vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

183 επισκέπτες, 4 χρήστες
thanos1071, Ducati.Jimakos, chkontog, johnath

Γενικά περί αεροπλάνων-αεροδρομίων - προτεινόμενες λυσεις και συμβουλές

Αποσυνδεδεμένος iPant

• **
  • 439
  • Φύλο: Άντρας
Σε πρόσφατό μου ταξίδι απο Αγγλία για Ιταλία, μου ζήτησαν για πρώτη φορά να βάλω τον ατμοποιητη μου που είχε 2ml υγρό στο γνωστό σακουλάκι!

Αποσυνδεδεμένος megst

• 1278
  • Γιώργος
Γνωστός που γυριζε τις προάλλες από Γαλλία (Παρίσι) μου είπε ότι τον ανάγκασαν να αδειάσει τελείως τον ατμοποιητη που κουβαλουσε πάνω του πριν μπει στο αεροπλάνο.
Νέα οδηγία ή παραξενια του ελεγκτή του αεροδρομίου; :dontknow:
Μου έτυχε ακριβώς το ίδιο. Αεροδρόμιο CDG

Αποσυνδεδεμένος Alexxxbazzz

• *
  • 48
Θα ήθελα να σας ενημερώσω, επειδή ταξιδεύω αρκετά συχνά, καλό είναι να τον έχουμε άδειο τον ατμοποιητή και τον γεμίζουμε εντός καμπίνας αεροπλάνου. Εμένα δεν μου έχει τύχει να μου ζητήσουν να τον αδειάσω γιατί τον έχω πάντα άδειο. Επίσης Σιγκαπούρη μου την είπαν σε πολύ έντονο ύφος επειδή ατμιζα στον χώρο του αεροδρομίου αλλά ευτυχώς χωρίς πρόστιμο.

Αποσυνδεδεμένος remi0s

• **
  • 257
Παιδιά άκυρο με το ΗΤ αλλα μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να μεταφέρουμε με Rayanair Μπαταρία LiPo 3 κελιών 10KmAH? Αν ναι πρεπει να ειναι σε αποσκευή ή γινεται και σε χειραποσκευή;

Αποσυνδεδεμένος Nick74

• 845
  • Η γνωση ειναι δυναμη
Θα ήθελα να σας ενημερώσω, επειδή ταξιδεύω αρκετά συχνά, καλό είναι να τον έχουμε άδειο τον ατμοποιητή και τον γεμίζουμε εντός καμπίνας αεροπλάνου. Εμένα δεν μου έχει τύχει να μου ζητήσουν να τον αδειάσω γιατί τον έχω πάντα άδειο. Επίσης Σιγκαπούρη μου την είπαν σε πολύ έντονο ύφος επειδή ατμιζα στον χώρο του αεροδρομίου αλλά ευτυχώς χωρίς πρόστιμο.

για πες, πως περασες υγρα στη Σιγκαπουρη?
κατ αρχας πηγες σε βαπορι η απλα στην πολη? Αν πηγες σε πλοιο δεν εποιασε τα υγρα το σκανερ στο τελωνειο?

τελευταια σκεφτηκα να κανω παραλαγη σε μπουκαλακια απο αναψυκτικα η τιποτα τετοιο

Παιδιά άκυρο με το ΗΤ αλλα μήπως γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να μεταφέρουμε με Rayanair Μπαταρία LiPo 3 κελιών 10KmAH? Αν ναι πρεπει να ειναι σε αποσκευή ή γινεται και σε χειραποσκευή;

οι μπαταριες επισημα απαγορευονται εκτος συσκευων κι απο κει και περα ειναι στο χερι του ελενκτη.
Ειδικα τελευταια που θα χουν σκληρηνει οι ελεγχοι δεν αποκλειεται να χεις θεμα. 

• *
  • 48
Τα υγρά τα είχα σφραγισμένα και τα περνάς όπως περνάς τα φάρμακα
(σιρόπια, σταγόνες για τη μύτη κτλ).
 Πήγα σε καράβι για επιθεώρηση οπότε πέρασα σκάνερ στο αεροδρόμιο,
στο λιμάνι ξανά στο λιμάνι και πάλι στο αεροδρόμιο σε 40 ώρες.
 Άμα έχεις αμφιβολίες και είσαι ναυτικός απλά επικοινώνησε με τον
 local agent και θα σου πει αν μπορείς ή όχι. Και μην νομίζετε ότι η
 Σιγκαπούρη είναι η σούπερ ουάου χώρα έχω καπνίσει πούρο σε μαγαζί μέσα...
Οπότε καταλαβαίνεις όπου γουστάρουνκαι θέλουν. Πάντως αν θες να μείνεις
Σιγκαπούρη και φοβάσαι ότι θα θας πόρτα με η.τ. υγρά κτλ βαλτά στις
 αποσκευές σου και δήλωσέ τα ότι τα μεταφέρεις απλά.

Αποσυνδεδεμένος Nick74

• 845
  • Η γνωση ειναι δυναμη
Δεν ειμαι ναυτικος, ηλεκτρονικος/αυτοματιστης ειμαι και πηγαινοερχομαι συνεχεια, και καπως τους εχω σε φοβια (ειναι κι η μονη χωρα που χω πληρωσει προστιμο για καπνισμα).
Τα τσιγαρα στα παιρνουν αν κουβαλας πανω απο ενα πακετο, με τα υγρα δεν ξερω τι παιζει αλλα ξερω πως απαγορευεται το ΗΤ, οποτε τελευταιες φορες που πηγα δεν πηρα τιποτα κι αγορασα τσιγαρα απο κει.
τωρα οσον αφορα τα μαγαζια... οκ, China town και στα Ινδικα ξερω πως δεν τρεχει καστανο.

• *
  • 48
Εμένα πάντως δεν μου έχουν κάνει έως τώρα κόμπλα μπορεί να είμαι τυχερός τι να σου πω δεν ορκίζομαι κιόλας. Άμα έκλεινες εσύ τα εισιτήρια θα σου έλεγα να έκανες entry από Johor βαβούρα αλλά τι να πεις. Θα στείλω μάιλ σε ένα ατζέντη κουμπάρο μου που έχει την Gulf marine και θα σου απαντήσω επίσημα οπότε αναμονή 1-2 μέρες. Και φαντάσου από το 2009 - 2010 χρησιμοποιούσα το η.τ. Της φώτο σε αεροπλάνα αεροδρόμια και στα χαρτιά του έχει ένα ψευτοποιστοποιητικό ότι επιτρέπεται να ατμιζεται παντού.

Αυτόματη συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων
Καλημέρα σας, @Nick74 μου απάντησε ότι είναι στην διακριτική ευχέρεια του ελεγκτή στο customs control του αεροδρομίου. Ο νόμος λέει καθαρά ότι απαγορεύεται η εισαγωγή (λογικά για πώληση) η πώληση, η χρήση, η διαφήμιση και όχι η μεταφορά του, (transit) περνάς λογικά Σιγκαπούρη. Οπότε αν περνάς transit  δεν θα έχεις πρόβλημα στο να το μεταφέρεις και φαντάσου εγώ το είχα πάντα πάνω μου στο τσαντάκι μου. Τι να πω μπορείς να στείλεις ή να στείλω εγώ ένα μαιλ στην HSA health sciences authority Singapore να δούμε τι θα απαντήσουν για απλή μεταφορά "transit". Ελπίζω να βοήθησα.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 01, 2016, 12:34 από Alexxxbazzz »

Αποσυνδεδεμένος Nick74

• 845
  • Η γνωση ειναι δυναμη
καλα αν ειναι ενδιαμεσο transit εννωειται δεν τρεχει τιποτα, αλλα απο αεροδρομιο-πλοιο πως θα κανω transit κατι?
Σε μηχανηματα που περναω transit εχει ολοκληρη διαδικασια με εκτελωνιστη μολυβοσφραγιδες στα κουτιακτλ  κατι που φυσικα δεν αξιζει 

• *
  • 48
Ναι καταλαβαίνω θα τους περάσω μαιλ για ναυτολόγηση ή επισκεψη σε πλοίο και για αποναυτολογιση να δω τι θα απαντήσουν.

Αποσυνδεδεμένος kotsarilas

• *
  • 34
Καλησπερα παιδια
σαν νεος στον χωρο του ηλεκτρονικου τσιγαρου θελω να κανω μια ερωτηση σχετικα με τον ελεγχο στα αεροδρομια  επειδη ταξιδευω σε μερικες μερες.
Λοιπον φτιαχνω δικα μου υγρα και επειδη λειπω για αρκετες μερες (περιπου 25) λογο πασχα σκεφτηκα να παρω μαζι 3 μπουκαλακια των 30ml το καθενα, θα εχω προβλημα στον ελεγχο?

Αποσυνδεδεμένος Psitgr

• 761
Μέχρι δεκα μπουκαλάκια των 100 μλ μπορείς..

Αποσυνδεδεμένος KingKong667

• *
  • 83
  • Υπερασπιστείτε όλοι τα δικαιώματα! www.cassa.org
Μέχρι και πέρσι σε ταξίδια εντώς Ευρώπης κουβαλούσα το hammer μου με μια μπαταρία μέσα και 4 έξτρα 18350 σε θήκη, πότε δέν είχα θέμα με τις μπαταρίες μόνο για το hammer με καθηστερούσανε συχνά αλλά για να τους πώ απο που το πήρα (ειδικά οι Ιταλοί μέχρι και κινητό μου έχουνε δώσει να τους βρώ το Link)
Τον Φεβρουάριο επιβιβάστηκα με 3 μοντάκια και 3 ατμοποιητές (ο ένας άδειος) και δέν είχα κανένα θέμα.
Στα αεροδρόμια (Ε.Ε) ατμίζω κανονικά αλλά εάν για κάποιο λόγο πιστεύετε οτι παίζει να σας την πούνε απλά καντε 2-3 τζούρες και βάλτε το τσέπη, επαναλάβεται μετά απο λίγα λεπτά, εάν κάποιος θα σας είδε και θα ερχότανε να σας κάνει παρατήρηση θα το σκεφτεί 2 φορές εάν δεν το κρατάτε στο χέρι.

Αποσυνδεδεμένος vimana

• **
  • 332
    • UCA coin
Πριν 3 βδομάδες που ταξίδεψα αεροπορικώς στην Ιταλία είχα τις ίδιες απορίες και την ίδια αγωνία. Τελικά δεν είχα κανένα πρόβλημα πουθενά (4 πτήσεις συνολικά, με 2 εσωτερικές). Ούτε στο αεροδρόμιο ούτε και στο αεροπλάνο! Ναι, έκανα μερικές τζούρες μέσα αλλά διακριτικά και χωρίς να προκαλώ, δεν παραπονέθηκαν συνεπιβάτες καθώς δεν ενοχλούσε κανέναν και σε τίποτα. Επίσης, στον έλεγχο δεν είχα πρόβλημα, πέρασαν κανονικά από το μηχάνημα και τα ηλ.τσιγάρα και τα υγρά που είχα στο τσαντάκι ώμου.
Πάντως κατά την πτήση είχα θέμα με τα υγρά όντως, καθώς χύθηκαν και αναγκαζόμουν να τα καθαρίζω :-\ Προφανώς λόγω του υψόμετρου και της ατμοσφαιρικής πίεσης, βγήκαν από τη δεξαμενή και με έκαναν χάλια, πήγαν και στο πόλο της μπαταρίας και ήμουν μες στα ζουμιά τα χέρια με χαρτιά να καθαρίζω...

Αποσυνδεδεμένος Nick74

• 845
  • Η γνωση ειναι δυναμη
ρε παιδια ενταξει αφου το λενε τοσοι να πιστεψω οτι μπορει να συμβει, αλλα εμενα γιατι δεν εχει χυθει ποτε ατμοποιητης ? κι εχω απειρες ωρες πτησεις με ολων των ειδων τα αεροπλανα και τα υψη που μπορει να πανε, και με αρκετους ατμοποιητες...
μηπως εχει να κανει με το πως τον εχει καποιος στο τσαντακι του η με το ποσο γεματος ειναι?
εγω συνηθως απλα τον ριχνω στη μπροστινη τσεπη και τις περισσοτερες φορες βρισκεται πλαγια και ισως λιγο με τον ατμοποιητη προς τα κατω, και συνηθως τους εχω μισογεματους οταν φευγω απ το σπιτι οποτε στην απογειωση ειναι μαλλον λιγο κατω απ τη μεση (δεν εχω προσεξει βεβαια ακριβως αλλα υποθετω απο τη συνηθισμενη χρηση μου πως ειναι καπου εκει)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351444 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104303 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96353 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321519 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602338 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11623 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3118 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609872 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155008 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162025 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4381 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17755 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias