vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

419 επισκέπτες, 2 χρήστες
ZoeM, maprix

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Πώς αντιμετωπίζουν οι γύρω μας τους ατμιστές

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • 9100
  • Φύλο: Άντρας
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
Απ: Πώς αντιμετωπίζουν οι γύρω μας τους ατμιστές
« Απάντηση #930 στις: Μαρ 19, 2014, 12:00 »
Τη Δευτέρα το βράδυ, μετά το καθιερωμένο τουρνούα μπριτζ, καθόμουν στο μπαράκι του ξενοδοχείου με το φίλτατο renesis και χαλαρώναμε με συνοδεία μεταξά! Vamo + Trident Clone ο renesis, SVD + Kayfun Clone εγώ. Κλαρίνα. Ξαφνικά ακούμε μια κραυγή από πίσω μας:

"Ιιιιιιιιι, τι ναι τούτα δω ωρέ?" (μτφρ: Αυτό είναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο?)

Εδώ είμαστε είπα, και πήρα το ύφος καθηγητή.

"Άγιε μου Σπυρίδωνα, ετούτα είναι σαν το κυάλι που κοιτάνε απέναντι!" (μτφρ: Μεγάλα μου φαίνονται), συνέχισε η φωνή.

Αφού τα περιεργάστηκε λίγο, μας ρώτησε πέντε έξι πράγματα και έφυγε. Αφού φυσικά βεβαιωθήκαμε ότι εμπέδωσε το ότι υπάρχουν και μικρότερα.  :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • 9100
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #931 στις: Μαΐ 03, 2014, 12:49 »
Τελικά όλες οι φοβερές ιστορίες, εδώ συμβαίνουν.

Κάποια ώρα πριν, πήγα στο e-tsigaro να παραλάβω δύο NCR18650B που είχα κρατήσει. Μέσα, ήταν κυρία η οποία κυκλοφορούσε με υφασμάτινη κρεμαστή θήκη, που περιείχε ego+CE 4. Μας διηγήθηκε λοιπόν την παρακάτω ιστορία.

Πρωταγωνίστριες 3 τυπικές Κερκυραίες, η Κατίνα, η Μαρία (η κυρία με το ητ) και η ακροάτρια.

Κατίνα: "Όπωπώ ψυχή μου, μεγάλη στεναχώρια πήρα"
Ακροάτρια: "Γιατί ωρή?"
Κατίνα: "Η Μαρία ωρέ μάτια, πρέπει να είναι πολύ άρρωστο το φλιμένο (μτφρ: η καημένη)"
Ακροάτρια: "Ωρε τι μου λες? Και τι έχει το τσαμένο (μτφρ: η καημένη)?"
Κατίνα: "Δεν ξέρω, αλλά έχει το οξυγόνο στο πέτο (μτφρ: στήθος) και κάθε λίγο τραβάει!"
Ακροάτρια: "Όχι ωρή να μπει η μαλίνια μέσα σου (μτφρ: που να σε πάρει), ηλεχτρονικό τσιγάρο είναι."
Κατίνα: "Μπα διάολο μέσα σας με τσι μόδες (θα μπορούσε να εννοεί μόντες :laugh1: ) σας και σκιάχτηκα!!!"

Αν θέλετε να έχετε και μια άποψη για την προφορά, μπορείτε να γκουγκλάρετε "πετεγολέτσα"!!!

ΣΣ: χάριν αφήγησης, μπήκαν κάτι σάλτσες, τις οποίες έχω κοκκινίσει. Δεν είναι απαραίτητα ψεύτικες, καθώς η συζήτηση κάλλιστα θα μπορούσε να είναι ατόφια!!!

Αποσυνδεδεμένος exispathi

• 1258
  • -Συγνώμη φίλε, να σε ρ... -Ηλεκτρονικό τσιγάρο
« Απάντηση #932 στις: Μαΐ 03, 2014, 13:28 »
Πιστεύω πως είναι ένας δείκτης για το πόσο πραγματικά διακριτικοί μπορούν να είναι οι άνθρωποι.

Το πιο τραγικό ίσως, με το κουτάκι με έχουν σταματήσει όπως πέρναγα μπροστά από καφετέρια και με βγάλαν φωτογραφία..
Λίγες μέρες που κυκλοφορώ το vamo με 2 18650 σε σωλήνα βλέπεις πως δεν προσπαθούν καν να κρύψουν πως κοιτάνε. Ή πως δείσνουν στο διπλανό τους αυτό που βλέπουν.

Εφόσον μου έχουν πει τα "πω πωω" και "για πάρε μια τζούρα να δω", εμένα αυτό που μου έμεινε είναι το εξής. Μπαίνω σε αυλή μπυραρίας Χαλάνδρι. Βλέπω μία τύπισσα που κοιτάζει, διόλου διακριτικά, και κάνω πως δεν την βλέπω και περνάω γρήγορα δίπλα. Με πιάνει από το χέρι όπως την έχω προσπεράσει. "Περίμενε, να σε ρωτήσω. Ε, συγνώμη..." και τα γνωστά.

Επανέρχομαι, πόσο διακριτικοί μπορούν να γίνουν οι γύρω μας.

Όπως και να είναι, γνωστός στο τραπέζι, είχε ξεκινήσει ητ και ξαναγύρισε στο κανονικό κανένα δίμηνο. Έκανε τράκα το vamo όλο το βράδυ, τελικά μου είπε να του στείλω links, άρα πιθανόν είχαμε μία νίκη..

Αποσυνδεδεμένος mantos

• ~One atty to rule them ALL!!!~
  • 930
  • ~Box Mods~
« Απάντηση #933 στις: Μαΐ 03, 2014, 13:45 »
Με 2χ18650 σε Vamo κ γω 8α σε κοιτουσα περιεργα παντως!!
 :laugh1: :laugh1: 

Αποσυνδεδεμένος metmat

• **
  • 471
« Απάντηση #934 στις: Μαΐ 03, 2014, 14:58 »
Εμένα όταν με βλέπουν με το svd με 18650 μου λένε "τι θα μας παίξεις σήμερα; Ρίξε μία την Παπαλάμπραινα!"!!!!!
Αυτά βέβαια μου τα λένε οι γνωστοί και κάνουμε τον χαβαλέ μας αφού κι εγώ το συνεχίζω μετά. Οι άγνωστοι κοιτάνε λίγο περίεργα αλλά μετά ξεχνιέμαι με την κουβέντα με την παρέα και δεν προσέχω καν αν κοιτάει κάποιος. Ανησυχώ μόνο μην με ματιάσουν!!! :P
Στην αρχή μου φαινότανε περίεργο κι εμένα να είμαι έξω με το ματσούκι αλλά πλέον το έχω συνηθίσει τόσο πολύ που μου φαίνεται περίεργο να μην το έχω.

Αποσυνδεδεμένος BigSur

• Βρε, βρε! Μια
  • 2968
  • Την παλεύω...
    • Vapeorama
« Απάντηση #935 στις: Μαΐ 03, 2014, 16:08 »
Κατίνα: "Όπωπώ ψυχή μου, μεγάλη στεναχώρια πήρα"
Ακροάτρια: "Γιατί ωρή?"
Κατίνα: "Η Μαρία ωρέ μάτια, πρέπει να είναι πολύ άρρωστο το φλιμένο (μτφρ: η καημένη)"
Ακροάτρια: "Ωρε τι μου λες? Και τι έχει το τσαμένο (μτφρ: η καημένη)?"
Κατίνα: "Δεν ξέρω, αλλά έχει το οξυγόνο στο πέτο (μτφρ: στήθος) και κάθε λίγο τραβάει!"
Ακροάτρια: "Όχι ωρή να μπει η μαλίνια μέσα σου (μτφρ: που να σε πάρει), ηλεχτρονικό τσιγάρο είναι."
Κατίνα: "Μπα διάολο μέσα σας με τσι μόδες (θα μπορούσε να εννοεί μόντες :laugh1: ) σας και σκιάχτηκα!!!"
:bow: :laugh1:
Το τσαμένο ακούγεται και στην Πάτρα (πάντα είχε πολλούς Επτανήσιους).
Η μαλίνια τρομερή! [Φαντάζομαι θα προέρχεται από το malignant και κάποια παλιά αναφορά σε φυματίωση ή καρκίνο, "την κακιά αρρώστια"]
Αν ήταν Κεφαλλονίτισα θα έλεγε "διάλ' έμπα μέσα σας"!

Αποσυνδεδεμένος johnper

• **
  • 297
  • Heavy vape industry
« Απάντηση #936 στις: Μαΐ 07, 2014, 16:37 »
Μια κυρία σήμερα στο super μου είπε ότι παίρνω τον σατανά μέσα μου και ότι είναι σχέδιο του αντίχριστου για να μας κρατάει μιας και κατάλαβαμε πλέον ότι το κτ ήταν σχέδιο του και το κόψαμε. Τι άλλο θα ακούσω δεν ξέρω άλλα κάθε μέρα μαθαίνω και κάτι καινούριο. Έχει και αυτό το γούστο του.

Αποσυνδεδεμένος stef08

• *
  • 26
« Απάντηση #937 στις: Μαΐ 07, 2014, 16:48 »
Η Λουκα θα ήταν ...

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος Akyla

• *
  • 27
« Απάντηση #938 στις: Μαΐ 07, 2014, 20:11 »
 Με κατσαβίδια - drip tis - υγρά σε μπουκαλάκια συριγγες,  το καλύτερο που έχω ακούσει είναι ότι είμαι --> High Tech πρεζάκιας

Αποσυνδεδεμένος gxristop1

• *
  • 28
« Απάντηση #939 στις: Μαΐ 14, 2014, 11:36 »
 :wall:  Εγώ πέρα από  τα παραπάνω έχω ακούσει για το ηλεκτρονικό τσιγάρο το : είναι (ηλεκτρονικός αργηλλές).

« Απάντηση #940 στις: Μαΐ 14, 2014, 11:52 »
Ο περισσότερος κόσμος είναι πλέον εξοικειωμένος στην θέα ηλ. τ. όπως και από περιέργεια πολλοί ρωτούν πως δουλεύει (ερωτήσεις τύπου βάζεις λάδι μέσα ? κλπ. προέρχονται από κάποια καταστήματα που σήμερα δεν υπάρχουν ).
Το μόνο περίεργο για μερικούς είναι τα mods. Φυσικά πειράγματα δεν θα σταματήσουν να υπάρχουν προς τους χρήστες, αλλά για μερικούς θα έρθουν εκεί που είμαστε και εμείς κάποτε στην αρχή.
Το μόνο σίγουρο είναι πως θες έτσι θες αλλιώς κόψαμε το κ.τ. και απολαμβάνουμε τα οφέλη από την διακοπή, μη έχοντας εγκαταλείψει την συνήθεια μας να καπνίζουμε-ατμίζουμε/ απολαμβάνουμε  :)

Αποσυνδεδεμένος renesis

• Drip, drip, drip goes my juice...
  • **
  • 401
  • Tango's dirty only if it's done right...
« Απάντηση #941 στις: Μαΐ 19, 2014, 23:35 »
Χθες έκανα το γραμματέα στο εκλογικό κέντρο του χωριού μου και με συνόδευε ένα SVD με Dripper pro. Περιττό να σας πω ότι άκουσα όλα τα κλασσικά «ωρέ τι πράμα είναι τούτο», «αυτό είναι σαν κάτι σφαίρες που είχαμε στο στρατό» κτλ κτλ. Το χειρότερο όλων ήταν «έχω ακούσει οτι αυτά βαράνε σμπάρα» και ότι προήλθε από κύριο που άτμιζε με ego και ce4+!!!!!!!!!  :o

Αν οι ίδιοι οι ατμιστές είναι τόσο παραπληροφορημένοι, τότε λογικό οι μη ατμιζοντες να θέλουν να μας στείλουν στο πυρ το εξώτερον με αυτά τα «μαραφέτια».

Αποσυνδεδεμένος Σένια

• 831
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #942 στις: Μαΐ 20, 2014, 16:19 »
Μπα, εγώ δεν είχα θέμα, αν και ο δικαστικός ήταν εντελώς άκαπνος!
Παρ' όλ' αυτά, βρήκε εντυπωσιακό τον εξοπλισμό μου, με την καλή έννοια!
Είχε δει ως τότε μόνο τα κλασσικά (μέγεθος κτ)
Ο συγκεκριμένος, αν κάπνιζε, χθες θα το γυρνούσε σε ητ!  :o :yes: :laugh1:

Και, συγνώμη, άλλα μια ερώτηση.... τί είναι "σμπάρα";  :confused1: :hmmm: :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος renesis

• Drip, drip, drip goes my juice...
  • **
  • 401
  • Tango's dirty only if it's done right...
« Απάντηση #943 στις: Μαΐ 20, 2014, 16:41 »
Κι εμένα άκανπος ήταν. Το πρωί όταν το είδε μου είπε
-Θα σας παρακαλέσω το τσιγάρο να το περιορίσετε εκτός του γραφείου.
-Μα είναι ηλεκτρονικό.
-Δεν έχει διαφορά.
-Έχει.

Εκεί έληξε η κουβέντα, όλη μέρα μετά άτμιζα κανονικότατα και δε μου είπε κουβέντα. Μόνο τα ντουμάνια σχολίαζε.  ;D Στην καταμέτρηση, όταν μια αντιπρόσωπος κόμματος άφησε ένα αναμμένο τσιγάρο στο παράθυρο το μυρίστικε με τη μία και της έκανε παρατήρηση, αλλά εγώ εκεί, ομίχλες.  :))

Σμπάρο είναι η έκρηξη. Δεν έχεις ακούσει που λεν «μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια»;  ;)

Αποσυνδεδεμένος Σένια

• 831
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #944 στις: Μαΐ 21, 2014, 11:11 »
 :laugh1: :laugh1: :-[
Έχεις δίκιο! Αλλά εγώ δεν τρώω τρυγόνια... γι' αυτό δεν πήγε το μυαλό μου εκεί!  :-[
Συναδελφική αλληλεγγύη βλέπεις, καθότι καναρίνι εγώ...!  :laugh1: :angel:

Ο δικός μας πάντως, άφησε και τους καπνιστές να ντουμανιάσουν λίγο και διακριτικά. Γενικά δεν ήταν "περίεργος", ούτε εμείς το ξεφτιλίσαμε βέβαια! Έδειξε πολύ κατανόηση και ιδιαίτερο ενδιαφέρον για ... τον εξοπλισμό του ητ! Θα τον ρωτήσω μήπως έχει κανέναν στην οικογένειά του καπνιστή, γιατί τόσο ενδιαφέρον... πώς αλλιώς να το εξηγήσω...!  :dontknow:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 116 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20147 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1002 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877584 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 361708 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 465920 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1907447 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519077 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1557 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375092 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701330 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19920 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos