Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

463 επισκέπτες, 7 χρήστες
Tem, thanos1071, camber, verdeangelo, lagoudakis, manoslykos, Milarepa

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Papillon Organic και El Toro Natural  (Αναγνώστηκε 69111 φορές)

Αποσυνδεδεμένος George X

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Papillon Organic και El Toro Natural
« Απάντηση #330 στις: Απρ 29, 2013, 13:24 »
Ρε παιδιά, για την ωρίμανση χρησιμοποιεί κάποιος μια συγκεκριμένη μέθοδο?

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Κέρκυρα
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #331 στις: Απρ 29, 2013, 14:23 »
Ρε παιδιά, όταν ανοίγετε το μπουκαλάκι Virginia, Cigarillos ή Guevara σας έρχεται καμμία μυρωδιά? Γιατί εμένα και τα 3 υγρά (τα οποία όπως έχω αναφέρει παραπάνω μου δίνουν την ίδια γεύση ακριβώς) είναι άοσμα εντελώς.

Αυτό μου συνέβη μόνο για το Virginia και το Guevara.

Ρε παιδιά, για την ωρίμανση χρησιμοποιεί κάποιος μια συγκεκριμένη μέθοδο?

Απλά το αφήνεις στην άκρη, σε σκιερό μέρος. Καλό είναι να του ρίχνεις και ένα ανακάτεμα καθημερινά, όχι φραπέδιασμα!!!

Αποσυνδεδεμένος George X

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #332 στις: Απρ 29, 2013, 16:55 »
Ανοιχτό κλειστό παίζει ρόλο?

• Διακεκριμένο μέλος
« Απάντηση #333 στις: Απρ 29, 2013, 22:49 »
Τα El Toro δεν περιέχουν οινόπνευμα ωστε να πρέπει να το αφήσεις ανοιχτό για να εξατμιστεί. Οπότε κλειστό.

Αποσυνδεδεμένος kristoff

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Άστα να πάνε
    • workfolio
« Απάντηση #334 στις: Μαΐ 01, 2013, 02:59 »
Ναι ρε Γιώργο, που είναι τα κελάρια, οέο ;

Μας έκανε κι ο  cruiser79 και φορέσαμε μακριές, διπλές σαλιάρες...   :)) :)) :))

Επί τη ευκαιρία, πατρίδα,
Τα El Toro δεν περιέχουν οινόπνευμα ωστε να πρέπει να το αφήσεις ανοιχτό για να εξατμιστεί. Οπότε κλειστό.

Σε κάποιο ποστ του, ο ίδιος ο κατασκευαστής αναφέρει ότι τα δικά του τα αφήνει για μια μέρα έξω από το παράθυρο, σκεπασμένα με μια πετσέτα και, ανοιχτά (αν θυμάμαι καλά). Επίσης, ότι θέλουν ένα δεκαημεράκι ωρίμανσης, για να αποδόσουν το μέγιστο του χαρακτήρα τους, οπότε δεν νομίζω πως το ανοιχτό, σε αυτά τα υγρά έχει να κάνει με οινόπνευμα. Εγώ πλέον τα αφήνω ανοιχτα 24 ώρες, αλλά μέσα, γιατί σε κανένα παράθυρο δεν έχω σκιά όλη την ημέρα και μετά άλλες 10-12 μέρες πριν δοκιμάσω (εκτός από το cigar de paris, που δεν κρατήθηκα και ντριπάρησα καμιά δεκαριά σταγόνες με το που το πήρα).

• Διακεκριμένο μέλος
« Απάντηση #335 στις: Μαΐ 01, 2013, 13:12 »
Χεχε, παίρνω μίζα από μαγαζιά με μωρουδιακά, γι αυτό και φρόντισα να τρέξει το σαλάκι!

Όσο για την ωρίμανση, δεν έχω ιδία άποψη όσον αφορά τα El Toro και γενικά τα HoL γιατί και εγώ με τη μία τα τσακίζω. Βέβαια, έχω κάνει μια βλασφημία τον τελευταίο καιρό: ατμίζω που ατμίζω πολλή σκέτη βάση, τη σπάω 50-50 με Guevara Reserve. Θα με βρίσετε, αλλά δίνει άλλη γεύση στη σκέτη βάση. Και αν θέλω αυτού καθ' αυτού γεύση HoL, dripping!!! Μέχρι να πιάσει κάρβουνο ο Cisco!!!

Αποσυνδεδεμένος IAPETTOS

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
« Απάντηση #336 στις: Μαΐ 02, 2013, 15:19 »

πηγα και εγω τελικα και πηρα πρωι το "καταπληκτικο,τρομερο,φανταστικο κ.λ.π..κ.λ.π" υγρο αναπληρωσης caramel and cream, και επειδη ειχα ακουσει πολλα εδω μεσα στο φορουμ με επιασε "αντιδραστικο" συνδρομο και το ειχα αφησει τελευταιο για δοκιμη,..και κατι που ειμαι της "παλιας σχολης" και της παροιμιας "οπου ακους πολλα κερασια" παρε "μικρο καλαθι"..τελικα οπως καταλαβαινετε την πατησα... :-[ πηρα "μικρο καλαθι" (10ml) και μεχρι τωρα εχω "ρουφηξει" τα 3/4 !! η ορος "ΠΙΠΙΛΑ" εδω εχει την κυριολεκτικη του σημασια ,..αρα συμπερασμα: μερικες φορες και στις παροιμιες εχουμε εξερεσεις, και οταν ακουτε για "ΠΟΛΛΑ-ΚΑΛΑ ΚΕΡΑΣΙΑ" = CARAMEL and CREAM τοτε παρτε σιγουρα "ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΑΘΙ" (30ml)  :thumpup: (δεν τον ακουσα τον φιλο gewre (aresmares) καλα να παθω.. ;) )

http://www.τσιγαρο-ηλεκτρονικο.gr/%CF%85%CE%B3%CF%81%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82/%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%85%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B5%CF%82/caramel-cream-papillon

Αποσυνδεδεμένος Zarathustra

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #337 στις: Μαΐ 11, 2013, 19:04 »
Εγώ πάλι, δοκίμασα το Organic Tobacco και το Green Apple.

Τα ατμίζω, εδώ και μέρες, με διαλείματα ανάμεσα σε άλλα υγρά, + σε διαφορετικές ώρες της ημέρας. Δεν έχω πολλούς άτμο και ιδιαίτερο εξοπλισμό, παρά μόνο το Gini μου + κάνα δύο φτηνά των 5-7€ ..

Για το καπνικό έχω διιστάμενη και ασαφή εικόνα. Όχι απαραίτητα κακή όμως. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση το πόσο διαφορετική ήταν η γεύση του όταν το πρωτοάνοιξα από ότι μερικές μέρες μετά!! Στην αρχή μου είχε φανεί κάπως κουραστική αυτή η έντονη μυρωδιά του φρέσκοκομένου καπνού (θα συμφωνήσω με την άποψη του φίλου Gewre που είδα στο review video του). Επίσης, είναι πολύ έντονη η μυρωδιά που μένει στο επιστόμιο συγκριτικά με άλλα καπνικά που δοκίμασα.
Τώρα μετά από μερικές μέρες, με αλλαγμένο το άρωμα του όπως έλεγα, μου αρέσει καλύτερα και το πίνω ευχάριστα, αλλά ..
Ίσως η διφορούμενη άποψη μου να έχει να κάνει με το κόλλημα που έχω για το Virginia, + μετά από τόσα χρόνια κάπνισμα του, που πιθανά να με αποτρέπει από το να έχω μια αμερόληπτη εικόνα. Πραγματικά δεν ξέρω, η γεύση δεν είναι το φόρτε μου σίγουρα, και είμαι πολύ νέος ατμιστής ..

Το Green Apple όμως είναι το αγαπημένο μου άρωμα μέχρι τώρα, μέσα από καμιά 15-20ριά αρώματα που έχω χρησιμοποιήσει, από διάφορους κατασκευαστές.
Όπως και το καπνικό από πάνω, τα ατμίζω διαλυμένα σε PVG σε μικρό σχετικά ποσοστό, παρότι είναι υγρά αναπλήρωσης και όχι flavors. Πάντα σε ολοήμερη βάση, μιας και δεν θέλω να αλλάζω συνέχεια αρώματα.
Επίσης, το δοκίμασα και χωρίς καπνικό, και παρέμεινε το ίδιο σταθερή η άποψη μου για την ποιότητα του.
Μου έκανε εξαιρετική εντύπωση η διεισδυτικότητα της γεύσης του, η λεπτότητα του αρώματος του, + δεν με κουράζει καθόλου!
Δεν μου αρέσει να κάνω διαφήμιση, αλλά από τα λίγα υγρά που έχω δοκιμάσει, αυτό θα ήθελα να το έχω μόνιμα σε στοκ όσο κανένα άλλο...προς το παρόν φυσικά..

Το επόμενο που θα ήθελα να δοκιμάσω από Papillon, είναι το Ελληνικό σταφύλι ..

Ξέρω ότι οι απόψεις είναι σαν τους πισινούς και όλοι έχουμε από έναν, οπότε ας μη δοθεί και ιδιαίτερη βάση στα γραφόμενα, που είναι απλά προϊόν της επιθυμίας μου για μοίρασμα !!!  :D

Αποσυνδεδεμένος s.i.jerefos

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Γλυφάδα
« Απάντηση #338 στις: Μαΐ 11, 2013, 19:30 »
Προμηθεύτηκα κι Εγώ το Caramel & Cream και ομολογώ ότι είναι Κταπληκτικό!
Ίσως ότι καλύτερο έχω ατμίσει αδώ και μήνες και κατα πάσα πιθανότητα έγινε και το βασικό ατμιστικό μου υγρό.
Τολμώ να πώ τις καλύτερες κριτικές αφού κατα λάθος μου έδωσε 12άρι ενώ ατμίζω 18άρι και δεν έχω χαλαστεί καθόλου.
Πολύ καλό και το συστήνω ανεπιφύλακτα!

Συνδεδεμένος lagoudakis

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Ζωγραφου-Μυκονος
  • ρουφαμε και τα λεμε...Γιαννης ο κλαρινογαμπρος
« Απάντηση #339 στις: Μαΐ 11, 2013, 20:46 »
τοσο καλα ειναι ρε παιδια;να πω την αληθεια δεν τους ειχα δωσει σημασια,αλλα απο βδομαδα λεω να παω να δοκιμασω

Αποσυνδεδεμένος smokerina

• steam woman
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Θεσπρωτια
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Η φτώχεια που δεν έχει χρέη είναι μεγάλος πλούτος.
« Απάντηση #340 στις: Μαΐ 11, 2013, 20:46 »
 Παιδιά , η καραμέλα φέρνει βουτυρίλα ;

Αποσυνδεδεμένος KOSTAS1979R

• US Navy Seals.
  • Φουγαροκαραβάνα
« Απάντηση #341 στις: Μαΐ 11, 2013, 21:16 »
Είχα δοκιμάσει green aple και forest fruits και ήτανε τόσο ζωντανά και καθαρά τα αρώματα που μου έκανε εντύπωση και αν ήμουνα τον μη καπνικών σίγουρα θα ήτανε πρώτη μου επιλογή.

Αποσυνδεδεμένος Iωάννης

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: SKYDRA
« Απάντηση #342 στις: Μαΐ 11, 2013, 21:17 »
Ειναι επίσης τοσο καλό που οι αλλοι ψάχνουν τι γλυκό ειναι αυτό που τους μυρίζει.
Πολύ ευχάριστο και για τους διπλανούς και οχι μόνο σε αυτόν  που ατμίζει. :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος danys620

• e-medium ατμιστής
  • **
« Απάντηση #343 στις: Μαΐ 11, 2013, 21:26 »
Απλα ΕΚΤΟΣ τα καπνικα ....γιατι εκει ειμαι εγω...οποιος δοκιμαση καραμελες μπισκοτα κανελες και δεν τα γουσταρει :idiot1: τα παιρνω εγω σε διπλη τιμη(με δωρο τα μεταφορικα 8) )

ΑΠΛΑ δεν υπαρχουν σαν γευσεις συνατμιστες πουθενα...
Δοκιμαστε καραμελ κρεαμ σουιτ σπαισε και σιναμονε κουκιες και αν εχετε δοκιμασει καλυτερα τα ειπαμε ...Α ΕΘΝΙΚΗ ατμιστοπουλα!!!!!!! :respect:  ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐ 12, 2013, 20:06 από danys620 »

Αποσυνδεδεμένος markos78

• e-lights ατμιστής
  • *
« Απάντηση #344 στις: Μαΐ 11, 2013, 22:35 »
Για τα υγρά papillon organic πρίν εκφέρω εμπεριστατωμένη άποψη,περίμενα να δοκιμάσω και κάποια άλλα έτσι ώστε να έχω κάποιο μέτρο σύγρισης.Αφου λοιπόν έχω κάνει πλέον τις δοκιμές μου σε 5-6 διαφορετικές εταιρίες υγρών,μπορώ να πώ πως τα papillon είναι ένα σκαλοπάτι ανώτερα απο τα υπόλοιπα που δοκίμασα.Σου δίνουν την αίσθηση του "ζωντανού" και του φρέσκου τα οποία μεταφράζονται στο άρωμα που έχουν και στη γεύση τους.

ΥΓ. Αυτή η καραμέλα... αχχχ!!!

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 28 2024 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 23:38
από kyrgiannis
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 375138 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1477 390723 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:04
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 259887 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 720974 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263905 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 682727 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 723 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1410 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22378 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2455 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 889415 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.