Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

450 επισκέπτες, 2 χρήστες
thanos1071, infierno

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Genesis Line Atomizer  (Αναγνώστηκε 350042 φορές)

Αποσυνδεδεμένος DIONYSIS

• 993 turbo S Porsche
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: NEA SMIRNI/PERAMA
  • Φύλο: Άντρας
  • Penelope+ProvariMini Satin/Ιatty +PrecisePlus18500
Απ: Genesis Line Atomizer
« Απάντηση #1320 στις: Απρ 07, 2012, 12:10 »
Μάνο κατά τη γνώμη μου, το ομορφότερο atomizer επάνω στο ομορφότερο μηχανικό mod  :respect:

Αποσυνδεδεμένος zellps2

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: νεα σμυρνη
  • ΑΤΜΙ-ΖΩ αρα ΖΩ!
« Απάντηση #1321 στις: Απρ 07, 2012, 12:27 »
αχ βρε διονυση   φωτιες μας βαζεις!!!!!!!! ειναι πανεμορφο :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος DIONYSIS

• 993 turbo S Porsche
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: NEA SMIRNI/PERAMA
  • Penelope+ProvariMini Satin/Ιatty +PrecisePlus18500
« Απάντηση #1322 στις: Απρ 07, 2012, 12:48 »
αχ βρε διονυση   φωτιες μας βαζεις!!!!!!!! ειναι πανεμορφο :thumpup:
Γιάννη το μηχανάκι (Line) είναι πραγματικά πολύ καλό τελικά...ίδιο σετάπ από 24 Μαρτίου, πεντακάθαρη γεύση τουλάχιστον στη τριμπέκα, με χαμηλή αντίσταση 1,3-1,4 πολύ καλό χτύπημα με 6ρα νικο και άριστο ντουμάνι....γενικά ένα απροβλημάτιστο ατομάιζερ, πάρα πολύ όμορφο σε mini-Provari Satin και PricisePlus, για εμένα πρακτικό στο γέμισμα, με καλό σετάπ στο mesh θέλω να πιστεύω ότι βγάζει και μήνα.
Μοναδικά αρνητικά του το 510 σπείρωμα που είναι του Κ*λου για αυτό το λόγο και δε το βγάζω από το μόντ ποτέ (στο πρόβατο δε τερματίζει το σπείρωμα και σε περίπτωση πτώσης σπάει για πλάκα (Steamboy περίπτωση))....αλλά και μικροδιαρροές που έχει οι οποίες σταματάνε με οριγκάκι ίδιο με αυτό που φοράει το μαύρο πιπάκι στο σπείρωμα του Α2 clasic.
Δεν έχει καμία σχέση με Α2 και Οδυσσέα και τείνει να πιάσει τον ιαττυ σε χτύπημα και ντουμάνι μιας και σε γεύση είναι τουλάχιστον ισάξιο αν όχι καλύτερο.
Σαν κατασκευές θεωρώ πάντα του Θανάση Imeo τα ατομιζερ πολύ ανώτερα και πολύ μακριά από όλα τα άλλα.
Προς το παρόν δική μου γνώμη αξιολόγησης 1)ιαττυ 2)Line 3)Odysseas 4)A2 5)A2-T 6)306 από όσα τουλάχιστον είχα στη κατοχή μου, πάντα με γνώμονα τη τριμπέκα αφού δε έχω εμπειρία με άλλα υγρά.
« Τελευταία τροποποίηση: Απρ 07, 2012, 12:57 από DIONYSIS »

Αποσυνδεδεμένος blue

• Provari v2 plus Steam Machine
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αχαρνές
  • la Vita e bella
« Απάντηση #1323 στις: Απρ 07, 2012, 13:36 »
Διονύση και το precise με το mini είναι super !!

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης

• PROVARI V2+TRAP TANK MINI
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Σπάτα
« Απάντηση #1324 στις: Απρ 07, 2012, 13:37 »
Γιάννη το μηχανάκι (Line) είναι πραγματικά πολύ καλό τελικά...ίδιο σετάπ από 24 Μαρτίου, πεντακάθαρη γεύση τουλάχιστον στη τριμπέκα, με χαμηλή αντίσταση 1,3-1,4 πολύ καλό χτύπημα με 6ρα νικο και άριστο ντουμάνι....γενικά ένα απροβλημάτιστο ατομάιζερ, πάρα πολύ όμορφο σε mini-Provari Satin και PricisePlus, για εμένα πρακτικό στο γέμισμα, με καλό σετάπ στο mesh θέλω να πιστεύω ότι βγάζει και μήνα.
Μοναδικά αρνητικά του το 510 σπείρωμα που είναι του Κ*λου για αυτό το λόγο και δε το βγάζω από το μόντ ποτέ (στο πρόβατο δε τερματίζει το σπείρωμα και σε περίπτωση πτώσης σπάει για πλάκα (Steamboy περίπτωση))....αλλά και μικροδιαρροές που έχει οι οποίες σταματάνε με οριγκάκι ίδιο με αυτό που φοράει το μαύρο πιπάκι στο σπείρωμα του Α2 clasic.
Δεν έχει καμία σχέση με Α2 και Οδυσσέα και τείνει να πιάσει τον ιαττυ σε χτύπημα και ντουμάνι μιας και σε γεύση είναι τουλάχιστον ισάξιο αν όχι καλύτερο.
Σαν κατασκευές θεωρώ πάντα του Θανάση Imeo τα ατομιζερ πολύ ανώτερα και πολύ μακριά από όλα τα άλλα.
Προς το παρόν δική μου γνώμη αξιολόγησης 1)ιαττυ 2)Line 3)Odysseas 4)A2 5)A2-T 6)306 από όσα τουλάχιστον είχα στη κατοχή μου, πάντα με γνώμονα τη τριμπέκα αφού δε έχω εμπειρία με άλλα υγρά.

πολύ καλή διονυση :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος dttas

• Του Κυρίου ΔΕΗ - θώμεν.
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Χαλκιδα
« Απάντηση #1325 στις: Απρ 07, 2012, 13:38 »
Εκ του διαστήματος ορμόμενο?? :confused1:

Αποσυνδεδεμένος Discordia

• GG+PP+CC+VV+SS+MM+NN=LOL
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Δερβίσης σε κινούμενη άμμο
  • Εμπόριο όπλων και Εgo-T. Προσιτές τιμές, Εχεμύθεια
« Απάντηση #1326 στις: Απρ 07, 2012, 13:45 »
It looks like aditional list will have to wait. Turner fuc..d up with connectors and now
i have enough working Maxi and Mini for the people who payed. He will fix it , but i have to wait for Van to come back from
hollidays. New connectors , but he did not press them in all the way. So if anyone who got Maxi or Mini
have a leak on the connector please contact me.

And Line V2 , insted 100 we will have like 60 pieces, i will check all devices my self before sending from now on.

ας ελπίσουμε οτι δεν θα ειμαστε τόσο άτυχοι... :eyesplash:

Αποσυνδεδεμένος blue

• e-medium ατμιστής
  • **
  • la Vita e bella
« Απάντηση #1327 στις: Απρ 07, 2012, 13:55 »
αντιεπαγγελματίες !! απαράδεκτοι .Για να το πεί φαντάσου τι προβλήματα θα παρουσιαστούν!!   :thumpdown: :thumpdown: :thumpdown:

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• Τι κάνετε μωρέ; Σταματήστε το κάρβουνο! Όχι άλλο κάρβουνο!
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Steamland
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
« Απάντηση #1328 στις: Απρ 07, 2012, 14:06 »
Ηρέμησε,Μάνο....chill out!!!  ::)
Δεν είναι αντιεπαγγελματικό να παραδεχθεί κάποιος πως μπορεί το προϊόν του να έχει σε κάποια κομμάτια αστοχία υλικού ή σφάλμα,ειδικά όταν δέχεται και κάνει επισκευή ΔΩΡΕΑΝ ακόμη και όταν είναι σφάλμα του χρήστη(όπως για παράδειγμα στο δικό μου ατύχημα).
Νομίζω πως είναι ένα ακόμα συν(+) του αυτό μιας και θα μπορούσε να μην έχει πει και τίποτα.
Την ώρα που άλλοι δίνουν εφόρου ζωής εγγύηση επί πληρωμή 10€ για ανταλλακτικά,που κάποιες(αν όχι όλες) φορές πρέπει να περιμένεις από 15μέρες εως και μήνες,ή δε παραδέχονται αστοχίες-λάθη και κατηγορούν τους χρήστες.
 :bye:
« Τελευταία τροποποίηση: Απρ 07, 2012, 14:21 από Steamboy »

Αποσυνδεδεμένος spithas

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: αθηνα
« Απάντηση #1329 στις: Απρ 07, 2012, 14:21 »
αντιεπαγγελματίες !! απαράδεκτοι .Για να το πεί φαντάσου τι προβλήματα θα παρουσιαστούν!!   :thumpdown: :thumpdown: :thumpdown:
ακριβως το αντιθετο φιλε μου.ειδαν το προβλημα και το αντιμετοπιζουν.οταν η mercedes δηλαδη κανει ανακλησει καποια μοντελα με προβλημα ειναι αντιεπαγγελματικο η τους λεμε μπραβο που το αντιμετοπιζουν;
και εμενα ο μινι σταζει.θα του στειλω μυνημα.

Αποσυνδεδεμένος blue

• e-medium ατμιστής
  • **
  • la Vita e bella
« Απάντηση #1330 στις: Απρ 07, 2012, 14:22 »
Τέτοια λάθη είναι τραγικά και απαράδεκτα,πρίν κάνει μία αποστολή θα πρέπει να τα ελέγχει εκτενώς,
όχι δεν μπορώ να δεχθώ αυτό που λέει ότι δεν πρέσσαρε τους κονέκτορες όπως έπρεπε και ότι θα υπάρξουν προβλήματα διαρροών!!
Τώρα φίλε Βαγγέλη άν εσύ θεωρείς ότι σου το φτιάχνει τσάμπα ο del τον line σου όπως και τον δικό μου νομίζω ότι απατάσαι οικτρά!
στέλνεις με 7,5ευρώ απο Ελλάδα και ο del ζητά 15ευρώ απο Κροατία για να στο στείλει πίσω. Ο νοών νοείτω my friend  8)

Αποσυνδεδεμένος blue

• e-medium ατμιστής
  • **
  • la Vita e bella
« Απάντηση #1331 στις: Απρ 07, 2012, 14:25 »
ακριβως το αντιθετο φιλε μου.ειδαν το προβλημα και το αντιμετοπιζουν.οταν η mercedes δηλαδη κανει ανακλησει καποια μοντελα με προβλημα ειναι αντιεπαγγελματικο η τους λεμε μπραβο που το αντιμετοπιζουν;
και εμενα ο μινι σταζει.θα του στειλω μυνημα.

ΑΑ καλά κατάλαβα 2 μέρες το έχεις και στάζει ??
δώσε τώρα άλλα 22,50 plus fees για να στο φτιάξει τσάμπα

Αποσυνδεδεμένος spithas

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: αθηνα
« Απάντηση #1332 στις: Απρ 07, 2012, 14:29 »
και ποιος σου ειπε οτι πρεπει να το στειλω πισω για να φτιαχτει; 8) 8) 8)

Αποσυνδεδεμένος blue

• e-medium ατμιστής
  • **
  • la Vita e bella
« Απάντηση #1333 στις: Απρ 07, 2012, 14:30 »
Εσύ το είπες ότι θα του στέιλεις μήνυμα όχι εγώ

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• Τι κάνετε μωρέ; Σταματήστε το κάρβουνο! Όχι άλλο κάρβουνο!
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Steamland
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
« Απάντηση #1334 στις: Απρ 07, 2012, 14:31 »

Τέτοια λάθη είναι τραγικά και απαράδεκτα,πρίν κάνει μία αποστολή θα πρέπει να τα ελέγχει εκτενώς,
όχι δεν μπορώ να δεχθώ αυτό που λέει ότι δεν πρέσσαρε τους κονέκτορες όπως έπρεπε και ότι θα υπάρξουν προβλήματα διαρροών!!
Τώρα φίλε Βαγγέλη άν εσύ θεωρείς ότι σου το φτιάχνει τσάμπα ο del τον line σου όπως και τον δικό μου νομίζω ότι απατάσαι οικτρά!
στέλνεις με 7,5ευρώ απο Ελλάδα και ο del ζητά 15ευρώ απο Κροατία για να στο στείλει πίσω. Ο νοών νοείτω my friend  8)

Ωχ,άντε πάλι.....
Κατ αρχήν στη περίπτωση τη δική σου αλλά και τη δική μου το σφάλμα ήταν ΔΙΚΟ ΜΑΣ.
Και ενώ πληρώνουμε μόνο μεταφορικά 22.5€ και αντίθετα κόστος επισκευής 0€ θα τον "φάμε" κιόλας....Έλεος :wall:
Eπιπλέον,κάτσε να του στείλει μήνυμα διότι αν υπάρχει κατασκευαστικό λάθος εξ αρχής μπορεί να μη του ζητήσει καν μεταφορικά....Ας περιμένουμε για αυτό το θέμα...

Tέτοια βαριά λόγια και χειρότερα θα έλεγα αν δεν ανακοίνωνε τίποτα και αν δε παραδεχόταν καν πως το λάθος ήταν κατασκευαστικό εξ αρχής αλλά του χρήστη.
Όσο για τα μεταφορικά έχεις αποδείξεις πως κρατάει απ τα χρήματα για τη πάρτι του και όχι σαν μεταφορικά?!
Γιατί με 15€ 3μέρες παράδοση δε μου φαίνονται πολλά.
Όταν Ελλάδα μεταφορικά+χρέος κράτησης αντικαταβολής εντός λεκανοπεδίου έρχεται με courier στα 5-7€!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Απρ 07, 2012, 14:36 από Steamboy »

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 19 1324 Τελευταίο μήνυμα Απρ 20, 2025, 20:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 258867 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 717739 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 373969 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389154 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263050 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 680234 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 688 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1324 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22286 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2371 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 887662 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.