Ηρθαν και τα δικα μου δειγματα,μετα απο δικη μου προσφορα στον Δημητρη για δοκιμη και ενα review.
Σε ευχαριστω πολυ Δημητρη!
Τα υγρα ηρθαν σε δεματακι με το γνωστο πλεον αυτοκολλητο!!Σωστος δημητρη!!Ελληνικο δαιμονιο
Πολυ καλη συσκευασια,δεν ειχε θεματα διαρροης!
Ηρθαν λοιπον τα παρακατω:
Πριν ξεκινησω να πω οτι ολα δοκιμαστηκαν στον Α2 κλασσικο σε μορφη dripping(με 1,5 ohm αντισταση,με 0,20 συρμα και 3φ γκουρου) και σε box mod vv,ρυθμισμενο στα 4.2 με φορτιο.
Αυτα με τα τεχνικα,παμε τωρα στο ζουμι(κυριολεκτικα)!!
EL TORO CIGARRILOSΔυνατο αρωμα,σαφως καπνικο.Μου θυμιζει αρκετα το DK-TAB αλλα με πολυ πιο μεστη γευση.Ειναι ανετα για all day vaping,που λενε και στο χωριο μου...
EL TORO PUROSΔεν ειχα δει οτι ειναι 24mg και εφαγα μια στριφογυριστη κλωτσια αλα Τσακ στο λαιμο
Φοβερη γευση,πολυ καπνικη(λογικο) με μια ωραια επιγευση, σαν ξηρου καρπου να το πω...??Απιστευτο!
Εχει αυτη την ελαφρια "στιφιλα" του κτ. Αν ηταν σε λιγοτερο mg ανετα γινεται μια απο τα αγαπημενες μου και καθημερινες γευσεις!!
Εκανα ενα διαλλειμα εδω γιατι ειχα ανεβασει σφυγμους απο την νικοτινη...
ORGANIC TOBBACOΚαπνικο αρωμα,αλλα προσωπικα δεν μου αρεσε καθολου.Δεν μπορω να το αναλυσω παραπανω μιας και δεν του εδωσα και πολυ ευκαιρια...
Νομιζω απλα οτι ειναι της φασης "love it or hate it" (ναι στο χωριο μου το λενε και αυτο
)
ORGANIC FOREST FRUITSΔεν ειχα δοκιμασει ξανα υγρο τετοιου στυλ(δλδ πολλα φρουτα κτλ) και η αληθεια ειναι οτι με μπερδεψε λιγο,με την καλη εννοια!
Πλουσια γευση,χωρις να ξεχωριζει ασχημα καποιο φρουτο συγκεκριμενα.Πολυ μεστο και "δεμενο" αρωμα.
Πιστευω οτι για ποτακι-κρασακι βραδινες ωρες,ειναι ΧΑΡΜΑ!!!
ORGANIC SWEET SPICEΓλυκια γευση,οπως λεει και το ονομα,αλλα και σκληρη ταυτοχρονα.Μου θυμισε κατι καραμελιτσες απο παλια,αλλα δεν θυμαμαι ποιες...
Αρκετα spice οντως,αρκετα εντονο το αρωμα της κανελας
Χωρις αμφιβολια μια απο τις πιο ιδιαιτερες γευσεις που εχω δοκιμασει μεχρι σημερα και ειμαι σιγουρος οτι πολυ θα την λατρεψουν
ORGANIC GREEK GRAPEMου θυμισε χωρις υπερβολη κρασι!Ω ναι!
Δυνατο αρωμα,ελαφρας γλυκυτητας,αλλα εχει και κατι οξυ ταυτοχρονα!
Πολυ καλο,αλλα προσωπικα οχι για συνεχες ατμισμα.
ORGANIC PURE MENTHOLΑνοιγει τα ρουθουνια ευκολαααα!!!
Αν και δεν ειμαι φαν της μεντας,η συγκεκριμενη με κερδισε με την μεστη της γευση!
Οι λατρεις της μεντας θα προσκυνησουν!
Η "παγωμαρα" που αφηνει δεν ειναι καθολου ενοχλητικη για τον λαιμο!
Γενικα εμεινα πολυ ικανοποιημενος απο τα αρωμα και την ποιοτητα τους.
Για μενα τα τρια που ξεχωριζουν ειναι το Puros,το Forest Fruits και to Cigarrilos,με αυτη ακριβως την σειρα!!!
Δημητρη σκεψου να βγαλεις το Puros σε λιγοτερα Mg,αν και εχω διαβασει ποια ειναι η λογικη του!
Τελος,αυτες ειναι καθαρα δικες μου αποψεις και οπως ολοι ξερουμε,τα γουστα διαφερουν πολυ!
Ελπιζω να εδωσα μια μικρη ιδεα τουλαχιστον στο τι παιζει!
Ευχαριστω και παλι τον Δημητρη για την προσφορα του!