Πολύ καλή η παρουσίαση, κατατοπειστική με τις πολλές φωτό και χρήσιμη. Ευχαριστούμε.
Κατά την ταπεινή μου γνώμη, "πολλά κοκόρια" πάνε να λαλήσουν...
Ένα ΑΙΟ ποντάκι με 1500mAh μπαταρία να θέλει να δουλεύει και με εργοστασιακούς ατμοποιητές και με επισκευάσιμους...λίγο δύσκολο το βλέπω. Γιατί να φτιάξω επισκευάσιμη αντίσταση, που μπορεί να θέλει 30-35W, πάνω σε μια μπαταρία 1500mAh; Θα μου την γονατίσει σε 2-3 ώρες...
Αλλά ας μείνουμε στο ΑΙΟ ποντάκι και σε αυτήν σου την παρατήρηση [member=14633]aragiannis[/member]
Επειδή τα υγρά που χρησιμοποιώ έχουν πια πολύ μικρή περιεκτικότητα νικοτίνης, δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για το αν τα υγρά που θα χρησιμοποιήσει κάποιος πιο θεριακλής χρειάζονται ενίσχυση σε νικοτίνη.
Εγώ χρησιμοποιώ 3mg νικοτίνης στους Siren2, Hastur, αλλά και στο ΑΙΟ Exceed Grip με την 0.4Ω αντίσταση(!). Για το Exceed Grip, ομολογουμένως δεν το περίμενα να έχει τέτοιο χτύπημα.
Αντιθέτως, στο Nautilus AIO που είχα χρησιμοποιήσει, ήθελα 6mg νικοτίνης για να έχω την ίδια απόδοση σε χτύπημα.
Λέγοντας αυτά, μήπως μπορείς να εκφέρεις άποψη για το αν χρησιμοποιηθεί 3mg νικοτίνης στο Aegis Boost, τι περίπου χτύπημα θα έχει;