vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

242 επισκέπτες, 8 χρήστες
thanos1071, lounik, sv8swi, mankar72, Milarepa, billythekid, djfloor, Buliwyf

Με πρόθεση το κόψιμο ή εναλλακτικός τρόπος ασφαλέστερου καπνίσματος;

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
Εναλλακτικός τρόπος καπνίσματος, διότι δεν ήθελα ούτε τη νικοτίνη, αλλά ούτε και την συνήθεια/κίνηση να σταματήσω.
Ουσιαστικά αυτό κάνω.

Ομως, χρησιμοποιώντας το συνέχεια, δε χρησιμοποιώ πλέον κ.τ. άρα, τεχνικά διέκοψα το κάπνισμα.
Διότι το άτμισμα δεν είναι κάπνισμα.

Τι συμπέρασμα βγάζετε;

Αποσυνδεδεμένος pipits

• **
  • 195
  • Φύλο: Άντρας
  • Σκοτείνιασαν όλα ή φταίει το άτμισμα???
Αρχικα ως εναλλακτικη λυση,
με σκοπο να το κοψω.

Και εγώ το ίδιο!!!

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• 2681
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
Συμφωνω με Petra και προσθετω οτι το ατμισμα εκτος απο ασφελέστερος,εναλλακτικος τροπος "καπνισματος" εχει και μερικα επιπλεον πλεονεκτηματα που στον καπνο δεν τα βρηκα ποτέ....

ξερετε εσεις καμια μαρκα τσιγαρων με γευση RY4? ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος gioupi

• 709
Τελικα παιδια ατμιζουμε καπνιζοντας ή καπνιζουμε ατμιζοντας ? :D

Τελικα παιδια ατμιζουμε καπνιζοντας ή καπνιζουμε ατμιζοντας ? :D
Ατμίζουμε ατμίζοντας νομίζουμε ότι καπνίζουμε ! :D

Αποσυνδεδεμένος gioupi

• 709

Αποσυνδεδεμένος idonodini

• *
  • 75
  • Φύλο: Γυναίκα
εγώ πάντως το έκανα και για οικονομικούς λόγους
είναι σημαντικό
250 ευρώ για τσιγάρα τώρα περίπου 50
ότι μπορούμε κόβουμε χαχαχαχα

Αποσυνδεδεμένος Νικόλας

• **
  • 129
  • atmiste giati xanomaste
Ρε παιδια και 2 δυο επιλογες ειναι επιλογες υγειας... Εγω δεν το ειδα ετσι για τον ατμο... Δεν το σκεφτηκα καν, απλα μου εκατσε στο νου να το αγορασω χωρις να σκεφτομαι οτι θα κοψω το τσιγαρο ή θα το αντικαταστησω.

Οταν μου ηρθε το η.τ και αρχισα να κανω απλα δεν ηθελα πια κανονικο τσιγαρο, ηταν βλακεια και με αηδιαζε... Πρεπει να μπει και 3η επιλογη... "Για την γευση του" ή κατι τετοιο..
   συμφωνω απολυτα με τον συνατμιστη. Δεν ειχα σκοπο να κοψω το τσιγαρο ,μπορω να πω κιολας οτι μου αρεσε περισσοτερο να καπνιζω απο οτι να αναπνεω  ;Dμε   ολες τις επιπτωσεις που μπορει να ειχε δεν με ενοιαζε. Οταν βρηκα το η.τ το θεωρισα ως μια εξελιξη της απολαυσης του καπνισματος . Απο τις πρωτες μερες ατμισματος ο καπνος μου φανηκε οτι ηταν εντελος ανιαρος μπροστα στον ατμο και ετσι σταματισα τελειος το καπνισμα. Πλεον πιστευω πως την απολαυση που μου προσφερει το η.τ δεν την βρικα ποτε στο κ.τ.

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• 2644
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
Σαν εναλλακτικό τρόπο καπνίσματος.
Μου αρεσε το τσιγαρο και δεν ειχα κανένα σκοπο να το κοψω.
Ο λόγος που κάνω χρήση η/τ είναι κυρίως το οικονομικό αλλά και για ένα πιο "ασφαλές" κάπνισμα.
Επίσης,γιατί αρκετά παιδιά που κάνω παρέα αλλά και η κοπέλα μου δε καπνίζουν.
 :) :bye:

@Nικόλας,@Urahana
  Ακόμη ένας απ τους λόγους που κάνω χρήση η/τ είναι αυτός που αναφέρετε. :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος barba_bill

• **
  • 217
Ο βασικός λόγος είναι το ότι το άτμισμα είναι ασφαλέστερο καθ' ότι δεν ήθελα να κόψω την συνήθεια.
Παράλληλα άρχισε κ η οικονομία σιγά σιγά γιατί τους πρώτους μήνες έφυγαν πολλά στις δοκιμές κ τους πειραματισμούς.

Αποσυνδεδεμένος kostas naxioths

• **
  • 102
βασικα πλεον νιωθω λιγο εθισμενος στο ατμισμα πιστευω ομως οτι το κοψιμο του ατμισματος λογω υγρων ελεγχομενης νικοτινης θα ειναι πιο ευκολο!

Αποσυνδεδεμένος microchip

• 1436
  • 11/01/2013 18:30
Με αιτία το κόψιμο.
Σκεφτόμουν το Η.Τ. και διάβαζα τα ελάχιστα που έβρισκα, σχεδόν 1 χρόνο.
Δεν το αποφάσιζα γιατί 4 άτομα που γνώριζα, ξαναγύρισαν στο κάπνισμα σε λιγότερο από μήνα και το θεώρησα άλλο ένα αποτυχημένο υποκατάστατο.
Ώσπου μια κρύα νύχτα του Γενάρη, βλέπω την κουμπάρα μου να ατμίζει (ήταν και ο κουμπάρος παρών) και ανακαλύπτω ότι άτμιζε 4 μήνες.
Την επόμενη ήμουν στο Replacesmoke.

Αποσυνδεδεμένος Amcm

• **
  • 114
Εφόσον βρήκα έναν οικονομικότερο και λιγότερο  επιβλαβή τρόπο να παίρνω τη "δόση" μου, είπα γιατί όχι και ξεκίνησα. 
Τώρα τι θα γίνει με τη νικοτίνη και την οριστική διακοπή, δεν το ξέρω. Είναι άλλωστε νωρίς ακόμα. Πάντως ήδη νιώθω πως αν αποφασίσω να σταματήσω και το άτμισμα, θα είναι πολύ πιο εύκολο από το να προσπαθούσα να σταματήσω το κάπνισμα (χωρίς τη βοήθεια του ατμού).

Αποσυνδεδεμένος noob

• *
  • 52
καθαρα και μονο για την διακοπη του καπνισματος.

Αποσυνδεδεμένος antreas700

• **
  • 104
αρχικος σκοπος ηταν να βρω ενα πιο υγιηνο τροπο καπνισματος και δευτερευων στοχος ειναι μετα απο καιρο να το σταματησω σιγα σιγα ειδη ατμιζω με 6 νικοτινι και θα το μειωσω και αλλο αργοτερα

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351520 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104466 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96442 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321640 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602425 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11674 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3156 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609953 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155057 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162100 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4430 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17803 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias