Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

454 επισκέπτες, 5 χρήστες
Mulder, Giannis.B, thanos1071, manoslykos, camber

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Papillon Organic και El Toro Natural  (Αναγνώστηκε 69063 φορές)

Αποσυνδεδεμένος vato

• e-regular ατμιστής
  • Φύλο: Άντρας
  • a toda madre o un desmadre
Απ: Papillon Organic και El Toro Natural
« Απάντηση #270 στις: Δεκ 18, 2012, 20:42 »
Εδωσες τρελη ιδεα τωρα Νασο.
Κι εγω το virginia το γουσταρω αλλα δε μπορω ολη μερα. Θα το αραιωσω και θα ειναι πιο στα μετρα μου!  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος nassos33

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Νικαια
  • vape_neat
« Απάντηση #271 στις: Δεκ 18, 2012, 21:59 »
Δοκιμασε και τον συνδυασμο των δυο ( απο 1 μλ )   ;)

Αποσυνδεδεμένος timeco

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: ΧΑΙΔΑΡΙ
« Απάντηση #272 στις: Δεκ 18, 2012, 22:28 »
puros - virginia οπως και το organic tobacco  ειναι τα αγαπημενα μου υγρα εδω και καιρο .
Παντα αραιωμενα ( 1-2 μλ στα 10 και τα υπολοιπα 8-9 μλ βαση )
Νάσσο, εαν προσθέσεις στο puros και λιγες σταγόνες hazelnut...... πάρα πολύ καλό!! Δοκίμασέ το!!

Αποσυνδεδεμένος Eizomar

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Ηρακλειο Κρητης
« Απάντηση #273 στις: Ιαν 03, 2013, 22:15 »
Και γω μια απο τα ιδια....παρελαβα το πρωι και απο τοτε εχω  :baby: :baby: :baby: το Virginia στην ατμομηχανη και δεν προλαβαινω να γεμιζω..... :cigar: :cigar: :cigar: :cigar: :cigar: :cigar: :cigar: :cigar: :cigar:
φανταζομαι τα υπολοιπα υγρα .......

Αποσυνδεδεμένος ManosRadX

• Γαμώτο λίγο χώρο, θέλω οξυγόνο Μέσα μου έχω βάρος πολλών μεγατόνων Δεν υποδηλώνω πως δεν κατορθώνω Να σταθώ στα πόδια μου μα θέλω λίγο χρόνο Δεν είναι θέμα φόντων και λοιπών προσόντων Ούτε θέμα όλων για να ασκήσουν λόγο
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
« Απάντηση #274 στις: Ιαν 04, 2013, 22:00 »
το δοκιμασα κι εγω το Virginia  12αρα νικοτινη αλλα μοιαζει με αρκετα παραπανω (μπορει επειδη ατμιζω μεχρι 9 )
ο ατμος που βγαζει μοιαζει τσιγαρισιος οντως (η ποιοτητα ) αλλα η επιγευση του δεν μου πολυαρεσε σαν αμυγδαλο μου ρχεται η κατι τετοιο , του εβαλα λιγο αρωμα μανγκο και βανιλια και για τα γουστα μου εγινε πολυ καλο  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Giorgakis

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #275 στις: Ιαν 05, 2013, 22:59 »
Πήγα κι εγώ εχθές και πήρα Virginia αλλά δεν είχε 12mg και είπα να πάρω 18mg να το έχω το βράδυ με κάνα Ποτό αλλά............

Δυστυχώς η επιγευση που αφήνει είναι Ίδια με του προλαλησαντα. Για τα δικά μου γούστα...................... :thumpdown:

Αποσυνδεδεμένος Sunspear

• Hand Of The King
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Τρίκαλα
  • Unbowed, Unbent, Unbroken
« Απάντηση #276 στις: Ιαν 08, 2013, 12:11 »
Παρέλαβα και εγώ πριν από λίγες μέρες ένα από τα 100 μπουκαλάκια της κλήρωσης, και πιο συγκεκριμενα  ένα virginia prime 12mg. Αφού ευχαριστήσω ξανά για την ευγενική προσφορά, να προχωρήσω σε εντυπώσεις.....

Καταρχάς οφείλω να πώ οτι με το που άνοιξα το μπουκαλάκι, η μυρωδιά δεν... μου έκανε και την καλύτερη δυνατή εντύπωση, διότι δεν είχε καμία σχέση με ότι ήξερα εως τώρα, έντονες μυρωδιές δλδ. που είτε με κέρδιζαν από την αρχή είτε με απομάκρυναν από την αρχή...Εδώ είχα κάτι αρκετά διακριτικό, που μου κίνησε την περιέργεια... Καπνικό πάντως σίγουρα μου έκανε...

Από το χρώμα υπέθεσα οτι δεν χρειάζεται περαιτέρω ωρίμανση, οπότε προχώρησα σε δοκιμή... Λοιπόν...
έχουμε και λέμε... μου θύμισε αρκετά σκέτη ποιοτική βάση 50/50 με την μόνη διαφορά μια επίγευση καπνικού στην εκπνοή. Αρκετά διακριτική  η γεύση, αρκετα διακριτική και η μυρωδιά....Δεν διαπίστωσα κάποιους από τους υπόλοιπους ''τόνους'' που έχουν αναφέρει αλλα παιδιά πάντως...

Και εδώ έρχομαι στο τελικό συμπέρασμα. Μάλλον ο crystal v3 σε συνδυασμό με ego passthrough δεν μπορούν να αφήσουν το υγρό να ''δείξει'', και μάλλον χρειάζεται καλύτερο hardware για να το εκτιμήσει κάποιος σωστά.... Προσωπική και απόλυτα υποκειμενική άποψη αυτό βέβαια...

Συμπερασματικά, πιστεύω οτι είναι ένα υγρό που δεν θα αφήσει κάποιον δυσαρεστημένο....

Αποσυνδεδεμένος pablack

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Χαλανδρι
« Απάντηση #277 στις: Ιαν 08, 2013, 13:54 »
Παρελαβα χτες το πρωι  virginia.
 οι εντυπωσεις ειναι πολυ καλες  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Κέρκυρα
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #278 στις: Ιαν 11, 2013, 15:32 »
Χτες έπεσε στα χεράκια μου ένα ατμιστικό δείγμα Guevara Reserve 20mg. Ιδού και οι εντυπώσεις μου:

Όταν μου έσκασε SMS από το κατάστημα ητ στο οποίο περνάω αρκετές ώρες, γράφοντας "μάντεψε τι σου χω!!!", δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ. Τελείωσα ότι δουλειές είχα και παρουσιάστηκα. Όταν έφυγαν κάτι πελάτες, η ιδιοκτήτρια μου έδωσε το μπουκάλι. Σφραγισμένο ακόμα! Το άνοιξα, το πλησίασα στη μύτη μου και... απογοήτευση :confused1: . Η η μύτη μου δεν πήγαινε καλά, ή περίμενα πολλά παραπάνω από μυρωδιά. Μάλλον το 2ο. Ελάχιστο άρωμα καπνού που το κουκούλωνε αρκετά το άρωμα Metaxa. Πήρα έναν καινούριο Τ3, τον γέμισα (τόσο θα έπαιρνα έτσι κι αλλιώς, δεν θα αγόραζα το μπουκάλι), τον φόρεσα σε μία ego upgrade μια που δεν είχα ανταπτοράκι για το VV μαζί μου, την ρύθμισα στην υψηλή τάση και έβαλα μπρος. Περίμενα αποζημίωση από τη γεύση!

Στο στόμα μου έγινε μια έκρηξη αρώματος και γεύσης, τόσο ισχυρή που με σόκαρε! Απίστευτη γεύση πούρου, κλάσεις ανώτερη από το Puros. Δεν μπορεί, σκέφτηκα, θα είναι τίγκα στην PG. Και όμως! Διαβάζοντας τα συστατικά, είδα μόνο VG. Αμέσως σκέφτηκα τι θα γινόταν σε υγρό 50-50... Το χτύπημα πολύ, ζόρικο και ξηρό, ότι ακριβώς ταιριάζει σε ένα πούρο. Γεύση καπνού, ατόφια και αποκλειστική σε όσους μπορούν να την εκτιμήσουν. Επίγευση ελαφρώς γλυκιά, με ιδέα ξύλου. Με 5-10 τζούρες, μπάφιασα και έβαλα τον Τ3 στην άκρη, χαμογελώντας σαν παιδάκι που του πήραν τυρόπιτα.

Στο σπίτι, το δοκίμασα σε VV No1 και σε Λάβα, πάλι με τον Τ3. Το πρώτο τόλμησα να το φέρω στα 5 βολτ, αλλά όσο έψαχνα τα μάτια που μου είχαν πεταχτεί έξω από το χτύπημα, το μετάνιωσα. Στο λάβα, 4,3 και όλα καλά.

Δεν είναι υγρό για όλη μέρα, δεν είναι καν για πάνω από 10-15 ρουφηξιές συνεχόμενες. Είναι αυτό ακριβώς που λέμε "πούρο", αγνό, με διάρκεια, ιδιαιτερότητες, και πάνω από όλα, απολαμβάνεται αργά και σε βάθος χρόνου. Όποιος έδωσε τα απαιτούμενα μπικικίνια, τα οποία αξίζει, για την αγορά του μπουκαλιού των 60 ml, υπο κανονικές συνθήκες απέκτησε ένα σύντροφο για ιδιαίτερες στιγμές και μετά από ένα καλό φαγητό για τουλάχιστον ένα μήνα. Μιλάμε πάντα για το 20ρι!
Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον κατασκευαστή, και περιμένω με αγωνία το επόμενο limited edition του!

Αποσυνδεδεμένος fotisman

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Ικαρία
« Απάντηση #279 στις: Ιαν 20, 2013, 00:14 »
Παρέλαβα χτες.
Δεν έχω μεγάλη εμπειρία, θα πω τη γνώμη μου όμως.

Το brasileiro το τέλειωσα ήδη, απίθανο, αποκάλυψη.
Το cigarillos κάτι δε μου πάει καλά, δεν ξέρω τι...
Το Guevara πάρα πολύ καλό.
Τέλος η βάση vg...δεν περίμενα να την ατμίσω σκέτη και να μ' αρέσει...

Αποσυνδεδεμένος Χαραλαμπος

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ρουνι,ρουνι,υπουλο κακο γουρουνι
« Απάντηση #280 στις: Φεβ 10, 2013, 16:38 »
Αν και φιλος της τσιγαρισιας γευσης εχω μπει λιγο στο tripaki στο να εχω μερικα γλυκα υγρα ετσι για την αλλαγη της γευσης... ;)
Οποτε πηρα να δοκιμασω τη caramel and cream απο papillon organic.
Επαθα τη πλακα μου,ωραια εντονη γευση πραγματικης καραμελας.. :thumpup:
ειναι σα το να τρως απο μια τουρτα καραμελας το πανω μερος  :respect: (γλασο,στρωση πως το καλο το λενε)..
Πραγματικα απιστευτη γευση....

Αποσυνδεδεμένος Giorgakis

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #281 στις: Φεβ 10, 2013, 20:29 »
Καλησπέρα σας. :)

Την περασμένη εβδομάδα δοκίμασα με τον Dripper φίλου Συνατμιστή, το Caramel and Cream.
Απίστευτη γεύση Καραμέλας αλλά αυτό το Cream στο τέλος, δεν Ξέρω με Χάλασε.

Αποσυνδεδεμένος Δερεκοπουλος νικολαος

• Γηρασκω αει διδασκομενος -Provari Elevator 2 Steam macine Dome Eviva Diver 2 3D Sofia Killer El Toro istick 50 Kayfun NautilousPoldiac OverOne Bod mecah Sofia Coblin Poldiac 69
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Αθηνα Κυψελη Βραχατι Ξυλοκαστρο
  • monta πρωην καπνιστης νυν ατμιστης και υγιης
« Απάντηση #282 στις: Φεβ 10, 2013, 20:45 »
Nαι αυτη η εεπιγευση της κρεμας που δινει στο τελος με μπουχτιζει και μου χαλαει

ολη την αρχικη καλη γευση :( :( :( :( :(

Αποσυνδεδεμένος nikosfts

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Provari+Dca
« Απάντηση #283 στις: Φεβ 14, 2013, 00:38 »
από τα Papillon δοκίμασα tobaco & cream caramel αλλά δεν τα βρήκαμε

όσο για τα el toro puros - cigarrillos πολύ "τσιγαρίσια"  :hmmm: το eden όμως έγινε από τα αγαπημένα μου :thumpup:  guevara :thumpdown:

Αποσυνδεδεμένος kristoff

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Άστα να πάνε
    • workfolio
« Απάντηση #284 στις: Φεβ 20, 2013, 02:11 »
Καινούργιος σχετικά ατμιστής αλλά έχω προλάβει να δοκιμάσω καμιά δεκαρια καπνικές γεύσεις. Για την ακρίβεια 11 μαζί με τα δύο el toro που δοκίμασα, το guevara (18mg) και το puros naturalles.
Είμαι 20 χρόνια καπνιστης με μακρόχρονη θητεία σε καπνους πίπας κυρίως (εκτός του καθημερινου στριφτού) αλλά και με τακτική επαφή με αρκετα και καλά πούρα. Έτσι λοιπόν αποφάσισα να δοκιμάσω και τα δύο προαναφερθέντα el toro.

Στο ψητό λοιπόν: Δεν μου άρεσε κανένα από τα δύο ! Ο λόγος καθαρά υποκειμενικός: προτιμώ τις πιο γλυκές γευσεις. Όχι πετιμέζια αλλά σίγουρα πιο γλυκες και από το guevara και από το puros.
Πέρα από το θέμα της γλυκύτητας όμως, δεν κατάφερα και να συσχετίσω κανένα από τα δύο υγρα με τις περιγραφές του site  πέρι του ότι πιο κοντινού σε κανονικό πούρο. Παιδιά συγγνώμη αλλά καμιά σχέση.  Που είναι το μπαχάρι, το πιπέρι, ο κέδρος ή το ξύλο γενικότερα, ή ακόμη και το κακάο ή οι ξηροί καρποι που δίνουν τα πούρα; Εγώ πήρα στάχτη, από τασάκι, από χαρτί και πικρίλα απροσδιόριστης προέλευσης, όχι πάντως καπνού. Αυτά σκέπαζαν ό,τι άλλο μπορεί να υπάρχει από κάτω.
 Κάποιος συμφορουμίτης έγραψε πως το puros του θύμισε cohiba, montecristo και Romeo y Julieta. Εγώ θα διαφωνήσω κάθετα, στο μόνο που θυμίζει πουρο είναι στο χτύπημα. Μ' έστειλε. Το αραίωσα στα 16mg με VG 0%, μαλάκωσε, αλλά η γευση ίδια και έχασα και το χτύπημα, μάλλον το χάλασα.
Το Guevara έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με εντονότερη πικρα και μέταλλο. Το ατμίζω 4 μέρες τώρα (το puros 2) και δεν έχω καταφέρει να τελειώσω τανκάκι, το αδειάζω. Θα επιμείνω όμως και ίσως αγοράσω και δεύτερο puros αφού όπως είπα μάλλον χάλασα το πρώτο. Αφού τόσος κόσμος λέει τόσο καλά λόγια, μάλλον αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 24 1856 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 11:26
από mathimatikos1966
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 259715 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 720470 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374914 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 390479 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263754 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 682321 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 707 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1376 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22348 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2414 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 889217 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.