Τελικά, το αγόρασα...εγώ και οι άλλοι 4 συνατμιστές στην δουλειά.
Επιβεβαιώνω και εγώ και τα θετικά και τα αρνητικά που εντόπισε και ο [member=14633]aragiannis[/member] στην παρουσίασή του και οι άλλοι συνατμιστές στο παρόν νήμα.
Χρησιμοποιώ την 0,4Ω αντίσταση.
Ακόμα και εγώ που κάνω σκέτη βάση, είδα μια διαφορά στην "γεύση", σε σχέση με τα άλλα δύο ΑΙΟ, Nautilus $ Joyetech Exceed Grip. Δεν θα μιλήσω βέβαια για ανάλυση γεύσεων και λοιπά άγνωστα σε μια σκέτη βάση, αλλά για μια πιο βελούδινη υφή σε σχέση με την πιο τραχιά γεύση των υπολοίπων δύο ΑΙΟ που ανέφερα.
Επίσης, στο θέμα χτυπήματος (που ενδιαφέρει πολλούς), είναι τρία κλικ ανώτερο από το Nautilus AIO και το ίδιο με αυτό του Exceed Grip με την 0,4Ω. Πάντα με 3mg νικοτίνη και 80/20 PG/VG.
Παρατήρηση:
Κάποια υγρασία δεν την αποφεύγω. Στο σημείο όπου ενώνεται η κεφαλή με το σώμα του pod, παρουσιάζονται σταγονίδια, που και που. Και καθώς τα δάχτυλα δεν ανεβαίνουν εκεί πάνω, δεν τα παίρνω χαμπάρι αμέσως. Γίνονται αντιληπτά όταν σηκώνω το pod για να ατμίσω. Τα έχει παρατηρήσει άλλος; Σημειωτέον ότι από τους 5 που το έχουμε, στους 3 παρουσιάζονται αυτά τα σταγονίδια.
Αλλά σε προσωπικό επίπεδο και γνώμη, εντόπισα και ένα άλλο "αρνητικό", που ισχύει για εμένα αποκλειστικά.
Πίνει τα κεράτα του...λογικό βέβαια με τα watt που θέλει η 0,4Ω (τα έχω στα 24). Και που να βάλω την 0,6Ω που θέλει περισσότερα.
Με την επισκευάσιμη κεφαλή και με μια αντίσταση γύρω στα 1,2Ω με κάπου 12 Watt, η κατανάλωση σίγουρα θα πέσει αρκετά. Ίδωμεν...
ΥΓ.
Το "αρνητικό" το γράφω σε σχέση με την κατανάλωση και του Nautilus AIO και του Exceed Grip, όπου στο μεν πρώτο δεν ξεπέρναγα τα 5ml την ημέρα και στο δεύτερο τα 8ml, ενώ με το Aegis Boost ξαναπήγα στα 12ml! Δηλαδή όση κατανάλωση έχω και στους επισκευάσιμους.