vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

172 επισκέπτες, 5 χρήστες
Buliwyf, lounik, haris231, thanos1071, sv8swi

Με πρόθεση το κόψιμο ή εναλλακτικός τρόπος ασφαλέστερου καπνίσματος;

Αποσυνδεδεμένος panosfc

• 763
  • I am a Steam Machine Κιτσο μου!
    • OUR PRIDE!!!
Στοχος ηταν,ειναι και θα ειναι να κοψω κι αυτο.
Δεν τα καταφερα μαχαιρι παλιοτερα τωρα ομως επεστρεψα δριμυτερος με νεα οπλα!!!
Το να ειμαι εξαρτημενος απο κατι με κανει να ντρεπομαι.

Αποσυνδεδεμένος Στράτος

• *
  • 63
  • Φύλο: Άντρας
Το ξεκινησα γιατι επρεπε λογω υγειας να κοπει το τσιγαρο........κανονικα ουτε αυτο θα επρεπε να ατμιζω, αλλα απο τα δυο ...........προτιμω το η.τ.........συμφωνησε και ο καρδιολογος μου χωρις πολλες πολλες αντιρησεις και σκεφτετε μαλιστα να το ξεκινησει και αυτος.......Θεο τον εκανα να μπει στο φορουμ, αλλα τιποτα!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Bill_tsiminieras

• **
  • 109
  • Μπούχτισα το στριφτό και το γύρισα στον ατμό!
Βρίσκομαι στην τρίτη μέρα ατμίσματος και αν εξαιρέσεις ότι με έχει πιάσει μανία να δοκιμάσω ΌΛΑ τα υγρά αναπλήρωσης και ότι έχω κάνει πιπίλα το ego-T... τα πάω τέλεια!!! Δεν έχω καπνίσει καθόλου και ούτε το σκέφτομαι καν! Καλό είναι, όποιος θέλει να δοκιμάσει να κόψει το Κ.Τ. να πάρει εκτός από υγρά με νικοτίνη και υγρά με μηδενική.... Ιδίως ένα που πήρα με μέντα ατμίζεται υπέροχα όταν μπουχτίζεις την νικοτίνη.

Αποσυνδεδεμένος tornado

• **
  • 403
ημουν πανω απο 20 χρονια καπνιστης,
και ειχα στιγμες που ηξερα οτι καπνιζω μια αηδια αλλα δεν μπορουσα να κανω αλλιως....
Σαν ψυχαναγκασμος ενα πραγμα.

Στραφηκα στο ΗΤ και καταρχην ηρεμησε η τσεπη μου που ηταν ο αρχικος σκοπος.
Στην συνεχεια ομως βελτιωθηκε η γευση μου και περιμενω καλυτερα αποτελεσματα στο μελλον.
Τωρα πια (με 20 μερες ΗΤ) αν τυχει και κανω καμια τζουρα μου φερνει αηδια, σαν να εχω ενα καρβουνο μεσα στο στομα.
Εχω διπλα μου ενα ανοικτο πακετο και απλα το κοιταω χωρις καμια αναγκη να καπνισω.
Πολυ πιθανον και 9 Mg ν α φτασω να συνεχιζω να ατμιζω.

Αποσυνδεδεμένος fotis67

• 639
  • Όλα είναι ατμός...!!!
Όταν άρχισα το η.τ. (το Φεβρουάριο κλείνω 4 χρόνια ατμιστής),
ο σκοπός μου ήταν αποκλειστικά για να κόψω το τσιγάρο και το πέτυχα, καθώς και για να αρχίσω έναν εναλλακτικό τρόπο καπνίσματος. Επίσης επειδή γενικώς μου αρέσουν τα γκατζετάκια ήρθε και έδεσε το πράμα.
Σήμερα το θεωρώ το άτμισμα χόμπι.
Όπου σταθώ, όπου βρεθώ μόνος ή με παρέα ατμιστών το πρώτο θέμα στην συζήτηση είναι το η.τ.
Αυτοί που δεν το έχουν ρωτούν και ξαναρωτούν.....
Αν βρεθούμε σε καφέ φίλοι συγγενείς συνατμιστές... όλη η κουβέντα μας γίνετε γύρω από η.τ.
Ευτυχώς που περνά και κανά <<καλό>> ;) και διακόπτουμε την κουβέντα.
Κάποτε βγαίναμε για καφέ και δεν ασχολούμασταν με το τι μάρκα τσιγάρο καπνίζει ο άλλος.
Η κουβέντα γινόταν για τα στερεοφωνικά συγκροτήματα, για την μουσική(δίσκους-κασέτες μετάλλου χρωμίου νορμάλ), βιντεοκασέτες 80ς κινηματογράφο, για τον αθλητισμό, τα πολιτικά(μεγάλη φαγωμάρα), για τα αυτοκίνητά μας και τα φτιαξίματα(τρομπέτα-μετατροπές-χταπόδια-αμορτισέρ-ελατήρια-ιπποδυνάμεις-κρατήματα-κατανάλωση...), αργότερα αρχίσαμε μα 5 συν 1, 6 συν 1 συστήματα ντόλμπι σαράουν και σαμγούφερ dvd & περί τηλεοράσεων και τα μεγέθη τους....., κουβέντα για ψάρεμα, κυνήγι και για πολλά κυνήγια και γενικώς περί κυνηγίου ;) και πολλά πολλά άλλα θέματα.....
Σήμερα όλη η κουβέντα... και να θέλεις να αγιάσεις πάει στο η.τ.

