Εγώ πάλι, δοκίμασα το Organic Tobacco και το Green Apple.
Τα ατμίζω, εδώ και μέρες, με διαλείματα ανάμεσα σε άλλα υγρά, + σε διαφορετικές ώρες της ημέρας. Δεν έχω πολλούς άτμο και ιδιαίτερο εξοπλισμό, παρά μόνο το Gini μου + κάνα δύο φτηνά των 5-7€ ..
Για το καπνικό έχω διιστάμενη και ασαφή εικόνα. Όχι απαραίτητα κακή όμως. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση το πόσο διαφορετική ήταν η γεύση του όταν το πρωτοάνοιξα από ότι μερικές μέρες μετά!! Στην αρχή μου είχε φανεί κάπως κουραστική αυτή η έντονη μυρωδιά του φρέσκοκομένου καπνού (θα συμφωνήσω με την άποψη του φίλου Gewre που είδα στο review video του). Επίσης, είναι πολύ έντονη η μυρωδιά που μένει στο επιστόμιο συγκριτικά με άλλα καπνικά που δοκίμασα.
Τώρα μετά από μερικές μέρες, με αλλαγμένο το άρωμα του όπως έλεγα, μου αρέσει καλύτερα και το πίνω ευχάριστα, αλλά ..
Ίσως η διφορούμενη άποψη μου να έχει να κάνει με το κόλλημα που έχω για το Virginia, + μετά από τόσα χρόνια κάπνισμα του, που πιθανά να με αποτρέπει από το να έχω μια αμερόληπτη εικόνα. Πραγματικά δεν ξέρω, η γεύση δεν είναι το φόρτε μου σίγουρα, και είμαι πολύ νέος ατμιστής ..
Το Green Apple όμως είναι το αγαπημένο μου άρωμα μέχρι τώρα, μέσα από καμιά 15-20ριά αρώματα που έχω χρησιμοποιήσει, από διάφορους κατασκευαστές.
Όπως και το καπνικό από πάνω, τα ατμίζω διαλυμένα σε PVG σε μικρό σχετικά ποσοστό, παρότι είναι υγρά αναπλήρωσης και όχι flavors. Πάντα σε ολοήμερη βάση, μιας και δεν θέλω να αλλάζω συνέχεια αρώματα.
Επίσης, το δοκίμασα και χωρίς καπνικό, και παρέμεινε το ίδιο σταθερή η άποψη μου για την ποιότητα του.
Μου έκανε εξαιρετική εντύπωση η διεισδυτικότητα της γεύσης του, η λεπτότητα του αρώματος του, + δεν με κουράζει καθόλου!
Δεν μου αρέσει να κάνω διαφήμιση, αλλά από τα λίγα υγρά που έχω δοκιμάσει, αυτό θα ήθελα να το έχω μόνιμα σε στοκ όσο κανένα άλλο...προς το παρόν φυσικά..
Το επόμενο που θα ήθελα να δοκιμάσω από Papillon, είναι το Ελληνικό σταφύλι ..
Ξέρω ότι οι απόψεις είναι σαν τους πισινούς και όλοι έχουμε από έναν, οπότε ας μη δοθεί και ιδιαίτερη βάση στα γραφόμενα, που είναι απλά προϊόν της επιθυμίας μου για μοίρασμα !!!