vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

251 επισκέπτες, 1 χρήστης
thanos1071

Γενικά περί αεροπλάνων-αεροδρομίων - προτεινόμενες λυσεις και συμβουλές

Αποσυνδεδεμένος remi0s

• **
  • 257
  • Φύλο: Άντρας
επειδή και μένα μου έχει συμβεί πλέον στο αεροπλάνο βγάζω τον άτμο απο το μοντ και τον βάζω στο τσαντάκι ανάποδα και σε σακουλάκι για να μή σκάω καθόλου (το ντριπ τιπ να κοιτάει κάτω). Βέβαια όταν μου έτυχε είχα έτοιμη κεφαλή kanger με τις οποίες είχα μικρό πρόβλημα διαρροών το οποίο προφανώς διογκώθηκε .

Αποσυνδεδεμένος cpbaroque

• 3695
    • cpbaroqueTheBlog
ρε παιδια ενταξει αφου το λενε τοσοι να πιστεψω οτι μπορει να συμβει, αλλα εμενα γιατι δεν εχει χυθει ποτε ατμοποιητης ? κι εχω απειρες ωρες πτησεις με ολων των ειδων τα αεροπλανα και τα υψη που μπορει να πανε, και με αρκετους ατμοποιητες...
μηπως εχει να κανει με το πως τον εχει καποιος στο τσαντακι του η με το ποσο γεματος ειναι?
εγω συνηθως απλα τον ριχνω στη μπροστινη τσεπη και τις περισσοτερες φορες βρισκεται πλαγια και ισως λιγο με τον ατμοποιητη προς τα κατω, και συνηθως τους εχω μισογεματους οταν φευγω απ το σπιτι οποτε στην απογειωση ειναι μαλλον λιγο κατω απ τη μεση (δεν εχω προσεξει βεβαια ακριβως αλλα υποθετω απο τη συνηθισμενη χρηση μου πως ειναι καπου εκει)

Λένε πως με τον καιρό οι σκύλοι αποκτούν τον χαρακτήρα των αφεντικών τους. Ε λοιπόν πιστεύω πως το ίδιο ισχύει και για τους ατμοποιητές!

Οι δικοί μου είναι του καναπέ (σαν κι εμένα) και όταν αντιληφθούν πως προμηνύεται ταλαιπωρία (αυτοκίνητο, αεροπλάνο, καράβι, κλπ) αρχίζουν τα κλάματα.
Οι δικοί σου φίλε Nick74 είναι ατμοποιητές ΟΥΚ και αντέχουν τα πάντα. Όπως εσύ... ;)

Αποσυνδεδεμένος haytek

• **
  • 106
  • Si vis amari, ama
Τώρα το είδα αυτό στο site tis aegean που δεν υπήρχε παλιότερα.

• Ηλεκτρονικά Τσιγάρα

Μπορείτε να μεταφέρετε ηλεκτρονικά τσιγάρα και άλλους προσωπικούς ψεκαστήρες που συμπεριλαμβάνουν μπαταρίες, για προσωπική χρήση, μόνο μέσα στις χειραποσκευές σας. Απαγορεύεται η μεταφορά ηλεκτρονικών τσιγάρων στις παραδοτέες αποσκευές σας.

Η φόρτιση των συγκεκριμένων συσκευών, ή/και της μπαταρίας τους εντός του αεροσκάφους δεν επιτρέπεται και θα πρέπει να λαμβάνετε  τα απαραίτητα μέτρα ώστε να αποτρέψετε την ακούσια ενεργοποίηση της συσκευής. Οι εφεδρικές μπαταρίες θα πρέπει να προστατεύονται ξεχωριστά με τοποθέτηση στην αρχική συσκευασία τους ή μονώνοντας τους ακροδέκτες πχ τοποθετώντας επάνω τους μονωτική ταινία ή  σε ξεχωριστά πλαστικά σακουλάκια ή σε προστατευτικό τσαντάκι και να μεταφέρονται μόνο μέσα στις χειραποσκευές, έτσι ώστε να αποφευχθεί τυχόν βραχυκύκλωμα.

Επιπρόσθετα, οι μπαταρίες λιθίου υπόκεινται στους ακόλουθους όρους.

Κάθε εγκαταστημένη ή εφεδρική μπαταρία  δεν πρέπει να υπερβαίνει:
     1. Για τις μεταλλικές μπαταρίες λιθίου ή της μπαταρίες αλουμίνιου λιθίου, το περιεχόμενο λιθίου δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 2 γρ.
     2. Για τις μπαταρίες ιόντων λιθίου , το ένα watt ανά ώρα που δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 100Wh.
  • Ηλεκτρικό σύστημα αυτο-εξισορρόπησης (self-balancing devices)
Πετάω μεθεπόμενη εβδομάδα για Ν.Κορέα.. Συμπεραίνω όπως συζητήσαμε παλιότερα, οτι θα βαλω υγρα/εργαλεια στις παραδοτέες και πάνω μου τα υπόλοιπα..

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
Προχτές αναχώρηση από Αεροδρόμιο Μακεδονία, χτες από Βενιζέλο. 
Στην χειραποσκευή μου είχα όλα τα ατμοσύνεργα πλην φορτιστή 18650. Κάποια στο τσαντάκι, 2 μοντ σε πλαινή θήκη και μαζί 2 18650 σε πλαστικό κουτάκι. Στη Θεσσαλονίκη δεν πετάρισε βλέφαρο. Στην Αθήνα πέρασαν 2 φορές τη χειραποσκευή από το μηχάνημα. Τη δεύτερη φορά με ρώτησαν: Εχετε μέσα στην τσάντα ηλεκτρονικό τσιγάρο;" "πολλά" ήταν η απάντησή μου. Δεν το έψαξαν περισσότερο, βέβαια έμεινα με την απορία πώς το αναγνώρισε τοσο εύκολα!

Αποσυνδεδεμένος Nick74

• 845
  • Η γνωση ειναι δυναμη

• Ηλεκτρονικά Τσιγάρα

Μπορείτε να μεταφέρετε ηλεκτρονικά τσιγάρα και άλλους προσωπικούς ψεκαστήρες που συμπεριλαμβάνουν μπαταρίες, για προσωπική χρήση

ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος x_dimion

• *
  • 28
Καλημέρα,
Με κατσαβιδάκια (τα μπλε τα μικρά για του πόλους) και coil jig, τι παίζει στις χειραποσκευές? 
Περνάνε κανονικά λόγω μικρού μεγέθους ή συμπεριλαμβάνονται στο γενικότερο πλαίσιο των αιχμηρών αντικειμένων? 

Αποσυνδεδεμένος GEORPOUL

• *
  • 31
τα θεωρουν μεταλικες οδοντογλυφιδες!!!! :D

Στη Λουφτχάνσα που πέταξα πρόφατα το απαφορεύουν γιατί αγχώνει λέει του υπόλοιπους
 συνεπιβάτες

Στο αεροδρομιο της Βερόνα πριν 2 βδομαδες, Ιταλοί ντουμάνιαζαν κανονικα. Οχι κλεφτες τζουριτσες, μιλαμε για συννεφα. 
Και στης Ρωμης πολλοι ειχανε στα χερια τους μοντακια. 
Γενικα οι Ιταλοι (τουλαχιστον στη Βερόνα) εσκαγαν παντου, λεωφορεια,, καφετεριες  :dontknow:.
Alitalia το απαγορευει ρητα μεσα στο αεροπλανο.
Κατσαβιδακια κτλ συνεργα, περνανε κανονικα αρκει να μην ειναι πανω απο 5-6 εκατοστα.

Ταξιδεύω τον Αύγουστο Σιγκαπούρη, Μαλαισία και Ταιλάνδη. Από ότι είδα στα προηγούμενα, σχετικά παλιά όμως, posts στη Σιγκαπούρη το άτμισμα απαγορεύεται. Γνωρίζει κάποιος κάτι άλλο που μπορεί να ισχύει σήμερα; Μαλαισία απαγορεύεται ή όχι; Μπορώ τουλάχιστον να τα βάλω σκόρπια στην βαλίτσα και να μην τα χρησιμοποιήσω μέχρι την Ταιλάνδη; Όποια εμπειρία, συμβουλή καλοδεχούμενη. 

Αποσυνδεδεμένος Nick74

• 845
  • Η γνωση ειναι δυναμη
Στη Σιγκαπουρη βγαινεις εξω η απλα πας transit?
αν εισαι τρανζιτ μπορεις να κουβαλας και μπαφο! αν ομως βγαινεις εχε λιγο προσοχη. Οι τυποι ειναι τελειωμενοι μλκες σε πολλα θεματα που αφορουν το καπνισμα...
Ταιλανδη και Μαλαισια κανενα προβλημα για τιποτα

Αποσυνδεδεμένος chief79

• 517
Συμφωνω για τη Σιγκαπουρη.
Ειναι καφροι. Τα εχω ξαναγραψει.
Η λυση ειναι μια φιλε:
Λυστα ολα-ατμοποιητες-, καντα  βιδες και ριχτα σε ενα κουτι. Σκορπισε και τα μοντακια μεσα στη βαλιτσα, καμια καλτσα ας πουμε :)) βγαλε και τις ετικετες απο τα μπουκαλακια να μη φαινονται νικοτινες και τετοια και... καθαρισες.... 
Α...Κρατα και καμια συσκευη low budget,για τα αεροδρομια.
Το εχω ξαναγραψει αυτο... δεν θυμαμαι :hmmm: :hmmm:

Θα μείνω Σιγκαπούρη 3 μέρες.

Αποσυνδεδεμένος APOSTOLOS KAL

• 1467
Μέσα στις βαλίτσες περνανε τα πάντα,υγρά, συσκευές,κατσαβιδια και ότι αλλο έχετε απο εξοπλισμό.
Δεν υπαρχει  λόγος να έχετε κάτι μαζί σας μέσα στο αεροπλάνο..
Τα υγρά φροντίζω να τα εχω πάντα σε 30αμελα η μέχρι 100 μλ
Όσο για το ατμισμα μέσα στο αεροπλάνο .... ε κρατηθείτε λιγο ρε αδέλφια, εκτός και αν πάτε Αυστραλία....
Αεροδρόμια σε Παρίσι , βρυξέλλες , σαρλερουα , χαν , Ζυρίχη εχω ατμιση  σα φουγαρο χωρις κανένα προβλημα....
Σήμερα ήμουν στο αεροδρόμιο του Λουξεμβούργου περιμένοντας ενα φιλο, και ατμιζα για τουλάχιστον 1 ωρα συνεχως
Στο Μακεδονία έιχα θεμα με την ασφάλεια του αεροδρομίου

Σιγκαπούρη με ενδιάμεση στάση δεν το λες και κοντά. Διπλα στην Αυστραλία είναι   :) 
Μου φαίνεται ότι εκτός από τα ατμιστικά με βλέπω και με τσιχλες νικοτίνης  :( 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351413 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104255 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96314 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321492 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602316 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11615 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3111 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609851 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 154998 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162008 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4372 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17738 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias