 205
« Απάντηση #494 στις: Ιανουαρίου 27, 2017, 13:22 »
Ότι έχει νικοτίνη πέρνει και φόρο είτε αυτό είναι σκέτη βάση είτε είναι έτοιμο υγρό! Οι βάσεις που δεν εμπεριέχουν νικοτίνη είτε αγοραστούν από μαγαζί είτε από φαρμακείο δεν έχουν φόρο. Συγνώμη αλλά βγήκαμε off topic με το θέμα.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359953 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1004 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114267 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450263 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110741 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374918 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328209 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1075 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6440 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15300 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29361 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99937 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F