λεπον σε λιγοτερο απο 24 ωρες πεταμε για μιλανο.
Σκεφτομαι το υγρα κανονικα στην βαλιτσα και στη χειραποσκευη μια μικρη θηκουλα με το λαβα με το dct tank 5ml και ενα ego με ενα 510 αττυ και ενα 10αρι μπουκαλακι υγρο
....και ο θεος βοηθος....

Eπεστρεψα απο τις διακοπες οπως επεστρεψε και το λαβα μου
Εχουμε και λεμε
Πτηση aegean αθηνα-μιλανο και μιλανο αθηνα
Στην χειραποσκευη ειχα μια θηκουλα ego που μεσα ειχε μια μπαταρια ego,2 τανκ dct και ενα υγρο halo
Στην τσεπη του μπουφαν ειχα το λαβα μου και επανω καρφωμενο ενα τανκ 6ml
Περνωντας τον ελεγχο παω να αδειασω τις τσεπες και μου λεει η κοπελα,οχι αφηστε οτι εχετε μεσα στις τσεπες και βγαλτε το μπουφαν οπως ειναι
Βγαζω μουφαν και ζωνη και περναω..παω να τα παρω και μου λεει ο υπαλληλος να ελεγξω λιγο τις τσεπες σας? βεβαιαω του λεω...
Παρολα αυτα δεν ελεγξε και με ρωταει εχετε κατι σαν ΗΤ μεσα στην τσεπη?
Οχι σαν ΗΤ αλλα ΗΤ του απανταω
Λιγο μεγαλο ομως μου λεει
Μεγαλο? τεραστιο ειναι του απανταω
Οκ μου λεει και περασα χωρις να το ελεγξει
Στο γυρισμο σημερα στο μιλανο το ιδιο σκηνικο μονο που αυτη τη φορα με εβαλε να το βγαλο απο την τσεπη...
Το ειδε και κοιταγε σαν ουφο και τον ρωτησα αν θελει να του κανω επιδειξη.
Μου ειπε ναι (οχι με καχυποψια αλλα περισσοτερο με περιεργεια) Τραβηξα και εγω μια τζουρα και ολα καλα...
Μεσα στο αεροπλανο απαγορευεται (ρωτησα την αεροσυνοδο) αλλα οσο υπαρχουν τουαλετες ολα καλα
Αυτα....ελπιζω να ελυσα μερικες αποριες
Και λιγο oftopic: πηγαμε ενα γκρουπακι για σκι στις αλπεις
Ρε παιδια ολοι κοιταγανε σαν ουφο και οχι επειδη ηταν το λαβα αλλα επειδη δεν ηξεραν τι ειναι το ΗΤ
Στο ξενοδοχειο τους εξηγησα ( ο Θεος ξερει αν καταλαβαν μονο με τα γαλλικα που μιλανε) τι ειναι το ΗΤ και με αφηνανε να ατμιζω κανονικα
Πανω σε ενα σαλε ηταν μια ομαδα σκι της αγγλικης αστυνομιας και με ειχαν περικυκλωσει και με ειχαν ταραξει στις αποριες
Μα καλα στην ευρωπη δεν εχουν ιδεα τι ειναι το ΗΤ?
Πολυ κουφο μου φανηκε