Ένας φορτιστής παρέχει το ρεύμα που ζητάει μια συσκευή, δεν σπρώχνει ρεύμα. Η συσκευή είναι αυτή που καθορίζει πόσο ρεύμα θα τραβήξει. Μπορεί λοιπόν να χρησιμοποιηθεί φορτιστής 2Α ή και παραπάνω. Κακώς βέβαια ο κόσμος τα ονομάζει φορτιστές αφού είναι τροφοδοτικά 5V και τίποτα παραπάνω. Ο πραγματικός φορτιστής βρίσκεται μέσα στη συσκευή.
Στης οδηγίες χρήσης αναφέρει μέγιστη φόρτιση 5V 500mah πάντως και πίστευα οτι μεχρι 1A ειναι ασφαλές να το φορτίσουμε το συγκεκριμένο pod.. άρα μου λες οτι μπορω να το φορτίσω ακομα και στο powerbank μου που ειναι 2A ? Δεν θα το ρισκαρα πάντως αλλα απο την άλλη και να χαλάσει σιγα... 10 ευρώ εχει... Πηρα και ενα δεύτερο να εχω εχω πάθει πλάκα με το συγκεκριμένο pod...!!!
Σίγουρα μου βγάζει δύο γεμίσματα. Ίσως επειδή κάνω λίγες και μακρόσυρτες τζούρες αντί για πολλές απανωτές συνέχεια; Μπορεί να λέω και βλακείες δεν ξέρω.
οχι δεν ειναι βλακείες τελικα πράγματι αν το δουλεύεις σε κατάσταση νορμαλ χωρις να κανεις απανωτες τζουρες πραγματι βγαζει 2 γεμίσματα... σημερα με καπως πιο νορμαλ που το ατμιζα με εβγαλε 1.5 οπως και να εχει πηρα και αλλο ενα σε λευκο χρώμα μου άρεσε πολυ.. και θα παρω σιγουρα και το μπλε...!!! πηρα επισης και 20 ανταλακτικα pod να περασω για μήνες... τωρα εχω βαλει 2 διαφορετικές γεύσης ενα γλυκο και ενα καπνικο στο αλλο για να αλλαζω λιγο και τωρα απο αυριο θα γεμίσω και ενα pod με μεντα ωστε εχω επιλογες.. πραγματικα το πηρα μεχρι και για δωρακι το συγκεκριμένο για μια γνωστή μου για να σταματήσει το κάπνισμα και ειναι τωρα 4 μερες χωρις τσιγαρο εχει εντυπωσιάστει τοσο πολυ με το ατμισμα σε τοσο μικρο χρονικό διάστημα που το τσιγαρο δεν θελει ουτε να το ξαναδεί... αυτο το pod σοβαρα μιλάω θα καταφέρει να κανει τρελές πωλήσεις... και οχι μονο για κάποιους που ξεκιναν τωρα αλλα και για τους πιο έμπειρους παίκτες του ατμισματος.. το οτι θα ατμιζα 70/30 υγρο odin 101 σε pod και θα περνω την ιδια γευση που περνώ στον επισκευάσιμο ειλικρινά δεν το περίμενα... δοκιμασα παρα πολλα υγρα και η γευση αλλα και η απόδοση του είναι εξαιρετική... κι πραγματικα παρόλο που δεν έχει κουμπί ειναι τοσο καλο που νομίζεις οτι όντως πατας καποιο κουμπι...δεν μπορω να το εξηγήσω αυτο το πραγμα... τα καλύτερα 10 ευρω που έχω δώσει για συσκευή ατμισματος... σύντομα που θα ερθει και το BP60 να δουμε τι θα γινει.... περιμένω επισης και το cloudflask... η aspire το εχει παει σε αλλο level πλεον!!! επίσης και τα pods της uwell καταφερνουν το ιδιο αποτελεσμα με αυτο του minican.. ποιος περίμενε οτι απο ενα pod θα εχει τοσο καλη γεύση και χτύπημα? πραγματικά ο ενθουσιασμός μου για το συγκεκριμένο pod δεν περιγράφεται με λόγια...!!! το αγάπησα απο την πρώτη στιγμή οσο για το επιστόμιο στην αρχη ειπα οχ μουφα θα ειναι... μεχρι που το συνήθισα δεν θέλω τωρα κανενα mod... με έσωσε απο καθαρισμους και ταλαιπωρία.... γι'αυτό και μονο αγαπώ τα pod... και ειδικά το minican που δεν εχει καθολου leaking το μονο leak είναι κάποιες φορες στο γεμισμα μπορει να σταξει απο το επιστόμιο υγρο αν το παρακάνεις γεκικα δεν υπάρχει λογος να το γεμιζει καποιος φουλ εγω παντα αφηνω λιγο κενο ωστε να ποτίζει και σωστα το βαμβάκι!!
edit: τελικά το πρώτο που πήρα σε μαύρο χρώμα η ήταν ελαττωματικό η ηταν ελαττωματικό απο την αρχη η το χαλασε η θύρα usb στο pc... το φορτισα σε ενα παλιό σχετικά pc που ειμαι σίγουρος οτι δίνουν λιγο παραπάνω ταση τα usb... το 2ο που πηρα μεχρι τωρα δεν το φορτισα εκανα το 2γεμισμα και εχει μια χαρα σωστή απόδοση.. το αλλο εχανε απόδοση.. αλλα οπως και να εχει δεν υπάρχει θεμα.. δεν μπλέκω με εγγύηση κλπ μιλαμε για 10 ευρώ συσκευή αν και θα παω να παρω το μπλέ χρώμα δεν το βρήκα διαθέσιμο στο κατάστημα που πηγα.. εχουνε γίνει ανάρπαστα τα πορτοκαλι και μπλε... χαχα
το λευκό το μονο κακο ειναι οτι η βαφή του ειναι λιγο περιργη και μαζεύει σκονη αλλα και και λερώνεται ευκολα... το μονο καλο ειναι οτι δεν φενονται δαχτυλιες πανω σε αυυο το rubber οπως το μαυρο χρώμα.. ολόκληρη λεπτομέρια εντομεταξη κάθομαι και κοιτάω για 10 ευρώ συσκευή... πραγματικα δεν υπάρχω... χαχαχα
θα το φορτιζω για σιγουριά με τον απλο φορτιστή 1Α του iPhone βολεύει μια χαρα.. τωρα για το καλοκαίρι πραγματικά βρήκα την υγειά μου με αυτο το pod!! δεν μπορω να ξεκολησω πραγματικα...
το πιο απιθανο ειναι οτι οτι με το υγρο stream train αυτο με την κρεμα φραουλα ειμαι στα 20ml και η αντίσταση του ειναι σαν καινούρια ακομα... πράγματικα θα ανοίξω το pod να βγαλω το βαμβακι να δω πως εχει γινει μετα απο πολλα ml...
Συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων