απλά νομίζω ότι σηκώθηκε πολύ μεγάλο hype εδώ και δεν πιστεύω πως ανταποκρίνεται σε όλο αυτό που περιγράφηκε.
Πολύ μεγάλο hype σηκώνεται όταν ποστάρουν ένα υγρό 50 άτομα σε 20 διαφορετικά γκρουπ στο Facebook την ίδια μέρα που το πήραν πριν καν το φτιάξουν.
Δύο άτομα έγραψαν καλά λόγια εδώ, ο akis_avp που ίσως πορώθηκε λίγο παραπάνω από το φυσιολογικό αλλά το παλικάρι αγόρασε την συσκευή οπότε δεν έχουμε δικαίωμα να του πούμε κάτι και εγώ που ναι μεν δεν πλήρωσα το προϊόν που φωτογράφησα και έγραψα μια παρουσίαση αλλά έχω αγοράσει ήδη άλλα 2 για μένα και 4 για φίλους μου. Οπότε νομίζω έχω το δικαίωμα να γράψω και εγώ την γνώμη μου, όποια και αν είναι αυτή.
Για μένα είναι 100% καλύτερο από το Minifit γιατί
1. Έχει πολύ καλύτερη τζούρα
2. Έχει πολύ καλύτερο χτύπημα
3. Έχει πάρα πολύ καλύτερη γεύση
4. Οι αντιστάσεις κρατάνε για καιρό
5. Έχει 10ε η συσκευή και 6ε τα δύο ποντ.
Εσένα δεν σε βόλεψε το επιστόμιο και δεν τρελάθηκες με την γεύση αλλά εγώ είμαι ευχαριστημένος και με τα δύο, δεν είναι πολύ μεγάλο hype αν αρέσει κάτι σε 2 άτομα και εσένα δεν σου αρέσει. Αν το θέμα είχε 50 ποστ me handcheck φωτογραφίες με το ποντάκι, τότε και εγώ θα συμφωνούσα μαζί σου.
Η μόνη μλκια που έγραψα εδώ είναι ότι η μπαταρία φορτίζει σε 30-35 λεπτά ενώ ο camber έγραψε ότι αυτό δεν γίνεται. Είτε δεν είχε ξεφορτίσει πλήρως είτε τσέκαρα λάθος την ώρα αλλά εγώ όταν το έγραψα τόσο το μέτρησα. Εμένα προσωπικά δεν με πειράζει καθόλου αν κάνει 50 λεπτά, εσένα σε πειράζει οπότε είναι δικό μου λάθος που έγραψα κάτι που δεν ισχύει.*Και ένα disclaimer πιο γενικό και προσωπικό. Τα προϊόντα που έχω παρουσιάσει εδώ, ΟΥΤΕ ΕΝΑ δεν το πήρα με βασική προϋπόθεση την παρουσίαση του στο φόρουμ. Η σχέση μου με τις εταιρείες από την Κίνα είναι για άλλη δουλειά και για αυτό όταν κάτι δεν μου αρέσει το γράφω πολύ ανοιχτά και κοφτά χωρίς να με νοιάζει γιατί τα προϊόντα θα συνεχίσω να τα παίρνω όσα αρνητικά και να γράψω εδώ.
Κάνω τις παρουσιάσεις γιατί έχουν σταματήσει οι περισσότεροι και απλά προσπαθώ να βοηθήσω το φόρουμ.