Όπως είναι η ψηφοφορία εγώ ψηφίζω την πρώτη επιλογή,
την οριστική διακοπή του τσιγάρου και όλων των μορφών καπνίσματος.
Σήμερα κάνω το χόμπι μου, την πλάκα μου και αυτό που μου αρέσει(το απαγορεύσουν δεν το απαγορεύσουν)
Πάω να ανάψω κάρβουνα....... :) :) 

Αποσυνδεδεμένος papoys

• 1068
λοιπόν φίλοι μου είμαι 39 χρόνια καπνιστής  :-\

από τα 15μου :wall: Σύνολο 54 :wall: :wall.
Πλέον μου είχε γίνει συνήθεια.Δέν κάπνιζα πάρα πολλά.Ενα πακέτο την ημέρα των 20.Ξεκίνησα το άτμισμα με κύριο λόγο και σκοπό να φύγει αυτή
η μυρωδιά του τσιγάρου από το σπίτι και από το αυτοκίνητο και οχι σαν λόγο να κόψω το τσιγάρο.(πιστεύω όσοι καπνίζουν έχουν το ίδιο
πρόβλημα) γιατί λίγοι είναι αυτοί που δεν καπνίζουν στο σπίτι και στο αυτοκίνητο.

Λοιπόν είμαι στην δεύτερη εβδομάδα ατμίσματος έχω κόψει τελείως το τσιγάρο,μπαίνω στο αυτοκίνητο δεν μυρίζει,άρχισε να φεύγει η μυρωδια από την
τσιγαρίλα στο σπίτι και μου εύχομαι να συνεχίσω το άτμισμα αλλά μακριά το τσιγάρο.

Επειδή είμαι από τους πιο μεγάλους στο φόρουμε,σας συμβουλεύω (γιατί οι περισότεροι είστε παιδιάμου) αν μπορείται κόψτε και το τσιγάρο και το άτμισμα
γιατί πιστεύω ότι και τα δύο κάνουν κακό στην υγεία και στις άλλες επιδόσεις....................

Τέλος πάντων πολλά λέω(θα αρχίσετε να λέτε τι λέει ο κω..γερος) μεγάλα παιδιά είστε οτι θέλετε κάνετε :laugh1: :laugh1:

Εύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος και καλά ατμίσματα. :angel: :angel:(αγγελάκι)

Αποσυνδεδεμένος notis_2011

• *
  • 55
  • Ο αετός πεθαίνει στον αέρα ελεύθερος και δυνατός!!
Σαν μια εναλλακτική λύση,πιο οικονομική και πιο υγιείς από το κτ.Μέχρι τώρα δεν έχω σκεφτεί να κόψω και το η.τ αλλά στο μέλλον <<ποιός ξέρει;>>

Αποσυνδεδεμένος Dio13

• 781
  • ProVari V1 - DD + A2 ss = \m/ Heavy Rock \m/
επειτα απο 21 χρονια καπνισματος, το τσιγαρο ειχε γινει κ αυτο σαν ενα εξτρα δαχτυλο στα χερια μου!
δεν ημουν ποτε της ιδεας να το κοψω μιας και μου αρεσε η ολη διαδικασια ωσπου... αυτο το καλοκαιρι ενα σοβαρο τροχαιο
με καθηλωσε στο κρεβατι για 3 μηνες με σπασμενο γονατο και πτερνα στο ιδιο ποδι... αυτο ειχε ως συνεπεια να γινω ενα μπαλονι μιας και απ το καθησιο το μονο που εκανα ηταν να τρωω κ να καπνιζω ασυναισθητα.
οταν επρεπε να αρχισω να ξαναμπαινω σε φυσιολογικους ρυθμους το τσιγαρο ειχε κανει τη ζημια του μην αφηνοντας με να μπορω να κανω πανω απο 10 βηματα και να λαχανιαζω....
στη μουσικη μπαντα με την οποια ασχολουμαι, ο κιθαριστας ερχεται μια μερα περιχαρης κ μας λεει "μαγκες, το'κοψα" στην αρχη τον κοροιδεψα κ εγω μα οταν εκανα τη δοκιμη μου απ το δικο του η.τ. ειπα αυτο ειναι... ισως ειναι κ η δικη μου ευκαιρια να το κοψω !!! κ ετσι κ εγινε πριν απο περιπου 1μολις μηνα και ειμαι πολυ ευτυχισμενος που τα καταφερα !!!
Το ατμισμα για μενα λοιπον υστερα απ ολη αυτη την εισαγωγη, ξεκινησε για μενα ως εναλλακτικος τροπος ασφαλεστερου ατμισματος σε σχεση με το κ.τ. αλλα εχω ενα ελλατωμα,,, ερωτευομαι ευκολα κ ετσι ερωτευτηκα τον ατμο και ολα τα συμπαραγματουντα του !!! πλεον μπορω να πω πως ειμαι φανατικος ατμιστης και χομπυστας του ειδους κ αυτο μου αρεσει πολυ !!! δεν εχω σκοπο να σταματησω το ατμισμα εκτος σοβαρου απροοπτου !!!
σας κουρασα ξερω..... ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ !!!

Αποσυνδεδεμένος matsakonas

• 1410
επειδη το κ.τ. δεν μπορουσα να το κοψω ενω ηθελα, αναζητησα εναλλακτικη στο η.τ :dontknow: και πετυχε οπως βλεπω :angel: τωρα το εαν και ποτε θα κοψω και το η.τ. δεν το ξερω και προς το παρον δεν θελω κιολας :bye:

Αποσυνδεδεμένος bersekero

• 960
Κι εγω εχω παθιαστει με το ατμισμα, σαν τον φιλο Ντίο.

Δεν εχω καμια απολυτως προθεση να το σταματησω, εκτος αν αποδειχθει σχεδον εξισου καταστροφικο με το τσιγαρο, κατι που φυσικα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ  :))

Επισης, λογω φοβου μηπως ξαναναψω κ.τ.
Ηδη πιεζομαι πολυ, για διαφορους λογους, και δεν σκοπευω να πιεστω ΚΑΙ για αυτο.

Με το ατμισμα κανω κατι που μου αρεσει πολυ, ξεσκαω και ξεσπαω, το διασκεδαζω, δεν ενοχλω, δεν ξοδευω πολυ (περα απο την αρχικη μεγαλουτσικη επενδυση σε εξοπλισμο που αξιζε τον κοπο), δεν αισθανομαι ενοχές οτι αυτοκτονω και στερω 250 το μηνα απο το παιδι μου, δεν εχω ψυχαναγκασμους οτι θα ψοφησω, δεν λαχανιαζω, δεν βηχω το πρωι μιση ωρα.

Μπορει καποιος να μου πει για ποιο λογο να το σταματησω?

Αποσυνδεδεμένος filfilip

• *
  • 26
Καλημέρα και από εμένα....
Καταρχήν πρωταρχική πρόθεση είναι να κόψω το τσιγάρο (είμαι στην 1η βδομάδα ατμίσματος) και αν καταφέρω να κόψω σιγά σιγά και το άτμισμα...
Ελπίζω να τα καταφέρω και τα δύο (το 1ο από ότι φαίνεται είναι μάλλον εύκολο καθώς δεν έχω ακουμπήσει τσιγάρο μία βδομάδα)

Αποσυνδεδεμένος zamc

• 558
Κι εγώ το ξεκίνησα με σκοπο να κόψω και το η.τ κάποια στιγμή. Είμαι εδώ και 3 βδομάδες με το η.τ και ευκολα νομίζω, χωρίς κανένα κ.τ μέχρι τώρα. Το πιο σύσκολο στο τσιγάρο είναι νομίζω η συνήθεια (τα εχουμε συνδιάσει όλα με ένα τσιγάρο) και όχι τόσο η έλλειψη νικοτίνης. Ελπίζω σύντομα να μπορέσω να κόψω και το ηλεκτρονικο.

Αποσυνδεδεμένος Yiannis Rasta

• 1411
  • keep walking
    • YIANNIS STAMATIOU
.....διακοπη καπνισματος ::)

Αποσυνδεδεμένος Teodor

• **
  • 397
  • Ατμιζω απο τις 10 Δεκεμβριου 2011
*same as Panos*

Προθεση μου το εναλλακτικό κάπνισμα, όσο δεν αποδεικνυεται ότι το η.τ. είναι πραγματικά βλαβερό (κοινως θανατηφόρο ή να προκαλεί αναπηρίες ή βαριές χρόνιες παθήσεις) πλην νικοτίνης της οποίας το ρίσκο το αποδέχομαι.
Εάν αποδειχθεί με πειστικό τροπο και όχι με αερολογίες ο κινδυνος που αναφέρω ή νιώσω να με πειράζει θα το σταματήσω

Αποσυνδεδεμένος DARK ANGEL

• 1508
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠοτΕ ΔεΝ ΕφΥγα ΑΠο ΕδΩ.....
Ξεκίνησα για...........διακοπή καπνίσματος............μα συνεχίζω με όχι την  διακοπή ατμίσματος!!!!!!!!!!!!  ;) ;) ;)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351475 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104384 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96391 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321593 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602372 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11643 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3134 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609913 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155030 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162061 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4407 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17772 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias