vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

405 επισκέπτες, 4 χρήστες
Taskaramou, maprix, Buliwyf, tapantari

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Πώς αντιμετωπίζουν οι γύρω μας τους ατμιστές

Αποσυνδεδεμένος lagoudakis

• 2378
  • Φύλο: Άντρας
  • ρουφαμε και τα λεμε...Γιαννης ο κλαρινογαμπρος
Απ: Πώς αντιμετωπίζουν οι γύρω μας τους ατμιστές
« Απάντηση #525 στις: Φεβ 23, 2012, 17:25 »
εγω εχω βαρεθει να εξηγω και απλα δεν απανταω,βασικα κανω πως δεν ακουω,δεν εχω καμμια ορεξη να εξηγω στον καθε ηλιθιο πως και γιατι...δεν πανε να κοψουν τον λαιμο τους,απλα αδιαφορω

Αποσυνδεδεμένος tyxaios13

• Σε ξυλα και μαρμαρα να τα φατε ρε ξεφτιλες
  • **
  • 179
  • BB+PVC+SUV+MP3
« Απάντηση #526 στις: Φεβ 23, 2012, 18:54 »
Αν μου πουν για μπαταρια που μπορει να σκασει θα τους πω οτι το εχω παρει και το ετοιμαζω για το βραδυ της αναστασης! Τραβας δυο τζουρες και μετα το κρατας ψηλα και γεμιζεις τον ουρανο χρωματα!

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • 9100
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #527 στις: Φεβ 24, 2012, 14:33 »
Ουουουουφφφφ, ατέλειωτο το θέμα, μου βγήκε το μάτι στο διάβασμα και έκανα και κοιλιακούς από τα γέλια, ιδιαίτερα με την ατάκα της Dark Angel με τον Παπά και το μαστίγιο!!!

Ατμίζω 43 μέρες με τη σημερινή και δημοσίως από την 1η στιγμή. Έχω δώσει άπειρες διαλέξεις και έχω ανεβάσει σημαντικά το τζίρο του τοπικού καταστήματος, είτε με τις αγορές μου, είτε με πελάτες που τους στέλνω.
Προσωπικά δεν έχω συναντήσει ιδιαίτερο θέμα με το δημόσιο άτμισμα, εκτός της καραμέλας των τελευταίων ημερών με την έκρηξη μπαταρίας. Την αντιμετώπισα ως εξής:
Παίζοντας μπριτζ στον τοπικό όμιλο, όπου και απαγορεύεται το κάπνισμα εν ώρα παιχνιδιού από το 2001, με αντίπαλο Έλληνα θεριακλή(καπνίζει και την παλιά μου μάρκα!), σε ώρα σκέψης και περισυλλογής έχω ξεσκίσει το ego-C μου ντουμανιάζοντας τον τόπο. Μου λέει ο αντίπαλος "δεν το παίρνεις από δω μην πάμε όλοι ψηλά?". Τραβάω μια γερή τζούρα, εκπνέω τα σύννεφα και μιμούμενος τη Σαπφώ Νοταρά στη γνωστή ταινία απαντάω "ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ!!!".

Μιλάμε για ΤΟ γέλιο! Χαμός και προσωρινή διακοπή του τουρνουά!

Αποσυνδεδεμένος panos000

• *
  • 99
« Απάντηση #528 στις: Φεβ 24, 2012, 17:53 »
Aν καποιος σας το παιζει ξερολας κ προσπαθει να σας πεισει οτι το Η.Τ. ειναι εξισου επικινδυνο οσο το Κ.Τ. απλα ρωτηστε τον ποσος κοσμος καθε χρονο μπαινει στα νοσοκομεια εξαιτιας του παθητικου καπνισματος κ ποσος εξαιτιας του παθητικου ατμισματος!!!
Πιστευω να σας καλυψα...
 :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος neoenergy

• *
  • 6
« Απάντηση #529 στις: Φεβ 24, 2012, 18:20 »
Το Ηλεκτρονικο Ατμισμα ειναι μια τεχνολογικη καινοτομια. Θα δεχτει χειροκροτηματα αλλα και επιθεσεις. Χρειαζεται λιγο χρονο για να εδραιωθει. Φυσιολογικο αυτο! Οσο για το ΗΤ που εσκασε, στο παρελθον εχουν ανατιναχθει και κινητα! Δεν ειδα και τοσο μεγαλη ειδησεογραφικη εκταση στο θεμα! Αλλωστε εαν ανατιναχτει και ενας αεροσακος αυτοκινητου καποια στιγμη, ολοι οι αλλοι θα σταματησουμε να οδηγουμε?  :))  Μπααα!

Αποσυνδεδεμένος greekn1c

• Europe without Greece is like a child with no birth certificate
  • **
  • 422
« Απάντηση #530 στις: Φεβ 24, 2012, 18:39 »
Και κατι που συνεβη προσφατα σε εμενα!!
Πριν τα Χριστουγεννα οποτε με εβλεπε στην καφετερια καποιος ,ελεγε ενα καρο βλακειες και κοροιδευε το Η.Τ Σταματησα να ασχολουμαι μαζι του η να προσπαθω να του εξηγησω ,γιατι ο σκοπος του δεν ηταν να μαθει για το Η.Τ αλλα να το κοροιδεψει !
Πριν μερικες μερες επαθε καρδιακη προσβολη (δυστυχως), αλλα για καλη του τυχη την γλυτωσε και με τα αυτια κατεβασμενα και την ουρα στα σκελια με πετυχε στην ιδια καφετερια και με ρωτουσε πως και απο που να βρει το Η.Τ γιατι ο γιατρος του (!!!) του το συστησε ,γιατι και ο ιδιος (ο γιατρος) το χρησιμοποιουσε και ειναι μια καλη λυση για καποιον που δεν μπορει να το κοψει.

Αποσυνδεδεμένος Humphrey

• **
  • 161
  • Σήμερα είναι το αύριο για τ οποίο ανησυχούσες χτες
« Απάντηση #531 στις: Φεβ 25, 2012, 22:20 »
οσο περναει ο καιρος τοσο περισσοτερο θα εξοικειωνονται οι μη γνωριζοντες τι εστι ητ και δε θα το βλεπουν σαν εξωγηινο. Επισης οσο η υφεση θα βαθαινει ολο και περισσοτεροι θα καταφευγουν σε αυτο.

Αποσυνδεδεμένος Alexander20

• Φουγάρο.
  • **
  • 202
  • I'm Batman. SHHH!
« Απάντηση #532 στις: Φεβ 29, 2012, 20:31 »
Σήμερα μπήκα σε ένα ταξί και ρώτησα ευγενικά αν μπορώ να ατμισω. Αφού με άφησε του ανέφερα πως έχω να καπνισω σχεδόν 2 μήνες. Εκείνος όντας καπνιστής μου είπε με επιθετικό τόνο πως δεν έχω σταματήσει το κάπνισμα. Το γύρισα σε κάτι χειρότερο. Γιατί του είπε φίλος του ιατρός πως το η.τ. είναι χειρότερο απο το κανονικό. Εκεί πάντως που γελασα πολυ ήταν όταν μου είπε πως το κ.τ. είναι φυσικό πράγμα χωρίς χημικές επεξεργασιες. Δεν ασχολήθηκα παραπάνω για να μην γίνει εκρηκτική η κατάσταση. Για ποιο λόγο υπάρχει τέτοια παραπληροφόρηση;

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2791
  • Πολιτης διεφθαρμένης φορομπανανίας τρίτης διαλογής
« Απάντηση #533 στις: Μαρ 01, 2012, 00:11 »
Δεν ψαχνονται, τρωνε οτι τους σερβίρει η τηλεόραση΄.
Εδω που τα λεμε όμως ειναι τοση η παραπληροφόρηση απο τα ΜΜΕ που αν δεν βρεις τυχαια το φορουμ
δυσκολα θα βγάλεις ακρη...
Ασε που δεν ξερουν όλοι να ψαχνουν στο ιντερνετ...
Αυτος ηταν νεος μεσήλικας ή γέρος?

Αποσυνδεδεμένος bill888

• **
  • 337
  • μωλον λαβε
« Απάντηση #534 στις: Μαρ 01, 2012, 00:59 »
ουτε καν ασχολουμε με τους αγραματους αλλα οταν μου το παιζει κανενας εξυπνος τον ντουμανιαζω επιτηδες :tongue_move_02: :fight_shot_thickgun: :fight_shot_thickgun: :fight_shot_thickgun: :thumbsup_move_1:

Αποσυνδεδεμένος Alexander20

• Φουγάρο.
  • **
  • 202
  • I'm Batman. SHHH!
« Απάντηση #535 στις: Μαρ 01, 2012, 15:21 »
ουτε καν ασχολουμε με τους αγραματους αλλα οταν μου το παιζει κανενας εξυπνος τον ντουμανιαζω επιτηδες :tongue_move_02: :fight_shot_thickgun: :fight_shot_thickgun: :fight_shot_thickgun: :thumbsup_move_1:

:respect: :respect: :respect: :respect:

Αποσυνδεδεμένος skylouros

• *
  • 6
« Απάντηση #536 στις: Μαρ 02, 2012, 00:27 »
Οι περισσότεροι με κοιτούν περίεργα κ επιφυλακτικα αλλά κ με περιεργια. Λίγοι αυτοί που γνωρίζουν κ επειδή παίζει ράδιο αρβυλα, δέχομαι από άσχετους συμβουλές να το σταματήσω γιατί κάποιος γνωστός τους είχε πρόβλημα στον πνεύμονα από αυτό, του ανέβηκε το σακχαρο, έπαθε βροχιτιδα, βρέθηκε υγρό στον πνεύμονα του.....!! Άντε, να γίνει λίγο γνωστό, να μην φαίνεται κανείς σαν ufo. Αν κ αν γίνει τόσο δημοφιλές, σίγουρα θα δεχθεί επίθεση από αλλού....

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• From the bottom of my heart... THANK YOU Hon Lik..!!!!
  • 2683
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
« Απάντηση #537 στις: Μαρ 02, 2012, 00:32 »
Φανταστειτε εικονα:
Εμενα με το lavatube (το μεγάλο,όχι το Mini) και βιδωμένο επάνω εναν imist +το τάνκ.... Μιλάμε για γύρω στο 1 μετρο μήκος... :laugh1: :laugh1:
Σημερα μου λεει μια κοπέλα "αυτό ειναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο"
και απαντω:
Αυτο ειναι το "μικρό" εχει και άλλα μοντέλα πιο μεγάλα!  :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος Nikosgor

• **
  • 267
« Απάντηση #538 στις: Μαρ 02, 2012, 00:33 »
Φανταστειτε εικονα:
Εμενα με το lavatube (το μεγάλο,όχι το Mini) και βιδωμένο επάνω εναν imist +το τάνκ.... Μιλάμε για γύρω στο 1 μετρο μήκος... :laugh1: :laugh1:
Σημερα μου λεει μια κοπέλα "αυτό ειναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο"
και απαντω:
Αυτο ειναι το "μικρό" εχει και άλλα μοντέλα πιο μεγάλα!  :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:
αντε μετα να την πεισεις να παρει η.τ.  !!! ;D

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• From the bottom of my heart... THANK YOU Hon Lik..!!!!
  • 2683
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
« Απάντηση #539 στις: Μαρ 02, 2012, 00:37 »
 :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 118 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20150 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1002 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877590 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 361710 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 465927 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1907471 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519086 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1558 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375106 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701333 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19922 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos