vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

496 επισκέπτες, 0 χρήστες

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Διακοπη η.τ.?

Αποσυνδεδεμένος cthulhu

• *
  • 7
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Διακοπη η.τ.?
« Απάντηση #45 στις: Ιαν 17, 2012, 15:34 »
Τζουρα - "Ωχ, δεν ειχε καλο χτυπημα" - Στα καπακια τζουρα - "Οχι ρε γ@#ώτο ουτε τωρα" - απανωτα κι αλλη - "Ελα, καταραμμενο χτυπημα, που εισαιιιιιιιιιι; Δε σταματαω μεχρι να χτυπησεις" - κι αλλη -" Μα γιατιιιιιι;" - ξανα μανα........Και ετσι για πλακα εχεις κανει 10 απανωτες τζουρες και φυσικα για χτυπημα ουτε λογος, καθε επομενη ηταν ακομα κ πιο μηδαμινο.

Καλύτερη περιγραφή δεν θα μπορούσα να δώσω. Με κάλυψες απόλυτα. :thumpup:

« Απάντηση #46 στις: Ιαν 21, 2012, 12:39 »
Πέρασα κι εγώ από αυτό το στάδιο, στους 3 μήνες. Ακου τι θα κάνεις. Θα ανέβεις 3 ορόφους δυό δυό τα σκαλιά και μόλις φτάσεις χωρίς ίχνος λαχανιάσματος, ρώτα τον εαυτό σου: αξίζει να ξαναγυρίσω στο κολοτσίγαρο?

Αποσυνδεδεμένος mouko

• 514
  • Φύλο: Γυναίκα
  • σήματα... ατμού!!!
« Απάντηση #47 στις: Ιαν 21, 2012, 15:54 »
 :respect: :respect: :respect: :respect: :respect:

Αποσυνδεδεμένος girlplay

• **
  • 339
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Μη κλεβετε!Η κυβερνηση σιχαινεται τον ανταγωνισμο!
« Απάντηση #48 στις: Ιαν 21, 2012, 16:43 »
Eπειδη τη πιπιλα δυσκολα την αποφευγω...και για να αισθανομαι το χτυπημα της νικοτινης χωρις ομως να ξεπερναω τα ορια...κατα τη διαρκεια της μερας χρησιμοποιω υγρα με διαφορετικες περιεκτικοτητες νικοτινης...Ετσι και δεν χανω το χτυπημα και το χω :baby: ::) :-[ :-[

Αποσυνδεδεμένος NewHolborn

• ΣΕ EGO ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΩ!!! Throathit-akias
  • **
  • 439
Re: Διακοπη η.τ.?
« Απάντηση #49 στις: Ιαν 29, 2012, 02:42 »
Αν εχετε προβληματα πιπιλας δοκιμαστε και με dripping.. θελετε δεν θελετε διαλειματα θα κανετε.. ειτε για να προσθετετε υγρο ειτε για να φυσιξετε τον ατμο επειδη εχει πλυμιρισει ειτε για να σκουπισετε τα υγρα που βγαινουν απο την πλαινη τρυπα του 901 πχ.... Κι εγω παντως ειχα προβλημα τον 1ο μηνα.. για μενα μην πιεζεις τον εαυτο σου. Κανε και απο κανενα τσιγαρο, ετσι εκανα κι εγω οταν σε καποια φαση δεν την παλεψα και εκανα 1-2 ανα 3-4 μερες. Εγω τωρα αρχιζω και νιωθω πληρως απεξαρτημενος απο το τσιγαρο και νομιζω παω για τον 3ο μηνα. Το καταλαβαινω γιατι δεν ζηλευω αλλο τους γυρο μου που καπνιζουν κ.τ. Ηταν να κατασταλαξω σε υγρα περισσοτερο. Τωρα φοβαμαι οτι εχω εθιστει στο η.τ. γιατι το γουσταρω τοσο πολυ και παρατηρω οτι τα ml μου αυξανονται...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιαν 29, 2012, 11:02 από NewHolborn »

Αποσυνδεδεμένος Turok

« Απάντηση #50 στις: Ιαν 30, 2012, 23:47 »
Ένας φιλος ξεκινησε να το κοψει με τη βοηθεια ηλεκτρονικου. Στην αρχη δεν εκανε καθολου καπνο. Μετα εκανε 1 τη μερα. Μετα 5 και μετα 10 και τωρα καπνιζει κανονικα με ελαχιστα να κανει ηλεκτρονικο καθημερινα.  :thumpdown: Λεει δεν του βγηκε. Κριμα τι να πω.

Αποσυνδεδεμένος nektarios1974

• **
  • 258
« Απάντηση #51 στις: Ιαν 30, 2012, 23:51 »
Και εγώ θα το σταματούσα...αλλά βρήκα το παρόν φόρουμ και σώθηκα...κυριολεκτικά :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος kimmi

• "Seamos realistas pidamos lo imposible"
  • **
  • 300
  • 생활은 아름답습니다
« Απάντηση #52 στις: Ιαν 30, 2012, 23:56 »
ποτε ξανα πισω στο κτ   :fight_shot_thickgun:
αν σου λειπει το χτυπημα παρε ενα τηγανι και  :fight_fryingpan:
σκεψου ποσες φορες προσπαθησες και τωρα ειναι πιο ευκολο απο ποτε
ΟΥΤΕ 1 ΚΤ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΗ (προσωπικη αποψη)

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΝΟΛΙΣΣΜΥ83

• ΑΤΜΟΣ
  • 561
  • 私は彼ら蒸気よ
« Απάντηση #53 στις: Ιαν 30, 2012, 23:58 »
το η.τ θελει θεληση και το forum  8) ;D

Αποσυνδεδεμένος Turok

« Απάντηση #54 στις: Ιαν 30, 2012, 23:58 »
Αυτο ειναι πολυ σωστο. Αν το αρχισεις το ηλεκτρ. πρεπει ΜΑΧΑΙΡΙ το κανονικο. Αν το κανεις παραλληλα game over....  :thumpdown: Σιγουρα δεν θα πετυχει.

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• χταπόδι, όχι ελέφας
  • 2590
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #55 στις: Ιαν 31, 2012, 00:13 »
Για δύο λόγους... μαχαίρι...

1) οι νέοι, ώστε να προλάβουν να δουν τις μεγάλες αλλαγές στο σώμα και τις αισθήσεις τους

2) οι παλιοί, που έχουν πιο καθαρά πνευμόνια και υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα
( :yes:) να τους αρέσει πάλι το Κ.Τ.
Κανείς δεν είναι υπεράνω του ΚΤ.
Ο αγώνας εναντίον του μάλλον είναι ισόβιος...

« Απάντηση #56 στις: Φεβ 01, 2012, 02:08 »
εγώ ρε παιδιά ατμίζω τα άντερα μου τωρα τελευταία  :hmmm:
το ρημάδι είναι πιο εθιστικό και απο το κ.τ!!! τα ml έχουν κάθετη αυξηση!!

και για όσους λένε για χτύπημα, βάλτε pg και αφήστε την vg. καμία σχέση δεν έχει για καπνιστές βαρέων βαρών το χτύπημα

Αποσυνδεδεμένος pineza

• **
  • 135
« Απάντηση #57 στις: Φεβ 01, 2012, 02:51 »
ρε παιδια αν κανεις τρεις μερες να καπνισεις και ατμιζεις μονο με το που πας να
αναψεις τσιγαρο βρωμαει και ζεχνει ειναι σαν να γλύφεις τασακι πως μπορείτε και καπνιζεται?
και μιλαω και σε τσακιρ κεφι "τυφλα" που δεν νιωθεις και πολλα

Αποσυνδεδεμένος Dr Farsalinos

• Ιατρός - Ερευνητής
  • 892
« Απάντηση #58 στις: Φεβ 01, 2012, 03:05 »
Από πολύχρονη και προσωπική εμπειρία και έχοντας δει πολλούς ασθενείς να προσπαθούν να το κόψουν και άλλους να το ξαναρχίζουν, το συμπέρασμα είναι πως το τσιγάρο είναι σαν τον αλκοολισμό. Όπως ο αλκοολικός, αν καταφέρει να το κόψει δεν πρέπει ΠΟΤΕ να ξαναδοκιμάσει αλκοόλ, το ίδιο πρέπει να κάνει και ο πρώην καπνιστής. Κι αυτό όχι γιατί το 1 τσιγάρο πειράζει (και στον πρώην αλκοολικό δεν θα πειράξει το ένα ποτό) αλλά επειδή είναι σχεδόν σίγουρο πως αν το κάνει 3-4 φορές τότε θα το ξαναρχίσει.

Γι'αυτό, βάλτε σκοπό να διακόψετε ΠΛΗΡΩΣ το κ.τ. και μην το δοκιμάσετε ποτέ ξανά!!!

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• From the bottom of my heart... THANK YOU Hon Lik..!!!!
  • 2683
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
« Απάντηση #59 στις: Φεβ 01, 2012, 03:30 »
Παιδια εγω ειλικρινα απολαμβανω περισσοτερο το η.τ απο οτι απολαμβανα το κ.τ. Ασε τις γευσεις που βρισκω σε υγρα... ::)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 151 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 294 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20344 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1115 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878290 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362855 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467682 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1911364 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 520793 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1639 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376351 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702529 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