αχ βρε διονυση φωτιες μας βαζεις!!!!!!!! ειναι πανεμορφο 
Γιάννη το μηχανάκι (Line) είναι πραγματικά πολύ καλό τελικά...ίδιο σετάπ από 24 Μαρτίου, πεντακάθαρη γεύση τουλάχιστον στη τριμπέκα, με χαμηλή αντίσταση 1,3-1,4 πολύ καλό χτύπημα με 6ρα νικο και άριστο ντουμάνι....γενικά ένα απροβλημάτιστο ατομάιζερ, πάρα πολύ όμορφο σε mini-Provari Satin και PricisePlus, για εμένα πρακτικό στο γέμισμα, με καλό σετάπ στο mesh θέλω να πιστεύω ότι βγάζει και μήνα.
Μοναδικά αρνητικά του το 510 σπείρωμα που είναι του Κ*λου για αυτό το λόγο και δε το βγάζω από το μόντ ποτέ (στο πρόβατο δε τερματίζει το σπείρωμα και σε περίπτωση πτώσης σπάει για πλάκα (Steamboy περίπτωση))....αλλά και μικροδιαρροές που έχει οι οποίες σταματάνε με οριγκάκι ίδιο με αυτό που φοράει το μαύρο πιπάκι στο σπείρωμα του Α2 clasic.
Δεν έχει καμία σχέση με Α2 και Οδυσσέα και τείνει να πιάσει τον ιαττυ σε χτύπημα και ντουμάνι μιας και σε γεύση είναι τουλάχιστον ισάξιο αν όχι καλύτερο.
Σαν κατασκευές θεωρώ πάντα του Θανάση Imeo τα ατομιζερ πολύ ανώτερα και πολύ μακριά από όλα τα άλλα.
Προς το παρόν δική μου γνώμη αξιολόγησης 1)ιαττυ 2)Line 3)Odysseas 4)A2 5)A2-T 6)306 από όσα τουλάχιστον είχα στη κατοχή μου, πάντα με γνώμονα τη τριμπέκα αφού δε έχω εμπειρία με άλλα υγρά.