φίλοι μου ατμιστες σας το λεω ξεκάθαρα το pod αυτο απλα δεν υπάρχει....!!!! Ειναι χρονια μπροστά απο το minifit τωρα θα μου πεις μα αυτο δεν εχει κουμπι... Για δοκίμασε το όμως πριν το κρίνεις.... Εχει τοσο καλο sensor που πραγματικά θα σας κάνει να αλλάξετε γνώμη... Τωρα για την γεύση και το χτύπημα τα 2 βασικα για ολους μας... Λοιπόν γευση σε οτι υγρο δοκιμασα απο καπνικα μεχρι φρουτα και γλυκά πηρα φοβερη γεύση... Το χτύπημα τωρα με νικοτίνη 6αρα θα έλεγα οτι ηταν πολύ ικανοποιητικό σε σύγκριση με αλλα pod εδω έχουμε το εξαιρετικό αποτέλεσμα..
Και για το τελος σας λεω το καλύτερο....
Τα ανταλλακτικά pods κρατάνε εως 60ml κατι που πραγματικά με εκανε να το εχω καθημερινά μαζί μου... Ακομα και με chain vape δεν νιώθει... Βεβαια η μπαταρία βγαζει μονο 1 pod δηλαδη 2 ml θα ελεγα πως ειναι πολυ καλα... Μπορείτε να πάρετε 2 τέτοια αν θέλετε για ολη την μερα η να έχετε ενα μικρο powerbank μαζι σας φορτίζει καπου στα 30-40 λεπτα... ΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ 30-40 ΛΕΠΤΑ? Παρτε 3 απο αυτα τα αξιοθαυμαστα pod... 10 ευρω εχουν εξαλου.... η επιλογη ειναι δικη σας... σουβλακι? pizza? burger? η ενα pod?
Μιλάμε για μια συσκευή μονο με 10 ευρώ... Μην ξεχνιόμαστε... Και 20 ευρω να ειχε θα πούλαγε ξεκάθαρα... Με λιγα λογια η γευση είναι παρόμοια με αυτή που δινει η 0.7 mesh του Nautilus....
Χρειάζεται να πω και αλλα??
Νομίζω πως σας τα ειπα όλα οσο καιρό εχω καθημερινά την συσκευή ειμαι πολυ ενθουσιασμένος....!!!!
Θα μπορούσα ξεκάθαρα να ατμιζω μονο μονο με αυτο και να αφήσω τα mod στην άκρη η τζούρα mtl που εχει ειναι ακριβώς οπως πρέπει... Αθόρυβη και με ωραιο ζεστο ατμό... Θα το λατρέψετε αυτο το μικρο pod οσο για το επιστόμιο μια συνήθεια είναι εγω το βρίσκω πολυ βολικό πάντως
Ακομα το σκέφτεται;
Σηκώθηκε απο καρέκλες, τραπέζια κρεβάτια , η οπου ολλου κάθεστε αυτήν την στιγμη και αποκτήσετε αυτη την εξαιρετική συσκευή...!!!
Και μην ξεχνάτε ειναι ενα pod...!!!
Εχει 10 ευρώ και τα σπάει
Η aspire ταξίδεψε στο χρόνο για να κατασκευαστεί αυτο το αξιοθαύμαστο pod... Shhhh... Μην τα λέμε αυτα ετσι.... Γιατί ποιος δεν θα ηθελε ενα ταξιδι στο χρόνο τωρα... Λολ
Τα ειπα ολα... Εδω καπου σταματάω... Χαχα
Μαλλον πρέπει να το δω σοβαρά να αρχίσω της διαφήμισεις... Χαχαχαχα
επισης μην το ξεχασω..! οτι υγρα δοκιμασα με το aspire minican ηταν ληγμενα ...
γευση γευση γευση γευση...!!!!!!
edit: δοκιμασα και ενα φρεσκο φρεσκο υγρο...! οχι αυτο δεν ηταν ληγμενο... ειναι το αγαπημενο μας σε ολους castle long απο five pawns...! το pod με αυτο το υγρο εδωσε ρεστα......!!!!!
επισης δοκιμασα και καποια απο philotimo.. στρουντελ μηλου, milkshake φραουλα, αλμυρη καραμελα και φυσικα tribeca σε ολα εδωσε γευση ιδια με αυτη που θα παρεις και απο εναν καλο ατμοποιητη...! απιστευτο...!!!
εχω δοκιμασει πανω απο 20 διαφορετικα υγρα και η γευση ειναι κορυφη...
πρεπει καθε ατμιστης να εχει το συγκεκριμενο pod στην συλογη του...!!!!