vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

777 επισκέπτες, 6 χρήστες
thanoulis, mathimatikos1966, anetost, zalaros, Methodios, Milarepa

ανακοινωση Flavorart για Ελλαδα

Αποσυνδεδεμένος nassos33

• 888
  • Φύλο: Άντρας
  • vape_neat
Απ: ανακοινωση Flavorart για Ελλαδα
« Απάντηση #120 στις: Φεβρουαρίου 01, 2012, 20:22 »
Να ρωτήσω ρε παιδιά γιατί έχω χάσει τη μπάλα....
Στα κανονικά υγρά της ΦΑ το μπουκάλι πως είναι?
έχω δει 6-7 διαφορετικά
  ;) ειπες τη μαγικη κουβεντα !! Γι,αυτο απ,την πηγη κι ας αργουν .
Χτες μου ηρθαν απο 22/12 αλλα χαλαλι .

Αποσυνδεδεμένος suzakias

• *
  • 60
« Απάντηση #121 στις: Φεβρουαρίου 01, 2012, 20:22 »
Dimrock, ξέρω πού αναφέρεσαι. Σε ποιο μαγαζί συγκεκριμένα. Ναι, έχω πάρει από κει, δεν ξαναπήρα όμως γιατί βρήκα εδώ στη Θεσσαλονίκη καλύτερα. Και από γεύση και από τιμές. Μετά διάβασα περί παπαγάλων και γατιών και δεν έχω πρόθεση να τα αμφισβητήσω. Βέβαια εγώ στο θέμα σωστή ποιότητα ΦΑ αναφερόμουν στο κατάστημα της Θεσσαλονίκης, που διαθέτει σύγχρονο συσκευαστήριο κλπ κλπ, για το οποίο όλοι οι πελάτες του μιλούν θετικό. Σε ρώτησα αν ξέρεις κάτι αρνητικό γι΄αυτό. Εκεί στόχευε και η ερώτησή μου περί επιλογής κι αποκλεισμού συνεργατών από την Ιταλική εταιρία.
Και θα ξαναπώ ότι η ύπαρξη των όποιων κακών επαγγελματιών δεν πρέπει να παρασύρει στην κρίση μας και τους υπόλοιπους. Είναι άδικο και στερεί οποιοδήποτε κίνητρο από τους σωστούς να παραμείνουν σωστοί.
Αντι να λέμε Ελλάδα = μπανάνες ΦΑ, ας κατονομάσουμε όσους πιστεύουμε ότι έχουν dole αντί για ΦΑ και τους λόγους που το πιστεύουμε αυτό κι ας αφήσουμε μόνο καλά λόγια για τους επαγγελματίες που κάνουν σωστά τη δουλειά τους.
Μπραβο σου μαναμ, αν και γυναικα δεν μασας και λες τα πραματα με το ονομα τους :respect: :respect:

Αποσυνδεδεμένος suzakias

• *
  • 60
« Απάντηση #122 στις: Φεβρουαρίου 01, 2012, 20:23 »
  ;) ειπες τη μαγικη κουβεντα !! Γι,αυτο απ,την πηγη κι ας αργουν .
Και ποια ειναι η πηγη?

Αποσυνδεδεμένος nassos33

• 888
  • vape_neat

Αποσυνδεδεμένος suzakias

• *
  • 60
« Απάντηση #124 στις: Φεβρουαρίου 01, 2012, 20:27 »
Να σου πω, το http://hlektroniko-tsigaro.com/ ειναι μουφα δηλαδη για να καταλαβω?

Αποσυνδεδεμένος ΓΙΩΡΓΟΣ 52

• **
  • 191
« Απάντηση #125 στις: Φεβρουαρίου 01, 2012, 20:29 »

Αποσυνδεδεμένος topkito

• *
  • 38
« Απάντηση #126 στις: Φεβρουαρίου 01, 2012, 20:31 »
Μπραβο σου μαναμ, αν και γυναικα δεν μασας και λες τα πραματα με το ονομα τους :respect: :respect:

Καλο θα είναι να ξέρουμε και εμεις για πιο μαγαζι για να μην την πατήσουμε!!!!!!!!!!!!!!!!! :wall: :wall:

Αποσυνδεδεμένος suzakias

• *
  • 60
« Απάντηση #127 στις: Φεβρουαρίου 01, 2012, 20:40 »
Εγω περνω απο το http://hlektroniko-tsigaro.com/ υγρα, αλλα δεν με απανταντε!!! δεν ειναι οκ? ειναι μουφα? για ποιον λογο κανετε παραπομπη στο site της μαμας? πειτε σας παρακαλω διοτι καπου εχουμε μπερδεψη την ουτσα με την βουρτσα ή γραφουμε για να λεμε κατι, και τα ισοπεδωνουμε ολα :angry_orange:

Αποσυνδεδεμένος nassos33

• 888
  • vape_neat
« Απάντηση #128 στις: Φεβρουαρίου 01, 2012, 20:43 »
Εσυ μαλλον εχεις μπερδευτει . Και που θες να ξερουμε αν ειναι καλα ή οχι...
Αυτο που ξερω ειναι πως τα μονα σιγουρα ειναι απο την πηγη ...
Τωρα... οτι και οσο καταλαβες .

Αποσυνδεδεμένος ΓΙΩΡΓΟΣ 52

• **
  • 191
« Απάντηση #129 στις: Φεβρουαρίου 01, 2012, 20:55 »
Εγω περνω απο το http://hlektroniko-tsigaro.com/ υγρα, αλλα δεν με απανταντε!!! δεν ειναι οκ? ειναι μουφα? για ποιον λογο κανετε παραπομπη στο site της μαμας? πειτε σας παρακαλω διοτι καπου εχουμε μπερδεψη την ουτσα με την βουρτσα ή γραφουμε για να λεμε κατι, και τα ισοπεδωνουμε ολα :angry_orange:

Εχεις ολίγον δίκιο,αλλα εγώ και ο nassos-πιστεύω- μιλάμε για αγορά Αττικης
όλης της Αττικης,μεχρι τη......Βαρκιζα.

Αποσυνδεδεμένος suzakias

• *
  • 60
« Απάντηση #130 στις: Φεβρουαρίου 01, 2012, 21:07 »
Εσυ μαλλον εχεις μπερδευτει . Και που θες να ξερουμε αν ειναι καλα ή οχι...
Αυτο που ξερω ειναι πως τα μονα σιγουρα ειναι απο την πηγη ...
Τωρα... οτι και οσο καταλαβες .
Σε παρακαλω!!! μην μου λες οτι εχω μπερδευτει και οτι οσο καταλαβα..... αφου στα ποιο πανω μηνηματα καποιο μελος εγραψε οτι το site που αναφερομε ειναι μεσα στην λιστα για την καλη συνεργασια με την μαμα εταιρια, αρα μεχρι εδω ολα καλα?  αρα για ποιον λογο τσουβιαλιαζουμε ολα τα μαγαζια? γιατι να κανω αγορα απο εξω? απο την ωρα που εχουμε δικο μας καταστημα εδω στην Ελλαδα που ειναι και υπευθυνο απεναντι στους πελατες του? και προς θεου δεν τα εχω μαζι σου, απλα διαβαζοντας ολα αυτα καπου ειναι αδικο να τσουβαλιαζουμε τα παντα και για ολους.

« Απάντηση #131 στις: Φεβρουαρίου 01, 2012, 21:09 »
Ζήτησα να μην συμμετάσχω στο φόρουμ γι’αυτό ακριβώς τον λόγο.
Σας έχω παρακαλέσει χίλιες φορές να προσέχετε τα γραπτά σας σε ότι αφορά το funstore διότι αυτήν την εταιρία Την έχω πονέσει κ’εγώ και οι υπάλληλοι που εργάζονται για το μεροκάματο τους.
Δυστυχώς όμως μερικοί εδώ μέσα θεωρούν παιχνίδι το να κάθονται και να γράφουν ότι τους κατέβει.
Αναφέρθηκε  ότι δεν τηρούνται θέματα υγιεινής.
Πού και πότε το είδατε μέσα στην εταιρία μου αυτό?
Είδατε κάποιο ζώο μέσα η έλλειψη καθαριότητας?
Μήπως να φωλιάσουμε και ένα μαντρί εδώ πιο κάτω?
Νομίζω ότι η πλάκα έχει και τα όρια της!
Βρήκαμε τώρα το φόρουμ και γράφουμε ότι μας κατέβει και όποιον πάρει ο χάρος!
Εκτός και εάν πιστεύετε ότι μ’αυτόν τον τρόπο ανεβαίνουν οι πωλήσεις κάποιον άλλων.
Η εταιρία μας έχει τηλέφωνα για οποιοδήποτε παράπονο η ερώτημα έχετε να μπορέσουμε να το λύσουμε αλλά δεν θα ανεχτώ αυτόν τον παραλογισμό.
Τουλάχιστον κάντε την καταγγελία σας επώνυμα!!
Και να διευκρινίσω ότι:
Επιλέξαμε τα Ελληνικά μπουκαλάκια επειδή είναι αποστειρωμένα και πιστοποιημένα και για κανένα άλλον λόγο.
Όσο αφορά την Flavourart, δώστε λίγο χρόνο και θα καταλάβετε τι παιχνίδι παίζεται...
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους και πελάτες του Funstore που μας προτιμάνε  τα τελευταία 5 χρόνια.
Δεν πρόκειται να ανοίξω διάλογο, μπορείτε όμως να με καλέσετε όποια στιγμή θέλετε στα τηλέφωνα της εταιρίας μας
Π. Μωραιτης

p.s Εάν χρειάζεται να μετακινηθεί αλλά παρακαλώ σε καμία περίπτωση να μην σβηστεί το παρόν μήνυμα.

Αποσυνδεδεμένος nassos33

• 888
  • vape_neat
« Απάντηση #132 στις: Φεβρουαρίου 01, 2012, 21:36 »

Τουλάχιστον κάντε την καταγγελία σας επώνυμα!!

Θα σε παρακαλουσα να κανεις και συ το ιδιο . Αν διαβασες καποιο ποστ να αναφερει τα παραπανω , θα ηταν προτιμοτερο να το κανεις αμεσα σε αυτον που εθιξε την εταιρια απο το να γραφεις αοριστα σε δευτερο πληθυντικο και να μας παιρνει η μπαλα ολους μας που γραφουμε την αποψη μας . Ο σκοπος του φορουμ ειναι τα συμφεροντα των συνατμιστων και οχι τα συμφεροντα των εταιριων . Αυτα......

Αποσυνδεδεμένος suzakias

• *
  • 60
« Απάντηση #133 στις: Φεβρουαρίου 01, 2012, 21:43 »

Όσο αφορά την Flavourart, δώστε λίγο χρόνο και θα καταλάβετε τι παιχνίδι παίζεται...

Τι θέλει να πει ο… ποιητής; :dontknow:  αγαπητέ κ.Μωραιτη απο τα γραφομενα σας δεν μπορω να καταλαβω την ενοχληση σας?

Αποσυνδεδεμένος armados

• **
  • 404
« Απάντηση #134 στις: Φεβρουαρίου 01, 2012, 21:47 »
και αλλη μια ερωτηση απο εμενα κυριε Μωραιτη.γιατι δοκιμαζοντας αρωματα απο εσας και απο fa απευθειας υπαρχει τοσο μεγαλη διαφορα γευσης?και γιατι αλλες τιμες πουλατε εσεις σαν καταστημα και αλλες τα υποκαταστηματα σας?

θα ηθελα να μου απαντησετε.ενδιαφερομαι σαν καταναλωτης και οχι υπερασπιζομενος καποιον εμπορο.απλα σαν πελατης που νιωθει οτι κατι δεν παει καλα.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 981 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114136 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359711 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449968 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110635 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374679 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327979 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1051 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6411 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15268 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29317 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99865 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F