Εγώ προσωπικά μου ήρθαν σήμερα η vtc5 και έχω πάθει πλάκα και όχι δεν είναι κλώνο ή fake αλλά αυθεντικές. 5% μπαταρία και δίνει ρεύμα λες και είναι 100% απλά ρίχνουν πολλά κεφάλια τις Panasonic που είχα.
Χαρη μου και οι NCR ειναι πολυ καλες μπαταριες και μαλιστα σε λιγο καιρο θα ειναι πολυ μεγαλο κομματι του κοσμου της ενεργειας γενικα.
Η Panasonic εχει ριξει πολυ μεγαλο βαρος σ' αυτες τις μπαταριες και καθε μερα τις κανει κατα πολυ ανωτερες .
Απλα αυτη τη στιγμη , δεν ειναι σε θεση να τα βαλουν με τις IMR ή τις IMR/INR.
Να θυμασαι ομως οτι θα δουμε πραγματα και θαυματα απο αυτου του ειδους τις μπαταριες.
Τωρα σε σχεση με το τι δυναμη μπορει να αποδωσει η μια ή η αλλη , φυσικα οι μπαταριες με χαμηλη εσωτερικη αντ/ση και ικανοτητα να αποδιδουν μεγαλη ποσοτητα ρευματος με μεγαλη ενταση , ειναι φυσικο να ειναι καλυτερες και βαση της χημειας τους να ειναι και πιο ασφαλης σημερα.
Και οι NCR ομως για το λογο τον οποιο ειναι κατασκευασμενες ειναι πολυ καλες και μαλιστα τολμω να πω οτι εχουν και μεγαλυτερη διαρκεια ζωης.
Αυτο βεβαια δεν ειναι κατι σιγουρο , γιατι μεγαλο ρολο εχει στο θεμα αυτο και ο τροπος που θα τις δουλεψεις.
Παντως και οι NCR σαν μπαταριες αυτου του ειδους ,ειναι εξερετικες.