vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

179 επισκέπτες, 5 χρήστες
Buliwyf, lounik, haris231, thanos1071, sv8swi

Με πρόθεση το κόψιμο ή εναλλακτικός τρόπος ασφαλέστερου καπνίσματος;

Αποσυνδεδεμένος Zero

• *
  • 76
  • Φύλο: Άντρας
    • Τα Όνειρα της Νεφέλης
δεν εχω συναντησει πολλους ατμιστες και οι λιγοι που εχω πετυχει μαλλον δεν ξερουν που πανε

προσωπικα μπηκα στο η.τ για να απαλλαγω αρχικα απο το κ.τ και με προθεση να κοψω και το ηλεκτρονικο σταδιακα

ενος μηνα ατμιστης ειμαι χωρις ουτε ενα κ.τ απο τοτε,η αισθηση μου ειναι οτι τωρα μου ειναι πολυ ποιο ευκολο να κοψω τα παντα σχετικα με τον καπνο η την εξομοιωση του

εσεις;
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 13, 2013, 16:24 από Vrs5 »

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2780
  • Πολιτης διεφθαρμένης φορομπανανίας τρίτης διαλογής
Προθεση μου το εναλλακτικό κάπνισμα, όσο δεν αποδεικνυεται ότι το η.τ. είναι πραγματικά βλαβερό (κοινως θανατηφόρο ή να προκαλεί αναπηρίες ή βαριές χρόνιες παθήσεις) πλην νικοτίνης της οποίας το ρίσκο το αποδέχομαι.
Εάν αποδειχθεί με πειστικό τροπο και όχι με αερολογίες ο κινδυνος που αναφέρω ή νιώσω να με πειράζει θα το σταματήσω

Αποσυνδεδεμένος Λιάκουρας

• 638
  • smoke no more. vape no more. είμ' ελεύθερος!
    • Παραδοσιακά Προϊόντα "Κάμπου Γεύσεις"
Έβαλα και ψηφοφορία να είμαστε κομπλέ.
Εγώ ατμίζω για να κόψω το τσιγάρο. Δεν ενδιαφέρομαι για να αποκτήσω άλλο χόμπι (χόμπι έχω, χρόνο δεν έχω).
Δεν θέλω να είμαι εξαρτημένος από κινήσεις ή ουσίες.
Δεν θέλω να μεγαλώσουν τα μωρά μου εξοικειωμένα με τις κινήσεις του ατμίσματος/καπνίσματος.
Αυτά εν ολίγοις...
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 10, 2011, 19:07 από Λιάκουρας »

Αποσυνδεδεμένος Zero

• *
  • 76
    • Τα Όνειρα της Νεφέλης
επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι και πονηροι θα ηθελα να ξεκαθαρισω οτι η ερωτηση μου δεν αποσκοπει καπου παρα μονο να ικανοποιησει την περιεργεια μου και τπτ περα απο αυτο

ξερουμε παιδια που να εχουν απαλλαγει απο η.τ και κ.τ ;

αν θυμαμαι καλα ειχα διαβασει εδω μεσα για καποιον συμφορουμιτη που ειχε κοψει και τα 2

Αποσυνδεδεμένος stefanos terou

• *
  • 30
εγω ειμαι ιδη σε υγρα non οποτε σε δυο εβδομαδες το πολυ bye bye και το ητ

Αποσυνδεδεμένος kiltsikis21

• **
  • 338
  • Υπάρχει πάντα ένας τρόπος εάν είσαι αποφασισμένος
Εγω ξεκινησα το ητ σαν ενα εναλλακτικο τροπο καπνισματος ασφαλεστερο και οικονομικοτερο ασχετα αν εγω με τις αγορες μου το εχω κανει σχεδον το ιδιο.Δεν ειχα ουτε εχω σκοπο να το διακοψω.

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2780
  • Πολιτης διεφθαρμένης φορομπανανίας τρίτης διαλογής
επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι και πονηροι θα ηθελα να ξεκαθαρισω οτι η ερωτηση μου δεν αποσκοπει καπου παρα μονο να ικανοποιησει την περιεργεια μου και τπτ περα απο αυτο

ξερουμε παιδια που να εχουν απαλλαγει απο η.τ και κ.τ ;

αν θυμαμαι καλα ειχα διαβασει εδω μεσα για καποιον συμφορουμιτη που ειχε κοψει και τα 2
Δες εδώ
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,847.msg18691.html#msg18691

Αποσυνδεδεμένος sakissakis

• **
  • 165
  • που ήσουν ρε κινέζε τόσα χρόνια?
Δέκα ημέρες ατμιστής αποκλειστικός.Πολύ νωρίς για δηλώσεις....Η εικόνα που οραματίζομαι πάντως είναι του μη εξαρτημένου απο οποιασδήποτε μορφής εισπνεόμενα...Στην παρούσα φάση δεν πιέζω παραπάνω τα πράγματα πάντως

Αποσυνδεδεμένος kallitexnis

• *
  • 333
  • Όλα στη ζωή είναι θέμα Χημείας...
    • Atmos Lab Official Website
Η μάνα του κολλητού μου Νίκου, 40 χρόνια καπνίστρια με 2 πακέτα την ημέρα κατάφερε σε 2 μήνες με το η.τ. να μείνει με ... τη ζωγραφική της.
Φυσικά έκανε πάσα το τσιγάρο στον άλλο γιο της για να ακολουθήσει τα χνάρια της.
Τον κολλητό μου τον ανέλαβα ...προσωπικά...

Αποσυνδεδεμένος Zero

• *
  • 76
    • Τα Όνειρα της Νεφέλης
ετσι και εγω,αρχικα παραγγειλα 200 ml θεωρωντας οτι τοσα θα μου χρειαστουν για να το κοψω τελειως

πριν λιγες μερες πηρα αλλα 200 το 1/3 απο αυτα στα 6mg νικοτινη και τα υπολοιπα non και ελπιζω να παραλαβω βεβαια

γενικοτερα βλεπω οτι θα χρειαστω καποια προσπαθεια και με το η.τ αλλα νομιζω πολυ ποιο εφικτα σε σχεση με το κ.τ

Αποσυνδεδεμένος stoikon

• *
  • 28
40 χρόνια καπνιστής. Ο γιατρός μου είπε ότι πρέπει να σταματήσω το κ.τ. Άρχισα το η.τ. Έχω ακριβός 10 μέρες με νικοτίνη 9mg.  και 54 με VG, νερό και άρωμα. Στην αρχή πιπίλα. Τώρα όποτε θυμάμαι τραβάω καμιά τζούρα.
 Πιστεύω ότι σύντομα θα το σταματήσω. Ας είναι καλά τα παιδιά στο φόρουμ που μου άνοιξαν τα μάτια. :) :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος matsakonas

• 1410
Ενας εναλλακτικος τροπος ασφαλεστερος να νιωθω μια απολαυση σε στιγμες χαλαρωσης πλεον

Αποσυνδεδεμένος bersekero

• 960
Εγω ξεκινησα το ητ σαν ενα εναλλακτικο τροπο καπνισματος ασφαλεστερο και οικονομικοτερο ασχετα αν εγω με τις αγορες μου το εχω κανει σχεδον το ιδιο.Δεν ειχα ουτε εχω σκοπο να το διακοψω.

Με απαλλαξες απο τον κοπο να γραψω ακριβως τα ιδια  :yes:

Να συμπληρωσω οτι πιεζομαι τοσο πολυ με την κριση (οπως φανταζομαι σχεδον ολοι μας), που δεν εχω σκοπο να πιεστω και για το τσιγαρο. Το η.τ. με απαλλαξε απο το τσιγαρο χωρις να πιεστω καθολου.

Αποσυνδεδεμένος Adreas

• *
  • 59
Μου αρεσε το τσιγαρο δεν ειχα σκοπο να το κοψω,το ηλεκτρονικο επεσε στα χερια μου καθαρα τυχαία,μου ήρθε όμως κουτί διότι έρχεται η κοπέλα μου σε μια βδομάδα από το εξωτερικό και δεν καπνίζει,οποτε δεν γουστάρω και εγώ να τις βρομάω ούτε να την αναγκάζω να καπνίζει επειδή καπνίζω εγώ.
Το δοκίμασα λοιπόν, με καλύπτει καλύτερα από το κανονικό τσιγάρο και απολαμβάνω και όλα τα + του κοψίματος.Δεν έχω σκοπό να το κόψω,αλλα σίγουρα έχω σκοπό από τα 18αρια νικοτίνες να πεσω στα ελαφρά,τόσα χρονια τέρμα νικοτίνη καιρός να την ελαττώσουμε λιγάκι ;)

Αποσυνδεδεμένος Νικος

• 1124
Αρχικα ως εναλλακτικη λυση,
με σκοπο να το κοψω.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2124 351475 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 02:27
από antiklitos140
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1023 104384 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 31, 2024, 19:58
από anetost
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 96391 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 321593 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 602372 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 11643 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F
Άτμισμα στην Τουρκία [Νομοτεχνικά] 2 3134 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 21, 2024, 18:59
από goran
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2718 609913 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 20, 2024, 10:40
από anetost
Πόλεμος στα η.τ Συζήτηση για το άτμισμα 1013 155030 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 16, 2024, 13:55
από Micha3L
Μπαταρίες για mod: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ και νέες κυκλοφορίες [Μπαταρίες για mod] 8845 1162061 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 14, 2024, 19:10
από treloneritis
BD PRO XT35 [Μπαταρίες για mod] 2 4407 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 12, 2024, 05:27
από memostrikas
Τι βαμβακι σας εδωσε την καλυτερη γευση σε mtl ατμοποιητη; Περιοχή νέων μελών 55 17772 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 09, 2024, 23:13
από ipomonias