vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

671 επισκέπτες, 4 χρήστες
Tem, trollga, Buliwyf, lagoudakis

ανακοινωση Flavorart για Ελλαδα

Αποσυνδεδεμένος ΓΙΩΡΓΟΣ 52

• **
  • 191
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ανακοινωση Flavorart για Ελλαδα
« Απάντηση #105 στις: Ιανουαρίου 31, 2012, 03:27 »

αν και είναι αργά ,θα προσπαθήσω να το βρώ γιατί αξίζει

αναμονή λοιπόν

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #106 στις: Ιανουαρίου 31, 2012, 21:01 »
Crisx θα συμφωνησω απολυτα στην τελευταια σου παρατηρηση !! Απολυτη αποτυχια και για μενα η συγκεκριμενη αγορα .

Πολύ χαίρομαι που δεν ήταν ιδέα μου. Κάθε φορά που βλέπω να υπάρχουν καινούριες δημοσιεύσεις στο νήμα ιναβέρα και φτηνά και καλά, νιώθω σαν το χαζό της υπόθεσης.
Για μένα ήταν τόσο τραυματική η εμπειρία, που ακόμη και να τα πετάξω φοβήθηκα. Τι στο καλό, έλεγα τόσο καιρό; πυρηνικά απόβλητα έχουν μέσα ή τόσο διαφορετική αίσθηση έχω εγώ;; Για τα καπνικά μιλάω πάντα. Δοκίμασα και νομπάκο και οβαλ(οχι της ΦΑ) και κινέζικα και χαλό. Μετά τα χαλο, τα ΦΑ μου φάνηκαν μακράν τα καλύτερα. Από δυο μαγαζιά. Το φανστορ και το ηλεκτρονικό-τσιγάρο.κομ. Αν και είχαν διαφορά, και πάλι του φανστορ ηταν πολύ καλύτερα από τα όσα πολωνέζικα και κινέζικα δοκίμασα. Του δε η.τ.κομ ήταν κορυφαία. Γι΄αυτό και δε με πείθει τόσο η ανακοίνωση. Αν λοιπόν εξακολουθεί, να φέρνει αρώματα ο τελευταίος, έχει καλώς. Αν όχι, άλλο τρόπο θα βρω, αλλά τα παιχνίδια της ΦΑ να παρακαλώ τους Ιταλούς πότε θα εδεήσουν να μου στείλουν, τώρα που τιμωρήθηκαν οι κακοί Ελληνες, δεν θα τα παίξω. Μετά θα μς ζητήσουν κι εγώ δεν ξέρω τι, για να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ο αδελφός του μπατζανάκη της συζύγου του έλληνα μαγαζάτορα, που έβαλε όλους τους γνωστούς του να αγοράζουν 200μλ για να τα σπάει σε μπουκαλάκια των 10μλ.
Καλό θα ήταν πάντως να έχουμε στο μυαλό μας ότι μπανάνες ή κακοαναμειγμένα ΦΑ δεν έχουν όλοι. Κάποιοι έχουν κορυφαίας ποιότητας.

Αποσυνδεδεμένος Dimrock

• **
  • 205
« Απάντηση #107 στις: Φεβρουαρίου 01, 2012, 12:15 »
Αγαπητή Πέτρα το βλεπεις απο λάθος οπτική. Ή μαλλον το βελπεις απο αλλη οπτική καλυτερα  :thumpup: .

Εχει γινει ενας τεραστιος αχταρμας απαταιωνοτιμιων λιανεμπορων της FA και εχει χαθει η μπάλα.

Και για εμας και για τους Ιταλους. Στο μονο που φταινε ειναι στο οτι πουλανε χυμα ποσοτητες. Ας εδιναν σφραγισμενα μπουκαλια με ταινια ασφαλειας.

Προς το παρον κατα την ταπεινη μου αποψη, η ελλαδα δεν ειναι 100% ασφαλής επιλογή για αγορά FA προιοντων.

Αποσυνδεδεμένος KINGGREECE

• 1670
  • ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΜΟΥΦΑ....................
« Απάντηση #108 στις: Φεβρουαρίου 01, 2012, 12:38 »
αγαπητη να σου θυμισω οτι η εταιρεια που φοβηθηκες να πεταξεις τα υγρα της ειναι η πρωτη εταιρεια που εχει η fa σαν συνεργατη...............
οσο αφορα τα δικη της παραγωγης αρωματικα υγρα σαφως και ειναι κατωτερης ποιοτητας αφοθ ειναι εμφανη απο την τιμη κιολας.........

Αποσυνδεδεμένος nassos33

• 888
  • vape_neat
« Απάντηση #109 στις: Φεβρουαρίου 01, 2012, 12:56 »
Εγω αυτο που διαπιστωσα ειναι πως η vg των πολωνων ειχε τεραστια διαφορα απο την fa. Για τα αρωματα ουτε λογος !!

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #110 στις: Φεβρουαρίου 01, 2012, 17:28 »
αγαπητη να σου θυμισω οτι η εταιρεια που φοβηθηκες να πεταξεις τα υγρα της ειναι η πρωτη εταιρεια που εχει η fa σαν συνεργατη...............
οσο αφορα τα δικη της παραγωγης αρωματικα υγρα σαφως και ειναι κατωτερης ποιοτητας αφοθ ειναι εμφανη απο την τιμη κιολας.........

Aγαπητέ μου Kinggreece, δεν αναφέρθηκα στα ΦΑ της, τα οποία πιθανότατα είναι κλάσεις ανώτερες από τα δικά της.
Τώρα για τις τιμές που λες, τα πήρα από περιέργεια. Διότι οι τιμές τους ήταν ίδιες με του ηλεκτρονικο-τσιγάρο.κομ. Με τα ταχυδρομικά μάλιστα, μου ήρθαν κατά τι ακριβότερα. Οπότε, δε δικαιολογείται η χαμηλή τους όπως λες τιμή από την ποιότητα. Σε τελική ανάλυση, ιδιοπαραγωγή σε μια χώρα με φτηνά μεροκάματα είναι, οπότε για τα πολωνικά δεδομένα είναι ακριβά. Και πάλι, θα είμαι ακριβής ότι σε μένα δεν φάνηκαν καλά. Μπορεί να είναι και να μη μου ταίριασαν.
Και για να αποντήσω στον dimrock, αυτό με τα σφραγισμένα μπουκάλια είναι μια καλή λύση για όσους αγοράζουν έτοιμα και δεν ευθύνεται κανείς αν η εταιρία δεν το έχει κάνει ως τώρα. Αν πάλι ήθελε να γίνεται η συσκευασία εδω για να προλαβαίνει τις πωλήσεις, υπάρχουν συστήματα διασφάλισης ποιότητας, ή αν θέλεις, πρότυπα εξασφάλισης σταθερής ποιότητας, τα οποία ουδέποτε ζήτησε η ΦΑ από τους προμηθευτές της.
Αλλά: το να αφήνεις απέξω από τη διαδικασία συσκευασίας εν ελλάδι, προμηθευτή που μόνο καλά λόγια ακούστηκαν για την ποιότητά του και να διακόπτεις την διάθεση DIY σε όλη τη χώρα ακομη κι απο αυτούς που το 2012 θεωρείς "άξιους" να συσκευάζουν εδώ, αναιρεί κάθε επίφαση δήθεν διασφάλισης ποιότητας.
Τώρα, να παραγγείλω από Ιταλία σε τιμή ακριβότερη από τον καλό σε ποιότητα έλληνα, να χρυσοπληρώσω μεταφορικά και να παραλάβω την επόμενη σεζόν, δεν ξέρω αν πρέπει να το εκλάβω ως κοροϊδία ή νταβ...κι.

Αποσυνδεδεμένος Dimrock

• **
  • 205
« Απάντηση #111 στις: Φεβρουαρίου 01, 2012, 17:31 »
Πετρα μπερδευεις την γευση με την ποιοτητα οσον αφορά την FA.

Την γευση μπορουμε να την καταλαβουμε. Η ποιοτητα θα μας προλαβει αυτη.

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #112 στις: Φεβρουαρίου 01, 2012, 17:39 »
Εχεις δίκιο. εμαθα να συσχετίζω το ένα με το άλλο. Ισως γιατί θεωρώ ότι κάτι που μου φέρνει έντονη χημικούρα στο στόμα και πονοκέφαλο, δεν μπορεί να είναι ποιοτικό. Μπορεί να έχω άδικο, γι΄αυτό και βλέπεις ότι προσπαθώ να χρησιμοποιώ εκφράσεις όπως ... δε μου άρεσε.
Αν βέβαια εννοείς κάτι άλλο, ή αμφισβητείς το ότι θεωρώ κάποιο κατάστημα ποιοτικό και έχεις να μου πεις κάτι που να επιβεβαιώνει το αντίθετο, θα μου έκανες μεγάλη χάρη αν με έβγαζες από την πλάνη μου

Αποσυνδεδεμένος Dimrock

• **
  • 205
« Απάντηση #113 στις: Φεβρουαρίου 01, 2012, 17:44 »
Οχι δεν εννοω κατι αλλο. Απλως τα διαχωριζω εξ αρχής.

Και γω μπορω να φτιαχνω υγρα και να εχω τον παπαγαλο μου διπλα να ξυνεται ή να πετάει σπορια και να τα βγαζω με σουρωτηρι. Θα το καταλαβουμε? Οχι.

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 2936
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #114 στις: Φεβρουαρίου 01, 2012, 17:46 »
Αν τα υγρά σου "μιλάνε" ομως, Θα το καταλάβουμε!!!!!!!  :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος stavrele

• **
  • 156
  • Η αξία του νικημένου δίνει αξία στο νικητή.
« Απάντηση #115 στις: Φεβρουαρίου 01, 2012, 17:50 »
Ναι και θα τα ονομάσουμε  ZAKOBACCO

Αποσυνδεδεμένος Dimrock

• **
  • 205
« Απάντηση #116 στις: Φεβρουαρίου 01, 2012, 18:11 »
Ναι και θα τα ονομάσουμε  ZAKOBACCO

Και πραγματι εχω ΖΑΚΟ. (African Grey)  :D

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
« Απάντηση #117 στις: Φεβρουαρίου 01, 2012, 19:26 »
Dimrock, ξέρω πού αναφέρεσαι. Σε ποιο μαγαζί συγκεκριμένα. Ναι, έχω πάρει από κει, δεν ξαναπήρα όμως γιατί βρήκα εδώ στη Θεσσαλονίκη καλύτερα. Και από γεύση και από τιμές. Μετά διάβασα περί παπαγάλων και γατιών και δεν έχω πρόθεση να τα αμφισβητήσω. Βέβαια εγώ στο θέμα σωστή ποιότητα ΦΑ αναφερόμουν στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης, που διαθέτει σύγχρονο συσκευαστήριο κλπ κλπ, για το οποίο όλοι οι πελάτες του μιλούν θετικό. Σε ρώτησα αν ξέρεις κάτι αρνητικό γι΄αυτό. Εκεί στόχευε και η ερώτησή μου περί επιλογής κι αποκλεισμού συνεργατών από την Ιταλική εταιρία.
Και θα ξαναπώ ότι η ύπαρξη των όποιων κακών επαγγελματιών δεν πρέπει να παρασύρει στην κρίση μας και τους υπόλοιπους. Είναι άδικο και στερεί οποιοδήποτε κίνητρο από τους σωστούς να παραμείνουν σωστοί.
Αντι να λέμε Ελλάδα = μπανάνες ΦΑ, ας κατονομάσουμε όσους πιστεύουμε ότι έχουν dole αντί για ΦΑ και τους λόγους που το πιστεύουμε αυτό κι ας αφήσουμε μόνο καλά λόγια για τους επαγγελματίες που κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Αποσυνδεδεμένος stavrele

• **
  • 156
  • Η αξία του νικημένου δίνει αξία στο νικητή.
« Απάντηση #118 στις: Φεβρουαρίου 01, 2012, 19:53 »
Να ρωτήσω ρε παιδιά γιατί έχω χάσει τη μπάλα....
Στα κανονικά υγρά της ΦΑ το μπουκάλι πως είναι?
έχω δει 6-7 διαφορετικά

Αποσυνδεδεμένος vaios61

• **
  • 128
« Απάντηση #119 στις: Φεβρουαρίου 01, 2012, 20:02 »
Παρηγγειλα αρωμα flavorart απο atomizer.gr και μου εστειλαν και τα δυο μπουκαλακια με δικη τους συσκευασια (11) γιατι και καλα ειχε ελλειψη η flavorart.Θα με ξαναδουνε.....

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359828 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1000 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114216 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450035 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110694 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374745 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328127 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1068 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6430 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15285 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29346 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99915 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F